2009 Mayıs Anneleri

aaaaa 3 afacan annesı burdaymış.Naber kızlar?Benım kı uyuycak insallah sallıyorum hala.

Aslı uyku arasında mama vermeyı denesene bacım.Belki yer.

Ayse allah yardımcın olsun be bacım.Simdi zor ama sonra mıs gıbı yenı evınde oturucan.

Gülhann gelmezmiyimm bacımm hemen helikopterimi hazırlatıyım ben :)) bu havada anca onla geliriz sıcak sıcak :))

siribron cnm allah kolaylık versin yaa oğlunu bırakıp işe başlamak ayrı bi mesele yememesi tamamen bi mesele çok iyi anlıyorum seni Gazelde mama muhallebi olayından kopuk malesef (

ayşecimm ohh mis gibi oluyor yeni ev allah güzel günlerde oturmak nasip etsin cnm ..bayram temizliğinede gerek kalmaz artık :))

Gazel hala uyanık bu kız huy etti 12 olmadan uyumuyor artıkkk off

kolay gelsin cnm ne güzel zevkle yaparsın şimdi..yakın olsak yardım ederdik ama değiliz işte!!

ayy ben şanslıyım desene Gülhancım benimki 9 da uyudu şimdi bi uyandı gazı varmış çıkardık geri pışpışladım uyudu,hadi darısı Bora beye inşallah!!
Bizimkiler 6.ayı bitiriyor hala gaz yüzünden uykudan uyanıyolar görüyorsun dimi??
Sen ne yaptın akşamdan beri??

bende bu saatte girmezdim kocamı bırakıp ama bizimki maç izliyor bende arkadaşlarıma bakıyım dedim..

Aslı yaw nasıl bakıcak esın aferın valla.Alp hayatta beceremez zaten adamda kabiliyet yok.Bir tek kucakta gezdırıyor.Birde kendı capında yurumeyı öğretıyorkaydirigubbakcemile3

Hulya biz anlamayız valla ucak mı helikoptermı gel işte.Bayramdza burdaysan bir de senın için toplanırız nolucak.

Ferda aynı işte canım benımkıde mac izliyor.Pasa kucakta olucak,sıkılınca biraz oynuycak ama asla yanlız kalmıycak.Bir de uyutmakta cok zorlanıyorum nasıl uyutacağımı sasırdım.Altını aldırmıyor yuvarlanıp kacıyor yanımdan.Ya bıraz en azından bı 10 dakıka kendı kendıne oyalansa yetıcek ınan bana.

ayy cnm ya kolay gelsin zor iş velhasıl,bizimkide yılan gibi kayıp gidiyoo kucağımdan ordan oraya atlıyoo,bi hareketki anlatamam..
sizde biraz tv yi kapatın,sakin bi müzik açın ışıklarıda kızın öyle deneyin bakalım!!

Gülhancım kimse kalmamış bizde çıklaım bari,,,yarın görüşürüz inşallah uyur seninki de bi nefes alırsın sende!!!

başım ağrıyoo yaa yoruldummm bugün 50 dk yürüdüm.....
duş vs.fenayım ciciler öptümmm siziii

kız gulhan aynı benı anlatmışssıın falla 30 dk eşim salladı salıncakta 30 dk ben cık gene uyumadı bızımkı aldık geldık yanımıza yuwarlanıyo ımkanı yok yalnız kalmıyo...aynı valla aynı veletlerrrr...
eşim bakar iyi bakar hemde o yonden içim cok rahat altı ustu kahvaltısı corbası herseyı becerırr kısssbenden gusel oynar valla ogluşlaaa:lepi:

tam 22 sayfa okudum bi giriyonunz pir giriyonuz be çokta uykum var aklımda sadce birsenin aldıgı ucuz örtüler ve aptamilin indirm kuponu kaldı:jeyyar:kız sen kullanmıyosan benm işe yarar...

kızlr unutmadan yazayım dün carrefeur gittik hipp kavonoz meyveleri 2li şekilde 2.20tl çok uygun geldi ben daha önce almamıştım ucuz bulunca aldım,bide hipp marka meyva çayı aldım daha vermedim gerçi bakalım sevecekmi?? bideee aptamil amamlar car.çok pahalı biz çok uyguna alıyomuşuz 900gr biz 36.90 alıyoz orada 40küsürdü..ay bu saatte bukadar para muhabbeti kastı beni

benim cadoloz çok azıttı kaç gündür ondan ugrayamıyorum çok yaramz aynı gülhanın oglu gibi uyku saati geldimi bi aglıyor susturana ve uyutana aşkolsun.. ama çocugun düzeni bozuldu kaçgündür misafirden gözümü açamadım ve uyku saatleri çok şaştı ve yemek saatleride çocuk haklı biyerde( kaçgecedir aglayarak uyutuyor,aglayarak yediriyorum aslında oda aglıyo bende:))
bugün kaptıgım gibi anneme gittim annemin eli deydimi düzeliyo kızım ya:)) melek bunlar allah başımızdan eksik etmesin (gerçi oradada durmadı eve kaçtık ama gelince düzeldi maş. sorunsuz uyudu)

aklımda ne kaldı diye düşünürken duru yagmur,serra ve zeynebin dişleri hayırlı olsun bizde bi adet vardır ilk dişi kim görürse annede dahil o bebege hediye alır oyüzden bizim oralarda altı aylık falan oldumu ay ben görmeyim muhabbetti vardır:)) hadi bakalım hediye alın kızlara...

süt mezsusuna dalıp çıkıcam bende bugün ara ara zor buldum dün carrefeurda vardır dedim ama kocaaaa süt reyonunda keçi sütü eksik
bende kay marka buldum açık bulana ne ala?? burada tülay ve banu asıl keçi sütü antalyada bolmuş kızlar araştırın biraz oraların keçisi meşhurmuş taze taze alın valla hatta bizede gönderin..

herkesleri çokkk öptm...

Günaydin Kizlar,

Bugün oglumun asisi var, öyle korkuyorum ki! Cok asi muhabbeti oldu aralar, ateslenmeler falan. Bu sefer daha bir pimpirikliyim galiba. Doruk hic birseyden habersiz, oyun halisinda oynuyor, gülücükler saciyor su anda. Öyle gördükce daha fena oluyorum. Hazirlanip cikacagiz birazdan, görüsürüz sonra...

Birde kizlar ise yarar mi bilmem ama uyumak istemeyen bebekleri uyutmaya calismak, hem anneyi cok geriyor hemde bebegi uykuya karsi tepkilendiriyor. Bebek annedeki gerilimide farkettigi icin iyice huysuzlaniyor. Ben ne zaman Dorugu bir an önce uyutayim diye strese girip cabalarsam, uyumasi 1,5-2 saati buluyor. Kendi haline birakip uykularinin gelmesini bekleyin diyecegim ama ise yarar mi bilmiyorum...Bir care bulmak gerek su afacanlara ya.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

siribron işe başlayacakmışsın hayırlı olsun tatlım

Son düzenleme:
günaydın herkese nasılsınız kızlar

hülyacım işe başlayacakmışsın hayırlı olsun tatlım

gunaydın canım aa hulyadamı baslıyo işe gecmısı okumadım daha sabah haberlerını senden alayımkaydirigubbakcemile3 hadı hayırlı olsun

kıvılcım hiç korkma canım bende senın gıbı cok endıse edıyorum eve gelır gelmez yarım olcek calpol ver :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…