2009 Mayıs Anneleri

birsencim kıyamam sanaaaaaaaaaa bende iki gündür çok alınganım ve hassasım bazen oluyor böyle dönemler

ayy nihayet gelebildimm yaw aslında çoktandır gelmiştimde oku oku bitmedi bi türlü yazmaya fırsat bulamadımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
okuduğum kadarıyla herkez iyi çok şükür bazı bebişlerin kabızlık sorunu dışında onlara geçmiş olsun inş en yakın zaman düzelir kuzular :Saruboceq:

rejimciler baya olaya sardı he hadi bakalımmm zafer sizin olacak bayanlarr :lepi::lepi::lepi:

tubişş demek serroş'ta geriden gelenlerden delikafaduldendelikafadulden
kız bende koyuyorum önüne oyuncak falan çocugum onlara yetişiyim derken iyice uzaklaşıyor garibim kaydirigubbakcemile3
öğlen çorbasını yaparken mutfaktan bir döndüm ki tekli koltuğun altına girmiş vücut içerde bi tek kafası dışarda kalmış kaydirigubbakcemile3

kızlar gazelin kusmasını sormuşsunuz malesef bu kız hala kusuyor yani şöyle biz ek gıdaya gectiğimizden beri gaviscon şurup veriyorum buna ragmen 2-3 defa yoğun abartılı bir şekilde kustu ama ilacı bıraktığım zaman biliyorum ki eskisi gibi sürekli kusmaları dvm edicek sanırım bu şurubu 1 ay daha kullanıcaz malesef inş önümüzdeki ay sona erer senağlamasenağlama

hafta sonu nişane kızıma götürmeyecem demiştim ya malesef götürmek zorunda kaldım babamız kendine güvenemedi ağlarsa getiririm salona falan diyince ee ne anlamı kalıyor dedim götürdüm kızımı zaten hep babanın kucağında olunca kimse almaya cesaret edemedi neyseki onuda atlattık şükür opuyorumnanaktan

aşı olayına gelince Gazelin ilk defa aşıdan ateşi yükseldi hatta ertesi sabah bile 7 de yükselti yine fitil verdimm :bbo:

yarın aşı olacak kuzular inş ateşleri yükselmez birde bacak ağrısı çok yapıyor kızlar etrafında şişlik falan oldu :bbo:

tatlım hoşgeldin nasılsın gazelim nasıl kıyamam inşallah kusmaları azalır canım düğünde babasının kucağında olması iyi olmuş bende sevmiyorum bebekle kalabalık ortamlara girmeyi heleki şu son olaylardan sonra girp falan korkuyor insan inşallah tatlım ateşi çıkmaz prensesin

Son düzenleme:

efferim kuzuma kız 700 gr azmı maş.kızıma , kağan 10 günde anca 100 gr aldı, acill başlamam lazım ek besine... inş. ateşi çıkmazda raht atlatırsınız cnm
ay sorma bende pek keyiflendim inş. böyle dvm eder.. cnm başla tabi alışsın kaan ben 4. ayda başladım işte bu ay tam anlamyla doyuyor ve yiyor iyi yaparsın cnm..
kız bu bora alem ne yapsın anasının sıcaklıf-gıı istiyo kuzucukk
benimkide dün öyleydi aysuncum anlamdım niye çok zor çokkk dişlerede baktı dr henüz bişi yokmuş nie böyleler anlamadım dünden kalma huzursuzluk var ama..
Nurten masallah kızıma.İnsallah ateşlenmez ya cok korkuyorum su ates olayından.
cnm sagol aynen valla..
ben konuşuyom konuşuyom beni duyan yokkkkkkkkk bi kaç kişi dışındaaaaaaaa
ben dinliyom cnm söyleeee
bigudi54+, bocek_82+, burcuuu+, dırımkızı+, erzen+, incihan+, knk kızlar sizler nasılsın bebişler nasıl
cnm iyiyim sagolasın seninde keyfin yerindeymiş maş. az kaldı kızlarada kavuşmaya..
sağol ilginciğim kaydettim

nurten sende bi çağrı at bakimmmm
hemen atıyorum.. ama önce tel.bulmam lazım..

öylemi diyon bende 30olunca istiyom inş. 30dan sonra hamile kalmak istemiyorum zaten naneli geçiyo hamilelik dayanam.. tam 3 yaş oluyo inş.

offf ya zor uyuttum cadıyı sayfada açık kalmış diyet olayı herkesi sarmış bakıyorum.. ohhh gitsin kilolar bende tartılıp geliyorummm

aslında sabah tartılsam iyi olacak ama bi kaç kişi beni görünce ne kadar kilo vermnişsin dedi ve gözlerindeki ışıgı gördümmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım hoşgeldin gazelime bak sen kıyamam inşallah kusmaları azalır canım inşalah ateşlernmez gazel prenses

h.b cnm ŞenizŞeniz saol cnm inş gecer :çok üzgünüm:

ama biz aşımızı atlattık çok şükür cnm malesefki ateşlendi 2 gün boyuncaa.s.
aşı olacak bebişler ateşlenmez inş ŞenizŞeniz

KIZLAAAARRR

TARTILDIM 60 GELDİM ANNEM BENİM TARTI BOZUK DİYOR 2 KİLO FAZLADAN GÖSTERİYORMUŞ EGER DOGRUYSA 58 OLDUM DEMEKTİR:lepi:,
:lepi:

BİDE SABAH KENDİ TARTIMDA BAKIM GERÇİ BENİMKİDE DİJİTAL DEGİL GR OLAYLARINI GÖREMİYORUM AYYY SEVİNDİRİK OLDUM :lepi: :lepi:

AMA İNANIN EKMEK YEMİYORUM BIRAKIN BEYAZI KEPEK BİLE YEMİYORUM SABHALARI BAZEN 1 DİLİM.. BU SABAHTA EŞİM KEPEKLİDEN TOST YAPTI YAGSIZ YAPTIRDIM 2 TOST 4 DİLİM KEPEKLİ EDER YEDİM VALLA...

SABAHKİ SONUCU MERAK EDİYORUM...

cnm bizim aşımızda 2 bacak bide agızdan verdi bende bekliyorum kontrol halındeyim ama henüz çıkmadı ateşi..

2gün sürdümü ya geçen aşıdada ateşlenmişti benimki...

cnm yaaa bu yazılar bende hep çıkıyor görmedim yazını neden receple savaşıypn geride kaldım azz
ben ikideneye göre programlıyım ondan hehehe

birsencim özel msj gönderemiyorum sana sen bana at ebn çaldırırım seni..

cnm benim özelden yazacam

birsencimm boşverrr bugunde böyleee olsunn uzat ayaklarını dinlen bacımm bırak dağınıkkk kalsınnn :))

keyfim yok işte başım ağrııı ondan sarmadı yatmakkk...ama bıraktım dağnık kaldı hemde öle böle değilllkaydirigubbakcemile3

cnm benim evet bacakları şişiyor doğru ...ama biz ateşlenmedik buna rağmen ağrı için bi fitil kaptırdım ben çocuklara...
bizim ömerin verem aşısı kolunda şiştiiii kabardı kızardı sonunda bir banyo sonrası irin geldi kolundan ...neymiş aşı mükemmel tutmuşşş pehh dedim beeeee

hahaha gaza getirdin beni bende tartılcam ...ama önce 1 kiloluk bişey bulayım tartatyım doğrumu tartım...malum bayadır çıkmadım tepesine

ama ömer ağliii çorba verecem onaa by

geçmiş olsun hülyacım.

saol bitanemmmm ŞenizŞeniz

:lepi::lepi::lepi::lepi:

bacım aynen valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
offf benım yemegımde yok yaa kıyma cıkarmıstım ızmır kofte yaparım dıye en ıyısı ben kuru kofte yapam
senın yemek varmı bırsenımm

aman ne köftesi kıymalı yumurta ve çay kahvatılık yiyin beee

benim var cnm dün misafirim vardı bol kepçeden yaptım kaldı hatta yarına bile yeterrr

zaten olmasada yapasım yoktuuu hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…