2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar,

bu saat oldu ben sabahtan beri açık olan bilgisayarıma ancak fırsat bulup bakabiliyorum..

böyle bişey olamaz yok yanii,Gülhan ahh ahh nerdesin kader arkadaşım??
Bugün hiç yakamdan düşmüyor benim yaramaz oğlum,odadan bile dışarı adım atamıyorum yaygarayı basıyor!!
Böyle olmucak galiba benimde bi yardımcıya ihtiyacım var..inanırmısınız daha yatağımı bile düzeltemedim..Bayrama memlekete gidip geliyim ayarlıcam bitane,yoksa benim ev yakında uçacak!!!
Geçmişe ancak gözatabildim,dişi çıkan bebişlerimiz varmış,hayırlı olsun dişleri diyim darısı bizimkilere..
Herkes de aynı telaş var galiba çocuklar hayatımızı baya hızlandırdı..yetişemiyoruz artık hiçbişeye,,,

ben gidip yatağımı toplayım o arada uyanmazsa benim yaramazım tekrar gelirim kzılar hepinizi öpüyorum..

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Anam şimdi gitti bende size bakayım dedim. Bu sefer anneme yemin verdirdim o sadece toz aldı. Ben evi sildim süpürdüm. Banyomu mutfağımı temizledim. Kızım da sağolsun uyudu o arada. Zorluk çıkarmadı. Annecimde kuruyan çamaşırlarımı topladı katladı, Defnoş'un yıkananlarını astı. Yemeğimde var. Şimdi vakit dinlenme vakti :lepi: Ütülerimi de yarın yapacağım.

Kızımın mamasını yedirdim benimde karnım acıktı bi cornflakes yapayım kendime. Geçmişe baktım;

Serra kuzumla Duru kuzumun dişleri çıkmış hihoyyyt Hadi gözünüz aydın bacılar çok sevindim. Darısı başımıza :lepi:

Filiz'cim aleti bırakmaya gitmişsin. İNşallah bi sorun çıkmaz canım a.s.
Sibel'cim niye 3 saat uyudun bacım ya. Yağız paşam mı huysuzluk yaptı :çok üzgünüm:

Birsen'cim aynı uyanma şekli bizde de var bacım. Geceleri Defne sürekli ağlayarak uyanıyor. Diş jeli işe yaradı dedim ama bu seferde dün gece burun tıkanıklığı çıktı başımıza :1no2:

Gülhan'cım Allah kolaylık versin canım. Bende hiç okuyamıyorum ya. Genelde ya eşime yada kayınvalideme okutuyorum kuzumu a.s

Ayşe'cim kolay gelsin a.s.

Ferda'cım sana da Gülhan'a da hergün dua ediyorum valla. Allah yardımcınız olsun a.s.

Banu, Tülay, Hülya, Semra, Bozon, Fulya hepinize merhabalar canlarım a.s.

7774fulya, bigudi54+, civciv1981 nasılsınız kızlar

sapol cnm ...
yemek yicem şimdi sabah cok erken kahvaltı ettim çook acım :)
sen nasılsın

haklısın bitanem cok zor olsa gerek..
kolay gelsin

:)))))
evet cnm yardımcı sart.bende istiyorum 2 haftada bir bile olsa yeter.büyük işleri yapar hiç olmazsa

oğlum uyandı emzirdim geri uyudu,çok şükür,yatağıda düzeltmedim eşimin gazına geldim bırak akşamyatmıcazmı dedi,sanki ben bilmiyorum,yat uzan dinlen dedi,bende kendime çay yaptım dinleniyorum..ohh bee ihtiyacım varmış cidden!!
bu arada elllerine sağlık pınarcım ne güzel temizlenmiş evin yine..

pınarcım ohhh işleri bitirmişsin maşallah sana defnemi öp benim için en masumundan:)))))

fulyacım afiyet olsun güzelim:))))

ferdacım naber canım

kızlar banada yardımcı şart aslında ev hem çok geniş hemde iki çocukla iş yapmak zor oluyor ama nerde eşim alıştı benim yoğun tempomda herişi yetiştirmeme sen yaparsın ne gerek var diyor tabi robot gibiyiz nasılsa bazen kendime ben bile şaşıyorum o kadar kısa zamanda ne kadar çok iş yaptığıma

Ferdacım sabır sabır sabır.Bizde coşmuş durumdayız sabahtan beri.Valla sabah esım işe giderken kurbanlık koyun gıbı bakıyorum arkasından.El kadar veletten korkuyorum ya.Yanlız yalmak kabus gibi.
Durumun musaıtse hıç düşünme al hemen bir yardımcı.

Pınarcım sağol canım benım.Dualarınız ve kk olmasada kendimi cok yanlız hissederdim.Oh işler bitmiş anacığında cok yorulmamış.

pınarcım ohhh işleri bitirmişsin maşallah sana defnemi öp benim için en masumundan:)))))

fulyacım afiyet olsun güzelim:))))

ferdacım naber canım

nasıl oluyum cnm iyi olmaya çalışıyorum işte,yorgunum biraz,doğal olarak,hepimiz aynıyız ama,sendede iki tane Allah kolylık versin cnm

aynen cnm sabah yine sürünerek kalktım resmen dediğin gibi bazen özeniyorum adama ne yalan söyliyim.. ( mafoldumbenmafoldumben

saol pınarcım ...
evinide güle güle kirlet defnoşa afiyet olsun
anneninde eline sağlık ...

gülhancım ferdacım sizlere Allah kolaylık versinnn herbirinin ayrı bir sorunu var yaw gerçekten sabır dan başka dilenecek bişi yok birde sağlıkkkk ..

banucum sende alıştırma eşini öyle arada bir yemeksiz falan bırak işin bir kısmını ona yık bakalım nasıl yetişiyormusun yetişmiyormusun anlasın biraz :))

kızlar pek okuyamadım malum taşınıcaz ofisi topluyorum bir yandan muhasebe kayıtlarımı yapıyorum şimdide çıkıyorum evde çalışmaya gidiyorum:)))) hepinizi öptüm iyiy akşamalr kuzucuklarıda öptüm.

ıyı akşamlar Tülaycım.ışler bitmıyor desene....

Hulya nerelerdesın sen kız.Biz persembe Esra dayız geliyorsun demı

Ay benım kı sabahın 11 inden berı ayakta şimdi ağlayaa ağlaya uyudu.El kadar şeyde bir sinir var görmenız lazım saclarını cekıyor ya piskopat bır erkek daha yetışıyor dünyaya..

slm kızlar ben geldim ......ayyy bi dışarı çıktım ...ancak gelebildim

dedimya hattı faturaıya geçircektim ...aman üstüne kayıtlı fatura lazımmış sırf onun için 20 dk yol yürüdüm ...abone merkezi olsun diye ..ama fatura yoktu yanımda..oradan çıktım kadirhasa gittim lcw dolaştım....çocuklara bişiler baktım ama almadım....kendime penye yelek baktım ne spor ne klasik ...bayarama beyaz gömlek ve taytla giyerim diye.........neysem oradan migrosa gittim....
milupa bana indirim kuponları yollamıştı onla çocuklara pirinçli muhallebi ve 6 paket nivea nın ıslak mendillerini aldım....bide migrosun kendinin indirimi varmış diğer aldığım ıslak mendille aynı paraya denk geldi yaniii.........bide koltuklar için örtü arıyordum bi girdim migrosa yatak örtüsü demişler ama düz çizgli siyahlı kahveli bejli bir örtü indirimdeymiş....ister pike olarak kullan ister örtü .çok amaçlı yazmışlar zati 7,5 tl den aldım iki tane cuk oldu yaa .....annem bi örtü almıştı o 15 di teki ikisine verecektim 30 ....annemde çok beğendi amma ballısın diyo bana.....

ama annem ve ananenm ikilisi beni deli ediyor kızlar
bugün çıktım eve geç geldim biraz annem yok şu işi yaptım yok bu işi yaptım
çocuklara baktım...uykusuzum ben diyip duruyor ya.....bütün gece ben kalktım o uyudu tabi bikere ikisi kalktı mecbur kaldırıdım .....kaynanam kadım sabah 7 de kalkıyor bana mama yaptırıyor ....sen yat ben bakarım diyo saat 10 da da kalk kızım acıktım diyor......ananem ayrı alem çocuklar azcık ağlasaa birsenn birsennn bi yerini yırtıyor......sinir harbi yaşatıyolar ya....şimdi koşuya gidecem...1 saat koşacam bugün çok yürümdüm ama yayamazlık yaptım .....aksam yemeğide yok sadece meyve yiyecem ......

heee kızlar elimde aptamil 2 nin 2 kutuuk % 25 indirim kuponu var ya ....kimse yok yakınımda verem

iki kavonoz meyve püresi vardı onu migrosta gördüğüm bir kadına verdim mama reyonunda karşılaştım ...şampuan ve pişik kremini migros görevlisi hamişti ona verdim mama yı istemedi ....almam dedi...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrŞenizherkezler ıyıdır umarım gene gecmişi es gecıyom mecburrr:sinifsinif:
kac gundur yokrum gıremedım..işe başlıycam ya son işlerı halledıyorum..havalar bırden sogudu yazlık kışlıkları ayırdım kişisel eksıkler makyaj malz.iççamaşırı yagıza kışlık için carsı da kosturdum bıde kuafor kaş bıyık 10000 bakımına gırdım yarında saclarımı kestırıp manıkur yapotırıcammm insa içine cıkıcam nede olsa sole bı cekı duzen vermek gerekkk aylardır ewdeyım nerdeyseeekaydirigubbakcemile3
zaten kaynanamlar wardı 3gunn onlar varken acmadım artık pcyı zaten yagız nezemen babannesıgıl gelse mızık mızızk oluyo anlmadaım sebebını...gecede gunduzde uyumadı 3gun saat başı kalktık gene kaynanamın gozu korktu kayınpeder hayret içinde hjala duzelmedımı dıoooo yok dedım aynı hala....
onlar gıdıncede dun bugun carsıdaydım yarında kuaforr persembe işe baslıyorum ılk vardıyam 17-23 arası eşim yıllık ızınde yagızla o kalıcak şimdilik sıkısırsa annemı cagırcak...10gun eşim ewde tek sorun yagız hala mama yemıyor ve bendende sagma makınesınden sut cıkmıyorrmafoldumbenek gıdaya gectık meyva yourt corba yıyort ama yetmıyor ılla emıyor sorasında ben yokken nolcak hiç bilmiyorum tek canımı sıkan konu bu bakalım nolcakkkk:sinifsinif:
ve içim buruk kendımı kotu hısssedıyorum oglumu nasıl bırakıcam dıe gozumden yas akıp gıdıo bıyandanda ozledım işimi pöffffff bende durumlar bole kızlarrrrr bundan sora daha az gırerım heralde maluk iş başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun akşam deneme yapıorum mama yaptım yemedı kuzum ..sut yaptım denemek için vermeyın dıolar ama napem kızlar ya yarı su yarı sut koydum onuda içmediiiiimafoldumbenbılmıorum nolcak yaaaaaa
kımsewcıkler kalmamış yafssss cok durgun bu akşam herkescıkler dızımı ızlıo yafsssss

Selam Canım sen ne yaptığımı biliyosundur benım.Haftasonu ne kayganası bu ya.
Turunçgıl harıç her meyvadan verebilirsin dedı bizim doktor canım.

GULHANIM FERDAAAAAAAA NASILSINIZ kızlarrrr nasıl durumlarrrr ????ogluşlar tam gaz deammı yaramazlıga bız aynıyız yafsss yok bı deişiklik sadece eşim yıllık şizinde bıraz yukum hafıfledı daha cok o ılgılenıyo yagızla...yoksa aynı yaramazlık ve huysuzluk dewammm:ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlar. yeni evimi temizlemeye gittik demiştim. kadın ancak camları silebildi bütün öğleden sonra. bende sadece mutfak dolaplarını sildim. çok pisti. içlerinde daha talaşları duruyodu. camlarda da harç artıkları. sıfır bina olunca çok zor oluyomuş temizlik. bide ne gerek var,boş ev temizleriz diyorduk. iyiki çağırmışım kadını. perşembe sabahtan yine gelicek. ben başedemiycem anlaşıldı!!
akşamda kocamı evde bulmuşken vestiyeri ve kanepelerin altını boşalttık. o kadar fazla ıvır zıvır çıktıki!! mutfak ve melih kaan'ın odasını hiç elleyemedim daha.
yeni evime mutfağa asansörlü perde yaptırdım. bugün gelip taktılar. çok cici oldu:)) yatak dolabı da yaptırdık. o da geldi.
ben kaçayım kızlar. öpücükler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…