2009 Mayıs Anneleri

iyi aksamlar kızlar iyi hafta sonları .......

burcu cnm elimizden geldiği kadar ....... yanında olmaya çalışıyoruz ailen olamöayız ama onlar kadar yanında olmaya çalışıyoruz....

Herkese ıı akŞamlar arkadaŞlar ıyı tatıller pazartesı gÖrÜŞmek Üzere...

Bırsencım ınŞ. Babandan hayırlı haberler alırsın canımmm

ÖpÜyorummmmm

yaa burcu kıyamamm yaa..çok zordur bitanem eminim
amaaa bizler varız tatlım:)

iyi aksamlar kızlar iyi hafta sonları .......

burcu cnm elimizden geldiği kadar ....... yanında olmaya çalışıyoruz ailen olamöayız ama onlar kadar yanında olmaya çalışıyoruz....

Herkese İİ akŞamlar arkadaŞlar İyİ tatİller pazartesİ gÖrÜŞmek Üzere...

Bİrsencİm İnŞ. Babandan hayırlı haberler alırsın canımmm

ÖpÜyorummmmm

Teşekkürler kızlarrrr :)))opuyorumnanaktan ceren sanada iyi akşamlar cnm koşa kşa git kuzuna :)))

babam ameliyattan çıkmış...yoğunbakıma girmiş...annem görmüş..ağlıyormu..çok canı yanıyormuş parçaar patoojiye gitmiş

babam ameliyattan çıkmış...yoğunbakıma girmiş...annem görmüş..ağlıyormu..çok canı yanıyormuş parçaar patoojiye gitmiş

Atlattı demek hadi gözünüz aydın, ağrısıda geçer inş. yakında bıçak yarası bu ağrı yapacak bi müddet...

Ay Birsom ya kayınvalideme giderken teli şarja takmamışım. Bitti tabi arayamadım seni aklım kaldı valla. Şimdi geldim eve hemen sana baktım. Bu saatte aramak istemedim. Neyse babacığın çıkmış çok şükür. İnşallah patoloji sonuçları da tertemiz çıkıcak :Saruboceq: Tekrar çok çok geçmiş olsun a.s.

Sağolasın canım benim. Defne çok zilli valla. Bıraksan yürüyecek sanki. Bazen kendini 1 yaşında falan zannediyo diyorum kaydirigubbakcemile3

Sular bazen kokuyor çünkü dolumdan sonra bir süre beklemeleri lazımmış. Ama bazen yetiştiremedikleri için beklemeden gönderiyorlar ondan kokuyor merak etme. Ben hiç kaynatıp vermedim. Doktorum da damacana su verebilirsin dedi. Çok fazla takma kafana. Birazda rahat olmak lazım. Paşa gibi büyür onlar merak etme. Sende yastık koy yanlarına rahat edersin.

Ailen gibi olamayız ama her zaman her konuda yanındayız unutma a.s.

Buda kağandan tetelerineee :))))

Hay maşallah benim temel reisime a.s.

ıyi akşamlar bacılar a.s.

Şimdi sporumdan geldim. Kızım arabada uyanmıştı onu uyuttuk, yerine yatırdık. Size bi bakayım dedim a.s.

stresten kendimi yürüyüse verdim 1 saat yürüdüm duşa gidiyorum kocaişlede gerildik anlatırım sonra

pınarcığım ,burcucuğum,esenciğim sağolun kızlarrr

ayy kızlar yaa sabahtan beridir bişey yazamıyorum açamadım pek bugün big.ı..
sabahtan kayınvalidemler geldi kayınpederimle,onlarla birlikte olunca açamadım tabii...Oturduk sohebt muhabbet akşamada yemeğimiz vardı bi çorba yaptık beraber yedik,onlar eltime geçtiler tekrar,bizde oğluşu yıkadık uyuttuk ama uyuttuğumuzdan beri iki üç kere uyandı..Bugün ilk kez yoğurt yedirdim ondanmı acaba diyorum çünkü gazı var belli,ayaklarını çekip duruyor..Şimdi yine uyudu ama çıkmadı o gaz yine uyanır kesin :(
Bi ara Dağhanla dolaşmaya çıkmıştık hava güzel diye şöyle bi turlayıp geldik,gelincede hemen uyudu o yüzden yoğurdu gecikti 6 gibi verdim geç kaldı sanırım yarın daha erken veririm artık.ama sevindim yoğurdunuda sorunsuz yedi..kendim yaptım sabah günlük süt sipariş verdim geldi,cam kaseye ısıtıp koydum bi çay kaşığı yoğurduda sütle karıştırıp içine döktüm kapağını kapatık kaloriferin üzerine koydum sabah 9 buçuk gibi,öğleden sonra 2 gibi olmuştu alıp dolaba koydum,valla tadıda güzeldi ne yalan söyliyim tavsiye ederim,bu arada kombi pilottaydı..

burcu cnm bende senin gibiyim valla kimse yok yakınımda,annem kızkardeşlerim hep uzaktalar,Allahtan küçük kız kardeşim bu yıl Boluyu kazandıda arada o gel,yor gerçi daha bi kere gelldi o da !!Yalnızlık cidden zor Allahtan sizler varsınız herşeyi paylaşabiliyorum..Bu arada Dağhanda öyle cnm yanından ayrılır ayrılmaz parkelere kadar gidiyor hemde tvnin önüne o da bu sabah sehbaya çarptı kafasını ama üzülme bencede Pınarın dediği gibi düşe kalka büyücekler Allahın izniyle hiçbişey olmaz..
Ayy Pınar valla ne güzel bırakıp geziyosun Defneyi benimki hayatta durmaz..Bu arada o nargilecileri biz niye bulamadık kadıköyde acaba??neresindeler??
Birsen geçmiş olsun Allah şifa versin..
Şimdilik hatırladıklarım bunlar..
bende çıkıyım artık barii,gözlerim acıdı..
herkese iyi haftasonları
iyi geceler..a.s.

gülşahcım sorma ya emzirdiğim için diyette yapamıyorum spor yapacak vaktim de yok ne olacak bilmem
kıyamam ya belki dişi çıkacaktır bizim huysuzlandı öyle iki gün önce de dişi çıktı
bizimki maşallah ne versem yiyiyor ama daha 7 kiloya bile ulaşamadık
kıyamam ben ona bizimki de bazen öyle uyuyuveriyo
çok hareketli ya benim oğlum ((( dr inşallah hiperaktif olmaz dedi
yeni eviniz tekrar hayırlı olsun en kısa zamanda bağlanır inşallah netin
zor vallahi ben de deniz kaan'ı bırakamıyorum el ve dizlerinin üstünde başladı ufak adımlara sürünüyo sürekli zaten oradan oraya
her bebek aynı olmaz ki merak etme dönecek elbet sağlıklı mı sen ona bak
geçmiş olsun canım idrar yollarından olabilir cabuk atlatırsınız inşallah
çok sağol canım zor olacak ya bakalım
defneşo da maşallah canım öpüyorum onuuuu
ah anneler olmasa çok zor yaaa iyi ki varlar
burcucum sen çok fazla evham yapıyorsun canımya rahat ol bende damacana suyu veriyorum arada her zaman çalıştığım içinde kaynamış su olmayabliyor rahat ol canım ya bunlar bir şekilde büyücek.
ben hep kaynamış su verdim
hangi markayı veriyorsunuz eşim bi alet getirmişti suların temizliğini ölçüyodu çok güvendiğim markalar bile berbat çıktı bi tek erikli tertemizdi kullanırsam ondan veririm sadece gözümle görmesem inanmazdım
Buda kağandan tetelerineee :))))

yerim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn :))))

stresten kendimi yürüyüse verdim 1 saat yürüdüm duşa gidiyorum kocaişlede gerildik anlatırım sonra

pınarcığım ,burcucuğum,esenciğim sağolun kızlarrr

canım ya öğrendiğimden beri dua ediyorum meraktayım inşallah düzelir babacığın ve iyi çıkar sonuçları

offf defne hanım hala ayakta ve bogzını yırtana kadar bagırıryor ardındanda öksürmeye başlıyor!! çatlak ya:))

kaç günder buyana giremedim ayrıca defene çok huy degiştirdi yarım dak. Yalız kalmıyor.. Dişlerini kont. Ediyorum bişicik yok ayy çıldırıyorum resmen.. önceki hallerini özlemeye başladım bi bıraktımmı 2 saat sesi çıkmazdı,9da gece uykusuna geçerdi allahım saat 1geçiyo ve bukız çıglık atıp egleniyo!!!

Geçmişede bakamadım çok yazmışsınız.. çok özledim ama giremiyorum..
Haaa bide az bi müzik duymasın oynuyo resmen vucudunu sallıyo zilli:))) biz sarkı söylüyoz dahada çoşuyo !! Ayyy alemiz yani...

Hadi kaçtım uyutmam lazım şunu bye

günaydin kizlar a.s.

bugun dükkani ben acayim

perşembe sabahi anneme gittim..ay perşembe gecesi serra beni cildirtti resmen..saat basi uyandi gece ya..aglayarak..enson 5 te kalkti ve uyandi..mama yedirdim zorla..sonrada tv nin karşisina koydum yatagini mac actim ona..yattim valla..uyumus o da..sabah 8 de uyandi gene..bu sefer annemle babama postaladim Allah razi olsun baktilarda bende uyudum 11e kadar :) sonracima ordanda aksam kayinvalideme gectik..eve geldik :)

birsencim babanin ameliyati bugun saniyordum..dünmüş..cok sukur güzelce atlatmiş a.s. inşaAllah biran önce kendini toplar canim,gecmiş olsun tekrar a.s.

burcucum pipiriklim :) hoşgelmişsin :) kız ne yanlizliği aşkolsun :) biz neciyiz burda :) kaldiki annişkonda sadece tel kadar uzak sana eşlere gelince kimin eşi karisindan cok sey biliyorki seninki bilsin

semros hanim ve gülhan hanim sizi kinim kinim kinayip bide ayipliyorum üstüne bide tüüü diyorum ne yediginizide yazsaydiniz bari bide hülya gelince bayram yapcaklarmişmişmiş..bizi cagiran yok eden yok..gelmiyoruz işte

nurtencim valla eski hallerini bazen bende özlüyorum özellikle ilk 3 ayi emzir yatir bitti ama cok sukur tabi bu hallerinide gördük :) Rabbim saglik afiyet versin bizlerede cocuklarimizada tüm sevdiklerimizede :) ay kimseyi es gecmiyim dedim

filizcim demek uyudu doruk yemek yerken :))) serrosta arada bir yapar onu :) insan gülsemmi aglasammi sasiriyor buarada illa emekleyecek diye birşey yok..ben emeklememişim..yürümüşüm direk :) belki serrada öyle olur bilemiyorum..cünkü yuvarlana yuvarlana gidiyor anca :)) emeklemeye niyeti yok

handecim 1.5kg vermişsin hayirli olsun :) tebrikler a.s. canim spora gitmek zor olabiliyor cocukla..hele de aksamlari..h.içi her sabah tv8de pilates var..ebru sallinin..hani fuuuu fuuuuu yaptigi:))) yarim saat sürüyor..her sabah onu yapabilirsin..sonrasinda yada öncesinde 20dak bisiklete binsen,10dakikada mekik felan ceksen günde 1 saat spor yapmiş olursun buda sana yeter hatta yürüyüşte yapsan ekstradan süp süper olur

ay daha cok şey yazicaktimda unuttum hepsini be..

kızlar bundan sonra ticker factory'deki cizelgeler dişinda hiç bi çizelge kabul edilmeyecekmiş cocuk cizelgesi olarak cok sade oluyor be :S acaba kilo cizelgesimi yapsam bn bunu..

günaydınlar .....babamla konuştum sabah .çıkmış yukarıya ....pazarda taburcu olacakmış herrşey yolundaymış,,,ama babam çok duygusal olmuş yaww ağlıyordu ....

alişi annenin çantasına koyup yollasaydın dedi..torunları özlemiş...
boğazında direm varmı....onuda çıkarsınlar rahatım diyo.....

benim kuzenimin eşi geliyor alişi muahllebi yedirdim ömeri besleyim
belki geemem bugün hekesin iyi dileği içi tşk.ederim yine yanlız bırakmadınız beni çok sağolun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…