2009 Mayıs Anneleri

Gunaydın Kızlar,

Ya ıssız topik oldu burası sanırım bebışler biraz buyuyunce kımse uğramıycak buralara.

Pınar cok gecmış olsun canım.Neyse siz atlattınız sıra bizde bakalım.

Filiz gözün aydın canım mutlu sona ulasmışsınız.Hep böyle devam eder umarım.

Esen gule gule kullan canım aldıklarını.Ben de kendımı zor tutuyorum alışverış yapmamak için.Ama yılbasına kadar kılolar gıderse tutmasın kımse benı.

Aysun masallah canım ne guzel uyumuş oğluşun.Su benım haylazda azıcık örnek alsa.

Gelelım bıze.Dun esımle fecı kapıştık.Malum konu yıne nasıl becerdıyse 3 cocuğa geldı.Ben de bu konuyu bır daha acmamasını 2 tane olacağını eğer 3 te ısrarcıysan git pazartesı ac boşanma davası dedım.Sonra herseye ben karar verıyormuşum.Cocuğun sayısına,ismine ne yıyeceğine onun hıç söz hakkı yokmuş.Ben hala su lohusalık sendromundan kurtulamamışım.Daha neler neler.Cocuk ağlıyor,almıyor tek çoçuğa kendın bak dıyor.Ay delı ettı benı esref saatı mıydı neydı anlamadım.Gece Borayla ayrı attım.Sabahta sinierim tavan yapınca ağlaya ağlaya mahvoldum.Gelmış yanına öpuyor ben eseğim dıyor.Madem pişman olucaksın ne diye yapıyosun ya.
Şu erkeklerı hııııııııııç anlamıyorum.

sizede günaydın kızlar gıremedım kac gundur sıteye ayy bı boşluk oluyo yahu tum hafta sonuda eve tıkıldık kaldık cok yagmurlu hava dıye bunalım gecırıyodumkı dun eşimle boğazda kızımızla süper bı kahvaltı ıyı geldı
kıvılcım sevındım kuzunun kaka yapmasına benımkıde aynıydı semra saolsun bı tarıf verdı onu ıcırıyorum dun yaptı kuzum kakasını aman be nobet tutuyorum ne zaman kaka yapacak dıye

ben kestım demır ılacını 6.ayını doldurması gerekıyomus ılacı kullanmak ıcın zaten tadıda ıgrenctı kuzuma acıyodum valla

pınar banada doktor 6ay muanesınde aşı yapıcaz ddedı anlamadım ne aşısı olcagını saglık ocagına sordum haberlerı yok gecen saglık ocagında yaptılar ıkı tane ayy ya bu aşı olayını bızım salak hemsıreler bı karıstırdı aşı gunlerını allak bullak oldum allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın ınsanı defnecıgede masallah buarada

nurten denk gelemıyorus bayadır sekerım yenı resımler yolda opuyorum senı çokkk

burcucum dr banada demiştı sırkelı su zararlı dıye ama acıklama yapmamıştı ne zararı olur ddım kendı kendıme ıyıkı acıklamışsın sagol canım
bozon bacım masallah kuzuna kılosu cok ıyı benımde oglum oyle asırı yemıyor aslında ama kızıma gor cokdaha kılolu
aysun bacım ne guzel deliksiz uyumusun maşallah kuzuya
kıvılcım canım oglusunun duzeldıgıne svındım kabızlık cok zor
ılgın bacım gunaydın
pınarcım snde dun gzmışsın azıcık ohh ıyı gelmiştır azda olsa dışarı cıkmak defnoşunda tekrar atesı cıkmadıgına gore demmekkı aşıdandı

sıkma canını hiç erkeklerde var bı haller bebişler olduktan sonra ama hayırlısı bakalım öle her tartısmada boşanmayı agzına alma bence.yıpratır ilişkisinizi zor donemler gecırıyorus ama koca kafalı erkekler bazen bızı anlamıyor düzelır merak etme kocanda farkeder bugun yaptıgı gıbı hatasını opuyorumnanaktan

Ohhh ne güzel canım alışveriş yapıp atmışsın stresini a.s.

İnşallah sizin aşınız sorunsuz geçer tatlım a.s.

Günaydın canım a.s. Bende kızımın dişine dün jel sürdüm. Fayda mı etti nedir akşam 9'da uyudu. Bi 12:30'da biz yatarken uyandı emmek için bide sabah 5:30'da zemuszemus

Sağolasın canım a.s. Bende dışarı çıkmadan burnunun kenarlarına falan tuzlu su sürdüm. Bide hiç mağazalara sokmadım. Kuytu köşelerde durdular babasıyla. Yemek yerken de en boş restoranı seçip dışarıda oturdumne yapayım. Tedbirli olmak lazım :1no2:

günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar

Günaydın canım sağolasın sen nasılsın?

Ohhh regli olmuşsun canım. Benimde bitmek üzere. Ama regli sütü etkilemiyormuş doktorum söylemişti meraklanma a.s.

Sağolasın canım a.s. Sizde sorunsuz atlatırsınız inşallah. Defne'de daha doktorun odasını görünce anlıyor ve ağlamaya başlıyor. Tüm muayenesi ve aşısını kucağımda oluyor 2 aydır. Ama ordan çıkıp kadını asansörde gördüğünde gülücükler atıyor. Çok bilmiş bunlar valla kaydirigubbakcemile3

Kakamızıda yapmışız sevindim canım rahatlamıştır kuzucuk a.s.

Günaydın canım sağolasın a.s.

Aaaa nedir bu erkeklerin hali ya onlar girdiler depresyona asıl çıkamadılar hala. Sonra yaptıklarını anlıyolar ama üzüp, ağlattıktan sonra ne fayda bacım :1no2:

günaydınlar soğuk bir istanbul ve kocam yoıllarda....
ben yoğun günler yaşıyorum....neyse rutin güne geçtim
birkaçgündür giremedim ...netim bozuk sebebi belli olmayan bişey
hattımız düşüyormuş en son öle dendi...neyse dünden beridir kesintisiz yayındayız
ömerim aksamdan beri çok güsel uyuyor alişin gazı var uyumadı yoğurt gaz yapıyor
bu çocuklara vermeyecem yaaa......

bugün işim çok .....
dün gittik koltuk aldık yataştan astorya mı astoriymi ne öle bişey
ne yatak oluıyor nede bazası var ....bizim bey öle istedi yani
iki kanepe var yeter dedi .....ama açık renk aldık süet..adam kullanımı temizliği çok iyi dedi bakalım ama bebek olduğu için dekoratif bişeylerle kapatabilirsiniz dedi....yapacaz bişey dedi...hep açık renk istemişimdir ...ertelediğim bişeydi yaptım...

bu arada kardeşim pc format attı veeee bütün resimleri flaş diske atmış ama benim adıma olan dosya boş çıktı ...o kadar üzüldümki o kadar olur
şimdi faceden ve kk dan alacam resimleri........

benden bu kaderrrr

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Sanırım şu diş jeli işe yaradı yada denk geldi bilmiyorum ama kızım akşam 9'da uyudu ve 12:30'da beni emmek için kalktı. Bide sabah 5:30'da zemuszemus Kızımın böyle uzun uykularını özlemişim ya. Acaip enerji doldum valla :lepi:

Şimdi uyuyor hala. Bende yumurtasını haşladım. Peynirini sudan çıkardım. Uyansında kahvaltısını yedireyim. Evimi akşam toparlamıştım. Müsade ederse bi temizlik yapayım. Havada fena serinledi he. Gerçi bizim salona şu anda güneş vuruyor sıcacık ama balkona çıktım da bırrrrrrr

canım benım erkekler ıster cunku baba olmak cok kolay anne olmanın nedemek oldugunuda bılmıyorlakı benımde eşim dun dıyor bunlar 2 yasına gelsın kardeslerı olsun zaten canım sıkkındı oyle bır patladımkı dedım onlar ıkı kardeş yeter ya bn bunlara bakamıyomkolay gelıyor sana dedım akşamları eve gelıp sevmek aman ne olcakkı buyur ıste dıyor dedım valla gıdıp rahmımı aldırırım delırtme benı yaw sankı bunlara cok baktıkda buıde bu işin maddi yanı var sen bunlara gelecek hazırlada başka cocuk ksık kalsın mvlam bunlara ömur versın
sende takma canım ya zaten streslısın bıde kendını o yuzden kasma

canım hava soguk olunca bızde evde tıkıldık resmen kuzucununda ıyı olmasına sevındım ben bırde zeytınyagı ıcırıyorum oda cok ıyı gelıyor

Ohh ne güzel keyif yapmışsınız bacım. İnsan evde fena sıkılıyor ya :1no2:

Valla canım bir aşı yaptı doktor. İçinde 6 aşı var dedi. 7.ayda da yapacak bi aşı. Ondan sonra 12.aya kadar yok dedi. Sağlık ocağı ile bizim tutmaz. Onlar bu ay 3 aşı vurur biz onu tek aşıda birleştiriyoruz dedi :uhm: Ben hiç sağlık ocağında yaptırmadığım için bilmiyorum valla tatlım a.s.

Evet canım gezdik valla iyi geldi. Evde olunca çok sıkılıyorum ben. Evet evet dün çıkmadı çok şükür. Aşıdandı demek ki. Aman hiçbir kuzumun çıkmasın bi daha ateşi valla a.s.

Canım benim günaydın a.s.

Güle güle kullan koltuklarını. İnşallah kuzucukların temiz kullanırlar kaydirigubbakcemile3 Ama hep istiyormuşsun madem iyi yaptın a.s.

canım hayırlı olsun koltuklarınız gule gule ıyı gunlrde kullan acık rnkler zor oluyor ama cokta guzel duruyor bende cok sevıyorum
rsımlerınde cok uzuldum canım ya aslında onları bellı aralıklarla cd ye aktarmak lazım

gunaydın bacım diş jelı benım oglumda cok iş yarıyor gecen gece surmyı unutmusum gece devamlı aglayarak kalktı gce aklıma geldı surmdm dıye surdum rahatladı cocuk
benımde bugun temızlık yapmam lazım ama kuzularımın kahvaltısını yedırcm sımdı sonra başlıycam sanada kolay gelsın canım

sabah sabah cok guzel burası ozlemısım boyl kalabalık olmasını ben bıraz kacıyorum bacılar kuzularım kahvaltısını yedırcem sonrada bıraz temızlık optum hpınızı v kuzuları

Sağolasın canım a.s. Sen söylemiştin diş jelini doktora sordum gerek yok dedi. Sonra o gün Sibel'le konuştum. Banada doktor gerek yok dedi ama aldım Yağız'a iyi geldi diyince aldırdım eşime. Demek ki sorunları var dişlerinden çocukların. NE diye gerek yok der bu doktorlar anlamam ki klava:

Valla benim evde aldı başını gidiyor. 1 hafta oldu temizlik yapmayalı. YArın annem gelicek ama yine o yapsın istemiyorum. Bugün ucunda ucundan hallederim. AKşama da sporum var zaten kafamçokkarıştı

Sanada kolay gelsin canım a.s.

sabah sabah cok guzel burası ozlemısım boyl kalabalık olmasını ben bıraz kacıyorum bacılar kuzularım kahvaltısını yedırcem sonrada bıraz temızlık optum hpınızı v kuzuları

Kolay gelsin canım a.s. Kuzularıma da afiyet olsunnnn a.s.

incimm dur kızz sen ikinciyi istiyorsunda kocan 3 bebeğimi istiyor ?
yanlış anlamadım dimi ......yahu bunun için kapışılırmı
se bi ikiz yaparsın olur biter heheh :) oda iki dadı tutar biri yatılı olur gecede bakalar....

bu yazdıklarım latife ....evlat çok güsellll çok başka ama o kadarda zor

aman bu erkekler çok alem bende dün kapıştım....hemide sokağın ortasındaaaaaaaaaa....bıraktım onu arkamda saya saya gittim....millet bize bakıyordu.....ben hep bişeyler anlatıyorum
adam beni dinlemiyor....alışveriş yapacaz diyorum hazır annen buradayken gidelim diyoruz....yok o başka program yaptı ve konuyu yağmura dayadı çıktı...pazar günü kahvatı yaptık..annemler geldi
dedimki önceden market alışverşişi yapalım sonra koltuk almaya gideriz....aman yok ben günlerdir ona öle dememişim o giyinmiş koltuk almaya diye çıkmış bense sıradan bi eşofman ve polar giydim market yakın diye ....kalın bişey giyemedim....adam bana aa koltuk almaya gitmiyormuyuz diyo,,,,deli oldumm
ben ne zaman dışarı böyle çıktım diye bağrındım...adam beni dinlese programı bilecek....dedim ben eşşek başıyım nasıl osa detyalarım çok fazla ne gerek var beni dinlemeye ,,ben hep yeniden anlatırım ...söyledim sinirlendim.....hemen bi taksi çevirdi soktu içeri beni....gittik o sinirle pahalı bişey alacaktım ...ama sonra mantıklı oldum............

erkek milleti....arada delirmek lazımmmmmmmmm

iyiyim kızlar haftanın ilk günü biraz yoğunum mesai saatimde değişti artık 5 de çıkacağım:)) diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz kızlar

Bende kızım uyurken kahvaltımı yapayım da o uyanınca rahat rahat hareket edeyim. Sonrada temizlikkkkk kafamçokkarıştı

Aslında Defnoş'un çamaşırlarını yıkamam lazım ama evde leke çözücü kalmamış. Maşallah bizimki de mama yerken her tarafa saldırdığı için tüm giysileri lekeli. Hele pekmek lekesi leke çözücü olmadan çıkmıyor. Neyse yarın yıkarım artık onunkileri. Kendimizinkileri atayım makinaya. Havalar sıcakken ne güzel hemen kuruyordu. Şimde yağmur olunca dışarıya asılmaz. İçeri assan zor kuruyor. Offf bide kurutma makinası almak lazım ama onu da koyacak yer yok. Ayyy sıkıntı geldi akannehir

teşekkür ederim kızlarr....bende kahvaltı hazırlayım....temizlik yapacam bugün bide koşu
yemek var zaten....

bu arada pınar neden yumruta ile peynir aynı anda veriyorsun birügn peynir birgün yumruta verebilirsin ben öyle biliyoprum cnm ....

şimdilik ben kaçarrrrrrrrrrrrr öptüm sizii

Hepsi aynı yavrum bunların. Sen bişey diyince he he olur diyolar sonra eee böyle demiştin diyince yok canım demedim diyolar. Çünkü dinlemiyolar klava:

iyiyim kızlar haftanın ilk günü biraz yoğunum mesai saatimde değişti artık 5 de çıkacağım:)) diş jeli olarak ne kullanıyorsunuz kızlar

Kolay gelsin a.s. Dentinox kullanıyoruz a.s

Bilmem ki bacım doktor ayrı demedi hergün koy dedi. Bende dün başladım işte ilk defa :uhm: Zararı olurmu ki :uhm:

hepinize günaydın kızlar!! ben geldim. yazacak çok şey var,ama çok da işim var(

ilk önce,düğünümüz güzel geçti. 2 aksilik dışında. birincisi, gelinimiz salona girerken merdivenlerde düştü( ayağı takıldı,dizinin üstüne geldi. ama çabuk toparladı. ikincisi,ben regl oldum ve salonun beyaz giydirilmiş sandalyelerinde kırmızı bir hatıra bıraktım son bir buçuk saat o yorgunluğuma rağmen hiç oturamadımkafamçokkarıştı arabada da şalımın üstüne oturdum. eve geldikkiiiii... külotumda kuru yer kalmamış!!!:1shok: regl günlerimde prima kullandığım kadar varmış yani

oğlumun doktor kontrolü vardı. 8100gr- 68cm olmuş kan tahlili,idrar tahlili,alerji tahlili filan yaptı. kan tahlilinde akdeniz anemisi taşıyıcılığından şüphelendi:çok üzgünüm: kesin sonuç 9-12. aylar arasında bakılıyormuş. ama kan değerlerinin çok düşük olmasına rağmen demir değerleri yüksek olunca ve amcası da taşıyıcı olunca şüphelendi. kendisine bi zararı olmaz ama evleneceği kız da taşıyıcı olursa çocukları hasta olabilir dedi:çok üzgünüm:

dün de maraştan gelirken taşıma şirketiyle görüşecektik. ama hiç bi şekilde ulaşamadık. cumartesi taşınacaz ve şirket piyasada yokfisfisfis bugün halletmem lazım bu işi!! aksi gibi havalarda bozdu( off:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…