bazı erkeklerin geninde var sanırım tubacım benimkide öyleymiş unutunca bide seninde hiç özel günün bitmiyor diye üste çıkıyor
Amannnn evde hergün iş yapsan yine bitmez bacım salla gitsin azcık ya a.s.
Benim kız bi rahat dursa yapıcam ama maalesef hep tepemde akannehir
haklısın tuba valla salladım gitti ...binide bir biride dimi ama
neyse ben kaçar kızlar çocukların lekeli çamaşırlarını koslaya batıracam ,mendilleri çamaşırsuyuna .araöğün iyiyecem banyoyu temizleyecem çıkacam ...öptüm sizi
Evi aldığımızdan beri pimapenlerde sorun var. Hem bi camın içi lekeli, hava almış belli. Hemde sürekli ıslık çalıyor evin içinde. Adi müteahhit o kadar para aldı ama bi adam gibi yaptırmamış. Şimdi kayınpederim pimapenciyi getiriyormuş. Yapılmazsa hiç ısınamayız valla bu sene. Bende ortalığı toparlayayım da ayıp olmasın a.s.
gece ağlamalar bizdede var canım. bari gündüz dursa benimki. sürekli bir memnuniyetsizlik.canım günaydın benim kızda emziksiz uyumaz ama inilti falan yok.ama son günlerde çok ağlıyor uykusunda çığlık çığlığa uyanıyor 3-4 gündür sonra tekrar dalıyor.
iyi olmaya çalışıyom canım. annemlerle konuştum sabah bende. hafifde yağmur yağyor dedi. inşallah fırtına çıkmaz.bozoncım naber canım havalar kapalı okullar tatil bugün fırtınalı yağış bekleniyormuş
aysunu bende merak ettim
günaydin kizlar a.s.
fittirmaya az kaldi..anam bu kız citayi iyice düşürdü yaaa..5te kalkti..hemde ne kalkmak..bi enerjikki sormayin :) sıkıysa uyanma..bide eşim hasta oyuzden ayri yatiyor..bende serrala yatiyorum..mecburen uyaniyorum..neysem kalktik 5 te..dedim yedireyim bari..150cc mama yaptim..30cc içti,basladi biberonu dişlemeye..kaşik aldim kaşikla yedirmeye basladim..ay bu sefer cenesi kitliyor..ay cildircaktim..neyse güç bela 90cc yedirdim..zorla uyuttum onu :) derken eşim kalkti onu yolcu ettim 7de yattim..kiii hanimefendi 7.30da uyandi :))) sinirden agladimbide durmuyor..mir mir mirrrr..aglamakta degil vizildiyor resmen neysem aldim kucagima öyle yattim..aaa baktim duruyor diye içimden geçirirken basladi bu sefer sacimla basimla oynamaya şom beyinli dedim kendime sonucta o kazandi kalktim kahvaltisini yaptirdim..ay su cene kitlemesi cildirtcak beni..diş ciksin rahat edelim dedim..bizimkide tersi diş ciktiktan sonra huysuzluga basladi yaaa..biberonla içse sulandirip biberonla vericem ama yok onuda istemiyor..
sabah vakti gülhana ferdaya ve asliya dua ettim valla..Allah sair versin,ogluslari uslu uslu olsun diye :) ben biaç saatte cildirma noktasina geldim sizin halinizi düşünemiyorum :)
ay kizlar bugun evlilik yildönümümüzeşim digerini kutlardi genelde ama hatirlarsaniz ozaman küstük gicik hatirlamamişti bile..bak gene sinirlendim..şeytan diyor bugunde sen unut ama 40 yil dilinden düşmem valla zaten hediyemide aldim dün..süveterle kemer aldim..ay bide benim şansima adamcagiz bi hastaki sormayin illaki zaten bişi cikar neyse hiçbişi beklememeye kendimi adapte etmeye calişiyorum amaaa bugunde bişi yapmassa vay haline..zaten doluyum ona..
uykusuzluk gene ceneme vurdu he :))
filizcim canim inşaallah sorunsuz gerce asiniz..ates mates olmaz inşaAllah..ben aşi zamani 5 saatte bir calpol veriyorum..cikmiyor artik atesi..
pinarcim temizlik yapmişsin misafir agirlamişsin :) bugun dinlenme günü desene :) defnosta kahvaltisini yapmiş yarasin kuzuma :)
gülşahcim dişiniz cikmiş hayirli olsun tatlimmm a.s.
banucum sanada günaydin tatlim :)
tülaycim şu kabak corbasinin tarifini vericektin :) merakla bekliyoruz
nurtencim bu kızlara gelip gidiyor aradabenimkide bi tuhaf :)
kizçem uyudu..bende yatsam iyi olur ama kalkinca saak gibi oluyorum ya..yatmamak daha iyi :)
günaydın canım.tünaydın hanımlar......ilgin,bozan,pınar,tülay,filiz,ayşe,tubiş,drmumine meehabalar
bugun hava amma kapalı yaa......bizim kahvaltı fasılarımız bitti.....
kızlar bugün diyetimin ilk haftası 3 gün diyetime mutabık kalamasamda
1 kilo vermişim......inş.böyle sürer kızlar bayrama kadar 3-4 kilo vermiş olur inş...
bugün dışarı çıkacam çocuklara boğzlı badi bakacağım.....şimdilik öpüldünüzz
ek gıdaya geçince denerim güzele benziyo. tabi geçebilirsem.:))tarifime gelince
2-3 çorba kaşığı balkabağı,yarım elma yada muz yada armut koyabilirsiniz.ben elmayla yapıyorum.1/2 tatlı kaşığı pekmez, bide milupa sütlaç 3 tatlı kaşığı( ben muhallebiyi kendim yapıyorum) önce balkabağı ve meyveleri haşlatıp ezdikten sonra içine muhallebiyi ve pekmezi katıyorum ve mamaız hazır.
kızlar isterseniz balkabağını haşlatıp 2 çorba kaşığı balkabağı ve 90 cc balkabağı suyunun içine sütlü pirinçli mamayı ve 1 çay kaşığı pekmezi karıştırıpda verebilirsiniz oda lezzetli oluyor.içine farklı meyvelerin suyuda koyulabiliyor.
sağolasın canım. evet çok zorlanıyorum çocukla ve tek başıma. hatta dün oturup bende ağladım oğlumla beraber!!mafoldumben ama gelecek hafta kendi evimde olacağımın mutluluğunu da yaşıyorum.zemuszemus
mis gibi oluyor da bacım gel sen birde bana sor:)) bi yerleşeyim eve, daha uzuuun bir süre temizlik yok!! yatacam oğlumla popişi deviripkaydirigubbakcemile3
sağol canım benim. burdan da öğretmen arkadaşlarım hep gelelim diyolar ama, onlar çalışıyolar, ben evdeyim diye kıyamıyorum onlara da:1hug:
maşallah kocişe aslıcım. benimkide güzel bakar maşallah!dün ben yeni evde temizlikteyken tüm öğleden sonra o ilgilendi. mama vermiş,uyutmuş. kakasını temizlemiş. kusunca üstünü değişmiş. yoğurdunu yedirmiş. hurmasını yedirmişzemuszemus
bende öyle yapıyorum canım. çook uykusu gelmeden uyutmaya çalışmıyorum. hatta bazen dayanamayıp kendi kendine sızıp kalıyor minderindekaydirigubbakcemile3 ama bu dediğin şey uslu çocuklar için geçerli. yoksa bora, yağız ve dağhan gibi bebişlere işe yaramaz sanırım:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım. çok mu yağmurlu hava? off ben antalya'yı özledim!! dün akşam vestiyeri boşaltırken üst raftan hatıra kutusu çıktı. içi buram buram antalya dolu!! yurttaki arkadaşlarla yazışmalarımız, fotoğraflar, hatıralar... çok özledim üniversiteyi:çok üzgünüm:
kızlar günaydın tubada burdayken sorayım acillll cvp
biz aptamil 2 ye geçtik ve sanırım daha sulu bi amam ve biberonda kızım tıkanıyor
gecnde aynı muhabbet oldu 2 ay önce falan awent kullanıyorum 1 ve 2 deklikliler az gelince evde ne kadar biberon ucu varsa delmiştim!!! ama olmadı tabi 3 no hatta 4 no bile aldık hatta ve hatta şu yan çiziklerden bile var ama çok akıtıyo bidde dünya paraki sormayın..
gecen aynı paraya nubby biberon aldın anne memesi gibi çektigi kadar geliyo ama onada alışamdı kuzum... çok sinirim bozuluyo şu biberondavasına bi türlü tutturamadım
ACİL BİBERON MARKASI SİZ NE KULLANIYOSUNUZ???
BİDE KAÇ NO UÇ??
canim valla serra artik uyanikken asla mama içmiyor..anca 30 felan..bende chicconun 2 tane biberonu var..biri tek delikliydi onu kestim büyülttüm :) digerininde ucu kaucuk olmasina ragmen silikon gibi cok sert..o 3 delikli hizli akiş..ama serros sert ve silikon uclari sevmiyor..onuda deldim
kizcene bence yeni bişi almaktansa öyle vermeyi dene..elbet 1-2 derken alişir..yeterki küçük olmasin..he bide uclari silikonsa cok geliyor olabilir bizimkinden farkli..bizimkiler kaucuk..oyuzden istedigi zaman durdurabiliyor..
cnm ya benim aptamil niye sulu çıktı?? offf iyice karıştım şimdi aldıgım yerde koca market güvenilir bide üstelik 900grlık alıyorum bu bitsin bide başka yerden mama alıp deneyim..canım bizde dün hatta bu sabah aptamil 2 ye geçtik.kız emiyor diye hiç biberona bakmamıştım sonra baktımki aynı eyrinde duruyor akmıyor daha kıvamlı çünkü aptamil 2.ucunu del istersen çatalla.yada 2 noyu kullan bende şu an avent ve bebedor kulanıyorum.
tunaydınlar kızlar
2 gundur yazamadım o gun oglusumu sag.ocagına goturduk yakın dıye dr baktı baktı yanı bıraz kasıyor o yuzden oyle gelıyor gıbı dedı ama bı ortopedıst gorsun hem ıcınız rahatlar dedı kendısı bıle kızında aynı sekılde dusunmus gostermıs normal cıkmıs
esımın suara ıslerı cok yogun merkeze gıdemrdk gıdınce gosterecez hala uzuluyorum ama ıns normal cıkacak lojmandakı komsumda aynı sekılde dusunup goturmus onunkıde normal cıkmıs o yuzden bıraz rahatladım ama yınede gosterecez ortopedıye
kızlar buarada hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın .......alınganlıgım ıcınde ozur dılerım o ankı ruh halım bambaskaydı sıcagı sıcagına
gecmıse bakamadım ama tubısın evlılık yıldonumuymus cnm nıce nıce yıllara esın ve kızcenle bırlıkte ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?