2009 Mayıs Anneleri

Tünaydın arkadaSLar ayrıCa ii TaTiLLer CaLıSan anneLere . . . . Ò kadar aLınTı yapTım ama hepSi SiLindi CÒk zÒr qiriyÒrum SiTeye neden anLamıyÒrum,,ßende ÒqLumu ßanyÒ yapTırdım uyuTTum ßaßaıyLa mıSıL mıSıL uyuyÒrLar ßende uyuyaCaım ama işLer var ßirr Sürü,,kıvıLCım aynı durmdayım SeninLe ßende Tek ßaSıma ßakıyÒrum eşim qeCe CaLıSıyr ßenim qunduz evde ama ßakmıyÒr hiç az ßi ßakTımı CÒk ßakmıS qißi davranıyÒr annemin evide ßana CÒk yakın ama haƒTada 1 kere anCak qeLiyÒr . . . . SürekLi ßenim qeLmemi iSTiyÒr ama ßende qiTmiyeCeim arTık özLeSinLer kendiLeri qeLSinLer. . . .

Güzel tarifmiş canım sağolasın a.s.

Sağolasın canım a.s.

Yorucu bi gün olmuş senin için. Bugünüde atlat bol bol dinlenirsin a.s.

Canım selam a.s. Geçmiş olsun Doruk paşaya. Kabızlık zor ya. Bizde bugün demir damlasına başlayacağız. Oda kabız yapıyormuş. İnşallah sorun yaşamayız :çok üzgünüm:

Valla bu erkeklerin geneli böyle kızlar ya boşverin gitsin lülülülülülü

Tünaydınlar iyi pazarlar bacılar a.s.

Dün akşam biz yatarken Defnoş'un ateşi 37,7'ydi. Uykusunda şurup içirdim. 1 saat sonraya alarmı kurup yattım. Yarım saat sonra Defnoş mızırdanınca kucağıma aldım ki yanıyor. Bi ölçtüm 39,7 :1shok: Eşimle ne yapacağımızı şaşırdık. Kaptığımız gibi hastaneye gittik. Neyse orda şurup verip 38,5'a düşürdüler. Eve gelincede 37,5'a düşmüştü 1 saat içinde. Gece yine çıkarsa fitil verin dediler. Yanımıza alıp yattık. Saat başı bi eşim bi ben ölçtük çıkmadı çok şükür. Şimdi normal ısısına yani 36,8'e düştü :Saruboceq:

Tabi gece 3 gibi yatınca hepimiz 12'ye kadar uyumuşuz. Kalktık kızımın kahvaltısını verdim. İlk yumurta,peynir ve pekmezli kahvaltısını yedi yarım porsiyon kadar. Şimdi uyuyor salıncağında. Bende mutfağı toparladım. Şimdi evi toparlayayım. Defnoş uyanınca e-bebek'e gidip mama, meyve, yoğurt falan almamız lazım. Ordan'da Naitulus'a uğrayacağız kısa süre. Almam gereken makyaj malzemelerim var. Ama Defnoş'u sokmayacağım. Neticede kalabalık yer , her türlü hastalık var. Sonra ona belki güneş açarsa sahilde hava aldırırız.

Akşamda gelince evi siler süpürürüz dedi eşim. Yarına rahat olurum zemuszemus

yogun bır gun gecırmışsın bacım cocuklarla mısafır agırlamak gercekten zor iş ya

günaydın herkese

gunaydın bacımm

canım mılupanın murdum erıgı meyva puresını denedınmı benımkılerde cok işe yarıyor bıde ben 1 cay kasıgı zeytınyagı verıyorum oda ıyı gelıyor[/

canım ıkı tanede olsa tek bıle olsa cocuk bakmak zor iş gercekten hem fızıkı hem ruhsal yoruluyor ınsan bıraz daha buyusulr rahatlıycez ınsallah

canım ya cok gcmiş olsun neden cıktıkı atesi dişlermı acaba
ayy ateşdn 3 gundur okadar cektımkı halim kalmadı ınan benımkınınde hp 39.5 lardaydı cocugu devamlı cıplak tuttum sırklı sularla sıldım şukur 3 gun sonra gectı
bugun hıc havanın acıcagı yok gıbı bacım burası zaten cok soguk

Pınar geçmiş olsun cnm neden olduki acaba ya,
Semra çocuğu symak bi çözüm ama sakın sirkeli su ile silme çok tehlikeli çünkü vücut hasar görmemesi için içten soğuması lazım sirkeli suyla dıştan soğuyo buda havaleye neden olabilir... kadir tuğcunun sitesinden ayrıntılı bilgi için bakabilirsin

slm kızlar!
ara ara giriyorum ama yazamıyorum.
pınar ve seherim sizlere geçmiş olsun canlarım.
filizcim bazen hepimiz aynı ruh haline girebiliyoruz. umarım bu dönemi çabuk atlatırsın.
burcu seni ek gıda telaşı sarmış okuduğum kadarıyla. inşallah senin zuzun çabuk alışırda seni yormaz.
nurten kolay gelsin canım. misafirler bırakmıyor seni anlaşılan.

bize geince cuma günü kontrole gittik. maşallah deyin teyzeleri Özgü tam 10750gram olmuş. bu ay ek gıdaya geçme umuduyla gitmiştim. ama dr senin kıza bu şekilde giderse 7.ayda başlıyacaz dedi ve hevesim yarım kaldı. benimde kafam karıştı. demir verdi 10 damla çok fazla geldi. hele burcunun demir hakkındaki yolladığı yazıyı okuyunca ne yapsam karar verremedim.

Sağolasınız bacılar a.s. Aşıdan oldu heralde. Gerçi bu aya kadar hiç olmamıştı ama eve gelince hep calpol verirdim. Bu sefer vermedim. Yatarken verdim belki geç kaldım diye çıktı ateşi bilmiyorum mafoldumben

Ama bugün iyiydi çok şükür a.s.

Canım maşallah kuzuma ya Allah nazardan saklasın Demir damlası kilosuna göre veriliyor. Ama yazıları okudukça benimde kafam karışmadı değil :uhm:

ıyi geceler bacılar a.s.

Bugün öğleden sonra dışarıdaydık hep. Önce e-bebek'e gidip kızıma mama, meyve gibi tüm ihtiyaçlarını aldık. Ordan Naitulus'a gittik. Ben eksiklerimi aldım. Yemek yedik. Ama Defnoş'u hiç kalabalığa sokmadım. Hep sakin yerlerde durdu babasıyla. Sonrada evimize geldik. Şimdi aldıklarımızı yerleştirdim. Size bakayım dedim ama sakin buralarda a.s.

esenn seni gördüğüm iyi oldu cnm
nasıslın?
ablan biyoloji öğretmeniydi öyle demiştin dimi cnm bana günlük plan lazım
elinde hazır varsa bana yollar mı acaba rica etsemm
acil ihtiyacım var
ay canım ya kusura bakma görmemişim dün hemen kapadım
kaçıncı sınıf hepsi mi olacak ablama bir sorayım varsa tabiki yollarım yarın arayım ablamı bakalım inşalah vardır

bu hangi dr bende bir okuyum bakalım

demir içinde ablam dr biliyorsunuz onun çalıştığı hastanede deneyimli bir çocuk dr u var o ablama günde 3 damla versen yeter demiş demir yüklemeye gerek yok sonra tahlil yaptırırsınız sayıysını ona göre arttırırsınız demiş bende o yüzden 3 damla vericem artık
2 gündür vermiyorum fena kabız oldu Ahsen

bu arada ben bugün sabah kahvaltıya anneme bir gittim pir gittim
Ahseni anneme bıraktım ablamla alışveriş yaptım hızımı alamadım 3 tane bluz aldım birde başörtü daha alacaktım ablam tuttu:))
akşamda arkadaşlara yemeğe gittik şimdi geldim Ahseni uyuttum bende yatıcam yarın aşımız var inşallah ateş yapmaz korkulu rüyam yaaaaaaa çok korkuyorum aşıdan:))
gece gece çenem düştü:))
bozon bu arada maşallah özgüye mayısın en toplu bebişi tam ısırmalık maşallahh:))
pınar geçmiş olsun tatlım yarında biz yaptırıcaz poffffffffffff
hadi ben kaçtım iyi gecelerrrr

gunaydın hanmlar bızde kalktık oglumla keyıf yapıyoruz
kızlar oglum dun gece sabaha kadar hıc uyanmadısabah bı kalktım bu oglan nıye hıc uyanmadı dıye bı telas yaptım benımkı oyle guzel uyuyordukı
dun gece hero babynın sadece pırınclı olanını yapmıstım herhalde o bıraz koyu oluyordu bayagı doyurucuymus demekkı bundan sonra devammmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

cnm masallah ozgu hanıma
ek gıdaya da yaklasımı mantıklı kılosu gayet ıyı cnm sutun yaramıs valla

oh negüzel eksikler tamamlanmış. afiyetle yesein Defnoşun. bizim babamızda dışarıya çıktığımızda asansöre bile bindirmiyor alışveriş merkezlerinde. çok kalabalık oluyormuş.sürekli mendille elini ağzını sildirip durdu.

teşekkürler canım. bende anlamıyom nasıl bukadar kilo alıyor. herkes gibi emziriyorum. her dakika emen bi çocukda değil. bazen 4 saat hiç emmediği bile oluyor.
aşı zamanlarını hiç sevmiyorum iki üç gün önceden endişesi başlıyor. bugün Ahsenin ateşi umarım çıkmaz.

günaydın kızlar!
dün pek sessizdi burası.
tatili birleşitirip bi yerlere kaçtı herkes sanırım.
herkese iyi haftalar diliyorum.
bizde kalktık ama sabah sabah süprizle karşılaştım regl olmuşum. umarım sütüm azalmaz. şimdi onu araştırayım netten.
sonrada kahvaltı yapayım.

Günaydin Kizlar,

Biz bugün iyiyiz, oglum dün 3 kere kaka yapti. Esimle de dün tüm isleri yaptik. Böylece gerilimim kalkti üstümden...

Bozon'cugum, masallah Özgü'ye. Sütün yariyor demek ki! Nelerle besleniyorsun genelde?

Pinar'cigim, gecmis olsun Defnos'uma. Neyseki atlattiniz asiyi. Bizimde Carsamba günü asimiz var. Ve Doruk doktorundan cok korkuyor, ne yapacagim bilmiyorum:çok üzgünüm:

Semra mürdüm erigi püreleri yok burada. Kendim almistim yaparim diye ama gerek kalmadi canim. Raps diye bir yag var, onu kattim meyve püresine ve corbasina. 2 dk gecmedi hemen yapti kakasini. 1 saat aralarla 2 kere daha yapti.

Esen ne güzel felekten bir gün calmissin. kaydirigubbakcemile5

Aysun bizde o günleri görecek miyiz acaba? Benim oglum en fazla 4 saat araliksiz uyuyor.

Azalmaz tedirgin olma canim, doktoruma sormustum ben.

günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar
gunaydın tatlım ıyıyız bız sen nasılsın
cnmgunaydın sanada a.s.su bıkacgundur sıteye zor gırıldıgınden burası bayagı azaldı da yakında normale doner

cnm hem gunaydım hemde gozunaydın dorukpasa kaka yapmıshihoyyythihoyyyt
ıns sızde rahat rahat uyudugunuz gecelerı gorursunuz

günaydın canım. ohh maşallah oğluşuna. umarım hep böyle devam eder sende uykunu alırsın.
günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar
güaydın canım. iyi olmaya çalışıyom. sanada iyi mesailer. senin fıstıklar iyidir umarım.

iyi olmanıza sevindim canım. Dorukta kakasını yapınca rahatlamıştır keyfi yerindedir.
canım yediğim öyle özel bişey yok. ne bulursam yemeye çalışıyom. çok yorgun ve uykusuuz olduğumda sütüm azalıyor. eşimde işten gelince o dönemde mümkün olduğunca dinlenmem için yardımcı oluyor. yada dolaptaki sütten veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…