2009 Mayıs Anneleri

Ferda o ilacı kullanmadm cnm bilmiyorm
esencim muhallebiyi nasıl yapıcaksın pirinç unuylamı

Bide özlemcm ya sen yazmıştın bu bebe bisküvisi tarifini galiba ya bulamadm, sen denedinmi peki tuttumu tarif

cnm soguk algınlıgı ılacları ıcme bence corsal aferın falan onlarda 2-3 farklı madde var benım bıldıgım zararlı olabılır mesela hamılelıkte kesınlıkle kullanılmıyor onun yerıne lımonlu bal deneyebılırsın

genetik uzmanı var ki o tam tersini söylüyor... Prof. Selim Çetiner'e göre GDO'lu ürünler zararlı değil; tam tersine yararlı...

Şöyle diyor Çetiner:

''Risk analizlerinden geçtiği için bu ürünler diğerlerinden daha sağlıklı... Mısır tanesinin içindeki o gen sadece haşarata zarar veriyor... Bu iddialar tamamen teknoloji karşıtlarının bilimsel dayanağı olmayan iddiaları. Ben GDO'lu ürün yerim. Çeltik buğday ayçiçeği nohut, sebzeler meyveler de var... Eğer bu iddialara kulak asarsanız bu tüm ithalatın durması demek.''
bu ne şimdii

Kızzz yaramaz boraaaaaaa yayamazlıkmı yaptıııı cnm benim ya yaramaz yerlerinden ısır onu annesi, şu yürüteci bende merak ediyom cnm ya bakalm ne dicek senin dr un ama az süreli kullanıldığı zaman prblem olmaz gibi geliy bana

Bide özlemcm ya sen yazmıştın bu bebe bisküvisi tarifini galiba ya bulamadm, sen denedinmi peki tuttumu tarif

tatlım ben buldum tarifi 4362.sayfada:))
muhallebiyi de annemin kendi sütçüsünden aldığı sütle pirinç unuyla yapıcam dr vermişti tarifiini hiç yapmadı yarından itibaren yapıcam amaa

vallahi cnm yapılmış bilimsel çalışmalar var fareler üzerinde sonuçççççç farelerin 3 nesil sonra üremesi duruyo gerçek ürünü yiyen fareler sağlıklı kalıyo

muhallebiyi de annemin kendi sütçüsünden aldığı sütle pirinç unuyla yapıcam dr vermişti tarifiini hiç yapmadı yarından itibaren yapıcam amaa

cnm en guzelı oyle olur bende esıme koyden aldırcam olmadı kutu sutle yaparım

Feci gaza geldim bende kendim denicem muallebiyi yasakkelimehemen şu tarifede bakayım bi teşekkürler cnmopuyorumnanaktan

burcuuu hayırlı olsun kızzz kaganımızda basmaya baslamıs demekk az once demedın bunu amaa......

Unutum kızz, ya sana anlatamadım eşim yanımda diye akşam görümcem msj çekti telefonuna gitti öteki odada knuştular ben yanımda konuşunca daha çok uyuz olurum diyeeeeeee bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arabamı neyim alcaklarmış bide kağanı sorarmışşşşşş siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr yaaaaaaaaaa..... ona ne ise kağandannnn ndan benim kafa hem gdo ya hem buna bozuktu cnm unuttum

Kızlar ya bana bi akıl verin vallahi katlanamıyorum yaaa telefonda bile konuşmalarına uyuz oluyorummmm, e hadi yaslı insan aklı ermiyo cahil dedim anne babasına gittik kağanı gösterdik ama görümceme hiççççççç katlanamıyorum ya ne zaman bahsi geçse birbirimize giriyoruz bana haksız yere çektiği mesajlar konuşmaları laf skmaları hep gözümün önünde yaaaa

cnmm yaaa:1hug:araba almalarıyla ne alaka sızden yardım falanmı ıstedılerkı yoksa sadece danısıyolarmıkı .........
cnm sımdı esınle aranı oyle ınsanlar yuzunden bozma dıycem (kelın ılacı olsa kendı basına surermıs )cunku esın hıcbır zaman aılesını atamaz sen bosver kafana takma hıc konusmuyolarmıs gıbı davran esıne:lepi: sonucta esınde senın haklı oldugun tarafları bılıyordur ama ıste onlarlada gorusmek zornda

aysunnnnnnnn iyi geceler cnm bende yatayım en iyisi yoksa hiç yatamıcam

yap canım yap yarın da muhallebi tarifini veririm vanılyayı da hazırlardankullanmıycam aktardan bütün olaraak satılıyormuş öyle alıcam
yarın kendin pişir kendin ye günü:)))))

Kız onda maksat irtibatı kopartmasın abisiyle, hani bana laf sktu soktu ama abisine yaransın istiyo ya, yoksa danışmak fln değil yanikötükedihüso kendi eşi var erkekler uzman bu konularda, e babası dersen taksici o bilmicek kim bilcek maksat arayı sıcak tutsun, ay eşim bide seni sormadı merak etme dedi ya biliyonmu... eşim dedi bunu yaa...mafoldumben beynine giriyolar resmen hafızasını uınutturuyolar adamın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…