- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
pınar geçmiş olsun cnm ya
bende düşünüyorum taktırsam mı diye ama bakalım artık
bende adetim 2.kez ooldum daha geçen sefer pek gelmemişti
bu sefer acayip geliyor
Allahtan okula denk gelmedi yanmıştım valla
Sağolasın canım a.s.
YA kanamamın spiralle ilgisi yokmuş. Regli olmuşum kaydirigubbakcemile3
Aboooooo nerde bu devlet nerde bu millet.Site sorunlu diye herkez kaçmiş galiba...
Bana da annem geldi dün,bugunde bende azıcık dinleneyim ya bu cocuk benım canımı cıkarıyor yoksa.
Evet kızlar hava cok soğudu.Allahtan akşam yanmaya başladı bizim kalorıferlerde ısındık.Kuzunun ağzı burnu buz gibi oluyordu geceleri.
Pınar geçmiş olsun canım.Borada bu gece cok huysuzdu.Eşimde ortamıza yatırmış gece ama yıne uyumadı.Sabaha karsı anem almış salona gelmişler.Bende hastayım cok fena kanamam bu sefer.Halsız kalıyor insan 2 kat zor oluyor.
Kızlar Bora ayakta uyuyordu ya simdi ondanda bıktı.Şimdi kucakta sallanıcakmış hızlı hızlı.Tabı 9 kıloyu geçtiği için insanda bel mel kalmıyor.Ay bu sıpa cok maymun iştahlı daha basıma neler gelicek bakalım.
Burcu bende kılotlu corap almak istiyorum valla en guzel onlar ısıtır.
Mont içinde şanslıyız.Eşimin halası astronot motlardan almış cok guzel,Görüncemde kısa mont almış.Bize birtek giydirmek kalıyor.Ama azıcık iri kıyım olunca bizimki ne kadar giyer bilemiyorum.Birsom alırsan 2 yas al derim.Zaten içi kalın olucak varsın bol bol olsun kış sonuna kadar giyerler.
Sanırım dişle ilgili canım. Jel aldım bakalım bu gece ne olacak :uhm: Kanamamda normale döndü çok şükür zemuszemus
Annende gelmiş oh ne güzel dinlen bol bol a.s.
kızlarrr napıosunuzzzzzzz
vaktım yok kaynanamlr gelcekkkkk pöffffffffffffffffffffffffff
kızlr bişi sorcammm NAR SUYU verebılırımıyım yagıza?
Çok olmamak kaydıyla verilir heralde canım ya :uhm:
siribron benımde aklıma geldı gecen gun ama bılmıyorum agır gelırmı?
pınarcım gecmıs olsun canım bızım kızda huysuz buara bıseyler oluyo kuzucuklara ama:uhm:
bırsen kesene hangısı uygunsa onu al bende kararsızım mont konusunda bayada sogudu havalafr
valla ben 10gundur yakıyorum kombıyı kızımda rahat bende dıkkat edın kızlar üşütmeyelım kuzucuklarıı
bugunde hava cok kotu kızıma orumcek almaya gıdecektık emınonune tıkıldık kaldık eve
mısafır agırlıyan becerıklı mayıs annelerıne kolay gelsın
Sağolasın canım zaten bu çocuklara ne oluyosa aynı anda oluyo kafamçokkarıştı
ayyy kızlar yawww evin her köşesini süpürdüm kanepeleri çektim....
sonra oturma odasının kapısını çektim kaygana kapıp şçocukları oradan oraya geçiyor yaa
dedim çocukların odasına git orad oturun ...sonra ömeri verdim eline kanepeye geçin burayı süpürecem dedim ....bide bi sepet eline çamaşır verdim katla dedim katladı....sonra işim bitti su gitmiş ....bulaşık makinasını çalıştıracam ama sadece üst sepeti ama deterjanı nasıl koyacam tam makinaya koyduğum gibimi olacak? bilen varmı kitabını bulmak işime gelmiyorr....
bu arada ömerim çok keyifsiz bu ara kızlar hasta değil baya baya kardeşi ile oynuyor ama çok masumluk var üzerinde yere yatıyor yerde uyuyıor kendi kendine kaygana diyoki diş çıkaracak bu çocuk hasta değil diyor....
ayyy pazara gidemedim şakır şakır yağmur var mecbur markete gidecez...şok var yakında birsürü şey indirimde ...bugünde pazar olduğundan sebzelerde ,indirimdedir kesin.......bu saat oldu adamda gelmedi ya hoşş berbere gidecekmiş....p.tesi seyhat varya .......
inciii kızzz bana neden pass vermiyon sennn
bu arada annem mont almış ikitane diye 25 tl den vermiş çok güselll ama annem 1 yaş almış elbise gibi olur ama olsun dedi..... güsele benziyo kameradan gösterdi biri lacivert biride yeşill
Güle güle giysin kuzularım cicilerini a.s.