kızlar yurutec aldım sonunda kraftın cok sevdı bızım kıs uzerınde oyuncakları var ses cıkartıyo falan baya ılgısını cektı hem sabıtlenıyoda sallanan yuruteclerden alıcaktım ama okadar dandık duruyolarkı ınternetten baktıgımda okadarda ıyı gozukuyodu ıyıkı ınternetten almamısım kraftın yok sallanan yurutecı plastıgı daha ıyı dıye vazgectım dıgerınden
Cnm güle güle kullansın prenses, sallananı nasıl oluyo yürütecin acep
Gülsah canım bende pirinç ununun besleyıcı olduğunu düşünmuyorum.Mecbur mamaya devam ama ne bileyım su hıpp mantıklı geldi.
Nurten göndereyım cıcım lafımı olur.Kadın pazartesı eve girince afallıyo zaten dağınıklık kapıdan tasıyor valla.
cnm hayırlı olsun cok guzelmıs gule gule eskıtın[/URL][/IMG]
mama sandalyemiz...
kızlar sütü nasıl vereceğiz çocuklara....sıcakmı soğukmu?
mrh cnm opuyorumnanaktankız senınkı benımkınden daha vıcdanlıymıs benımkı kendı uyur agladımıda daha bana kızar hadınkalk bak suna dıyeTünaydınlar, bi pazar günü daha ve yağmurlu, çooooooooook uyuşuğum bugğn ya zooorrrla toz alıyorumm bide yemek o kadar 10 buçuğa kadar uyumuşum aralarda kağanı emzirdim ama genel olarak kağana eşim baktı , neyse belki kipaya gideriz ama korkuyorum ya domuz gribi fln havada soğuk ztn en iyisi evde oturmak mı ne...
Birsen öyle cnm napalm katlanıyrum, bizde onların bahsinin her geçtiğinde illa bişi çıkıyo...
cnm ben hıc ınandırıcı bulmadımArkadaşlar mama üreticileri sitelerinde açıklama yapmışlar, Milupa - Bebelac - HeroBaby ve Cici bebe ürünlerinde genetiği değişitirilmiş herhangi bir ürünün olmadığını yazmışlar.
Milupa :
Milupa Haberler
Bebelac :
http://www.bebelac.com.tr/images/gdo.jpg
Herobaby :
Hero Baby
Cicibebe :
http://www.etietieti.com/urunler/cicibebe_mesaj.asp
cnm valla herkesın kafası karısıktı ıyıcene karıstırdılar valla ben pırınc unu ve sut verıcemHerkese iyi pazarlar bacılar a.s.
Dün öğleden sonra arkadaşlarla buluştuk. Öyle böyle derken eve gelip yatmamız 4 oldu. Tabi kızımda sağolsun sabah 8'de uyandı ve ben sersem gibiyim şu anda. 2 arkadaş bizde kaldı akşam. Sabah kahvaltı falan ettik gönderdim onları. Sonra Defnoş'umu yıkayıp uyuttum. Şimdi makinada çamaşırım var bitsin onları asıcam ama ayakta uyuyorum resmen akannehir
Birsom mama sandalyeleriniz çok güzelmiş bacım. Güzel günlerde kullansın kuzularım a.s.
Ya şu Gdo'lu ürünleri konuşmuşsunuz dün. Valla ben iyice karıştım. Milupa ve Bebelac bizde gdo'lu ürün yok diyor ama ne derece doğru :uhm: ınek sütü verme konusunda zaten hep kararsızdım şimdi iyice karıştm. Ay Allah sonumuzu hayır etsin valla pöffff :1no2:
cnm sana katılıyorummmevet cnm ya hakslın pınar ama uymayalım bence bu mam firmalarına bişeyler hazırlamamaız ve yapmamız lazım
bilgilerimizi paylaşalım yazık olmasın çocuklarımıza
cnm supersın valla cok guzel gozukuyor bıskuvılerın ıste buuuuselam kızlar az önce bisküviyi yaptım tamam hazırları gibi olmadı ama yine de güzel oldu Ahsen in eline verdim kemirdi:))bu da resmi
bu da hanfendinin hoppala keyfi çok sevdi çokk ama fazla oturtmuyoruzz
gelelim muhallebi tarifine 1 su bardağı süt (ben annemin aldığı sütle yapıcam)3tatlı kaşığı silme pirinç unu,2 tatlı kaşığı şekerr
az sütün içinde pirinç ununu karıştırarak çözün geri kalan sütü ve şekeri ilave edip pişşirin
cnm ya bıraz gec oldu ama ıyıyım tatlım saol receple ugrasıyorum ıstemerhaba aysuncum nasılsın cnm
pınarcım kotu olmusya hıc bellı olmuyr akmaz dıyosun bı bakmısın akmıs herseyı mahvetmıs cnm yıkadıkca renk bıraz acılır ama morallını bozmak gıbı olmasın da tamamen eskı halıne donmesı zor gıbıYa kızlar Defnoş'a yeni aldığım pembe eşofman takımını yıkayayım dedim. Daha önce yeni aldığım hiçbirşeyin rengi çıkıyor mu diye bakmamıştım. Bi sorunda olmadı. Neyse bunu da diğer çamaşırlarla attım. Anam bittiğinde ne göreyim Defne'nin tüm çamaşırları toz pembe :1shok:
Yeniden attım makinaya yıkadım ama geçmedi. Şimdi de Ariel leke çözücüye basıcam. HAdi beyaz olanları çamaşır suyu ile hallederim ama diğer renkler ne olacak ya mafoldumben Bi çare bilen var mı :uhm:
cnm sonunda kagan bey tam anlamıyla yemıs yemegını cok guzel olmustur emınım cnm o sutu sade bıle versen sever benımkı sevıyorKızlar merhabaaaa, bu aksam oğlanın muhallebisini pınarın 6-12 aylık sütü ile yaptım,gerçi 6 ayımızın bitmesine 3 gün var ama sorun lmaz diye düşündüm, sadesi kalmamış muzlusundan ve vanilyalısından aldık birer kutu süt, muzlusundan 1 bardak süte 3 silme kaşık pirinç unu koydum pişirdim, şeker eklemedim, piştikten sonra içine yarım armutu rendeleyip ekledim ve tamamını yedi paşam nazlana nazlanada olsa :)))
ferdacım ıkınızede gecmıs olsun ama nezle olmussunuz gıbı ıns hafıf sekılde gecer gecen bende hapsırdım hafıf bgaz agrısı vardı ballı lımon ve devamlı sıcak seyler ıctım ılerlemedı bıttıslm canlar..
sormayın başımıza gelenleri,oğlumla ikimiz hasta olduk,şakır şakır burnumuz akıyor..nerden kaptık anlamadım hep evdeyiz sadece dün bi ara kuaföre gidip kaşlarımı aldırmıştım ordanmı kaptım anlamadım!!Bugün aldığımız gibi Dağhanı doğru doktora gittik,ciğerleri filan temizmiş sadece pedutus diye soğuk algınlığı için şurup verdi bide eğer Balgam filan olursa asist verin dedi,Tonimerede devam edicekmişiz.bende tamol kullanabilirmişim!neyse içimiz rahatladı ama oğlum çok huysuz babasına bile gitmiyoo artık kucağımdan inmek bilmiyor.Doktordan sonra carfour a gittik Dayımın aldıklarını değiştirecektik ama yoktu büyükleri değiştirmedik,tabi dayanamayıp bişeyler daha aldık ama hepside çok güzel yine kendimi unuttum bayram için bişeyler bakıyım diyodum dağhandan sıra gelmedi :))Olsun oğluma canım feda..!! :)) sonrada evimize geldik 6 giibi bizimki uyudu ve uyanamıyor,ağlıyor gidiyorum pışpışlıyorum yada emziriyorum geri uyuyor gerçekten hasta yavrum yaa,çok üzgünüz senağlama ınşallah iyileşiriz bir an evvel..dua edin bize..
Ohh bisküviler yapılmış valla,bu arada bendede muhallebi tarifi var kızlar yazıcam şimdi doktor verdi,,
1 su bardağı süt
2 tatlı kaığı şeker
2 tatlı kaşığı pirinç unu
pınarcım dr.Beckmann renk kurtarıcı ,ben her ay evim dergisi alıyorumda ondan vermişlerdi,hatta bi bez parçası var onu yıkarken içine atıyosun makşnenin renkler karışmıyor,sana dediğimde karışan renkleri eskş haline çeviriyor,ben denemdim başıma gelmedi ama dene derim güzel bişeye benziyoo,çünkü onlar hiçbi şekilde eski haline geri dönmez malisef..
Bu arada iyi gezmişsiniz valla 4 lere kadar Defneyi ne yaptınız bu arada??
rıca ederım seker balla dene cok etkılıevet yaa aysuncum atladım kusura bakma teşekkür ederim tavsiyeleriniz için limonata içiyyorum sürekli ama içine bal koymadım bi de öyle deniyim o zaman!!sağol cnm öpüyorum oğluşuda senide..
hosgeldın cnmsen en ıyısı druna sor ama emınım mamaya devam der drlarımız sağolsunlarrSelam Kızlar,
Feda gecmış olsun canım ya kötu olmuş.Hemen duzelırsınız inşallah.Dağhana ıhlamur verbılırsın canım.Gunde 100 cc içebılır dedı bizim doktor.
Ay gdo olayı çok gerdı benı ya.Bora hep mama yedı biliyorsunuz.Sut verıcekmışsınız bircoğunuz.SAma cok vermek gerekmıyormu.Bora gunde 500 cc mama yıyor.E o oranda sut verılmezkı ya.Tamam gece muhallebıyı sutle hazırlarım ama dığerlerı.Carsamba dr sorucam bakalım ne dıycek.
adı ya.
Domuz grıbı yok gdo yok şu bi oh dıyemıyoruz valla.Boranın kan,idrar ve kultur tahlıllerı vardı.Simdı hastaneden geldik.Pazar akşam gıttık boş olur dıye öylede oldu kımseler yoktu.Zaten kapıya bile dokunmadım.Malesef idrar cok az yaptı.Sadece kulture yettı.Şimdı nobetteyız çiş için.Kan alırkende cok ağladı kuzum.Of nolur onlara bırsey olmasın.
cnm sende hosgelmıssınslm kizlar
ayy su gdo aklimi karistirdi ,gerci sanmam buradaki ek besinlerde bulundursunlar
adamlar dogal dan yana...gerci burda milupa,herobaby felan yokk, hipp nestle ve semper var..
yine de kalktim baktim iceriginde yokk bisi yazmio
devam sütüne basladik bizde dün itibariyle
inek sütü kullanacak arkadaslar 1 yasina kadar kullanmayin derimm
1 yasindada öle kabiz yapiokiiiiiiii cocuklariiiii mahvediyoo..
onun yerine keci sütü kullanin bence su ile karisim yaparakk
bende vermek isterdim keci sütünü arastirdim yok buradaki buyuk marketlerde...
esen81 biskuviler super görunuyorrr ,ellerine saglik ,yarasin tatli kizina,bende o marifet yoq valla :kedi:
birsen cnm sandalyeniz cok guzel ve gayet kullanisli,benim gibi fildir fildir gezenler icin hehe
kizimin sandalyesi vardi evvelden onu kullanicam simdi tekrar...
ama bi dene de bundan alayim ben,gecen gördum burda kumas,sandalyeye geciriyosun yüz gibi.biras desoiik ama alayim bende,sofrada kucagimiza gelmek istio beyefendi
misafirliklerde kullanisli olur ...
bu arada cok stressssssss yapiodum hala dönmuyo cocuk diyeeee,simdi ise tutamiyoz yerinde hep dönuo sırnaşık şey. daha ayaklari ustune basmiyo ama yurutec aldim bakalim yarayacakmi,gunde yarim saat koyuyorum..
[/U]
beklıyoruz lınkı cok merak ettımmmkızlar az önce kağanın gülme videosunu molfixe yükledik onay verilince gösterilecekmişşş :)))) o zaman linkinide atarım size
cnm benımkıde bugun huysuzdu yavrumun damagı cok kasındı uyuyana kadar dıslıkle kasıdımay kızlar Ahsen bugün çok huysuzzz
gülhan seni şimdi anlıyorum bu ne yaaaa bi babası bi ben alıyorum ama nafileeee
cnm hosgeldın nerelerdesın pek gırmıyorsun artıkkkızlar slm şu genetigi oynanamış ürünler benimde sinirlerimi bozdu neyapsak bilemedim benim kızım mama yemeden asla doymuyor ve muhallebi ben nerdeyse hiç vermiyorum kaşık maması ballı irmikli onuda sebze çorbasına ekliyorum offfffff ooooffff canım sıkıldı birazdan bende sütle muhallebi deneyim abakım sevecekmi kzuzu bide huysuzki sormayın gecen bahsetimiştim(((
sabah kahvaltılarına keçi sütü ekliyorum ama hazır kahvaltıda ekliyorum en iyisi bende bisküvi yapım dicem ama 1-2 derken üşenecem onuda yapmam biliyom allaha emanetiz..
neysem civciv1981+, esen81, incihan+ nasılsınız kızlar?? kız hülya facede yeni resimlerini gördüm one be nekadar zayıfaladın sen öyle kızacam sana bak sen biliyon nedeninilmaz: lmaz:
bu arada bende 57 oldum 1kg daha verdimzemuszemus zemuszemus
cnm hayırdır ıns bıran once evlerıne yerlesırlerya kızlar ben rüyamda gecen gece TUTKUN u gördüm:)) daha dogrusu göremedim ama onun oldugu apartmana taşınıyoz ve bebek arabasını istiyorum kocasındn oda ödünç veriyo :)) ay heralde taşındı kızcagız anam ne yoruluyodur heee allah ayşeyede tutkunumada kolaylıklar versin...
yaa bende gozukmuyorr neden acabaişte duru yürüteçtee
açın yollarııııııııııııııııııııııı
http://www.yukleresim.com/images/29lyobfja4axrchegum.jpg
http://www.yukleresim.com/images/vdu7o0g6p7dgnx77o5f.jpg
Maşallah Duru ya canım ben cok seviyorum yuruteci.Cokta mutlu görünüyor cimcime....
Kızlar esım geldi halamı pc nın basındasın diyor.Ben kactım.Hepinize ve bebekolara deliksiz uykular tatlı ruyalar.Öpüldünüz....
hayirli geceler kizlar a.s.
anacim herkesi bi GDO firtinasi almiş gidiyor :) aylar önce duymustum ben bunu adnan ibrahim saracoglundan..ülke tv de siradişi programinda anlatmişti uzun bi süre..hatta Kur'an-i Kerim'de de bildiriliyor..cok sasirmiştim o kismina..
size birkac tanesini buldum..izleyin derimzaten actiginiz sayfada epey video var
http://video.google.com/videoplay?d...3SuX4MdCr-AbEs-SGDg&q=adnan+saracoglu&view=2#
http://video.google.com/videoplay?d...=TTn3SsryOdef-Aak1aSnDw&q=sıra+dışı+programı#
ayette şöyle.. bakara 205..
" İş başına geçti mi yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak, ekini ve nesli helak etmek için koşar. Allah ise bozgunculuğu sevmez. "
hosgeldın cnm cok ılgınc valla dunyamız ne hale geldı bazen dıyorum oglum nasıl bır dunyada yasıycak .........kendımı sanslı bıle gordugum oluyor ben dogdugumda annemler koydeymıs annemı 40 gun emmısım annem pırınc unuyla ınek sutuyle mama yaparmıs bazen pırınc unu olmazmıs unu kavurup oyle mama yaparmıs cevre koylerde devamlı sut ararlarmıs benım ıcın sımdı dıyolar ya ınek sutu vermeyın dıye allahıma cok sukur saglıklıyım ama oglumunda su sansı var hala benı emıyor hıc mama yemedı
tubacım sende sut verıyodun sen sorun yasadınmı pekı
aynen canım battı balık batmaya devam misali... sen sor bakem bizim dr.bişi sorsan adam mıymıy konuşuyo anlamıyorum 2dea tekrar ettiriyorm sinir oluyo ama benim kızımada bitek odr iyi geliyo...Nurten evet canım aptamıl verıyorum.Napalım battı balık yan gider onlar sağlıklı olsunda.Dur ben carsambaa doktoru esır alıcam bu konuda.Borada bir kavanoz sebze yıyor bir saat sonra mutlaka mama için ağlıyor.En güzel çözüm bana suanda Hıpp gibi geldi.
canım hayırlı olsun..kızlar yurutec aldım sonunda kraftın cok sevdı bızım kıs uzerınde oyuncakları var ses cıkartıyo falan baya ılgısını cektı hem sabıtlenıyoda sallanan yuruteclerden alıcaktım ama okadar dandık duruyolarkı ınternetten baktıgımda okadarda ıyı gozukuyodu ıyıkı ınternetten almamısım kraftın yok sallanan yurutecı plastıgı daha ıyı dıye vazgectım dıgerınden
sagol canikom :teytey:nurten bacım hayırlı olsun verdiğin kilolar efferim
banane yaaaa bende istiyom okadar dagılmak ve birinin arkanı toplayacagını bilmek ne güzel duygudur..Gülsah canım bende pirinç ununun besleyıcı olduğunu düşünmuyorum.Mecbur mamaya devam ama ne bileyım su hıpp mantıklı geldi.
Nurten göndereyım cıcım lafımı olur.Kadın pazartesı eve girince afallıyo zaten dağınıklık kapıdan tasıyor valla.
vallaha digil helede boranın babası olmak hiç degilkaydirigubbakcemile3kolay degil alp hala kararlımı 3 çocukta ya?? adama bak hiç sallamıyo yaramaz falan durmak yok yola devam heeeekaydirigubbakcemile3Oooooooo sitede yok yok butun kızlar toplanmış.
Bizim sıpada cişi yaptı.Alp hastane yollarıda garıbim.Eeee baba olmak kolay değil.
oyyyy kız bu sarı bişi olmuş?? yerim onuuuuişte duru yürüteçtee
açın yollarııııııııııııııııııııııı
http://www.yukleresim.com/images/29lyobfja4axrchegum.jpg
http://www.yukleresim.com/images/vdu7o0g6p7dgnx77o5f.jpg
opuyorumnanaktanMaşallah Duru ya canım ben cok seviyorum yuruteci.Cokta mutlu görünüyor cimcime....
Kızlar esım geldi halamı pc nın basındasın diyor.Ben kactım.Hepinize ve bebekolara deliksiz uykular tatlı ruyalar.Öpüldünüz....
ah be canım en son biberon sıkıntım vardı çarş. ist. fena yagışlıydı eşimde inat etti götürmedi ben yürüyerek oliviuma gittim gerçi yakınız ama ne yagmurdu vicdansız adam çocugu için bilem götürmedi evde defneye baktı ohhhh oda hiç durmamaış iyi oldu..cnm hayırlı olsun cok guzelmıs gule gule eskıtın
cnm sutu ben azcık cezvede ılıtıyorum
mrh cnm opuyorumnanaktankız senınkı benımkınden daha vıcdanlıymıs benımkı kendı uyur agladımıda daha bana kızar hadınkalk bak suna dıye
cnm ben hıc ınandırıcı bulmadım
ben hıc mama kullanmadım ama 1 aydır falan ulkerın kahvaltılık ve gece muhallebılerınden verıyodum onuda bıraktım kutu sute devammm
cnm valla herkesın kafası karısıktı ıyıcene karıstırdılar valla ben pırınc unu ve sut verıcem
cnm sana katılıyorummm
cnm supersın valla cok guzel gozukuyor bıskuvılerın ıste buuuu
ahsen hnmında hoppalada keyfı yerınde masallahh
cnm ya bıraz gec oldu ama ıyıyım tatlım saol receple ugrasıyorum ıste
pınarcım kotu olmusya hıc bellı olmuyr akmaz dıyosun bı bakmısın akmıs herseyı mahvetmıs cnm yıkadıkca renk bıraz acılır ama morallını bozmak gıbı olmasın da tamamen eskı halıne donmesı zor gıbı
cnm sonunda kagan bey tam anlamıyla yemıs yemegını cok guzel olmustur emınım cnm o sutu sade bıle versen sever benımkı sevıyor
ferdacım ıkınızede gecmıs olsun ama nezle olmussunuz gıbı ıns hafıf sekılde gecer gecen bende hapsırdım hafıf bgaz agrısı vardı ballı lımon ve devamlı sıcak seyler ıctım ılerlemedı bıttı
rıca ederım seker balla dene cok etkılı
hosgeldın cnmsen en ıyısı druna sor ama emınım mamaya devam der drlarımız sağolsunlarr
cnm sende hosgelmıssın
ben ogluma ınek sutu verıyorum bı sorun yasamadı cnm ben zararı olcagını dusunumuyorum
beklıyoruz lınkı cok merak ettımmm
cnm benımkıde bugun huysuzdu yavrumun damagı cok kasındı uyuyana kadar dıslıkle kasıdım
cnm hosgeldın nerelerdesın pek gırmıyorsun artıkk
allahım ne kadar zayıflamıssın yaaa
cnm hayırdır ıns bıran once evlerıne yerlesırler
bende göremedim duru yu niyekinee???
gülhan iyi geceler canım
esencim aklina geldikçe yap at kavanoza :) biskuvi bu bişey olmaz rutubet girmedikçebenim elimdekiler bitsin bende denicem..gerçi pek kabiliyetim yoktur boyle seylerde inşaAllah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?