2009 Mayıs Anneleri

Kızım bi uyudu pir uyudu. 3 saat o uyudu ben camış gibi yattım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şimdide hazırlanayım. Malum akşama spor var ve Defnoşu kayınvalideme götürücem. Aslında hiç halim yok. Ama caymayacağım bi atak yapıp kalkacağım yerimden :lepi:

tubişşşş cnm kolaylık versin allah cnm yaa bende aksm kocam gelşince evi süpürecem silecem .....

havada kapalı ...çocuklara meyve yedirdim..pekmez verdim su verdim uyuyolar aliş hala ayağımda bi sebze çorbası yaptım onlara etli bakalım ne olacak....etcillermi otcullarmı bal kabağı bile var içinmde

kıvılcım cnm balkabağını söyledi doktor bize cnm sebze çorbasına atın bol lif var bebeklerin kabızlığını giderir ve artı kendinden şekerli olduğundan her bebek yer dediii

valla pınarım pek dinlenilmiyroki....çocuklar iyice emekliyor halı üzerindeki herşey dağıldı örtüler birbirine karıştı....sonra kahvaltı yaptılar ...tek tek onları salla uyut o arada sebzeleri soydum rendeledim bulaşıkları makinaya attım ...sadece keyfi bir tlf görüşmesi yaptım sonra mutfağa git sebzeleri doğra ocağa atamadan meyve rendeledim yedirdim...pekmezlerini ver suyunı ver uykuları geldi yine yine salla tilki uykusu yaptıklarından 2 -3 saatte uyku istiyolar ...ben şimdi iki madelin aldım yiyorum

siboşumda girmiş diyet işine ...ben diyetisyenle 5 ayda 17 kilo verdim sende verirsin cnm üstelik senin gibi oturarak çalışıyordum.....ve sporsuz...tabi ilk diyetimde bu işte ne kadara çok diyet yaparsan o kadar az kilo veriyorsun ...senin profösyönel anlamda ilk sanırım başarılı olursun....

bana gelince bende diyet konusuda kilo konusunda hiç bişey yok....diyet yapamıyorum....çünki düzenli yemek yemiyorum....spor yapamıyroum az fırsatım olsa ev işi yapıyorum.... böyle yaza kadar gider ...ne zaman çocuklar benle sofraya gelecek işte o zaman sağlıklı beslenmeye geçecezz....
o vakite kadar insanların halaaa vermedinmi çok kalmış kilon laflarına kapattım kendinmii heheh

Teşekkürler kızlar,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide bişi daha sorucam, muhallebiden kaç saat kadar sonra başka bişiler daha veriyosunuz, muhallebinin üstüne suda vericem içsin kuzucuk muhallebi milupanın deneme paketi sütlü pirinçl diyo vereyim bakalım

gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa

kaşıkla vermeyı bı dene olmadı sulandırır bıberonla verırsın kaydirigubbakcemile5

Burcucum kaşıkla vermeyi dene önce eğer kaşıkla yemezse biraz daha seyreltip biberonla verirsin.

Gülşahcım evet viaport daha yakın ama ters kalıyor belki optimuma bakarım.

Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?

Gülhancım kızlar daha iyi bilir ama ben pınarın bildiğin paket sütüne mayalamıştım cnm kıvamı krema gibiydi

iyi canım senin tatlı kızın ne yapıyo
evet canım daha iyi çalışma saatleri idare kolaylık gösterdi az ders aldım egzersiz falan da almayınca toplntılar hariç 3ü 10 geçe bitiyo
slm kızlar benim oğluş 1 kilo almış 1 ayda 9 kiloyu geçmiş dr. normal dedi ama bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bakalım diş çıkarınca verir heralde.
oh maşallah paşama benim kilosu az 5 aylık 6650 bizim çok hareketli hiç durmuyo bi de diş çıkaracak gibi bakalım ek besine geçtik alır belki azıcık
diyetin hayırlı olsun canım
face de ekli misin ben de ben azıcık hediye göndereyim sana
Kızlar bide m.suyu bugünde vermedim dışarda yağmur var dr a götüremiyorum, muhallebi vericem kağana deneme amaçlı direk versem yiyebilirmi acaba illaki sulandırmakmı gerekiyo
muhallebiyi evde mi yaptın
ay inşallah senin oğluş da yapar en kısa zamanda

kalk kaaaaallllk hazır niyetlenmişken

Yok bengicim milupanın deneme boyu, ama 1pk mama var evde mastit geçirdiğim dönemden kalma hiç açılmadı ndan yapılabilirmi acaba, nasıl değerlendirebilirim onu
:uhm:

Ayse senı geçemıycem face de eskı resimlerini gördum fıstık gibisin.Bence acıl tut boğazını.Kızma bana bak azcık sısko görunuyosun.Gaza gelirsin belki....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: azcık mıı?? sen insaflıymışsın tatlım. nerden baksan 20 kilo fazlam var üniversite yılları ileakannehirakannehir 10 versem ona da razıyım ama ben diyet yapmayı sevmiyorum yaaaa:mymeka:
canım tekrardan yollarım ilk fırsatta.

brokoli nasıl çiğ konacak ya?? onu da diğer sebzelerle beraber haşlamıycakmıyız??

yaa bugünde herkes bana diyet yap diyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
buralarda diyetisyen yokturki:bbo: aslında işe başlamadan evdeyken yapsam diyet işini iyi olur amaaaaa:çok üzgünüm: şu boğazımı bi tutabilsem:mymeka:

musakka mı?? hımmm bayıllırımcokacimcoookcokacimcoook off bana bak yaaa:mymeka: millet diyet diyo,ben ne diyom?mafoldumben

Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?
umarım sever canım. benim sıpa hiç sevmiyor. ben ya hazır sütle yapıyorum ya da bildiğin inek sütünü kaynatıp yapıyoruma.s

Selam Kizlar Yeniden,

Doruk uyudu nihayet. Hala kakasini yapamadi bu arada...
canım kuru kayısı denedinmi? haşlayıpsuyu ile beraber püre yapıp verdim. kabızdan kurtuldukkaydirigubbakcemile5

muhallebi genelde akşam öğününde canım. tok tutsun,gece iyi uyusun diye. bende sütlü pirinçliyle başladım. oğluşum çok seviyo. ama su içiremiyorum(

Yok bengicim milupanın deneme boyu, ama 1pk mama var evde mastit geçirdiğim dönemden kalma hiç açılmadı ndan yapılabilirmi acaba, nasıl değerlendirebilirim onu

canım 6.ay bitince kahvaltı öğününde kullanabilirsin. içine kahvaltıyı karıştırıp verebilirsin. veya muhallebiyi de mama ile hazırlayabilirsin. hiç olmadı bana gönder:lepi:

incihan canım yoğurdun üstünü 4 saat sonra açıp dolaba koyacan. 1 gece dinlenecek. yoksa suya kesiyor.

aptamil sütlü pirinçli üzerindeki tarifin yarısıyla yaptım o kıvamını buluyo zaten
mama 1 paket bende de var burada birne vereceğim kullanmayı düşünmüyorum zaten 6. aydan sonra olmaz o herhalde çünkü 6. ayda 2 numaraya geçiliyo diye biliyorum ben

ayy kızlar ölüyorum yorgunluktan benimki bugün nefes bile aldırmıyo,derni nedir bilemm hep bi hareket,kendikendine hiçbişey yapmıyor çocuk yaa,çıldırmak üzereyim??
şimdi uyuttum benimki kucakta yüksek sesli müzik eşliğinde uyuyor gerçekten farklı bu çocuk,varmı başka böyle uyuyan??ve müzik uyuduğu süre boyunca açık!!odasına cd player alıcam yada götürücem bizim sinema sistemini.ne yapıyım bende başka bişey izleyemiyorum mecbur yine yatırdım buraya..
karnım öyle acıktıkisabahtan beri küçücük tostla duruyorum (
Size bakmadan gidemedim,hepinize teşekkürler bende 4 numara alıyım bari kenarları sıkmaya başladı çünkü...
bakabilirsem ,yani benimki biraz uyursa bakarım kızlar,şimdi gidip bişeyler yiyim
görüşmek üzere..

ben yoğurdu 4 saat bekletip açar açmaz veriyorum içine zeytinyağı koyuyorum çok severek içiyo artık

kızlar yoğunum bende duruya akşamları ben sütlü irmikli yada sütlü pirinçli muhallebi veriyorum seviyor ikisinide maşallah prensesim

Tabiki canım bir ara yazarım gerçi kalsik bir diyet ve birden az kalorili diyete başlamadı.Her hafta kaloriyi düşürücez.Valla zor olacak ama sporsuzda kilo verilmiyor yaww.

Canım ben genelde akşamdan mayalayıp gece buzdolabına koyuyorum ertesi gün yiyor.Birde doktorum özellikle günlük sütten mayalanacak dedi.3 gün ömürlü sütler oluyor ya ondan.UHT yani uzun ömürlü kutu sütler yasak dedi.

Saol canım umarım istikrarlı bir şekilde sonuca ulaşırım.Annem sorma kurtarıcı meleğim hakikaten.Bencil değilsin inan çaresiz kalınca hep anneye sığınmak tek yol gibi geliyor.

Saol canım umarım sonuca kısa zamanda ulaşıcaz.Şu sahildekine bakayım bakalım.Kolay gelsin sanada.

Birsom saol birkez daha diyetisyenle 10 kilo vermiştim.Şimdi ikinci olacak aslında vücüdumdaki yağ oranının artmış olması beni bu diyet işine yönlendirdi.Bel ve karın bölgesindeki yağlar direk kalp,şeker ve tansiyonu çağırıyor allah korusun.

Pınarım bekliyorum inşallah en kısa zamanda.Defnoşumun badileri kaldı kış bitecek kuzum nasıl giyecek onları.

Ayşecim brokoliyide çiğden atıp birlikte pişirecez demek istedimde bir yandanda bir rapor hazırlamaya çalışıyorum saçmalamışım.Diyet işinide istersen benim diyet listemi yollarım sana.Kilolarımız yakın sanırım.

Burcucum sütlü pirinçliyle başlanıyor normalde.Muhallebisini pirişirken ve kahvaltısında kullanabilirsin.Ben bazen mamasının içinede 1 yemek kaşığı koyuyordum.ıştahsız olduğu zamanlarda.

:))) gel beraber yiyelim cnm :))) bende gecemi versem acaba, yatmadan kaç saat önce veriliyo, yoksa verip üstünemi uyuyo, benimkine kusma huyu varya cnm ondan saatini falan ıncığını cıncığını soruyrum :)))

:))) sağl cnm, kız muhallebi nasıl oluyo mamayla

Gece öğününde vereyim diyorum muhallebi oluyosa ondan yaparım

Sağol cnm, bu gece öğününde verim bende muhallebiyi bakalım ne tepki veircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…