2009 Mayıs Anneleri

çok geçmiş olsun birsen sana da ömere de. yine söylüyorum biz bir taneye yetişemezken sen iki çocuk büyütüyorsun. allah yardımcın olsun.
Annelere ve bebişlere günaydınlarrra.s.İnş iyi bir pazar olur herkes içina.s
günaydın canım. sana da iyi pazarlar a.s.

Herkese iyi pazarlar efenim a.s.

Bu sabah baba kız 8:30'da kalkmışlar. Bende 9:30'a kadar hiç uyanmadan uyumuşum valla. Sonra Defnoş'un karnı acıktı diye kalktım. Önce kızımın kahvaltısını yedirdik. Sonrada biz yaptık.

Ama Defnoş dün akşamdan beri uyanıkken sürekli sanki canı acıyormuş gibi çığlık atıyor. KOntrol ettim her yerini. Bişeycik yok ama sürekli çığlık atıyor. Ağlamak değil sadece çığlık var. Neyse şimdi emdi beni de uyudu. Bağırmaktan yoruldu valla kuzum. Azcık dinlensin.

Bende evi toparladım. Defne uyansında dışarı çıkarız erken erken alkisalkisalkis

kıyamam nesi vardı acaba. bi dillenselerde dertlerini anlatabilseler kuzular.

Birsom geçmiş olsun bacım ya. Hâlâ öğrenemedin dimi kim ne yaparsa yapsın olan sana oluyor işte. Bak canına yazık değil mi üzdün o kadar kendini klava: Büyümez inşallah geçer kuzucum a.s.

pınar naber canım.kızının yeni şapkalı resmine bayıldım

kıyamam nesi vardı acaba. bi dillenselerde dertlerini anlatabilseler kuzular.

Sağolasın teyzesi çok yakıştı dimi kuzuma opuyorumnanaktan

Ben iyiyim çok şükür de bacım valla anlamadım nesi var ya. Kucağa alsan çığlık atıyor, yere koysan aynı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Dışarı çıkalım da bakalım eğer dışarıda da yaparsa aynı şeyi bi hastaneye uğrayacağım. Valla bi konuşsalarda sıkıntılarını anlasak kuzularımızın :çok üzgünüm:

anam çuna bak nisbet yapmış yaw
benim de canım çekti ne olcek şimdi pınarrr
bizim adamda s
rekli pc başında oyun oynuyor be offff

tilki uykusu cnm bunlarkaydirigubbakcemile3[/COLOR]

Bizde de sürekli pc başında olan benim kaydirigubbakcemile3

Valla iyi geldi dün akşam ya. Uzun zamandır başbaşa film izlememiştik zemuszemus

Eşim işlerini halletti. Bende Defnoş'un çantasını hazırladım. Gideyim azcukda makyaj falan yapıp kendim hazırlanayım. Dışarı çıkıyoruz. Akşama görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

iyi gezmeler canımŞeniz

kızlar görüşürüz bende çıkıyorum ama topiktwen evden çıkmak ne mümkün
az şu zilliyle oynayamn
eşref saati gedi yine pek keyifli
salı da sınavım var ona çalışmalıyım

merhaba kızlar ben geldim.....bu sabah erkenden kalktık
evi topla çamaşır yıka as..kuruyanları topla
anneme gidecez çocukların eşyasını hazırla
duş al ,sabah 8.45 de kk dan arkadaşım aradı bugün bir ikizannesine gidecekti benide çağırdı
bende çocuklardan birini alıp giderim dedim ama eşim
kalsın ben bakarım dedi...ve ben çıktım arkadaşın evine (bana çok yakın)
oradan atlayıp gittikk...arkadaşımın kendisi araba kullanıyor süper valla yarım saatte götürdü bizi hastaneye göztepeye geçtik
sonra arkdaşımızın yanına gittik....
çok kalamadık kısa ziyaret sonra yarım saatte eve geldik..daha doğrusu ben kayınvalideme gittim
kaynımın kız arkadaşı gerlecekmiş kahvaltıya...
kaynana ile çok resmiyidk bakamadı suratıma yami yüzü yoktu
ben hiç bakmadım ...kız geç geldi bende oraya gittim yattım uyudum kız geldi..
yedik içtik bıraktım herşeyi oturduk eve geldik....şimdi eşim filim izliyor
bitsin anneme gideceğiz ..malum yarın seyhate çıkıyor....
kaynımda bende bursa tarafınfanmı gitsem dedi..ben dedim bursaya giderken benide götürsene
tmm dedi heheheh kocişde daha yumuşak bakmaya başladı bu olaya hehehe
işte benden bu kaderrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar teşekkür ederim evet ben kendime yaptım ne yapak ama istemiyorum evime gelsin

bu arada geçen ay ben ayın 19 da adet oldum hesaba gçre 30 günde bir olmuş oldu

ama iki üç gün önceden lekem gelmişti ...şimdiki hesaba göre ayın 17 de olmam gerek ama ne leke var ne bişey yaaa göğüsüm sızlıyor ve uyku halsizlik var yüzde bir de olsa hamişlik şansım var
korktum ...adet olayım ben hapa başıyorum yaa

iyi gezmeler canımŞeniz

a.s.

kızlar görüşürüz bende çıkıyorum ama topiktwen evden çıkmak ne mümkün
az şu zilliyle oynayamn
eşref saati gedi yine pek keyifli
salı da sınavım var ona çalışmalıyım

Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin a.s.

Anam dur bir sürü şey yazıcaktım ama hamilelik ihtimalini duyunca kal geldi :1shok:

bırsencım ne guzel esın bakmıs pasalarına sende arkadasına gıtmıssın benımkı tek cocuga bakayım demez

kız bu ay hap kullanmamısmıydın olusun daha ya suaralar bayagı streslısın kesın o etkıler gecıktırır adetını
cnm rahat ol kafanı rahat tut gercekten stres her hastalıgın nedenı

Ben geldimmmm a.s.

Gezdik, alışveriş yaptık geldim. Anam şu emzirme sütyenlerinden gına geldi diye güzel sütyen alayım dedim. Hamilelikten öncekiler olmuyo çünkü. Neyse kaç çamaşırcı gezdim, boynere baktım, Kadıköyü gezdim ama istediğim gibi sütyen bulamadım. Süngerli ve destekli olsa iyice büyük gösteriyor. Süngersiz olsa yayılıp duruyor. İnce süngerli olsa tutmuyor aşağıya kayıyor memeler. Hay lanet olsun dedim yine 2 tane emzirme sütyeni aldım geldim eve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Defnoş'a bayramlık baktım ama beğenemedim. Zara'ya bu hafta yeni elbise modelleri gelecekmiş. Haftasonu yine bakarım dedim. Kendime zaten bişey bulamıyorum doğum yaptığımdan beri. Halit paşaya yaradı bu iş. Adam ne giyse cuk oturuyor çok sinir oldum kötükedihüso

Selam Kızlar,

Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DıŞıMıZ GELıYOR.Ve galıba 2 tane bırden.ığne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.

slm kızlarrrrr ben bı gırıp ıkı yazıp cıkıyom anca buna vakıt buluomm gecmişe hiç bakamıyomm ama merakta edıyomm ıyısınız demı kızlarr yok bı yaramzalık demi..
ben aynı..bugun izinliydım gene havada cok guseldı dısarı cıktık aılecekkk yemegımızıde dısarda yıyp geldık ....yağız bugunlkerdse ıyı maşaallahh gece lerı arar ara ıyı ararara kotu sabah nobetıne gıttımmı fena oluyo yarın sabahcıyım gene inşallahhh uyur bu gece...
YAGIZA YURUTEC ALALIM DIORUZ AMA EŞıM NETTEN ARASTIRMIS TAVSIYE EDILMIYO USTELIK 8AYDAN ONCE KULLANMAYIN DIO....sızden alan varmı kızlarr yaaa...benım sıpa hep ayakta durmak yada otuırmak ıstıyoo ee halıyle sureklı basında olmak gerekıyo yurutec belkı rahatlatır dıorum ama kararsız kaldım yafssss...sızın fıkrınız ne bacılarr alan varmı memnunmusunuz?

Bırsencım hem azıcık gezmışsın hem de kayganaya gıtmışsın.Kocaman aferın sana.Hadı Bursa ya beklıyoruz cıcım.EEEE sen 2 tane daha istıyodun al sana işte.Stresten gecıkmıştır merak etme ılık bir duş al cabuklastırsın.

Pınarcım valla bende kalın penye sporcu sutyenı kullanıyorum.Şık birseyler gıymeyelı çok uzun zaman oldu.Gidip alıcam bı ara.Ben de bayramlık istıyorum oğluşa ama yenıyıla kadar kendıme almycam.

aslıcım hosgeldın guzelım
bız ıyıyız tatlım bızım recepınde huyu bıraz yagıza benzedı
canım yagız ıns tamamen duzelır sen calısıyosun uykusuz kalmaman lazım
bız yaklasım 1 aydır yurutec kullanıyoruz oglum cok sevıyor ılk basta oyuncaklarıyla oynardı sımdı salonda nereye ısterse oraya gıdıyor tutabılene askolsun
cnm ılk basta uzun surelı koymazsın ben gunde 15 dk koyuyordum sımdı bıraz uzadı zaman bıde bız oyle cok pahalıya almadık 40tlye almıs esım sunnybabydı sanırım ama cok guzel

Aslı ben bugun aldım canım.Ama keyfı yok dıye bugun hiçbiryerde durmuyor.Bora oturmayıda sevmıyor hep yuruycekmış.Fazla durmazsa problem olmaz sanıyorum.Hep kullanılıyormuş ya eskı koye yenı adet geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…