Herkese günaydınlar iyi pazartesiler bacılar a.s.
Kızım bu sabah 7:30'da kalktı. TAbi uyku haram oldu bana. Kahvaltısını hazırladım soğusun birazda yedireceğim şimdi.
Ya benim kız gece sürekli uyanıyor ya. Bide ağlayarak uyanıyor. Emzirmek için alıyorum. 5 dk emip geri uyuyor. HAdiiii 1 saat sonra yine aynı şey. BAzen yarım saat sonra. Sıkıntıları ne anlamadım valla. Açlık olamaz. ÇÜnkü uyumadan önce 180 cc muhallebi yiyor. Dişleri falan mı rahatsız ediyor kuzumu nedir :uhm:
Neyse sabah sabah tartıldım keyfim yerine geldi. 80,200 olmuşum. Gitti 1,800 gr. Ohhhhh zemuszemus
Sabah sabah cevizimi yedim suyumu içtim. KIzımdan sonra bende kahvaltımı yaparım. Akşama sporum var. Yemeği kayınvalidemde yiyeceğimiz için bugün hiçbi iş yapmadan kızımda müsade ederse yan gelip yatacağım valla televizyon karşısında :lepi:
gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa
İyi geceler kızlar a.s.
Ay geçmi birikmiş. Ancak okudum cevapladım valla. Perşembe kayınvalideme gidip orda kaldık ya cuma günü spor sonrası arkadaşlarda kaldık. Neyse dün öğlen eve geldik. Hadi gezmeye çıkalım dedik. Geldiğimizde gece 2 olmuştu. Bu sabahta eşimin dayısı geldi diye kayınvalideme kahvaltıya gittik. Ordanda Pendik'teki yat fuarına gittik. Anam fena soğuktu ya. Defnoş üşüyecek diye korktum valla. MAç saati evimize geldik.
Yarın akşam yine sporum var ve evim aldı başını digiyor. KAyınvalidem salı gelip yardım ederim dedi bakalım caymazsa kafamçokkarıştı
2 gündür geç yatıp erkenden kalkınca artık halim kalmadı.
Az sonra yatacağım. YArın sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
SLM GÜZELLER...
offf şu derbilerden nefret ediyorum gs yenilince benimki çok kötü oluyor 2 günde ancak kend,ine gelir..
halbuki babam annem ve kardeşim bizdelerdi güel başladı hüzünlü bittikaydirigubbakcemile3 aman neyse balık yapmıştık balkonda yaparken tüp bitti ve mecbur mutfaga geçtik ve mutfak kapım yokakannehirakannehir battık yani... şimdi işler bitti hala havalanıyor ev mıçım donduuu..
yrn kızımın kontrol ve aşıları var aslında 24.deydi ama randevu bulamadık bugune sarktı.. inş. ateşimiz çıkmaz stres yaptım şimdiden...
bu arada facedeki güzel sözler ve dilekler için teşekkürleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi sabahlar diyim bari byeee
günaydin kizlarrrr a.s.
sabah sabah kargalardan önce kalkan bi kizim var yaaaa..ay bide saatler geri alindi..6da kalkiyordu bu kızce..şimdi 5te kalkiyor..eşim 6 da kalkiyor..6.45te cikiyor..anam 2 saat uykusuz kaldiktan sonrada yatmanin bi manasi yok..hele ev bu haldeyken
bi yaramazlik yok okudugum kadariyla..h.sonu okudum ama bişi yazamadim..eşimin film aralarinda anca bakiyorum cünkü :))
yarim saat sonra kızceme kahvalti hazirlicam..uyukluyorum gerçi :s bugunde temizlik yapcam..kokcaz yoksa :))
bugun dogru dürüst yemekte yapmam lazim..1 haftadir rejimdeyim diye hep uydurma şeyler yaptimdün artik isyan etti eşim..biz niye normal yemek yemiyoruzzz dedi bugun bişiler yapayim artik..ben gene kendime köfte yaparim salatayla yerim içim dişim köfte ve peynir oldu zaten
ay bu arada sabah tartildimmmmm..75.5 kiloyummm zemuszemus 1.5 kilo gitmişşşş :lepi: kaldi 10.5kg :)) cok az dimi kaydirigubbakcemile3 neysem 1 1 1 gidicek artik :)) sabirraslinda h.sonu biraz kacamak yaptim..ondan durdu biraz..ee sabah sporuda yapmadim..neysem buda iyidir canim
bicok kişi ev topluyor :) yeni ev yeni hayat :) Allah yardimciniz olsun kizlar :)
bu ayki önemli konumuzda aşı :) bizimde yarin aşimiz..inşaAllah ateşlenmez hiçbiri :S
neysem ben biraz takilayim..20dakikam kaldi :))
günaydın iyi haftalar kızlar nasılsınız cumartesi pazarım çok güzel geçti evimde pırıl pırıl oldu kızlarımlada doyasıya vakit geçirdim dün akşamda misafirimiz vardı
duru saat 11:30 gibi uyuyor saat 3 de ve 6 da uyanıyor kızlar düzeni çok şükür yavaş yavaş oturmaya başladı
Selam Kızlar....
Hepinize sağlıklı iyi haftalar.Bizde sabahın köründe kalktık.Boranın meyvası maması benim spor derken bu saat oldu işte.Günler su gibi akıyor ya yarı yasları oldu bile bebişlerin.
Tuba , Pınar masallah size ha gayret gitsin kılolar.Zaten kuş kadar fazlalıklar var.Ve ben 63 kıloyum hedefe az kaldı.Ama su haftasonları diet miyet kalmıyor ya.
Burcu geçmiş olsun kağan alerjı olmuş galıba ama elma olduğunu sanmıyorum canım birşey ısırmış olabilir mi?
Hulyacım gazelde kusmuş yıne ama ek gıdaya geçeli baya olmadımı ya?
Filizcim gece uykusuzluğunu bilirim.Cok ama cok zor.Bir de kabızlık için erik puresını tavsıye ederim.Hıpp markanın var.Bora cay ve suyu hıç sevmıyor.Ihlamur ve su veriyorum en fazla 30cc içiyor.
kaşıkla vermeyı bı dene olmadı sulandırır bıberonla verırsın kaydirigubbakcemile5
Burcucum kaşıkla vermeyi dene önce eğer kaşıkla yemezse biraz daha seyreltip biberonla verirsin.
Gülşahcım evet viaport daha yakın ama ters kalıyor belki optimuma bakarım.
Sibel hayırlı olsun dietin canım bi ara bizimlede paylasırmısın dietini.Spor yapsan iyi olur ama bırden yuklenme kendine.Ev iş yağız koçiş fazla gelmesin.Güle güle kullansın paşa herşeyini.
Burcu nasıl sulandırsam mı zaten sulu bence boza kıvamında olsun kasıkla ver.Normal tarıften daha sıvı.Yenı başladığı için zorlanabilir.
Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?
pif ya saat 1 oldu ben daha sadece mutfagi temizledim yaaa..nerde benim motorummmmmsporumu yaptim..serros kalkti..ay buarada bugun geri geri gitmeyi ögrendi ay cok komikmiş yaaa hülya söylemişti gazel geri emekliyor diye gözümde pek canlandiramamiştim..ileri gitsin diye biraz uzagina oyuncaklarini koydum..2-3 dakika sonra mesafe epey büyüdü geri gitmekten :)))))
kizçem dolmasini,bende uzuuun süredir (!) yemedigim köftemi yedimartik iş vaktiiiii motorumm gel yavrum
tebrikleriniz için cok cok teşekkürler kizlar :)
pinarcim tebrikler tatlim a.s. senin spor baya iyi..aslinda gitmedigin günlerde de yürüyüş yada aerobik yapsan dahada verirsin..2 haftada 2 kilo süper vallayanliş hatirlamiyorsam tabi ay bende bide yürüyüş katsam süper olcak..dün reglim bitti..bugun sevgili temizliğimi bitirip 1 saat yürüyüşle basliyim en iyisi bugun :) gitsin kiz kilolar cabuk cabuk madem açız madem yoruluyoruz ne kadar kisaltsak kardir
cerencim (gercek ceren kaydirigubbakcemile3 ), sibelcim sizede basarilar kizlar a.s. cok sevindim adinizabaslamak bile yeterince moral veriyor insana
sibelcim wenice pendik sahilde var..viaporttada var ama cok küçük..
birsencim seninde dinlenme gününmüş bugun hebenim içinde keyif yap bende temizlik yapaym pif
gülşah hanimmm bakiyorum tatli diye diye ölüyorsun..kizim ne ihtiyacin var tatliyabolbol su iç,yeşillik ye..sütün artar zaten sütünü bahane etme kilo için şaka bi yana inşaAllah sende biran önce girersin diyete..ben girdim ya herkes girsin herkes rahatlasin istiyorum gülhanin bana laf sokmalarini şimdi daha iyi anliyorum
burcucum elmanin alerji yaptigini hiiiç duymadim..eger ondansa ilkkez duymus olcam :) sütten geçen bişide alerji yapmiş olabilir tabi eger alerjiyse..kesmek yerine 3 gün devam etseydin öyle daha net anlardin..neysem doktora git bakalim ne dicekmuhallebiyi sulandirma canim..önce normal ölçülerinde ver..hatta ond diret..alişmasin cok fazla sulu şeylere..6 ayini bitircek nerdeyse..hafif kati,pütürlü şeylere alişsin ki ileride sorun yasamasin tatlim..
aysuncum kadir tugcuyu bende cok begeniyorum..sitelerinede üyeyim..özellikle hastalik konusundaki yazilari cok mantikli geliyor..zaten bi doktorda en sevdigim şey "sebep aciklamasi"dir..benim jinekolog öyleydi ya..her şeyi anlatirdi..içim rahat ederdi..çocuk doktorum pek öyle degil..anca ben sorcamda anlatcak..napiyim bende 1000tane soru sorup suruyorumo görevini yapmassa böyle yaptirirlar dimi ama inek sütü konusuna gelince..ben 5.ayin bitimi,6.ayi baslangiciyla serraya inek sütü vermeye basladim..yogurdu zaten hep onunla yapiyordum..mamasini,muhallebisini,kahvaltisinida 6.aya girdigimizden beri yari süt yari suyla yapiyorum..mamadan cok daha faydali oldugunu düşünüyorum..zaten sitesinde okursan cok güzel aciklamasini yapmiş..mamami sütmü konusunda
filizcim oglus kabiz olmus iyice hevalla hayatim herşeyi denedim..ama en güzel sonuc gülhanin dedigi gibi kuru erik..enson dün verdim..sabaha kadar 2 kere dolu dolu cikti yavrum..
ay güya gidiyordum cenem düştü..motorum gel gidiyoruzzzzzopuyorumnanaktan
Dinlen bacım dinlen. Bugünüde dinlenme keyif günü ilan et. Bak ben sabahtan beri yan gelip yatmaktan bi halt etmedim kaydirigubbakcemile3
Bende 20 gündür 4 numara kullanıyorum Ferda'cım a.s.
Sevdiyse ver canım. Hem rahatlatır kuzuyu a.s.
Günaydın canım a.s. Rejim yoksa spor yap valla o bile çok faydalı a.s.
Sağolasın canım sen nasılsın ? Ohhh yapmış kakasını sonunda kuzun hayırlı olsun a.s.
Selam canım a.s. Valla senin kilo kuş kadar olabilir ama benim kilo dana kadar kaydirigubbakcemile3 6 sene önceki halime dönebilmem için daha 20 kilo vermem lazım kafamçokkarıştı
Normaldir canım ya. Zaten dediğin gibi diş çıkarırken falan vericekler kiloları a.s.
Gitti valla bacım ya daha 10 katı var ama olsun gitcek inşallah alkisalkisalkis
Kız unutmadım da inan elimi kaldırcak halim olmuyor hafta içi. NEreye yetişeceğimi ne tarafa koşacağımı şaşırdım. Hafta sonu da adam baktı bende hal kalmıyor gezdireyimde bari kendine gelsin diyor kaydirigubbakcemile3
En kısa zamanda sendeyim a.s.
Al benimkide aynı işte bacım. BEn salondan çıkınca basıyor çığlığı kafamçokkarıştı
Oooooooooo hadi hayırlı olsun dietin bacım a.s. Hafta sonları yürüyüş falan yap ek olarak iyi olur valla. İnşallah en kısa sürede kurtuluruz şu kilolardan :lepi:
Yağız paşamda güle güle kullansın tüm cicilerini yerim onu ben paşa damadım benim a.s.
Önce kaşıkla ver canım. Eğer yemekte zorlanır yada sıkılırsa şulandırır biberonla verirsin a.s.
Normalde 4 saat yeterli diyolar canım. Şimdi mayaladıysan akşam verebilirsin heralde :uhm:
Afiyet olsun canım sanada kızçenede a.s.
Valla spor hocam 1 gün daha ekle 4 gün gel diyor ama bana uzak olduğu için hal kalmıyor bende. Pazartesi çarşamba cuma gidiyorum. Salı perşembede kendime geliyorum. Bu hafta sonu da eşimle sahilde bayağı yürüyüş yaptık. İyi oldu. Ayda 3 kilo ideal diyo hocam. İnşallah böyle devam ederizde gider şu gıcık kilolar alkisalkisalkis
iyi canım senin tatlı kızın ne yapıyoslm canım hoşgeldın bayadır denk gelemıyoduk kızımın arkadaşı nasılmış bakalım?
öğretmen olmak varmış valla çok sanslısınız erkenden bıtıyo işiniz bızım sabah 8.30 aksam 6,30 allahtan süt izni varda zar zor 5de cıkıyorum mıllet cıkarken yıcek gıbı bakıyo valla :roflol:
oh maşallah paşama benim kilosu az 5 aylık 6650 bizim çok hareketli hiç durmuyo bi de diş çıkaracak gibi bakalım ek besine geçtik alır belki azıcıkslm kızlar benim oğluş 1 kilo almış 1 ayda 9 kiloyu geçmiş dr. normal dedi ama bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bakalım diş çıkarınca verir heralde.
diyetin hayırlı olsun canımNe kadar çok sayfa birikmiş benim alıntım bir sayfa tuttu nerdeyse.
Öncelikle benden haberler;
Diyetisyene gittim cumartesi.Bu gün itibariylede başladım inşallah en kısa zamanda ulaşıcam hedefime.Sadece spor yapmaya vaktim yok.Yok derken ben bir spor komleksine gideyim diyorum evde yapılan spor beni pek tatmin etmiyor bakalım napıcaz.Haftasonları için bişeyler bulmam lazım.
Haftasonu malum annemdeydim sağolsun hep o ilgilendi geceleri 2 gün iyice uykuya doydum.Pazar alışverişe gittik.Mama,bez,ıslak mendil falan derken 1 aylık toptan aldık.Bide denemek için bir paket huggıes aldım.Bakalım iyi çıkar inşallah.Oğluma bişeyler aldım kışlık eşofman takımları dışarıda giymek için ciciler.
Farmville acayip sardım ama halen öğrenemedim tam anlamıyla ne ekmek lazım hangisi daha çok getirir falan yardımcın olursanız sevinirim :)
Bide hediyelerinizi bekliyorum sizin tarlalara göre benimki çok vasat.
Neyse ben yemeğe kaçayım şimdi.Hepinizi öpüyorum.
muhallebiyi evde mi yaptınKızlar bide m.suyu bugünde vermedim dışarda yağmur var dr a götüremiyorum, muhallebi vericem kağana deneme amaçlı direk versem yiyebilirmi acaba illaki sulandırmakmı gerekiyo
ay inşallah senin oğluş da yapar en kısa zamandaSelam Kizlar Yeniden,
Doruk uyudu nihayet. Hala kakasini yapamadi bu arada...
Bengi gözün aydin canim, benimde gözüm 3 gündür kaka yolu bekliyorkaydirigubbakcemile3Sürekli gaz cikartiyor ama kakasini yapamiyor bir türlü yavrum...
Yogurt kabiz degilde gaz yapiyor diye biliyorum Bigudi, ben gecen hafta deneme amacli vermistim yogurdu. Pek sevmedi. Biraz ara vereyim, yine deneyecegim...
Gülhan Hipp'in erik püresi burada yok canim, sadece Türkiye'de üretiliyor galiba. Olmazsa erik alir, püre yapip yediririm. Havuc'un kabiz yapacagini hic düsünmemistim ben. Bir daha uzunca bir süre yedirmem heralde. Ancak corbalarda kullanirim azicik belki.
Diyetin hayirli olsun Sibel. Insallah istedigin sonuca ulasirsin bir an önce. Ne güzel uykunuda almissin. Kurtarici melegin sag olsun. Bende yeni yili bekliyorum, Annemlere gidecegim ve simdiden onlari görmekten cok, dinlenmeyi hayal ediyorum. Ne kadar bencilim ya. :kedi:
Dinlen bacım dinlen. Bugünüde dinlenme keyif günü ilan et. Bak ben sabahtan beri yan gelip yatmaktan bi halt etmedim kaydirigubbakcemile3
Bende 20 gündür 4 numara kullanıyorum Ferda'cım a.s.
Sevdiyse ver canım. Hem rahatlatır kuzuyu a.s.
Günaydın canım a.s. Rejim yoksa spor yap valla o bile çok faydalı a.s.
Sağolasın canım sen nasılsın ? Ohhh yapmış kakasını sonunda kuzun hayırlı olsun a.s.
Selam canım a.s. Valla senin kilo kuş kadar olabilir ama benim kilo dana kadar kaydirigubbakcemile3 6 sene önceki halime dönebilmem için daha 20 kilo vermem lazım kafamçokkarıştı
Normaldir canım ya. Zaten dediğin gibi diş çıkarırken falan vericekler kiloları a.s.
Gitti valla bacım ya daha 10 katı var ama olsun gitcek inşallah alkisalkisalkis
Kız unutmadım da inan elimi kaldırcak halim olmuyor hafta içi. NEreye yetişeceğimi ne tarafa koşacağımı şaşırdım. Hafta sonu da adam baktı bende hal kalmıyor gezdireyimde bari kendine gelsin diyor kaydirigubbakcemile3
En kısa zamanda sendeyim a.s.
Al benimkide aynı işte bacım. BEn salondan çıkınca basıyor çığlığı kafamçokkarıştı
Oooooooooo hadi hayırlı olsun dietin bacım a.s. Hafta sonları yürüyüş falan yap ek olarak iyi olur valla. İnşallah en kısa sürede kurtuluruz şu kilolardan :lepi:
Yağız paşamda güle güle kullansın tüm cicilerini yerim onu ben paşa damadım benim a.s.
Önce kaşıkla ver canım. Eğer yemekte zorlanır yada sıkılırsa şulandırır biberonla verirsin a.s.
Normalde 4 saat yeterli diyolar canım. Şimdi mayaladıysan akşam verebilirsin heralde :uhm:
Afiyet olsun canım sanada kızçenede a.s.
Valla spor hocam 1 gün daha ekle 4 gün gel diyor ama bana uzak olduğu için hal kalmıyor bende. Pazartesi çarşamba cuma gidiyorum. Salı perşembede kendime geliyorum. Bu hafta sonu da eşimle sahilde bayağı yürüyüş yaptık. İyi oldu. Ayda 3 kilo ideal diyo hocam. İnşallah böyle devam ederizde gider şu gıcık kilolar alkisalkisalkis
Kızım bi uyudu pir uyudu. 3 saat o uyudu ben camış gibi yattım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şimdide hazırlanayım. Malum akşama spor var ve Defnoşu kayınvalideme götürücem. Aslında hiç halim yok. Ama caymayacağım bi atak yapıp kalkacağım yerimden :lepi:
iyi canım senin tatlı kızın ne yapıyo
evet canım daha iyi çalışma saatleri idare kolaylık gösterdi az ders aldım egzersiz falan da almayınca toplntılar hariç 3ü 10 geçe bitiyo
oh maşallah paşama benim kilosu az 5 aylık 6650 bizim çok hareketli hiç durmuyo bi de diş çıkaracak gibi bakalım ek besine geçtik alır belki azıcık
diyetin hayırlı olsun canım
face de ekli misin ben de ben azıcık hediye göndereyim sana
muhallebiyi evde mi yaptın
ay inşallah senin oğluş da yapar en kısa zamanda
kalk kaaaaallllk hazır niyetlenmişken
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: azcık mıı?? sen insaflıymışsın tatlım. nerden baksan 20 kilo fazlam var üniversite yılları ileakannehirakannehir 10 versem ona da razıyım ama ben diyet yapmayı sevmiyorum yaaaa:mymeka:
Ayse senı geçemıycem face de eskı resimlerini gördum fıstık gibisin.Bence acıl tut boğazını.Kızma bana bak azcık sısko görunuyosun.Gaza gelirsin belki....
canım tekrardan yollarım ilk fırsatta.Bana link falan gelmedi tatlım tekrar yolla istersen
Canım brokoli çiğden konulacak.Bugünde keyif yap kaynanan yanındayken yapmışsın temizliğini yeter.Şeniz
Ayşecim sende başla en iyisi bende dayanamadım artık kıyafetlerimin içine giremeyince bide gidip alışveriş yaparken bişey bulamayınca tepem attı diyetisyende aldım soluğu :lepi:
musakka mı?? hımmm bayıllırımcokacimcoookcokacimcoook off bana bak yaaa:mymeka: millet diyet diyo,ben ne diyom?mafoldumbenKızlar sabahtan açmıştım pc yi açık kalmış, kağan beni hep yanında istiy bugün uyurken yemek yapayım dedim musakka, tam patatesler kızarıyo uyandı zar zor baby tv ile mutfak salon arasında gide gele oyaladım kızarttım hazırladım attım fırına, şimdide kağanı yere koydum oyuncakları ile ama bakıp duruyo beni çağırıyo gibi bi hali var... of aysun cnm sen bana dışarı çık diyon nasıl çıkam ben ya her iş bana bakıyo...
umarım sever canım. benim sıpa hiç sevmiyor. ben ya hazır sütle yapıyorum ya da bildiğin inek sütünü kaynatıp yapıyoruma.sKızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?
canım kuru kayısı denedinmi? haşlayıpsuyu ile beraber püre yapıp verdim. kabızdan kurtuldukkaydirigubbakcemile5Selam Kizlar Yeniden,
muhallebi genelde akşam öğününde canım. tok tutsun,gece iyi uyusun diye. bende sütlü pirinçliyle başladım. oğluşum çok seviyo. ama su içiremiyorumTeşekkürler kızlar,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide bişi daha sorucam, muhallebiden kaç saat kadar sonra başka bişiler daha veriyosunuz, muhallebinin üstüne suda vericem içsin kuzucuk muhallebi milupanın deneme paketi sütlü pirinçl diyo vereyim bakalım
Yok bengicim milupanın deneme boyu, ama 1pk mama var evde mastit geçirdiğim dönemden kalma hiç açılmadı ndan yapılabilirmi acaba, nasıl değerlendirebilirim onu:uhm:
Yok bengicim milupanın deneme boyu, ama 1pk mama var evde mastit geçirdiğim dönemden kalma hiç açılmadı ndan yapılabilirmi acaba, nasıl değerlendirebilirim onu:uhm:
Sibel hayırlı olsun dietin canım bi ara bizimlede paylasırmısın dietini.Spor yapsan iyi olur ama bırden yuklenme kendine.Ev iş yağız koçiş fazla gelmesin.Güle güle kullansın paşa herşeyini.
Burcu nasıl sulandırsam mı zaten sulu bence boza kıvamında olsun kasıkla ver.Normal tarıften daha sıvı.Yenı başladığı için zorlanabilir.
Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?
Selam Kizlar Yeniden,
Bengi gözün aydin canim, benimde gözüm 3 gündür kaka yolu bekliyorkaydirigubbakcemile3Sürekli gaz cikartiyor ama kakasini yapamiyor bir türlü yavrum...
Yogurt kabiz degilde gaz yapiyor diye biliyorum Bigudi, ben gecen hafta deneme amacli vermistim yogurdu. Pek sevmedi. Biraz ara vereyim, yine deneyecegim...
Gülhan Hipp'in erik püresi burada yok canim, sadece Türkiye'de üretiliyor galiba. Olmazsa erik alir, püre yapip yediririm. Havuc'un kabiz yapacagini hic düsünmemistim ben. Bir daha uzunca bir süre yedirmem heralde. Ancak corbalarda kullanirim azicik belki.
Diyetin hayirli olsun Sibel. Insallah istedigin sonuca ulasirsin bir an önce. Ne güzel uykunuda almissin. Kurtarici melegin sag olsun. Bende yeni yili bekliyorum, Annemlere gidecegim ve simdiden onlari görmekten cok, dinlenmeyi hayal ediyorum. Ne kadar bencilim ya. :kedi:
pif ya saat 1 oldu ben daha sadece mutfagi temizledim yaaa..nerde benim motorummmmmsporumu yaptim..serros kalkti..ay buarada bugun geri geri gitmeyi ögrendi ay cok komikmiş yaaa hülya söylemişti gazel geri emekliyor diye gözümde pek canlandiramamiştim..ileri gitsin diye biraz uzagina oyuncaklarini koydum..2-3 dakika sonra mesafe epey büyüdü geri gitmekten :)))))
kizçem dolmasini,bende uzuuun süredir (!) yemedigim köftemi yedimartik iş vaktiiiii motorumm gel yavrum
tebrikleriniz için cok cok teşekkürler kizlar :)
pinarcim tebrikler tatlim a.s. senin spor baya iyi..aslinda gitmedigin günlerde de yürüyüş yada aerobik yapsan dahada verirsin..2 haftada 2 kilo süper vallayanliş hatirlamiyorsam tabi ay bende bide yürüyüş katsam süper olcak..dün reglim bitti..bugun sevgili temizliğimi bitirip 1 saat yürüyüşle basliyim en iyisi bugun :) gitsin kiz kilolar cabuk cabuk madem açız madem yoruluyoruz ne kadar kisaltsak kardir
cerencim (gercek ceren kaydirigubbakcemile3 ), sibelcim sizede basarilar kizlar a.s. cok sevindim adinizabaslamak bile yeterince moral veriyor insana
sibelcim wenice pendik sahilde var..viaporttada var ama cok küçük..
birsencim seninde dinlenme gününmüş bugun hebenim içinde keyif yap bende temizlik yapaym pif
gülşah hanimmm bakiyorum tatli diye diye ölüyorsun..kizim ne ihtiyacin var tatliyabolbol su iç,yeşillik ye..sütün artar zaten sütünü bahane etme kilo için şaka bi yana inşaAllah sende biran önce girersin diyete..ben girdim ya herkes girsin herkes rahatlasin istiyorum gülhanin bana laf sokmalarini şimdi daha iyi anliyorum
burcucum elmanin alerji yaptigini hiiiç duymadim..eger ondansa ilkkez duymus olcam :) sütten geçen bişide alerji yapmiş olabilir tabi eger alerjiyse..kesmek yerine 3 gün devam etseydin öyle daha net anlardin..neysem doktora git bakalim ne dicekmuhallebiyi sulandirma canim..önce normal ölçülerinde ver..hatta ond diret..alişmasin cok fazla sulu şeylere..6 ayini bitircek nerdeyse..hafif kati,pütürlü şeylere alişsin ki ileride sorun yasamasin tatlim..
aysuncum kadir tugcuyu bende cok begeniyorum..sitelerinede üyeyim..özellikle hastalik konusundaki yazilari cok mantikli geliyor..zaten bi doktorda en sevdigim şey "sebep aciklamasi"dir..benim jinekolog öyleydi ya..her şeyi anlatirdi..içim rahat ederdi..çocuk doktorum pek öyle degil..anca ben sorcamda anlatcak..napiyim bende 1000tane soru sorup suruyorumo görevini yapmassa böyle yaptirirlar dimi ama inek sütü konusuna gelince..ben 5.ayin bitimi,6.ayi baslangiciyla serraya inek sütü vermeye basladim..yogurdu zaten hep onunla yapiyordum..mamasini,muhallebisini,kahvaltisinida 6.aya girdigimizden beri yari süt yari suyla yapiyorum..mamadan cok daha faydali oldugunu düşünüyorum..zaten sitesinde okursan cok güzel aciklamasini yapmiş..mamami sütmü konusunda
filizcim oglus kabiz olmus iyice hevalla hayatim herşeyi denedim..ama en güzel sonuc gülhanin dedigi gibi kuru erik..enson dün verdim..sabaha kadar 2 kere dolu dolu cikti yavrum..
ay güya gidiyordum cenem düştü..motorum gel gidiyoruzzzzzopuyorumnanaktan
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: azcık mıı?? sen insaflıymışsın tatlım. nerden baksan 20 kilo fazlam var üniversite yılları ileakannehirakannehir 10 versem ona da razıyım ama ben diyet yapmayı sevmiyorum yaaaa:mymeka:
canım tekrardan yollarım ilk fırsatta.
brokoli nasıl çiğ konacak ya?? onu da diğer sebzelerle beraber haşlamıycakmıyız??
yaa bugünde herkes bana diyet yap diyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
buralarda diyetisyen yokturki:bbo: aslında işe başlamadan evdeyken yapsam diyet işini iyi olur amaaaaa:çok üzgünüm: şu boğazımı bi tutabilsem:mymeka:
musakka mı?? hımmm bayıllırımcokacimcoookcokacimcoook off bana bak yaaa:mymeka: millet diyet diyo,ben ne diyom?mafoldumben
umarım sever canım. benim sıpa hiç sevmiyor. ben ya hazır sütle yapıyorum ya da bildiğin inek sütünü kaynatıp yapıyoruma.s
canım kuru kayısı denedinmi? haşlayıpsuyu ile beraber püre yapıp verdim. kabızdan kurtuldukkaydirigubbakcemile5
muhallebi genelde akşam öğününde canım. tok tutsun,gece iyi uyusun diye. bende sütlü pirinçliyle başladım. oğluşum çok seviyo. ama su içiremiyorum(
canım 6.ay bitince kahvaltı öğününde kullanabilirsin. içine kahvaltıyı karıştırıp verebilirsin. veya muhallebiyi de mama ile hazırlayabilirsin. hiç olmadı bana gönder:lepi:
incihan canım yoğurdun üstünü 4 saat sonra açıp dolaba koyacan. 1 gece dinlenecek. yoksa suya kesiyor.
aptamil sütlü pirinçli üzerindeki tarifin yarısıyla yaptım o kıvamını buluyo zaten
mama 1 paket bende de var burada birne vereceğim kullanmayı düşünmüyorum zaten 6. aydan sonra olmaz o herhalde çünkü 6. ayda 2 numaraya geçiliyo diye biliyorum ben
Ayşecim brokoliyide çiğden atıp birlikte pişirecez demek istedimde bir yandanda bir rapor hazırlamaya çalışıyorum saçmalamışım.Diyet işinide istersen benim diyet listemi yollarım sana.Kilolarımız yakın sanırım.
Burcucum sütlü pirinçliyle başlanıyor normalde.Muhallebisini pirişirken ve kahvaltısında kullanabilirsin.Ben bazen mamasının içinede 1 yemek kaşığı koyuyordum.İştahsız olduğu zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?