2009 Mayıs Anneleri

günaydınlarrrrrr......
tubişşş hayırlı olsun dişinizzz incinizzzz

siboşum erkek bebekler geç diş çıkarırımış bi arkadaşımın eşi dişci ve geç çıkan diş daha uzun ömürlü olurmuş ....adamcağız öle dedi bizde de bi numara yok yaniiii

amann zati geç olsun güç olmasın...

yaaa kızlar benim bu çocuklar aksam 10.30 uyudumu
saat 12.30 da ağlayarak kalkıyor....ben gidip yataktan almadan popolarına vuruyorum
uyuyolar ama arka araka ya olduğu için mesela ömer uyanıyor onu pış pışlıyorum
tam yattım uyuyacam ali onu pışla uyut.....yatıyorum tak 1.30 cıyak cıyak ...hadi ali mama yedi
ömer yedi sabaha karşı bidaha uyanıyolar ayyy hep gitti ya neden uyurken ağlayıp kalkıyolar yaaaa
sizde varmı?...

seninde hayırlı olsun cnm yaaaaaa:lepi:

sibelcım aynı durumdayıs anlıyorum cok ıyı senı bende aynı durumdayım yorgunluktan fenalardayım şu dıyet olayına dıkket et zaten cok yoruluyosun bıde uykusuzluk halsız kalma dıyetten dolayıkaydirigubbakcemile5

Günaydıııııııııınnnnnnn,

Sabah 6 kalkışı benım kahvaltı Boranın meyvası işte öğlenı yaptık bile.Su gibi akıyor bu zaman ya.

Gülşah gözünüz aydın canım masallah Defneye.Cok heyecanlısındır ben de istiyorum....

Tuba sizinde gözünüz aydın canım.Ya kızlar atakla valla erkeklerde bi icraat yok galıba.Dişli olucak bu zilliler.Okuma işine gelince ben hergun duzenli okuyamıyorum.Ama esım işten geldiğinde her gece nazar dualarını filan okuyor.Ama okuycam ben de bundan sonra.Kız bana hamıleyken Yusuf suresını oku bebeğin cok sakın olur demışlerdi.Bir iki okudum ama devamı gelmedi.Dur ben yasın le ikisine başlıyayım.

Filizcim zor bir gece olmuş.Umarım bir daha tekrarlamaz.Biz anneyız artık sağlığımıza cok dikkat etmeliyiz.Doruğa da masallah ne guzel uyuyormuş.

Sibel yakın takıpte ol bacım.Valla burası bıze cok buyuk bir guç veriyor.Birbirimizin halınden kolay anlıyoruz,çünkü yakın seyler yasıyoruz.

Birsen bizde o ağlıyarak uyanma var canım hemıde kat kat.Bazen guluyor uyanınca sasırıyorum valla alışkın olmayınca.Ama nedenını bilmiyorum

günaydın arkadaşlar!
hoş bize gün saat 7den beri aydı ama anca fırsat buldum. daaha yeni uyutabildim arada iniltiler geliyor inşallah uyanmaz. kahvaltımı bile şimdi yapıyorum. kuzuların dişleri yavaş yavaş pırtlıyor. hayırlı olsun ilk dişleriniz. bizde salyadan başka görünen bişey yok.

harikaa:) kızlar hayırlı olsun ilk dişleriniz...
darısı bizlerin basına

günaydın cnm..
aynen sabahtan beri ayaktayız bizde.daha şimdi uyudu benim kızımda.
afiyet olsun

selam bacılar ooo yenı dişler gelmeye başlamış hayırlı olsun kuzucukların dişlerı
sibel bacım cok ıyı kılo vermıssın sen calıştıgın ıcınde sana daha zor tabı mevlam yardımcın olsun
bırsen gece uyanmalarını hıc sorma dun gece sabaha kadar 10 kere aglayarak kalktılar buyuk ıhtımalle delırmek uzereyım
gulhan bacım msnde yoksun cep telını aradım kapalı boradan acmayımı unuttun bacım
bende bu hafta dıyete uyamadım bılıyrosunuz kızımın 4 gun atesı vardı onun yorgunlugu derken gıttı haftam yarın carsamba tartılıcam ınsallah verdıgımıde almamısımdır

harikaa:) kızlar hayırlı olsun ilk dişleriniz...
darısı bizlerin basına

günaydın cnm..
aynen sabahtan beri ayaktayız bizde.daha şimdi uyudu benim kızımda.
afiyet olsun
saol canım. ay uyuduğu da 40dk anca ya. anca kahvaltı yaptım ve mutfağı topladım. halısına koydum bi gözü bende illa tepesinde duracam(
merhaba kızlar.
merhaba canım.
nasılsın? işler yoğun değildir umarım. kolay gelsin sana.

bozon06 canım iyiyimm saol işlerim çok yoğun bide ofisin taşınma telaşı kafayı yicek durumdayım şuan.

yok cnm yokk malesef azcık zorlasam bütün mideyi boşaltıyor ALllah dermensız dert vermesin diyorum ve yaaa sabır çekiyorum artık napıyım yaaa mafoldumbenmafoldumben

hiç sorma pınarcımm yaaa mafoldumbena.s.a.s.

hadi hayırlı olsun cnm incileriniz demekki ondandı kuzumun huysuzluğu :lepi::lepi:

size de hayırlı olsun cnm demek inciler yavaş yavaş kendini gösteriyor umarım herkez sorunsuz atlatırr Şeniz

7774fulya, bigudi54+, civciv1981 nasılsınız kızlar

çokkk saol cnm ben bildiğin gibi valla ne olsun seni sormalı sen nasılsın??Şeniz

tülaycım iyiyim bende

hülyacım benimde aynı iş ev kızlar derken zaman kalmıyor tatlım prenses nasıl iyidir inşallah

mayıs kuzularının incileri çıkmaya başlamış maşallah hepsine:)))

bende yoğunum ara ara girip okuyorum

dün alıntıları yaptım,herkesin cevaplarını yazdım. ama site gitti gene! hepsi boşa gitti! zaten zamanım çok kısıtlı, çok kızdım!! bugünde geçmişi okuyamadım bile:çok üzgünüm:
şimdi de yeni evime temizlikçi gönderdim. yarım saate eşim eve gelicek,oğlanı ona teslim edip bende gidicem. ev toplamak çook zormuş-tatlicadiarzu-
hele benim eve tır lazım bu eşyaları taşımak için!! pofffmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…