- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
offf defne hanım hala ayakta ve bogzını yırtana kadar bagırıryor ardındanda öksürmeye başlıyor!! çatlak ya:))
kaç günder buyana giremedim ayrıca defene çok huy degiştirdi yarım dak. Yalız kalmıyor.. Dişlerini kont. Ediyorum bişicik yok ayy çıldırıyorum resmen.. önceki hallerini özlemeye başladım bi bıraktımmı 2 saat sesi çıkmazdı,9da gece uykusuna geçerdi allahım saat 1geçiyo ve bukız çıglık atıp egleniyo!!!
Geçmişede bakamadım çok yazmışsınız.. çok özledim ama giremiyorum..
Haaa bide az bi müzik duymasın oynuyo resmen vucudunu sallıyo zilli:))) biz sarkı söylüyoz dahada çoşuyo !! Ayyy alemiz yani...
Hadi kaçtım uyutmam lazım şunu bye
Kuzum bunların hergün bi huyu değişiyor valla Allah kolaylık versin bacım a.s.
Benim kızı da babanesi alıştırmış, nay nay kızıma nay nay dediğin anda oynamaya el çıprmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3
günaydin kizlar a.s.
bugun dükkani ben acayim
perşembe sabahi anneme gittim..ay perşembe gecesi serra beni cildirtti resmen..saat basi uyandi gece ya..aglayarak..enson 5 te kalkti ve uyandi..mama yedirdim zorla..sonrada tv nin karşisina koydum yataginimac actim ona..yattim valla..uyumus o da..sabah 8 de uyandi gene..bu sefer annemle babama postaladim Allah razi olsun baktilarda bende uyudum 11e kadar :) sonracima ordanda aksam kayinvalideme gectik..eve geldik :)
birsencim babanin ameliyati bugun saniyordum..dünmüş..cok sukur güzelce atlatmiş a.s. inşaAllah biran önce kendini toplar canim,gecmiş olsun tekrar a.s.
burcucum pipiriklim :) hoşgelmişsin :) kız ne yanlizliği aşkolsun :) biz neciyiz burda :) kaldiki annişkonda sadece tel kadar uzak sanaeşlere gelince kimin eşi karisindan cok sey biliyorki seninki bilsin
semros hanim ve gülhan hanim sizi kinim kinim kinayip bide ayipliyorum üstüne bide tüüü diyorumne yediginizide yazsaydiniz bari bide hülya gelince bayram yapcaklarmişmişmiş..bizi cagiran yok eden yok..gelmiyoruz işte
nurtencim valla eski hallerini bazen bende özlüyorumözellikle ilk 3 ayi emzir yatir bitti ama cok sukur tabi bu hallerinide gördük :) Rabbim saglik afiyet versin bizlerede cocuklarimizada tüm sevdiklerimizede :) ay kimseyi es gecmiyim dedim
filizcim demek uyudu doruk yemek yerken :))) serrosta arada bir yapar onu :) insan gülsemmi aglasammi sasiriyorbuarada illa emekleyecek diye birşey yok..ben emeklememişim..yürümüşüm direk :) belki serrada öyle olur bilemiyorum..cünkü yuvarlana yuvarlana gidiyor anca :)) emeklemeye niyeti yok
handecim 1.5kg vermişsin hayirli olsun :) tebrikler a.s. canim spora gitmek zor olabiliyor cocukla..hele de aksamlari..h.içi her sabah tv8de pilates var..ebru sallinin..hani fuuuu fuuuuu yaptigi:))) yarim saat sürüyor..her sabah onu yapabilirsin..sonrasinda yada öncesinde 20dak bisiklete binsen,10dakikada mekik felan ceksen günde 1 saat spor yapmiş olursunbuda sana yeter hatta yürüyüşte yapsan ekstradan süp süper olur
ay daha cok şey yazicaktimda unuttum hepsini be..
Günaydın canım a.s. Oh annenle baban bakmış sende dinlenmişsin ne güzel a.s.
kızlar bundan sonra ticker factory'deki cizelgeler dişinda hiç bi çizelge kabul edilmeyecekmişcocuk cizelgesi olarak cok sade oluyor be :S acaba kilo cizelgesimi yapsam bn bunu..
Aaaa bu kötü oldu ya :çok üzgünüm:
günaydınlar .....babamla konuştum sabah .çıkmış yukarıya ....pazarda taburcu olacakmış herrşey yolundaymış,,,ama babam çok duygusal olmuş yaww ağlıyordu ....
alişi annenin çantasına koyup yollasaydın dedi..torunları özlemiş...
boğazında direm varmı....onuda çıkarsınlar rahatım diyo.....
benim kuzenimin eşi geliyor alişi muahllebi yedirdim ömeri besleyim
belki geemem bugün hekesin iyi dileği içi tşk.ederim yine yanlız bırakmadınız beni çok sağolun arkadaşlar
Birsom tekrar çok geçmiş olsun bacım Allah bi daha dert vermesin sağlıkla çıksın inşallah babacığın a.s.