2009 Mayıs Anneleri

böcek büyümixde şekeer var olmaz benimkilerde 2 tane yiyor ama yasak dedi doktor babymix yiyolar

Ferda yaptı canım yaramazlığı kusur kalır mı hiç.Daha sımdı uyutmaya calışıyorum ayaklarımda.Bora nında bırtane doğru düzgun fotosu yok.Kamerayı ve makınayı görünce sapıtıyor.

Burcu dalamıyordur uykuya bekı uzunca bır sure sallamayı dene gazıda varsa rahatlar sallayınca.Nurse Harveys kullanıyorum ben gaz için hem bıtkısel hem çok işe yarıyor dene istersen.Borada gece 12 kadar uykusunda hep ağlar.Yarım saat aralıklarla anlıyorum senı.Ve sakın olmaya calış.

Canım da cok kahve istedı.Uyutmayı basarırsam yapayım...

okuttum gulhan muskası var bıkactane anca bukadarrr okut cnm ..aksamlarııı daha fena benımkı gunduzde bıkacgundur yarıunda dsahıl mısafır var ozledım bende ama gıremıom yafss gırsemde yazamıyomm pofff uyutmayı becerırsem benımkını gelcem inşallahhh 11 de uyur inşalahhh..
kıyamamn yha bora fena kudurmuş bugun deseneee bız üç kafderdass bakalım sonumuz nolcakkkk

ben yourdu tutturamadıydım kızlar hazır sutten yapıodum meger sutu kaynatcakmışım hazır dıe ılıtıyodum ben sadece kaynatıp ılıtıp ole mayaldım tuttu ıkı gundur verıom bende kaynatmdan yapıosanız kaynatın ben bılmıodummm

Bırsen neden hazır yoğurt verıyosun cıcım.Doktorunuzmu önerdı hazırı

kuzum açıkcası ben yoğurt işini dengeleyemedim...ilacı çorabası kahvaltısı vs.onu ya unutuyordum ....yada aceleye geliyordu bende babymix verdim....
sonra doktora sordum aaa olur olur dedi daha iyi dedi...bende ondan veriyorum
zaten evdeki mama ile olmuyormu ....uğraşmıyorum bi yere giderken at çantaya iyi oluyor

Son düzenleme:
ayy üçümüz kalmışız!!en kuduruk bizimkiler,biz netteyiz.. :))kaydirigubbakcemile3

ilahi ferda haklısın valla yafsss en kudurukmayıs sıpaları bızımkıler anaları nettekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımkı ıyı de canım cok ılgı ıstıyo yafs tam bı ılgı kolık sıpam var canım ya dıer tum yaramazlıklarsa aynııııııııııııııııııı benımkıde uyudu gıbı sankıııı

kızlra benim kaynananın keyfi yerinde yaa.hafta sonu gidecem dedi kaynıma

bu kadın alışkanlık yapmasın yaaaa gelme işini ....yatağını açıyorum istediği yemeği pişiriyorum ...
çeneside durmuıyo (evde anlatacak kimse yok)
sofra önüne geliyor ...kalkıyor....o sadece çocuklarla ha ha ha hihihihihi

valla çok rahat sıcak ev o hesabını yapar evde şu kadar doğalgaz gider bu kadar sifon çekilir diye

istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaa.....yaprak dökümü başlayacak ses istemiyorum diyorum
kadın bi başlıyo anlatmaya aman susmuyor yaaaaaaaaa............

ferdacığım benimkide araştırdı valla hehehe

bu arada ali & ömer kardeşlerin yeni videosu face vizyonda heheh

uyudu benım yayamaz kızlar sonundaaaazemuszemuskocişte geldı işten ohh rahat rahat oturabılırım pc basındaaaaopuyorumnanaktan
facedekı çiftlime bıle bakamaz oldum son bı haftadır yafsssss ole ılgı ıstıyo benımkı sormayın bıde ek gıdalkara gectık ya kahvaltısı yourdu meyvesı corbası derken oglenı coktan buluom en kolayı emzırmekmiş kızlar valla bole dahada bı kosusturma içinde oldum valla bıde mısafır eklenınce ustune gıremedım kacgundur...umarım herkez ıyıdır gecmiş zaten hakgetıre gırsemde okuyamıorum valla....
allahtan benımkı yıyor sadece corbada bıraz mızıklanıyo okadar onuda zorlamıyorum yedıgı kadar yedırıyorum ustune emıyo...işe gıdınce sorun cok olmıcak sanırım..bıde seyı sorcam sıze sebze corbasına gunde 1 mı sebze eklıyonuz haftadamı ben havuc brokolıyle basladım içine bıraz ırmık atıp yerken bı cay kasıgı zeytınyagı koydum.3 gun aynı vercem soramı deişik atcam sebze içine:uhm:
bıde ıkı gundur ek gıda ya gectık ya bugun kendısı kaka yaptı yagızın delikafaduldencok mutlu oldum 1ay olmuştu kendıdelikafaduldenlıınden yapmayalıı delı gıbı sevındım bıde rahatladımkı sormayınhihoyyythihoyyyt
yarın gunduz gene mısafır var cumayada bodruma gıdıoz gezmeye yarın aksam fırsatım olursa gelırımmm ..kımsecıkler kalmamışmı yafss gulhan nere kactın bıtmedımı anacım kahvennnnn

selam kızlarr özledim sizleri evdi okuldu derken giremiyorum yaw
nasılsınzı abkalım
aramızda öğretmenler vardı di mi
biyoloji öğretmeni olan var mı yaaaaaaaa

kızlar kocam erkekler klubü yokmu diye soruyor :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

off kıyamam yafsss su kaynanaları hıc anlamıyorum iş yapmazlarrklava:cocuk bakmaya gelırlerr zatencocukların herbişisini bız yapıoz accık yemek ev işi yapıp rahatlatsalar ınsanı olurler iş yapmam torun bakarım havasında hepsı canım bı senınkı deıl bırsencım ya inşallah gıder kısa zaömanda ınsan gerılıp sınır oluyo bılırım canımmm

selam kızlarr özledim sizleri evdi okuldu derken giremiyorum yaw
nasılsınzı abkalım
aramızda öğretmenler vardı di mi
biyoloji öğretmeni olan var mı yaaaaaaaa

hosgeldın öziii nasılsın canım..
vardı burda ogertemenler ama ben hıc bıyolojı ogrt olanını hatırlamıyom pıstık ya sınıf ogretmenı cogu sanırım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…