2009 Mayıs Anneleri

Sağolasın canım a.s.

YA kanamamın spiralle ilgisi yokmuş. Regli olmuşum kaydirigubbakcemile3

Sanırım dişle ilgili canım. Jel aldım bakalım bu gece ne olacak :uhm: Kanamamda normale döndü çok şükür zemuszemus

Annende gelmiş oh ne güzel dinlen bol bol a.s.

kızlarrr napıosunuzzzzzzz
vaktım yok kaynanamlr gelcekkkkk pöffffffffffffffffffffffffff
kızlr bişi sorcammm NAR SUYU verebılırımıyım yagıza?

Çok olmamak kaydıyla verilir heralde canım ya :uhm:

Sağolasın canım zaten bu çocuklara ne oluyosa aynı anda oluyo kafamçokkarıştı

Güle güle giysin kuzularım cicilerini a.s.

İyi akşamlar bacılar a.s.

Bugün doktorlarımız vardı. Çok şükür kızımın sağlığı yerinde. 8294 gr 67 cm olmuş Doktor herşey yolunda dedi. Hareketler falan maşallahı var dedi. 1 tane aşı olduk. İçinde 6 aşı birden varmış. Önümüzdeki ayda bi aşımız var. Ondan sonra 12.aya kadar yok çok şükür zemuszemus

Ek gıdalarımıza eklemeler yaptık. Onları ek gıda bölümüne yazarım artık.

Defne'nin gece uyanmalarını söyledim. Diş için jel istedim ama gerek yok. Daha sadece köpek dişi kabarmış dedi. Neyse sonra Sibel'le konuştum. Semra'da söylemişti bu diş jelini. Aldırdım eşime. Şİmdi muhallebisini yedirip sürücem bakalım fayda edicek mi :uhm:

Demir damlasına geçtik. Normalde kilosu kadar başlanıyormuş ama kabızlık yapar diye önce 5 damla ile başlad 2 günde bir damla damla arttır en son 8 damla ile devam et dedi.

Sonra benim kontrolüm vardı. Çok şükür spiralde oynama falan yok. Sancı ve kanama reglidenmiş. İlk 1-2 ay böyle ağrılı olur korkma dedi. Zaten bugün kanamamda normale döndü. İkimizinde keyfi yerinde yani zemuszemus

Geldik mamalarımızı yedik. Şimdi arkadaşlar geldi. Çay içicez hihoyyyt

Son düzenleme:

ay canım ya bişey olmamasına sevindim
normalede dönmş çok şükür
hadi geçmiş olsun tekrarŞeniz

pınar şu diş jeliyle ilgili birz bilgi veririmisin ilk senden duydum cnm
zeynebin üstten dişi hafifi patlamak üzere ve çok huzursuz ediyor eğer işe yaroyırsa hemen alayım ebnde
ismini yazmanda sakınca yok galiba ama istersen özelden yaz bana
bi deonu deneyelim
bende çok huysuz olunca ağrı kesici veriyorum biraz rahatlıyor yavrum
bu arada maşallah defneye
çok iyi kişlo almış

ay canım ya bişey olmamasına sevindim
normalede dönmş çok şükür
hadi geçmiş olsun tekrarŞeniz

Sağolasın canım a.s.

Canım jelin adı Dentinox. Banada Sibel ve Semra söyledi. Karnı doyduktan sonra uyumak üzereyken sürmek lazımmış diş etlerine. Kızların bebişlerde işe yaramış. Bu akşam sürdüm muhallebisini yiyince. Gerçi henüz uyumadı cadı ama bakalım etki edicek mi görücez CADIARZU

Bu arada doktora şu ayakta durma ve oturma işini sordum. Destekli oturabilir. Zaten bi süre sonra desteğe gerek kalmadan oturucak dedi. Ayakta durmak isteyen çocuğuda durmasın diye diretmeyin dedi. Bındıldağı erken kapanan çocuklarda başa baskı yapmasın diye bastırmak iyi değilmiş. Onun haricinde sakıncası yok. Hem belki çocuk emeklemeden 7.ayda yürümeye başlayacak bunu bilemeyiz. Engellemek saçma dedi :uhm:

inş işe yarar cnm bende prospektüs bilgilerine baktım şimdi netten işe yarar gibi duruyor ama bakalım
bende alayım bi

şukur sonunda gelebıldım sıtede bu aralar acılmıyordu sanırım
benım kızım hasta bacılar kulak ıltıhabı olmuş 3 gundur ateiı hıc durmadı 3 saatte bır ılac verdım ona ragmen hep 39.4 lerdeydı en dustugu zaman 38.4 sukurkı buakşam uzerıne dogru duzeldı bıraz 37.8 sımdı offf okadar zormuskı hastalık delırdım resmen yorgunlukdanda ölucem yarın pzar bakıcıda yok yıne dınlenemıycem yanı gecmıse hıc bakamadım zaten acılmıyorda kopuyor umarım herkesler ve kuzular ıyıdır

Semracm geçmiş olsun cnm ya, bende geçmişe bakamıyoorum bu aralar bi ara toptan okucam

geçmiş olsun cnm
Kızlar görüşlerinizi almak istiyorum acaba demir ilaçlarını vermesekmi, linke bi göz atın
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19188&title=kizim-tikandi

cnm aslında tahlil yaptırmadan kullanmamak gerekli bu tür ilaçları ezbere veriyor dr.lar

Kızlar bide bebeğine flour veren varmı, 6 aylıktan 16 yaşına değin verilmesi gerekliymişşşş dr hiç söylemedi bizeeeeeeeeeeeee

kızlarrr napıosunuzzzzzzz
vaktım yok kaynanamlr gelcekkkkk pöffffffffffffffffffffffffff
kızlr bişi sorcammm NAR SUYU verebılırımıyım yagıza?
slm tatlım kolaylıklar dılıyorum sana
nar suyunu bızım bı yakınımız soylemıstı bebek dogar dogmaz agsına ılk nar suyu verınce gaz problemı olmaz dıye ben anıden doguma gırınce esım ara ara zar zor bıyerde bulmus damlatmıslar bız recepte hıcbır gaz sorunu yasamadık cok sukur ama hazır degılde narın suyu olması gerekmıs bıdahakıne nolur nolmaz dıye derın dondurucuda nar bulundurcazzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla cnm bence bı sorun olmaz

cnm bende normalde almayacaktım dr onermedı ama annenın ısı varken kısa surelıgıne tutabılır ama yurumesıne hıcbır katkısı olmaz demıs esımde bugun gıtmıs almıs cok guzel oglumun ılgısını cekcek oyuncakları var
bırsencım yıne cok calısmısın bugun opuyorumnanaktankaynananda ıse yarıyor hanı
mont ısını daha ben hamıleyken bucurukte ındırım vvardı 20tlye almıstım oyle uzun degıl ama kısa monttu busene ısımızı gorur ıns

pınarcım drlarınızdan guzel haberlerle donmusunuz ŞenizŞenizdefnenın gelısımıde cok ıyı masalllahhdentınox u bızde 1 aydır kullanıyoruz ama bana pek ıse yarıyomus gıbı gelmıyor sursemde aynı surmezsemde
cnm allah allah nıye oyle dedıkı genelde bastırmayın dıyolar senınkı yurutecıde onermıstır o zaman
Kızlar görüşlerinizi almak istiyorum acaba demir ilaçlarını vermesekmi, linke bi göz atın
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19188&title=kizim-tikandi
cnm kadır beyın acıklamaları mantıklı ınsan ne yapcanı sasırıyor valla
cnm gecmıs olsun kotu olurya kulak ıltıhabı ıyıkı erken farketmıssınız
Semracm geçmiş olsun cnm ya, bende geçmişe bakamıyoorum bu aralar bi ara toptan okucam

burcum sana gelelım nerdesın kız arıyom arıyom acmıyon dun buraya yazmısın cagrı attım dıye ama calmamıs telım farklı bı tel vardı o olabılırmı acaba sonra aradım acan olmadı ben sana cagrı attım yıne aradım acan olmadı bugunde aradım calmadı
napıyosunuz bakalım kaganım nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Kızlar bide bebeğine flour veren varmı, 6 aylıktan 16 yaşına değin verilmesi gerekliymişşşş dr hiç söylemedi bizeeeeeeeeeeeee

cnm onu hıc duymadım sen nerden duydunkı dısler ısın onemlı bısey olsa gerektı ama gereklımı kullanmak bılmıyorum oyle olsa soylerdı drlar

Valla canım bizede bugün verdi doktor yarın başlayacaktım ama kafam karıştı şimdi :uhm:

inş işe yarar cnm bende prospektüs bilgilerine baktım şimdi netten işe yarar gibi duruyor ama bakalım
bende alayım bi

ınşallah yarar canım ya a.s.

Canım çok geçmiş olsun. Allah sanada kuvvet versin. Zor valla bebişlerimizin hasta olması ya :1no2:

ılk defa duydum canım ne içinmiş :uhm:

aysun kız müsaitsen ara şimdi hadi konuşalım canımmmmmmmmmmmmmmŞeniz

Cnm banada ezbere veriyolar gibi geliyo, sen kullanıymusun zeynepte
yok cnm daha kullanmıyorum sağlık ocağından da daha vermediler kullanın diye

bunu ilk kez duydum cnm ya
bildiğimiz flor mu acaba
suyun şçşnde var bence yetrlidir

Kızlar floruda kadir tuğcunun sitesinden buldum aynı linkten, orada bi arattırın mutlaka çıkar sayfayı hatırlayamadım şimdi

Sağolasın canım herşey yolunda çok şükür. Bakalım sorun dişlerde ise işe yarar inşallah. Ama değilse başka bi şekilde çözmeye çalışıcaz artık :uhm:

Valla tatlım bu doktorların hepsi bi alem. Biri öyle diyor biri böyle. Bizde ne yapacağımızı şaşırdık kafamçokkarıştı Yürüteci sormadım hiç ya aklıma gelmedi valla :uhm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…