merhaba kızlar en enerjik tubişi gördüm haftanın ilk günü baya iyisin cnm
takvim için çokkkk teşekkür ederim tatlım eline sağlık
ve 7 ay için sözlerinede çokkk teşekkürler...
benimde işlerim çok ama hala ben buradayım .....kalkacam size yazayım
sabah 9.30 kadar uyudum ....sonra kalktık çocukları besledim kendim beslendim
sabah eşim işe geç kaldı ....h.sonu babama gittik taburcu oldu evde artık herşey çok iyi desteğiniz ,için çok teşekkür ederim kızlar....
malum h.sonu misafrim vardı ev dağıldı dünde bişey yapamadım....çocukların çorbası bile yok
muhallebi vereceğim onlara...
bende kalkarsam oturma odasının halısının üzerindeki örtü silkencek süpürülüp silincek toz alınacak
çamaşır makinası durdu onlar asılacak ipteki yer öetüleri toplanacak...
sonra silip süpürme toz alma işi yatak odası için geçerli tabi dağınık toplanacak
sonra mutfağa dalacam ..tabi bu arada çocuklara yemek işi var çorbamız kalmamıi ve yetişemeyeceğim
muhallebi vereceğim....
zaten bende mama işini bırakıyorum bebelca yazı yazdım cvp geldi belge yollamışlar ama
istemem.....
şimdi kay keçi sütü vereceğim...tabi önce arayacağız nerede var şok kay marka satıyor ama sütü varmı bilmiyorum....ama elimde mama var kızlar hemde ayın 1 ne kadar yetecek kadar
şimdi onları bırakıp yeni bir yeme sistemi kurmak için para lazım ...şimdiye kadar verdim malesef bunlar bitene kadar da vereceğim...bitince ilk iş keçi sütü bulmak ....zaten sabha kahvaltısında süt peynir pekemz yumruta var...öğlen çorba .....arada süt vereceğim yoğurt midelerine dokunuyor....aksamda sütlü pirinç unundan muhallebi yadaaaa pirinçle sütü pişirip koyu kıvamlı yedireceğim ......
nurten cnm esenle konuşalım olmadı biz uçalım sana ........
dırımkızı, beyaz16+, bigudi54+, ilgin0707+, pnrhlt+, tlyonl2009+, zehra*79* slm kızlarrr