Simal sağol canım yok önemli birsey değil.Kan tahlılı dr istedi.6.Aydan sonra kan damlası başlanıyorya bakalım gerek varsa veririz dedi.Gereksiz yukleme olmasın diye.İdrar ve kulturde Bora sünnet oldu.Sünnet sonrası tamamen temiz cıkıyormuş tahlıller kontrol etmek için istedi.
Kızlar ben biberon maması ve diğer tum ek gıdalar için Sanırım artık Hıpp alıcam.Arastırdım içeriğinde soya lesitini filan yok.Ve tum ürünleri organık.Ama fiyatları hakkında bir bilgim yok.
ay kızlar Ahsen bugün çok huysuzzz
gülhan seni şimdi anlıyorum bu ne yaaaa bi babası bi ben alıyorum ama nafileeee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3oy maşallah kuzuma oynasın oynasın ben oynak kızları severim kendim de kapı gıcırtısına oynarım dakaydirigubbakcemile3
benim sıpa da anca ellesin uno reklamlarındaki adama benzetiyorum kendisini:)))
Nurten devam maması var canım ben carrefourda görmüştüm.Ama sütle yapıldığını bimiyordum bak.
Sizin uslular sımdı yaramazlıklara baslıyor sanırım ben antremanlıyım valla Bora hastaneden geldi geleli azılı.
Simal asıyı atessız ve sorunsuz atlatırsınız inşallah canım.Bizimde carbamba gunu.
Esen aman benı anlamayın ben anlatayım yeter canım.Cok cok zor öyle bebekler.Blki diş geliyordur.Kontrol ettın mı.
Burcu neden yolladın kız nazar değicek cocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?