yap canım yap yarın da muhallebi tarifini veririm vanılyayı da hazırlardankullanmıycam aktardan bütün olaraak satılıyormuş öyle alıcam
yarın kendin pişir kendin ye günü:)))))
burcuuu cnmmm daha fazla dusunme bu konuda bosver esın zaten senın yanında zamanında sorun yasadıgınızda bıle hep senı savunmus kı boyle olmalı zaten o yuzden gerısı bosss abısıyle arasını sogutmasa ne olurkı senle sogutmus sızın eve rahat rahat gelemez abısıyle herzaman rahat rahat konusamaz bunlarda ona yeter bosver ....
hep derlerya oglunla aranı ıyı tutmak ıcın once gelınle arayı ıyı tutcan bosa dememısler
merhaba kızlar babam çok iyi rabbime çok şükür ki atlattık allah birdaha göstermesinnnn....
benim kuzenimin eşi geldi bugün kızı var tabi üç çocuk yemek faslı vs. onlara uğraştım
bebek hediyesi bu mama sandalyeleri geldi
çok güsel kızlar sandalyeye güselce takılıyor bizim çocukların çok hoşuna gitti sağlamda
ve alt kısmı kutu gibi ya fermuar var içinde plastık kapaklı kutu var içine mamaları biberonu koy çık heryere gidilir....tabi renkler sarııı kırmızzzzzzzzzzııııııııı geldii....çok beğendimm
şimdi ne yapacaz ya ben toplu almıştım mamaları bu ay sonuna kadar kullanacağım şeyler var
şimdi pınarın 6 aydan sonra verilen sütünden alayım ama kahvaltıyı nasıl verecem ....pöfffffffffff
muhallebiyi kendimiz yaptık gece sütü nasıl verecem ısıtıpdamı yoksa dışardamı tutacam
aaaaaaaaa kafayı yiyecem şu cici bebe ekmeğine bakacam varmı içinde o madde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?