tesekkur ederız teyzoşlarımız
pınar bacım spıral taktırırken zor oldumu bende ıstıyorumda korkuyorum ben dogum kontrol kullanamıyorum yan etkı yapıyor bende
gulhan bacım gördum senı burdasın buluşmayı ne zman yapıyoz persembe yada cuma ıyımı sana bacım ya şu msnını sılde tekrar yukle olmuyor boyle yaw
burcu canım kaganın vıdeolarına bakıyom facede harıka masallah kuzuma :)
aysuncum erzurumda kar varmı benım eşimde erzurumlu 2 sene once geldım oraya butun akrabalar orda
Selam Kızlar,
Burcu biz daha devıt harçınde hıç bir ilaç kullanmıyoruz Bora ya.Bu ay giderken kan tahlılı istedi doktorumuz gerekli görürsem başlatıcam yoksa yukleme yapmaya gerek yok cocuğa dedi.Burda herkes kullanınca ben de terettut etmiştim.
Pınar sanada Defnoşada maşallah sorun olmamasına sevındim canım.
Özlem dentınox jeli ben Boraya denedim ama pek faydasını görmedim.Yınede deneyin istersenız.
Semoşum cok gecmış olsun.Üzüldüm Nazlıya belki de huysuzluğu ondandır.Cabucak düzelsin bıcırık inşallah.Sana da kolay gelsin canım normalde bile bakmak cok zor birde hastalık eklenınce 2 kat zorlasıyor işler.
Selam Kızlar,
Burcu biz daha devıt harçınde hıç bir ilaç kullanmıyoruz Bora ya.Bu ay giderken kan tahlılı istedi doktorumuz gerekli görürsem başlatıcam yoksa yukleme yapmaya gerek yok cocuğa dedi.Burda herkes kullanınca ben de terettut etmiştim.
Pınar sanada Defnoşada maşallah sorun olmamasına sevındim canım.
Özlem dentınox jeli ben Boraya denedim ama pek faydasını görmedim.Yınede deneyin istersenız.
Semoşum cok gecmış olsun.Üzüldüm Nazlıya belki de huysuzluğu ondandır.Cabucak düzelsin bıcırık inşallah.Sana da kolay gelsin canım normalde bile bakmak cok zor birde hastalık eklenınce 2 kat zorlasıyor işler.
kızlar hani şu burcunun bahsettiği dr. varya yazılarında şunu yazmış sizce doğru mu ki?
'''Bebekler bir yaşından önce inek sütü içemez, inek sütü kansızlığa yol açar' iddiası doğru değil. Bebek ilk dört aydan itibaren inek sütü içebilir. Altı aydan sonra 'katı gıda'lar almaya başlayabilir !!
tesekkur ederız teyzoşlarımız
pınar bacım spıral taktırırken zor oldumu bende ıstıyorumda korkuyorum ben dogum kontrol kullanamıyorum yan etkı yapıyor bende
gulhan bacım gördum senı burdasın buluşmayı ne zman yapıyoz persembe yada cuma ıyımı sana bacım ya şu msnını sılde tekrar yukle olmuyor boyle yaw
burcu canım kaganın vıdeolarına bakıyom facede harıka masallah kuzuma :)
aysuncum erzurumda kar varmı benım eşimde erzurumlu 2 sene once geldım oraya butun akrabalar orda
özlemcim çok güzel şeyler paylaşmışsın tatlım teşekkür ederim bende geçenlerde araştırdım ve 6.ayımız bitsin bende ufaktan başlayacagım süte inş. tuba süt veriyordu serraya ona bi sormak lazım nasıl veriyor??
aysunum kar başlamış tatlım çok severim ama sen bıkmışsındır sana kış bitmez artık dimi?
pınarcım geçmiş olsun önemli bişi olmadıgına çok sevindim düzenli konrt.yapınca bişicik olmaz inş. defnoşada maş. annesi
semracım çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun..
birsen montlar hayırlı olsun..
gülşahçım öptüm şekerim yürüteci al duru kızımı içine koy bi resim isterim çok özledim be ya!!
kızlar slm..
misafirlerim gitti bissürü çocuk olunca evi tahmin edersiniz??
yrnda kutlayın yeni evli bi ark.var eşiyle gelmek istemiş defneyi görmeye eşimde yemege çagırmış bi ark. daha gelecek.. bu saate kadr evi temizledim 12de süpürke açtım düşünün ap.tanıdık olunca sagolsunlar bişi demiyolar..
dünden ıspanaklı böregim,kısır ve makarna salatası var onları ortaya koyarım tarhana çor.araka bezelye ve tavuklu pilav yapıcam turşu vs. bide şık masa hazırladımmı tamamır inş..
uyumam lazım çok öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?