İİ AKŞAMLAR BANUCUM BİZDE SENİ ÖPTÜKKKopuyorumnanaktan
İYİ AKŞAMLAR TÜLAYCIM SANADA İYİ TATİLLER opuyorumnanaktan
AY BURCU YA BÖYLE KONUŞMA VALLA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ SANA AY CANIM BENİM YA KIYAMAM AĞLARIM VALLA...senağlama
yaa burcu kıyamamm yaa..çok zordur bitanem eminim
amaaa bizler varız tatlım:)
iyi aksamlar kızlar iyi hafta sonları .......
burcu cnm elimizden geldiği kadar ....... yanında olmaya çalışıyoruz ailen olamöayız ama onlar kadar yanında olmaya çalışıyoruz....
Herkese İİ akŞamlar arkadaŞlar İyİ tatİller pazartesİ gÖrÜŞmek Üzere...
Bİrsencİm İnŞ. Babandan hayırlı haberler alırsın canımmm
ÖpÜyorummmmm
babam ameliyattan çıkmış...yoğunbakıma girmiş...annem görmüş..ağlıyormu..çok canı yanıyormuş parçaar patoojiye gitmiş
babam ameliyattan çıkmış...yoğunbakıma girmiş...annem görmüş..ağlıyormu..çok canı yanıyormuş parçaar patoojiye gitmiş
[]
Pınarcm ş yastık olayını bende yapayım yerde nasıl olsa diye koymuyrdum ama çk gerekli bişeymiş öğrendim bugün, su pınarın damacana suyu ama güvensemmi güvenmesemmi bilemiyorum çünkü bi sefer sanki içine terkos knmuş çeşme suyu
gibi bi su getirdiler, içmek için aldığımda farkettim ve geri gönderttik suyu açıkçası ne tür bi ortamda dolum yaptıklarını bilemediğimden güvenemiyrum....
kız bide maş defneye, kağan artık sallamadan uyumuyo bide öyle yavas değil hızlı hızlı sallıcan... sıralamayada geçmiş yakında tay tay durmaya başlar kuzum maş.[/I][/I]
:))) cnm ilk çocuk ya ondan :))) bide ailemden uzağım tek büyütüyorum ysptıklarımı onaylayacak yada düzeltecek kimse yk, eşim benden az biliyo bebek bakımını, iyiki varsınız diyorum :)))) bide yardımların için sana extra teşekkürler
gülşahcım sorma ya emzirdiğim için diyette yapamıyorum spor yapacak vaktim de yok ne olacak bilmemsizede gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah garıp başladım güne 7de uyandım:sinifsinif: sut sag duruyu doyur derken saat 7,30oldu hadı gıyıneyım bugun şık olayım bıraz dedım anammm demez olaydım gardolaptakı butun elbısleerı pantalonları denedım yok anam ya gobegı cıkıyo ya pantolan cok dar patlıcak gıbı duruyo meger gıyecek hıcbıseyım yokmus benım gıydım gene eskılerı geldım işeakannehir
sıkı rejımede gıremıyorum dıkat edıyorum ama yınede takılı kaldı tartıkafamçokkarıştı
dun ıntrernetten toyıkıden yurutec begendım ıcadıyede varmıs kalktım o trafıkte yolları tam bılmedıgım halde kalkıp gıttım adamlar dukkanı kapamıs ayy bı uzuldumkı neysekı hafta sonu unkapanına gıdecem ordan alıcam koyarıs resmımızı buyrunnnnnnnnn
kıyamam ya belki dişi çıkacaktır bizim huysuzlandı öyle iki gün önce de dişi çıktıAfiyet olsun cnm, hoşbulduk, ay tam yazdım gönderdim kağan acıkmış ağlamaya başladı, ateşte sebzesi vardı hemen onu demir süzgeçten geçirdim suyunu sabah kaynatmayı unutmuşum ketılda kaynattım bi yandan yedirdim, neyse soğusun diye deeepfreeze attım suyu, o sırada kağan huysuzlanmaya başladı uykusu geldi, üstüne dökülenleri eliyle her yerine buluyo gözlerine fln, onu soydum, giydirdim derken, bas bas bağırmaya devam ediyo bi yandan , yere koydum mutfağa gittim suya baktım ılımamış aldım çeşmenin altında soğutuyorum kağanın bağırtıları feci arttı suyu bıraktım salona gittim bi baktım betonun üstüne yatmış kafasını kaldırdıkça sandalyenin tahtasına vuruyor ağlıyor bi yandan hemen aldım kucağıma, mutfaga geldik neyse suyu ılıtırken hala bağrıyodu, suyunu içirdim büvvv yaptı her yeri ıuslandı nun üstünü değiştirdim bi daha , sonra kaptığım gibi yatak odasına salladım söylene söylene uyudu , huyumu değişiy çocuğun bu ne ya şimdi anlamadım gittti , huysuz bi bebek oldu(((:gitme:
bizimki maşallah ne versem yiyiyor ama daha 7 kiloya bile ulaşamadıkKızlar kağan milupanın muzlu gece tahılını hiç sevmedi ya aldım dün yaptım daha ilk kaşığın tadını alır almaz öğ yapmaya başladı, su pirinç unu ve mamadan yapıcamda suyla karıştırmak daha klayıma geliyo diye bundan aldım , sizin bebeler hangi muhallebiyi seviyo
kıyamam ben ona bizimki de bazen öyle uyuyuveriyoSelamlar Kizlar,
Bugün Doruk bize bir ilk yasatti, az önce meyvesini yediriyordum. Kendi kendine agzinda birseyler gevelene gevelene yiyiyordu oda. Sonra gözüm televizyona takildi birkac saniye. Döndüm, kasigi agzina götüreyim dedim ki, Doruk Pasa uyumus.Yarim saati gecti hala kalkmadi, bakalim ne kadar uyuyacakkaydirigubbakcemile3
Bu arada gecen asidan ateslenmedi. Yatirmadan önce atesi 37,6'ydi. Fitil verdim ve pijama falan giyirmeden uzun kollu bir badiyle ince bir uyku tulumu giydirdim. Odasida ilikti. Böylece atlatmis olduk, korktugum basima gelmedi...
Ve kizlar bende dün su farmville olayina göz attim, henüz hicbirsey bilmememe ragmen rastgele oynuyorum bakalim.
Bursali bayanlar gününüz keyifli gecmis, cok sevindim. Belki birgün denk gelirde, bende bulusmalardan birine katilirim. Mesela yazin bulusurlarsa, Asli ve Burcu'ya katilabilirim.Ya da Istanbul'da olacagim Mayis, Haziran gibi. Insallah o aralarda bir bulusma tertiplenir...
Pinar Defnos cicilerini güle güle kullansin canim. Bende hep bu sefer kendime birsey alacagim diye alis-verise cikiyorum ama kendimi öyle kaptiriyorum ki bebek reyonlarina, birsey almadan cikiyorum.
Birsen baban bir an önce sagligina kavurusur insallah. Annene'de Allah sabir versin, hasta bakimi gercekten cok zor...
Burcu, Kagan'a birsey olmamistir korkma ama icin rahat degilse uyutma, gözlerine falan bak, kanlanma var mi?
Bengi, senin kuzucugun emeklemeden yürür canim, cok hareketli cünkü.
Ve bu emekleme konusunda benim icim rahat degil kizlar. Illaha emeklemesi gerekiyor? Biraksam tüm evi turlar Doruk, cok hareketli ve emekliyor kendi capinda. Daha dogrusu sürünüyor. Birde yüz üstü yatarken, poposunu kaldirip, kafasini ittiriyor yukari istikamete. Benim ev halifleks oldugu icin, cok pimpirikliyim. Ben 9 aylikken yürümüsüm, annem direkt yürümeye alistir diyor. Dogrusu ne acaba?
yeni eviniz tekrar hayırlı olsun en kısa zamanda bağlanır inşallah netinkızlar, çoook yorgunumm!! artık düzenime kavuşmak istiyorum! evin halini bir görseniz, kalkıp gitmeye hazır!! heryerde koliler, hurçlar,valizler!! poffff bide bunları yeniden açıp yerleştirmesi var(
neyseki annem yolda,bikaç saate yanımda olucak. yarın sabah 8 gibi de taşıma şirketi gelicek. bu evimde son gecemiz.
bu arada bir süre yokum normal olarak. internet bağlantım ne zaman gelir bilemiyorum. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize dikkat edin. beni özleyin olur mu??
hı bide Allahtan kolaylık dileyin benim için!!:çok üzgünüm:
zor vallahi ben de deniz kaan'ı bırakamıyorum el ve dizlerinin üstünde başladı ufak adımlara sürünüyo sürekli zaten oradan orayakııvılcım cnm teşekkür ederim cnm .....
emekleme işine gelince bizimkiler dizlerinin ve ellerinin üzerinde gidiyolar her köşeye deliğe giriyolar
malesef her dk.ev süpürüp silmiyorum ....o yzüden hijjanik değiliz....tek sorun ben görmediğimde parkede yatıyolar....bugün odalarındaki çöp kovasını devirmiş ömer pat pat vuruyo
dedim biri halı sirkeliyor heralde....meğer bizim sıpa vuruyormuş
sürünmeden direk yüreme işine nasıl alıştırılıyor ,,,ben bilmiyorum....öle bi şansın varsa yap derim emeklerken talan oluyoo ev...bide köşelere giriyolar hep..
her bebek aynı olmaz ki merak etme dönecek elbet sağlıklı mı sen ona bakbirsencim inşallah sorun çıkmaz kalbini ferah tut canım.
kıvılcım birde ben görebilsem saniyeler içinde uuyuduğunu çok mutlu olacam. hijyen konusuna gelince ilk günler elimi sürekli yıkamaktan üstleri çatlamıştı kremde kullanmadığım için. sonra abarttığımı farkettim kendi haline bıraktım. ama halı olayı çok fena kiradayken bizimde öyleydi ve çok kötü bi halıfleksdi. hiç temizlik yapasım gelmezdi. hiç temizlik yaptığın anlaşılmıyordu. inşallah istediğin gibi bi ev bulursun.
burcu Kaan seni şimdiden bezdircim canım. bişey olmamıştır merak etme canım.
ya kızlar emekliyor filan diyosunuz ya moralim çok bozuluyor benim kıza. daha dönemiyor bile kkoca poposunu kaldırıp. çokda sinirleniyor dönmeye çalışıyor kalkmıyor bitürlü poposu. ağlıyor sonra. aama sırt üstü ayaklarıyla kendini itttirerek dikine dikene gidiyor. elinden gelen bu. umarım en kısa zaamnda dönerde bende rahatlarım.
geçmiş olsun canım idrar yollarından olabilir cabuk atlatırsınız inşallahkızlar zeynebin dün gece ateşi 39 a kadar cıktı bir anda.yıkadık klem yerlerine bezler koydum şurup fitil derken düştü ateşi.bütün gece kontrol ettim şimdi daha iyi ama hala var fitillere rağmen 37 5larda.
bu gece düşmezse acile götüreceğiz.idrar yolları olabilir sorun.zaten bir süredir çişini yaparken titriyor ve bıııırr diye bir ses çıkarıyor.offf cok zor....
gecmişe bakamadım 2 3 sayfa baktım sadece vaktim yok
birsencim babana acil şifalar canım
burcu hoşgeldin tatlım.bişey olmamıstır kağana.zeynep biliyorsun 2 hafta önce yataktan düşüp duvara carptı kafasını bişey olmadı şükür..
aysecim az daha sabır yerleşince evine bol bol dinlenir keyfini çıkarırsın tatlım
çok sağol canım zor olacak ya bakalımCanım sağ salim gitsin gelsin eşin inşallah a.s.
Evet canım atlattık. Eşim kıyak geçti bana. Başbaşa keyif yaptık azcık. Bende valla deniz olmayanbi şehri düşünemiyorum :umursamaz:
Aynen canım bi süre eskilerimize giremeyceğiz ne yapalım a.s.
Bende Milupa'nın Sütlü Pirinçli muhallebisini yediriyorum 180-210 cc kadar sulu olarak a.s.
Ohhh ne mutlu tablo valla a.s.
Hadi canım ya inşallah sağlıkla atlatır babacığın bu ameliyatı a.s.
Hoşgeldin canım a.s. Bişeycik olmaz merak etme. Benim kızda otururken bazen küt diye düşüyor. Genelde etrafında yastık oluyor ama bazen nasıl beceriyorsa yere vuruyor kafayı. Düşe kalka olacak artık o kadar a.s.
Suyu damacana olduğu zaman kaynatmadan verebilirsin dedi bana doktorumuz. Kaynamış suyu sevmez çocuklar dedi. Ben hep öyle veriyorum. Acil durumlarda o kadar ağlatma kuzuyu. Ver sorun olmaz yerimseniben
Aynen canım ya. Kendime hiç bakasım gelmiyor. Zaten zayıflayacağım için pek bişeyde almak istemiyorum. Bakalım idare edicez artık.
Ohh gezin bakalım canım hava alırsınız ne güzel a.s.
Gayet güzel canım ama başınızda ameliyat sıkıntısı varken ne gerek vardı yani misafireklava:
Bende Defne'ye iyice tok tutsun diye gece tahıllı muhallebi almıştım ama hiç sevmedi canım. Sadece Milupa'nın Sütlü Pirinçlisini yiyor a.s
Ayrıca bizim doktor pirinç unuyla yaptıklarınız kof kilo yapar. HAzırlar daha besleyici dedi bilgin olsun a.s.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım a.s. Bak paşaya kendi kendine de uyurmuş. Bizim Defne'de çok uykusu gelirse oyun halısında falan küt diye uyuyor kaydirigubbakcemile3
Defne'yi koltuk kenarlarına tutturunca sıralıyor kendi kendine. Bende emeklemeden mi yürüyecek acaba diyorum :uhm: İnşallah öyle olur çünkü benim ev halılardan dolayı maşallah toz yuvası gibi. Hergün de silsen yerler, sehpalar hep halı tozu. Neyse o kadar hijyen davranmayacağız artık ne yapalım yerimseniben
Ay canım hadi rahata kavuşacaksın inşallah Allah kolaylık versin a.s.
Her bebek aynı olmaz tatlım bide senin kuzun azcık tosun ya maşallah belki de ondan dönemiyordur. Bi anda başlar herşeye merak etme a.s.
ah anneler olmasa çok zor yaaa iyi ki varlarOhh 1,5 gitmiş ne güzel canım. Ya benim kızında tam uyku saati. Oda emmeden uyumuyordu ama ben olmayınca bir iki sallayınca uyuyor mecbur. Gerçi benim kayınvalidem oluyor spora gidince. Eşim göze alamıyor tek başına bakmayı. Bisiklet falan yapıcaksan mutlaka düzenli yap. MEsela kızını uyut ve 1 saat yap. Ama her akşam bi saat belirleki kendine motive ol. Mekik de iyi olur. Ha gayret canım evdede başarırsın a.s.
Hoşbuldum canım a.s. Ya aynen benimde öyleydi. Zaten eşimin yazlıkları hiç kaldırmıyorum. Çünkü o kışın bile alışveriş merkezine falan gitsek kısa kollu giyer. Sıkıntılıyız karı koca kaydirigubbakcemile3 O yüzden onun kazakları çıkarıp yerleştirdim bitti. Ama benim yazlık badileri, gömlekleri kaldır, kışlık hırkaları, kazakları, badileri yerleştir derken tek başına olacak iş değildi. Annemden Allah razı olsun bi el attı hallettik opuyorumnanaktan
ben hep kaynamış su verdimburcucum sen çok fazla evham yapıyorsun canımya rahat ol bende damacana suyu veriyorum arada her zaman çalıştığım içinde kaynamış su olmayabliyor rahat ol canım ya bunlar bir şekilde büyücek.
yerim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn :))))
stresten kendimi yürüyüse verdim 1 saat yürüdüm duşa gidiyorum kocaişlede gerildik anlatırım sonra
pınarcığım ,burcucuğum,esenciğim sağolun kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?