2009 Mayıs Anneleri

Kuzum bunların hergün bi huyu değişiyor valla Allah kolaylık versin bacım a.s.

Benim kızı da babanesi alıştırmış, nay nay kızıma nay nay dediğin anda oynamaya el çıprmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s. Oh annenle baban bakmış sende dinlenmişsin ne güzel a.s.

kızlar bundan sonra ticker factory'deki cizelgeler dişinda hiç bi çizelge kabul edilmeyecekmiş cocuk cizelgesi olarak cok sade oluyor be :S acaba kilo cizelgesimi yapsam bn bunu..

Aaaa bu kötü oldu ya :çok üzgünüm:

Birsom tekrar çok geçmiş olsun bacım Allah bi daha dert vermesin sağlıkla çıksın inşallah babacığın a.s.

Günaydınlar bacılar , iyi haftasonları a.s.

Defne cadısı babasını ve beni bu sabah 8:30'da uyandırdı. Bizde kalkalım bari dedik. Önce onun kahvaltısı, sonra bizim kahvaltımız, evi topla derken bu saat oldu. Defnoş'ta o arada yarım saat bi kuş uykusu uyudu.

Şimdi babasıyla oynaşıyor a.s.

slm kızlarr nasılsınız...
ben yogun bı tempo içindeyım nete hıc vaktım kalmıyo ew iş yagız arasında mekık dokumaya basladım...sızı takıp edemıyorum ama aklım hep burda merak edıyorum..herkezler ıyıdır umarım yok demı bı yaramazlık....
benım 3gun oldu başlayaşlı işe ilk gun manyaqk zorduuu valla aglayarak gectiiimafoldumbenewe geldıımdeyse ogluşum benı yalaya yalaya bı kaldı onun o halını gordukce ben gene agladım ama mecvbur alışcazzz...allahtan vardıyalarım kısa 6 sattlık nobetlere gıdıyorum...yağız babasıyla kalıyor yaramazlık yapmıomuş ma sureklı oyun ıstıyor..aksamları işe gıttım için sabah tan oglene kadar yagızın yourdu corbası yıyeceklerı akşama eşimin yemeği ewi toplamakla gecıyo gunduzum..arta kalan vakıttede oglumla oynuyoruz..işe başlayınca ınsan kendını bı suclu hıssedıyo yafas ogluma gereken vaktı ayıramıyomusum gıbı falan ...ve ozluyorum tabı oynamak koklamak ıstıyorum yanında olduum herzaman....
gece lerı uykumuz aynı 2 gun saat bası kalkıyo sıpam 3.gunse bıze acıyıp dınlendırıyo heraldekı 3 4 saatte bır uyanıyookaydirigubbakcemile3onada alıştım kısacası....sabahtır yemek yaptım yagızın yıyeceklerını hazırladım sımdı babsıylka yıkıyacagız ogluşuu sorda hazırlanıp 17 de mesaıye gıdıcem kızlarrr akşamda geldıımde oğluşla sewişioz hıc gıremıyom nete..hepınızı cok sewıyorummopuyorumnanaktan ve hep aklımdasınızzzzzzzz.......benı unutmayın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kedi:

kızlar bundan sonra ticker factory'deki cizelgeler dişinda hiç bi çizelge kabul edilmeyecekmiş cocuk cizelgesi olarak cok sade oluyor be :S acaba kilo cizelgesimi yapsam bn bunu..
of yaaa bencede çok sadee neyse yapak bair hemen bi tane

babana çok geçmiş olsun cnm iyi olmasına sevindima.s.

Banada geldi canım bebekler 6 aylık olunca yolluyorlarmış

Selam KIZLAR,

Biz gezmekten geldik.Esra teyzemıze ve Doruğa cok cok tesekkur ederiz.Cok guzeldi hersey.

Tuba canım biz Semoş la bir hafta yemek yemesek ancak toparlanırız.Esra coşmuş çünkü.

Oh ne güzel toplandınız valla siz daha organizesiniz bizdeki hatunların planları işleri hiç bitmiyor anacım.

Canım ben kahvaltı için milupa 8 tahıllı ballı ya 150 cc mama yapıyorum acaba başka markalarda suyla yapılanı varmıdır?fisfisfis

İnşallah alır canım iyi yapmışsın aramakla.Hülyanın dediği gibi bi kolaları eksik.kaydirigubbakcemile3

benımde cnm tatlı cektı cokacimcoookcokacimcoookbursalı hatın gızlar sız boyle anlattıkca
gıdıp kendıme soyle bır etımeklı tatlı yapam

Yapmayın böle diyette tatlıya uzun süre veda etmiş biri var valla bi tarafım şişecek kaydirigubbakcemile3

Oğluşunun uykuları düzenliymiş maşallah diyelim.Acaba dişiniz çıkmış ondanmı rahatladıki bizimde biranönce çıksada rahatlasak.Eşin içinde çıksında canım biranönce yapsın gelsin sonrası çok daha zor olur gibi geliyor bana.

Başla Glşahcım sende vallahi benim 2,5 kilo gitti bile hızla devam durmak yok.Bende artık üstüme hiçbişeyimin olmamasından sıkılmıştım.Mağazayıda keşke gitmeden bi arasaydın teyitleşmek için o kadar yol gitmişsin.

BİR PAZAR SABAHI KAHVALTISI...KIZ KARDEŞİM, NİŞANLISI VE GÖZLÜKLÜ OLAN ERKEK KARDEŞİM...SONRA BEN VE OĞLUŞUM BİZİ ZATEN BİLİİSİNİZ...

Oh ne güzel bi aile tablosu opuyorumnanaktan

Ara ara okuyorum ama yazma fırsatım olmuyo işte tatlım, bir süre yoktun sende hoşgeldin.Kağan ayrı bir alem zaten bitiyoruz biz ailecek babamız hasta oluyor sıkı takipçisi hihoyyyt

kızlar yürüteç alıcakmısınız dr hayır diyor ama ben kararsız kaldım(((((((88

Yok canım ya doktorumuz hayır dedi aynen.Bacak kaslarının gelişimi için zararlıymış.fisfisfis

Benimki milupanınkileri çok sevdi bebelac yediremedim bir türlü.Sütlü bisküvili,sütlü portakallı armutlu çok seviyor.Hero baby'ninde sütlü muzlusunu seviyor tatlım.Benim oğlan pirinç unuyla yapılanı sevmedi nedense.Birde sadece pirinç ununa muhallebinin hiçbi faydası yok tatlım bence kaşık maması ver.

Allah yardımcın olsun Ayşecim ev taşımak çok zor.Ne zaman biter kısmına takılma iş gözündü büyüyor ama bir el attınmı bakmışsın bitmiş.

Çok geçmiş olsun tatlım.Nolduki acaba Zaynebimize.Doktora götürmüşsündür bu süre zarfında muhakkak merak ettim şimdi nasıl oldu acaba?

Buda kağandan tetelerineee :))))

babam ameliyattan çıkmış...yoğunbakıma girmiş...annem görmüş..ağlıyormu..çok canı yanıyormuş parçaar patoojiye gitmiş

Alıntıların sonundakilere yazdıklarım çıkmamış:hulya:

Kağan kuzuma maşallah çok tatlı velet.

Birsom konuştuk senle de allah şifasını versin tez zamanda düzelecektir.

Nurtencim o huysuzluk hepimizde var neden böle oldu bu çocuklar anlamıyorum.Allah yardımcımız olsun gece 500 defa kalkmaktan sersem oluyorum valla.Sabah ayılamıyorum bir süre.Bide işte olunca tam felaket algım sıfır oluyor sabah saatlerinde.Demek zilli oynamayıde öğrendi afferin ona kız dediğin azcık fıkırdak olucak kaydirigubbakcemile3

Aslıcım sende işe başlamışsın hiç kolay değil tatlım valla benim 1,5 ay oldu ama halen tam anlamıyla alışamadım.Çalışan annenin koşuşturmacası hiç bitmez tatlım birtek sıkıntım kendime vakit ayıramamam.Oda sağlık olsun napalım fırsat buldukça kuzularımızın sıhhati yerinde huzurlu olsunlarda gerisi boş.

Bu arada bugün acayip sakin burası kimsecikler uğramadı bayadır alıntı yaptım yazmak uzun sürdü ama bir msj bile yazan olmamış.Ben bugün eve tıkıldım kaldım Yağızın huysuzluğundan bi işte yapamadım yarına kaldı artık öğlene kadar iş öğleden sonrada hava iyi olursa artık hava almaya çıkarız.

Hepinizi öpüyorum özledim valla ya birileri olsada yazışsaydık fırsat bulamıyorum bulduğum zamanda kimse olmuyo :gitme:

Sibelcm hoşgeldin cnm, kız şu kaşık maması işi çok mralimi bozuyo benim ya oğlan sevemedi hiçbirini, yemiyorrrrrrrr , bugün eşim alışverişe gitmişti google almış pirinç unu yazıyo ama içinde vitamin mineral katkısı fln da varmış onu yaptım, onunda yarısını fln oyunla moyunla zar zor yedi, ama aşırı kıvamlı bişi olduğu için biraz suyla incelttim, neyse onuda pek yemedi...
Yağız paşanın emekleme videosuna bitiyorum bende kuzum nasılda dizlerinin üstünde gidiyo ya maş.

selam kızlar biz bugün kızçeme hoppala aldık kuzum nasıl sevdi çok şirindi çookk
arkadaşıma gittik akşam geldik yemek yedik şimdi şu gdo lu ürünlere bakıyorum çok kafam katrıştı ve sinirlendim bebe bisküvisini kendim yapmaya karar verdim hangi sayfadaydı tarifi hatırlayan va mıı

Cnm kolay gelsin kağanda yaramazlandı bu aralar ((

ŞenizŞeniz
Hadi gözün aydın

Unurturmuyuz cnmmmmmmmm , sen tempona bi alış bekliyoruz burayada :)))

ŞenizŞeniz

afiyet olsun kuzuma, cnm bende bazen biraz kafa dinlemek nefes almak istiyrum, yakın olsalardı böyle bi imkanım lucaktı, ama her işte vardır bi hayır diyorum...

ŞenizŞenizKız bende onu merak ediyodum ne zaman anlaşılıyo hiperaktivite

Selam KIZLAR...

Ama kımsecikler yokmuş ya.Of şu gdo lu ürünler iyice canımı sıktı ya ne yapıcaz ne yediricez bebişlere.Mama da var meyvada sebzede var diyorlar.Bu gece iyi bir arastırma yapıcam su soya lesitini dediklere olaya.Allaha emanet yasıyoruz işte.

Neyse dün annem bende kaldı.Bu sabah 9 a kadar uyumuşum.Sonra kahvaltıya arkadaslarım geldi.Oh özlemişim keyıf yaptık masada 2 saat.Onlar gitti annemle ve abimin esıyle misafirlığe gittik.Sonra esımle markete ve sukur yenı eve geldik.Bora yı uyuttum bende dinleneyım biraz.

He bide Boraya yurutec baktık.Almadım ama yınede içime sinmedı.Bu hafta dr tam olarak zararlarını öğreneyim de öğle.Ama Borayı mağazada içine koyduk ay kıza 2 sn fiyatı sorana kadar benımkı mağazayı turladı cok komikti ya.Rafta kı esyaları asağıya indirdi.Ve sevınç cığlıkları içinde.Cok komik oldu bunlar artık.

kızlar resmen burnumdan soluyorum ve resmen kendimi bizi hepimizi kandırdıklarını düşünüyorum... Tahmin edersiniz GDO olayı, ben ülkere ve bebelaca şu yazıyı gönderdim sizde tepkinizi gösterin kızlar lütfen iletişim hatlarını kullanarak içinde GDO olup lmadığını soralım ve bu ürünleri kullanmayacağımızı bildirelim....
ben bursasu adlı kullanıcısının yazdığını biraz değiştirerek şunu yazdım..
"ürünlerinizi bebeğime güvenerek yediriyordum ,çok faydalı olur bebeğime diye paket paket almıştım ama son haberler ve içindekileri okuduğumda da soya lestini ve hangi bitkiden geldiği belli olmayan bitkisel yağ olduğunu gördüm şok oldum bu zamaana kadar bebeğimi kendi ellerimle mi zehirledim ben çocuğuma ne yediricem
lütfen çok rica ediyorum bu zamana kadr güvendik aldık bebeklerimizin sağlığını tehlikeye atmayın gerekli açıklamayı yapın bizi inandırın masum olduğunuza...annelerin içini rahat ettirin!!!biri çıksın ve açıklama yapsın bizim hiçbir ürünümüzde gdo vb.şeyler yoktur desin kanıtlayın"

Son düzenleme:
buda başka birisinin yazısı....

kızlar bu süt mevzusunu iyice bi düşünün derim mamdan inek sütüne dönüş vakti geldi sanırımmm

bu arada kağan artık basıyooooo , babası bi kaç gün bastırma dememe rağmen bastırmış bak basıyo diye gösterdi bugün bana

iyi geceler herkese kızlar,,
Moralim öyle bozulduki gdo il ilgili yazıları okuyunca,hiçbişey yazasım gelmiyor hemen mutfağa gidip baktım bebelac sütlü pirinçli muhallebisi vardı dağhanın içinde soya lesitini var,gece tahıllısı vardı ondada var,ne yapıcaz biz yaa,neler yazmış insanlar,mamlardada varmış ben vermedim ama çoğunuz verdiniz,nasıl olabilir bebeklerimizi göz göre göre nasıl besleriz bunlarla..demek artık evde yapılacak inek sütü daha masumdur bunlara göre bence..ne olduğu belli olmayan şey vermektense..
Canım sıkkın,aslında biraz hastayım grip gibiyim corsal içebilirmiyim biliyomusun diye sormak için açtım bilg.ı,prospektüsünü atmışda eşim arkadaşlarına sor dedi,bende iyi fikir dedim,şu anda yalnızca Gülhan burda sanırım..Bilen varmı kızlar hiç kullandınızmı emzirirken soğuk algınlığı için ilaç?
Gülhancım iyi geceler nasılsın??

ben hiç içmedim ama bebeğin içtiği ilaçlardan sende içebiliyorsun peditus calpol aferin bunlar soğuk algınlığı için canım geçmiş olsun
gdo lu ürünler benimde canımı sıktı ama yapacak bişe yok ne kadar koruyabiliriz ki büyüyünce çikolatadan ne kadar uzak tutucaz onları
zaten bizde hep bunlarla beslenmedik mi
offf çok can sıkıcı Allaha emanetiz hepimizzz

bende msj gönderdim (
artık bebebisküvisini kendim yapıcam
gece muhallebisini de evde yapıcam hazır yok meyve ve sebzede de yapacak bişe yok mevsim meyvelerini yediricem başka da bişe yapamam (ama ne kadar aza indirggersek o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…