2009 Mayıs Anneleri

Ay ben siteye giremiyorum herkes girmiş ya banamı bu gıcıklık.Geçmiş sayfalara bakamıyorum hata verip duruyor.

Bir yaramazlık yoktur inşallah.Benım sıyırmaya ramak kaldı kızlar.Bu nasıl bir bebek anlamıyorum ya.5 dk durmuyor yanlız.Hep kucakta olucak ve gezicek.Havada yağmurlu dışarı cıkaramıyorum evde volta atmaktan canım cıktı.

incihancım durmayan çocuk zor valla Ahsen akıllı bir bebek olmasına rağmen arada sırada edepsizlik yapınca eşimle birbirimize giriyoruz bora gibi olsa ne yaparız bilmem((

Valla Allah kolaylık versin canım ya. Esen'in dediği gibi Defne arada huysuzluk yapınca bile fenalık geliyor. Allah sana güç kuvvet versin bacım a.s.

Ah esencım sorma melekgıbı bir esım olmasına rağmen tartışma bitmıyor evde.Ay su gunler cabucak gecsede bıraz buyuse en azından derdını anlarım.

anlarsın güzeli geçer Allahta geçici bir durum Allah muhafaza benim kayınvalidem eşimin abisini 36 senedir çekiyor daha da çekecek +4 çok şükür sağlıklı bebeklerimiz varr

Sağol Pınarcım aman benım sağlığım yerınde olsunda öyle böyle bakıyorum.Yoksa başkalarının bakması cok zor Boraya.
Esen doğru diyosun arkadasım.Cok sükür sağlığı yerınde.Allah baska dert vermesın gecicek bu zamanlarda inşallah.Kayınvalıdenın de işi cok zormuş ya allah yardımcısı olsun.

aaaaaaaaaa kimseler bişey yazmamış bende çok kaçırdım diyodum yaaa

benim netimde sorun varyaa kafayı sıyıracam pöfffff

selam hrkeslere
bır hafta aradan sonra nıhayet fırsat buldum benım kuzular bır haftadır hem rahatsıdılar hemde aşı olduklarında cok ateş yaptı 39 oldu hep ateş
ılacla bıle ancak 38 lerde durdu tabı boyle olunca huysuzlukları arttı bır haftadır felakettım anlıycanız
tabı bu arada gecen carsambada zayıflamak ıcın mezoterapıye ve dıyete başlamıştım bugun kontrolum vardı tam 2 kılo vermışım neysekı son zamanlar mutlu olucam bırsey oldu sonunda
gecmişe hıc bakamadım bır haftayı okumaya kalksam bır hafta daha gecer kesın hepınızı ve kuzularınızı cook opuyorum

ayyy kimseler yok ben bugünn bütün evi temizledim....banyom vsç gıcır gıcırrr

sonra kuru fasulye ve tavuk suyuna tavuklu şehriye çorbası yaptım ve sağlıklı beslenme ve 30 dk. yürüyüşümü tamamladımm bi ara yürüyüşş yapmaktan vageçmiştim ki yaptımmmmm

aferin kız semraa 2 kilo heee vay beee ay milletin kilolar gidiyorrrr ben nediceğimmmm(

birsoooo naber tatlım oh evin mis olmuş cuma günü bana da kadın gelecek şimdilik ev idare eder zaten domuz giribinden dolayı tuvaletlere her dakka çamaşır suyu dökülüyor aman ya piskopata bağladım heeee

kıslarrr slmm nasılsınızzz uzun uzun yazmk vardı ama nerdeeee benım sıpakucaımda...pc ye merak sardı bugunlerde:)))))))))))))elektronıkcı olcek benım sıpa herhell kumanda hesapmak.pc.foto mak...vs gorunce heycn yapıo ıstıyo oyuncklarına bakmıyo bıle hınzırrrrr..
burcu kıs benımkı encok kaanı begendı facede azonce pınar ve tubanın kızlarının vıdeosunu ızlettım tepkı yok kaanı acıom büvvvv vıdeosunu konusuo kuzucuk:))))))))erkek erkeı tanıo herhalll muhabbet edıo benımkı kaanla cekem dıom o hsalını kamerayı gorunce saldırıyooo:))))))))))
kabızımız bıttı gıbı bugun kendısı yaptı kuzumunn ohh rsahatldım.....

Ay ya telefonumu kaybettım.Yakında kendımı kaybedıcem.Spora gıttım geldim farkında değilim esım gelince farkına vardım ama yok.Turkcellı aradım iptal ettım hattı.Gelirken taksıye bınmıştım heralde orda düşürdüm.

Aslı nerdesın sen ya...

Kızlar mrb, ay şunu yazana kadar cnm çıktı ya oğlanın gazı var yarım saatte bir uyanıyo gece uykusundan ağlayarak, yoğurttan şüpheleniyorum, eşim verme yoğurt bence fln diyo.. off bi şeyde doğru düzgün gitseydi taş yağardı zaten.. geçmişi okucam bi ara inş. bi yaramazlık yoktur, bu arada gece muhallebisini veremedim bugün deli gibi uykusu gelmiş aynen sızdı şimdi ara ara bağırarak uyanıyo...

slm millet,,
bugün sorun vardı sitede açılmadı bi türlü kapattım bende,dışarı çıktık ailecek,temizlik işi yattı yani,nasıl özendim Birsen sana ohh evin mis gibi olsun,Esencim seninkide temizlenecekmiş..Ben pis kaldım inşallah yarında ben yaparım temizliğimi!!
Gülhancım yinemi seninki yaptı yapacağını,canım yaa,çok üzüldüm valla,burdada hep yağmur vardı bugün ama diner dinmez çıkardık biz sızdı oda dışarda babasının kucağında sonra arabasına yatırdık..Geçecek inşallah cnm geçecek sıkma canını!!DAYAN!!!

aaaa yazımı bitirmeden gitti,anlamadım nasıl oldu..
neyse bizde oğluşu uyuttuk çay içicez şimdi eşimle..
Oğluma büyümix verdim bu akşam biraz elmalı armutlu yedi sevdide..Dur bakalım yarın doktora sorucaz ver derse veririz artık..
Gerçi yoğurtda mayaladım o da olmuştu bakalım soruyumda hangisini ver derse onu vericem artık!!

aslıcım sana yazıcaktım o elektronik hastalığı bizimkinded var,bana yazdırmıyo bilgisayarda o yazıcakmış,nasıl basıyootuşlara görsen,anlıyorum yani seni,ee bizimkiler farklı ne de olsa cnm..
seninki nasıl bu aralar.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…