2009 Mayıs Anneleri

canım hava değişiminden sanırım benimde keyfim yok hiç attım çağrı şekercim kaydedersin:1hug:

kızlar ya benimki muhallebiyi yiyince sakinleşti sanki,,açmıydı bugün bu çocuk anlamadımki...???

kızlar ömerim uykusunda içi içli ağlıyor ve uyanıyorsanki bişey oluyor çocuğuma sallıyorum beşiği uyuyorr neden böyleyaaa bi okutsammı

aksam eşim abdes alsında okusun yaaa

bırsencım valla ben suan receple savas halındeyım sabahdan berı acık net ama bısey yazamıyorum
yoksa dınlemesmıyız cnm
valla daha demın senı dusundum bu tek cocukla ben bugun kafayı yedım bıan dedım bırsen ne yapsın 2 taneyle
ayy bu cocuk kucaktanda atmaya calısıyor kendını yerde durmuyor ne yapayım ben yaa

valla bugü n bende aysun gibi savaştaydım,o yüzden cvp veremediğim bütün arkadaşlarımdan özür diliyorum,kusura bakamyın kızlar ne olur..

kızlar ya benimki muhallebiyi yiyince sakinleşti sanki,,açmıydı bugün bu çocuk anlamadımki...???

açtır böceğim ondan yapmıştır bazen çocuklar çok acıkınca

ağlıyolar biberondaki gibi kaşıkta hızlı gesin istiyolar

benikinede ben bi tabak koydum şu bal kabaklı etli sebzeyiii tabi brokoli soğan pırasa vs.çorbayı herzaman bir kepçe verirdim şimdi rastgele fazla koydum yedi uyudu şimdi ne kötü kokuyorr yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

aysuncum valla zor iki çocuk büyütmek inan kendimden biliyorum tek elimde duru diğer elimlede yağmura yemek hazırladığımı ilgilendiğimi anne olmak zor ama herşeye rağmen güzel şimdiki aklım olsa aralarında en fazla üç yaş bırakırdım

teşekkür ederim banucum sende benim için öp yağmuruda duruyuda bende sizi özledim inşallah en kısa zamanda buluşuruz tekrar.

banucum anlamadımkı derdı ne dısten yapıyor dıycemde dıs ne zaman cıkacak,cıkana kadar boylemı olcaz hıc bılemıyorum

tatlım malesef çıkana kadar böyle olacaklar kimisi çok hassas geçiriyor bu dönemleri şekercim duruda ağzına ne bulsa götürüyor dişlerini kaşıyor umarım tüm mayıs bebişlerimiz kolayca çıkarırlar dişlerinia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…