günaydın pınarcım defneyede afiyet olsun:))) samimi arkadaşlar olunca problem olmuyor ne yesek ne içsek diye :))
tatlım sen kahvaltısını nasıl hazırlıyorsun pınarcım
Canım kusura bakma Defne sabah kestirmesini yaparken bende kahvaltı yaptım görmedim yazdığını a.s.
Önce 120 cc mama hazırlıyorum. İçine 2 yemek kaşığı Milupa'nın 8 Tahıllı Ballı kahvaltısından ekliyorum. (Onun yerine bebe bisküvisi de olur dedi doktor) Yarım kibrit kutusu kadar tuzu alınmış peynir, yumurtanın sarısının 8'de 2'si(her iki günde bir arttırıyorum. En son 1 yumurta sarısı olacak). 1 çay kaşığı da pekmez koyuyordum ama bugün koymadım daha iyi yedi kuzum.
sağol bitannemmmm kurabiyeni öp benim için opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?? defneciğe afiyet olsun pınarcığım.bende kızımın kahvaltısını her sabah yaptırıp öyle çıkıyorum annemden.
sağolasın canım. evet çok zorlanıyorum çocukla ve tek başıma. hatta dün oturup bende ağladım oğlumla beraber!!mafoldumben ama gelecek hafta kendi evimde olacağımın mutluluğunu da yaşıyorum.zemuszemusaaaaa 3 afacan annesı burdaymış.Naber kızlar?Benım kı uyuycak insallah sallıyorum hala.
Aslı uyku arasında mama vermeyı denesene bacım.Belki yer.
Ayse allah yardımcın olsun be bacım.Simdi zor ama sonra mıs gıbı yenı evınde oturucan.
mis gibi oluyor da bacım gel sen birde bana sor:)) bi yerleşeyim eve, daha uzuuun bir süre temizlik yok!! yatacam oğlumla popişi deviripkaydirigubbakcemile3Gülhann gelmezmiyimm bacımm hemen helikopterimi hazırlatıyım ben :)) bu havada anca onla geliriz sıcak sıcak :))
ayşecimm ohh mis gibi oluyor yeni ev allah güzel günlerde oturmak nasip etsin cnm ..bayram temizliğinede gerek kalmaz artık :))
Gazel hala uyanık bu kız huy etti 12 olmadan uyumuyor artıkkk off
sağol canım benim. burdan da öğretmen arkadaşlarım hep gelelim diyolar ama, onlar çalışıyolar, ben evdeyim diye kıyamıyorum onlara da:1hug:kolay gelsin cnm ne güzel zevkle yaparsın şimdi..yakın olsak yardım ederdik ama değiliz işte!!
maşallah kocişe aslıcım. benimkide güzel bakar maşallah!kız gulhan aynı benı anlatmışssıın falla 30 dk eşim salladı salıncakta 30 dk ben cık gene uyumadı bızımkı aldık geldık yanımıza yuwarlanıyo ımkanı yok yalnız kalmıyo...aynı valla aynı veletlerrrr...
eşim bakar iyi bakar hemde o yonden içim cok rahat altı ustu kahvaltısı corbası herseyı becerırr kısssbenden gusel oynar valla ogluşlaaa:lepi:
bende öyle yapıyorum canım. çook uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum. hatta bazen dayanamayıp kendi kendine sızıp kalıyor minderindekaydirigubbakcemile3 ama bu dediğin şey uslu çocuklar için geçerli. yoksa bora, yağız ve dağhan gibi bebişlere işe yaramaz sanırım:çok üzgünüm:Birde kizlar ise yarar mi bilmem ama uyumak istemeyen bebekleri uyutmaya calismak, hem anneyi cok geriyor hemde bebegi uykuya karsi tepkilendiriyor. Bebek annedeki gerilimide farkettigi icin iyice huysuzlaniyor. Ben ne zaman Dorugu bir an önce uyutayim diye strese girip cabalarsam, uyumasi 1,5-2 saati buluyor. Kendi haline birakip uykularinin gelmesini bekleyin diyecegim ama ise yarar mi bilmiyorum...Bir care bulmak gerek su afacanlara ya.
pınarcım bende pekmezi ayrı veriyorum anneanneside öyle yapıyor :)))
kızlar başım ağrıyor hep böyle havalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?