teyzelerıııııı kızımın ilk incisi gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum çok şükür dun gorumcem aksama suprızımız var dedı işten bı dondumkiiiii çok şükür çıktı ılk dısımız alt önden :lepi:
hemen atladım arabaya hoppp eczaneye pınarında dun yazıdıgı jelden aldım bende meger kuzumun aksılıgı dişdenmiş salyaları dahada arttı dun gece önü hep ıslak badısının
darısı basına tüm mayıs kuzucuklarının:teytey:
Günaydınlar Arkadaşlar;
İyi dilekleriniz için saolun pes etmek yok amma velakin hem iş hem çocuk hem ev işi hemde diyet beni çok yordu.Bugün yine 3 saatlik uykuyla işe geldim.Allah sabrını veriyor demekki.Başkası söylese inanmazdım.
Tubacım dişleriniz çıkmış hayırlı olsun darısı başımıza çıksada bizde rahat etsek.
Öpüldünüz ben işlere dalayım yine gelirim.Burayı çok ihmal ettim,bugün sık sık bakmaya çalışıcam.
bizim dişimiz ciktiiiiiiiiiiiiiii :lepi: :lepi: :lepi:
ay aksam bi bakayim dedim su kızın dişlerine :) bide ne göreyimmmm bişi batiyorrrr :))) porselen kasikla bi vurdum kiiiiiii cit cit cit ses geldiiiiio da yetmedi işikla baktim cikmişşşşşşş :lepi: ay nasil sevindim cok anormal bişeymiş gibi :kedi:
teyzelerıııııı kızımın ilk incisi gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum çok şükür dun gorumcem aksama suprızımız var dedı işten bı dondumkiiiii çok şükür çıktı ılk dısımız alt önden :lepi:
hemen atladım arabaya hoppp eczaneye pınarında dun yazıdıgı jelden aldım bende meger kuzumun aksılıgı dişdenmiş salyaları dahada arttı dun gece önü hep ıslak badısının
günaydın arkadaşlar!
hoş bize gün saat 7den beri aydı ama anca fırsat buldum. daaha yeni uyutabildim arada iniltiler geliyor inşallah uyanmaz. kahvaltımı bile şimdi yapıyorum. kuzuların dişleri yavaş yavaş pırtlıyor. hayırlı olsun ilk dişleriniz. bizde salyadan başka görünen bişey yok.
saol canım. ay uyuduğu da 40dk anca ya. anca kahvaltı yaptım ve mutfağı topladım. halısına koydum bi gözü bende illa tepesinde duracamharikaa:) kızlar hayırlı olsun ilk dişleriniz...
darısı bizlerin basına
günaydın cnm..
aynen sabahtan beri ayaktayız bizde.daha şimdi uyudu benim kızımda.
afiyet olsun
merhaba canım.merhaba kızlar.
Valla bın kere masallah canım.Ne guzel uyumlu Serracık.Benımkıyle bu duzenı duşunemıyorum.Sabah 6 da en gec kalkıyoruz 10 a kadar pasayla oyna tabı sıkılır hemen evde gez.Uyku saatı nasıl uyutacağımı ben de sasırdım artık.En fazla 40 dk uyur.Sonra yıne 3 saat uyanık ve ben Wc ye bıle gıdınce ordan bağırınırım Bora dıye ağlar hemen.Anlıycan ana kucağında,yerde,salıncakta odasında dönencede hıç biryerde durmuyor.
Hoşgeldin canım yok galıba hala bır duzelme yemek konusunda.Bence ise ilk 4 ay kabustu sımdı de cok yorucu ama en azından anlıyorum derdını biraz
ooooo tel bahane yuruyuş sahane olmuş bacım.Skor beklıyoruz.
Al işte benım gıbı ağlayan daha cıktı.Sımdı uyuttum bende canım.Ama ne bel kaldı ne bacak sınır zaten tavanda.Hep derdım erkek cocuk dediğin biraz afacan yaramaz olmalı.Ağır ağır erkek çoçuklarını eleştırırdım.Allah al sana yaramaz cocuk dedı galıba.
Sen sallamadan mı uyutuyorsun canım Doruğu?
Allah kolaylık versin canım a.s.
Aynen canım Allah analarımıza uzun versin a.s.
Cicinizi güle güle kullanın canım a.s.
Salma kendini aynen devam hadi kaydirigubbakcemile2
Ooooo pantolona girilmiş hayırlı olsun bacım a.s.
Yemeyen çocuk zor bacım ya. Defne'de kahvaltı ve çorbasını yerken canımı çıkarıyor akannehir
Allah kolaylık versin canım a.s.
Evet bu fırça onu bi süre idare ederlmaz:
Ay canım benim yoruluyosun tabi. Bide diet eklenince iyice halsiz kaldın. Dikkat et kendine a.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim dişimiz ciktiiiiiiiiiiiiiii :lepi: :lepi: :lepi:
ay aksam bi bakayim dedim su kızın dişlerine :) bide ne göreyimmmm bişi batiyorrrr :))) porselen kasikla bi vurdum kiiiiiii cit cit cit ses geldiiiiio da yetmedi işikla baktim cikmişşşşşşş :lepi: ay nasil sevindim cok anormal bişeymiş gibi :kedi:
7774fulya, bigudi54+, civciv1981 nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?