• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Kızlar su tıcker ların neresını koplayayıp yapıştırıyorsunuz yaw bi beceremedim.

Yenı gelenlere Tunaydın.Sımdı Borayı yıkadım uyuttum.Bir de kan sonuçları geldi.4 değeri max. üzerindeydı.Tabı ben hemen panıkle halayı aradım.Oda cok guzel dedi.8 aylık bebeğin değerlerini tasıyormuş.İlave kan demır damlası kullanılmayacak.Carsambada kendi dr sorarız.Ay bu cocugun herseyı Alp gibi ya.Alp senede 2 kere kan verir fazla kanlı.Ben de hep kansızımdır.Borada aynı babası gıbı.Ben 9 ay tasımışım brtek cocuğu.

Birde kızlar bu cocuk hep yurumek istıyor ya.Ne görürse kosar gıbı hızlı adımlarla hedefe ulasıyor.Valla sağ sol dönmeleride yapıyor.

bizimkierde öyle gülhancığım cnm emeklemiyor sanki atmaca gibilerrr

heleki yerde yaramazlık yapacak bişey varsa uça uça gidiyolarr

GÜlhan cnaım benım kızda Öyle az Önce annemı aradımm kızkardeŞım abla bu neya 1 sanıye yerınde durmuyor evın ehr eyrını turladı dıyor:))

evet pınar canımya benimde kafam karışık daha yeni bir sürü mama aldık.onlar bitsin kullanmıcam bende.hipp araştırayım bide .bu arada milpuaya yakındı hatırladığım kadarıyla hippin fiyatları

kızlar bu arad rejim işim çok harika gidiyor tamına 1 haftada 2,2 kilo verdimm.böyle giderse 2 ayda gidecek 10 kilo:)))))))))))

herkeslere iyi akşamlar ancak gelebildim kaydirigubbakcemile4
pazartesi olunca işer çok yoğun oluyor :bbo:
geçmişi okuyamadım kızlar herkes iyidir inş.
birsencim baban nasıl canım çok merak ettim ama giremedim bi türlü... :kedi:

BU SITEDE DIYOKI SOYA LESITINİ KULLANMAYIN DUN AKSAM BAKTIM MILUPANIN KUTUSUNA ICERIGINDE ONUNDA SOYA LESITINI VAR AMA ADAMLAR ISRARLA BIZDE GDO YOK DIYOLAR GOOGLEDAN SOYA LESITININ NE OLDUGUNU ARASTIRIRKEN ONUNLA ILGILI NE BULDUM KIME INANACAGIMIZI SASIRMIS DURUMDAYIS OKUYUN KIZLAR SOYA LESITININ FAYDASINI

Soya fasulyesinin sağlıklı yaşama doğal bir hediyesidir. Lesitin, insan vücudundaki yaşayan her hücrenin ihtiyacı olan bir Fosfolipid' dir. Besinlerin hücre içine giriş ve çıkışlarını ayarlayan hücre zarı yapısının büyük kısmı lesitin’ den oluşur. Lesitin, beynin temel yapı taşlarından birisidir.

Lesitin, özellikle kalp ve kan damarları sağlığı için çok önemli bir besin olduğundan, herkes için çok değerlidir. Lesitin fosfor bakımından da oldukça zengin olup, beyine kuvvet ve dinçlik vermek için demir, iyod ve kalsiyum ile birleşir

Arkadaşlar bebek mamalarını önermiyormusunuz?bir arkadaş yazmış 06-12 aylar için sütler varmış markası ney nasıl bulabiliriz

Özlem sağol canım sızden kopya yapayım barı olmadı gttı.

Bırsen senınkıler zaten aldı basını gıdıyor cıcım.Boranında cok serı hareketlerı ama emekleme yok.

Tulay evet ya hep yurumek istıyorlar.Bazı dr lar bastırmayın dıyor ama nasıl olucak.Kucakta bıle tırmanıyor Bora boynuma kadar.Kılolarda gıdıyor masallah ya cok vermışsin.

Bende sımdı ağdadan geldım.Oh be hafıfledım valla.

Arkadaşlar bebek mamalarını önermiyormsunuz gdo gıdalar varmış bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlayamadım 06-12 aylar için özel süt varmış markası ney bilginiz varmı

Arkadaşlar bebek mamalarını önermiyormsunuz gdo gıdalar varmış bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlayamadım 06-12 aylar için özel süt varmış markası ney bilginiz varmı
pınarın var cnm bide nstlenin varmış
Özlem sağol canım sızden kopya yapayım barı olmadı gttı.

Bırsen senınkıler zaten aldı basını gıdıyor cıcım.Boranında cok serı hareketlerı ama emekleme yok.

Tulay evet ya hep yurumek istıyorlar.Bazı dr lar bastırmayın dıyor ama nasıl olucak.Kucakta bıle tırmanıyor Bora boynuma kadar.Kılolarda gıdıyor masallah ya cok vermışsin.

Bende sımdı ağdadan geldım.Oh be hafıfledım valla.

istersen doğum tarihini ver ben yapayım cnm sana

BU SITEDE DIYOKI SOYA LESITINİ KULLANMAYIN DUN AKSAM BAKTIM MILUPANIN KUTUSUNA ICERIGINDE ONUNDA SOYA LESITINI VAR AMA ADAMLAR ISRARLA BIZDE GDO YOK DIYOLAR GOOGLEDAN SOYA LESITININ NE OLDUGUNU ARASTIRIRKEN ONUNLA ILGILI NE BULDUM KIME INANACAGIMIZI SASIRMIS DURUMDAYIS OKUYUN KIZLAR SOYA LESITININ FAYDASINI

Soya fasulyesinin sağlıklı yaşama doğal bir hediyesidir. Lesitin, insan vücudundaki yaşayan her hücrenin ihtiyacı olan bir Fosfolipid' dir. Besinlerin hücre içine giriş ve çıkışlarını ayarlayan hücre zarı yapısının büyük kısmı lesitin’ den oluşur. Lesitin, beynin temel yapı taşlarından birisidir.

Lesitin, özellikle kalp ve kan damarları sağlığı için çok önemli bir besin olduğundan, herkes için çok değerlidir. Lesitin fosfor bakımından da oldukça zengin olup, beyine kuvvet ve dinçlik vermek için demir, iyod ve kalsiyum ile birleşir

tatlım soya ve ürünleri çok yayarlı biliyoruz zaten bunu ama bu soya gdo lu ise ne işe yararki daha çok zararı var
işte bizi bu hallere sokuyorlar

Özlem sevınırım canım 11.05 tesekkur ederim.Ya sende bı buluşmaya gelemedın tanışamadık gıtti.

GDO nedir? Temiz ve Güvenli Gıda ıstiyoruz.

Bir canlının gen diziliminin değiştirilmesi ya da ona kendi doğasında bulunmayan bambaşka bir karakter kazandırılması yoluyla elde edilen canlı organizmalara "Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar", kısaca GDO adı veriliyor.
Bir canlıdan diğerine gen aktarımı, bir çeeşit kesme,yapıştırma ve çoğaltma işlemi olup, genetik mühendisleri tarafından uygulanıyor. Aktarılacak gen önce bulunduğucanlının DNA sından kesilerek çıkarılıyor.Sonra vektör adı verilen taşıyıcı virüs ile bu gen DNA molekülüne yapıştırılıyor.

Frankeştayn Gıda olarak da nitelenen GDO'lar bugün kolera bakterisi geni taşıyan yonca, akrep geni taşıyan pamuk, tavuk genli patates,balık genli domates gibi gıdalar şeklinde karşımıza çıkıyor.

ınsanlık bugün doğal çeşitliliğe zarar vererek tür zenginliğinin yok olmasına yol açan GDO ların çeşitli yollardan yayılarak yeni Frankeştaynlar yaratma tehlikesiyle karşı karşıya.

Back
X