GULHANIM FERDAAAAAAAA NASILSINIZ kızlarrrr nasıl durumlarrrr ????ogluşlar tam gaz deammı yaramazlıga bız aynıyız yafsss yok bı deişiklik sadece eşim yıllık şizinde bıraz yukum hafıfledı daha cok o ılgılenıyo yagızla...yoksa aynı yaramazlık ve huysuzluk dewammm:ecrin_bebek:[/Q
merhaba cnm hoşgeldin yoktun bayadır..desene işlerin vardı,kolay gelsin cnm işinede başlıyorsun hayırlı olsun..
Bizde durumlar aynı Gülhan çıldırmak üzere bende iç güvaysinden hallice..Malum tahmin edersin işte bizimkileri..Değişiklik yok umudumuz 6.ay sonu :))
Sende aynıymışın ne oluyor bunlara anlamıyorumki??
Neyse canları sağolsun ne yapalım yavrumuz onlar bizim dimi ama ne yapsalar razıyız..Anneyiz biz!!opuyorumnanaktan
Sende ayrılacaksın demek yavrundan Allah yardımcın olsun cnm öpüyorum senide oğluşuda..
iyi akşamlar kızlar. yeni evimi temizlemeye gittik demiştim. kadın ancak camları silebildi bütün öğleden sonra. bende sadece mutfak dolaplarını sildim. çok pisti. içlerinde daha talaşları duruyodu. camlarda da harç artıkları. sıfır bina olunca çok zor oluyomuş temizlik. bide ne gerek var,boş ev temizleriz diyorduk. iyiki çağırmışım kadını. perşembe sabahtan yine gelicek. ben başedemiycem anlaşıldı!!
akşamda kocamı evde bulmuşken vestiyeri ve kanepelerin altını boşalttık. o kadar fazla ıvır zıvır çıktıki!! mutfak ve melih kaan'ın odasını hiç elleyemedim daha.
yeni evime mutfağa asansörlü perde yaptırdım. bugün gelip taktılar. çok cici oldu:)) yatak dolabı da yaptırdık. o da geldi.
ben kaçayım kızlar. öpücükler!
aaaaa 3 afacan annesı burdaymış.Naber kızlar?Benım kı uyuycak insallah sallıyorum hala.
Aslı uyku arasında mama vermeyı denesene bacım.Belki yer.
Ayse allah yardımcın olsun be bacım.Simdi zor ama sonra mıs gıbı yenı evınde oturucan.
ayy cnm ya kolay gelsin zor iş velhasıl,bizimkide yılan gibi kayıp gidiyoo kucağımdan ordan oraya atlıyoo,bi hareketki anlatamam..Ferda aynı işte canım benımkıde mac izliyor.Pasa kucakta olucak,sıkılınca biraz oynuycak ama asla yanlız kalmıycak.Bir de uyutmakta cok zorlanıyorum nasıl uyutacağımı sasırdım.Altını aldırmıyor yuvarlanıp kacıyor yanımdan.Ya bıraz en azından bı 10 dakıka kendı kendıne oyalansa yetıcek ınan bana.
Aslı yaw nasıl bakıcak esın aferın valla.Alp hayatta beceremez zaten adamda kabiliyet yok.Bir tek kucakta gezdırıyor.Birde kendı capında yurumeyı öğretıyorkaydirigubbakcemile3
Hulya biz anlamayız valla ucak mı helikoptermı gel işte.Bayramdza burdaysan bir de senın için toplanırız nolucak.
Ferda aynı işte canım benımkıde mac izliyor.Pasa kucakta olucak,sıkılınca biraz oynuycak ama asla yanlız kalmıycak.Bir de uyutmakta cok zorlanıyorum nasıl uyutacağımı sasırdım.Altını aldırmıyor yuvarlanıp kacıyor yanımdan.Ya bıraz en azından bı 10 dakıka kendı kendıne oyalansa yetıcek ınan bana.
başım ağrıyoo yaa yoruldummm bugün 50 dk yürüdüm.....
duş vs.fenayım ciciler öptümmm siziii
Ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler.Az uyanmalı uykular inşallah...
günaydın herkese nasılsınız kızlar
hülyacım işe başlayacakmışsın hayırlı olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?