2009 Mayıs Anneleri

Aaaa inciler geliyor desene. Hayırlı uğurlu olsun canım. Darısı başımıza ya. Benim kızda çığlık çığlığa bağırıyor. Dişten mi yapıyor yoksa naz mı yapıyor anlamadım. Çıksa da rahatlasam valla akannehir

Kız bak sporcu sütyeni aklıma gelmedi hiç. Hem spor yaparkende iyi tutar. Hafta içi bende bakayım bari ya a.s.

Kendime bende bişey almak istemiyorum valla. Şöyle azcık daha kilo verip forma girsem alıcam herşey zemuszemus

Valla Gülşah, Aysun falan kullanıyor bildiğim kadarıyla. Doktorlara göre herşey yasak zaten tatlım. Kısa süreli durursa sorun olmaz diye düşünüyorum CADIARZU

pınarcım hosgeldın tatlım
canım ben emzırme sutyenelrını hıc sevememıstım desteksızlerden kullanıyorum en azından sarkık durmuyor aynı desteklı gıbı oluyor dolgun olduklarından olsa gerek ben cok memnunm

cnm hosgeldın
cnm cok zor ya huysuz oldukları zaman allah yardımcımız olsun
dıslerde gelıyomus ne guzel yaa

recebımdemı huysuzlastı aysuncum yaaaa ...amannnn cekmez inşallah yagıza da en kısa zamanda eskı halıne doner canım ...belkı diş falan gelıodur onun mızıklıını yapıodur hınzırrr...saol canımm yurutec ıcın verdıın bılgı ıcın..bende alalım dıorum ıstıyorum ya bakalım eşim yazıları okuyuncada almayalım demeye basladıı ıkna etmek lazım yenıdenCADIARZU
bende azaz başlayalım dıorum saol canımmm ya ...
benımkıde sewer gıbıme gelıyo bakalımmm ınternetten arastırdım bende 50 tl en 100 e kadar hatta daha fazlaya kadar bıle var bakalaım burdan almazsak netten gteırtcem bende bende pqahalı bişi dusunmuyom sonucta bıkacay kullancakk kısa surelı olcak cok para wermeye gerek yok bencdeopuyorumnanaktan

Ay bulamadım canım ya. Ne giysem bi sorun çıktı. Desteksizlerde benim göğüsleri taşımadı galiba. Aşağı aşağı indi. Fenalık geldi zaten. Son mağazadan çıkınca ağladım sinirimden. Azcık sakinleşeyim haftaya bakarım yine a.s.

Aysun,Pınar sağ olun kızlar.Ay cok heyecananıyormuş insan ya 2 pırınç tanesıne.

Aysun yere basabılıyormu recep boranın ayakları deymedı sankı ayarı varmı kı bunların bı karıştırayım bakalım.

GULHAN CNM diş gelıomuşş hayırlı olsunnn darısı bıze inşallah bende ruyamda gordumm yagzıın dişi cıktıını ma gorunurde diş miş yok dahakaydirigubbakcemile3en boranın huysuzluu diştendır gecer cnm yurutec alcam bende ya efet valla hersey yasak dr a goree

PINARRRR CNM KIZ ben senle rastlasmayalı baya oluo defne nasıl ıyı demı yok bı yaramazlık demi canım...ay bende eskı pantalonlara gırıom ama ustten en bişicik olmuyo yafss sınırrr 4kılom kaldı ama bellı oluyo yahuuu.kıs pınar bulursun yafs okadarda deılk hanı kılon kuzummm

GULHAN ayrlanabılır dıe bılıom ben yuruteclerıı boraya gore ayarlayabılırsınn cnm kurcala bakimmm

BIRSOO KIZ ucuncu yoldamı bacımmm..saka bıyana bencede strestendır gecıkmesı gelır yakındaaaa

cnm bızımkının ayarı var sızınkınınde olması lazım sonucta her bebgın boyu aynı degıl sen bıraz arastır ılk basta ne oldugunu cozmeye calısıyolar ama alısınca bı sevıcek gorursun ılk koydugunda falan bıraz korkabılır cnm

Kız insan heyecanlanmaz mı ya süper bişi zemuszemus

Sağolasın canım valla Defnoş çok huysuz 1-2 gündür. Sürekli çığlık atıyor ve ne bulursa dişlerini kaşıma derdinde. Sanırım bizimde diş çıkarmamız yakın gibi CADIARZU

Anam millet de anası gibi ama ne güzel şeyler buluyor . Ben valla 77,5 kilo oldum ama istediğim gibi bişey bulamıyorum ya mafoldumben

Aysun,Aslı sağolun kızlar ayarladım boyunu ama Bora korkuyor ya.Sakladık salonda görünce ağlıyor.

Benımkı 7.30 da uyudu 9 da uyandı.Ağrısı var ya bu gece ne yapıcaz bakalım.Uykusuda sastı.Mamada istemiyor.Offffffff

Kayınvalidemler eşimin kuzenine gitmişlerdi. Ordan dönerken bize uğradılar. Sanki yarın görüşmicez. Çatlarlar 2 dk uğramasalar akannehir

Neyse eşimin kuzeni Defnoş'a Lcw'den yeşil bi solopetle içine beyaz tişört almış. Allah'tan 12 aylık almış. Ancak olur bizimkine. Çok beğendim ya sağolsun düşünmüş almış Şeniz

Onlar gitti Defnoş'u uyuttuk ama ne uyutma. Çığlık çığlığa. Diş jelini bile zor sürdüm. Üstelik saat 6'dan beri mamada yemedi. En son 6'da 60 cc yemişti. Çok az yiyor ya. Beni emerken homurdana homurdana uyudu. Biz yatarken uykusunda muhallebisini veririm biberonla. Karnı doysun bari :çok üzgünüm:

Bende öğlen dışarıda yediğimle duruyorum. Şöyle meyveli-çikolatalı bi cornflakes yapayım kendime akşam yemeği niyetine cokacimcoook alkisalkisalkis

Pınar ağzını kontrol et canım.Kesin dişi geliyordur.Aynen Bora da saat 6 da 40 cc içmişti.Şimdide zorla 100 cc muhallebi verdim.Ve sürekli cığlık atıyor canı acıyor gibi.Güle güle giysin cicilerini Defnoş.Kayınvalıdenlere de pes diyorum.Size gelmek için baheler üretip duruyorlarlar sanki.

selamlar...
ayy kaç gün oldu yazamadım bee aaa özledim ama ..fazlada bakamadım geçmişe..Boramızın da dişler geliyormuş galiba ohh gözünüz aydın Gülhancım,demekki huysuzluğunun artmasının nedeni oymuş,,yoksa bizimkiler hep huysuzda!:))demek yürüteçde aldınız hadi bakalım sever inşallah..sende rahat edersin biraz..
Aysun kolay gelsin desene seninkide yaramazlaştı aman dur benzemesin bizimkilere..
Pınarcım stress yapma kilolar gidince evlenirken alınanları giyersin bol bol zemuszemus ben de heves ediyorum ama daha giyemiyoruz (
Birsen geçmiş olsun cnm,
bizde iki saat oldu eve geleli,kayınvaliddemlere gittik eltimlere yani onlar yoktu tabi annesindelerdi,bizde çay may içtik sonra hep beraber Dağhan beye alışverişe çıktık,babaannesi dayanamadı oğluma astronot mont aldı atkı bere takımı aldı bayramlıklarını aldı,sağolsun..gezdik geldik..oğluşda uyudu o arada babasıyla dedesiyle oturdular..
eve gelincede oynaştık biraz şimdide uyuttum çok şükür sizleri özledim bi bakıyım dedim.
Bu arada cuma günü doktora gittim Dağhanı kayınvalideme bıraktım ağlamış da ağlamış,üzülmüş kadında.Tam bir saat kalmışım ama işte benimki beni göremeyince durmuyor.Neyse faranjit olmuşum ve ağzımda yara çıkmış,doktor çok yorgun görünüyorsun,çok beyaz rengin dedi,evet dedim yorgunum bebeğim varda 6 aylık ondan dedim,hadi yaa gece 10 kere kalkıyomu dedi,o kadar olmasada baya kalkıyoo dediim gülüyor..Kanını ölçtür dedi,ağrı kesici ve tantum sprey verdi,antibiyotik yara varken olmazmış..geldim sonra ama hala geçmedi (
Ve yardımcı işinide ayarladık bayramdan sonra başlıcak,fikir değiştirip bu hafta çağırmazsam tabii..:))inşallah rahat ederiz dağhanda sever..
neyse şimdilik bu kadar kızlar...ben bi çiftliğe bakıyım,sonunda bende alıştım hatta eşim bile alıştı kapışıyoruz bilgisayarı zemuszemus

Ya sürekli bakıyorum canım ama görünürde bişey yok. Ya ben farketmiyorum yada biranda çıkıcak :uhm:

Sağol canım giydirir resmini çeker gösteririm teyzoşlarımıza a.s. Ay kayınvalidemleri hiç sorm. Alıştım artık ne yapayım akannehir

Canım hoşgeldin. Dağhan cicilerini güle güle kullansın. Sana da çok geçmiş olsun canım a.s.

Ohhh yardımcı işi ayarlanmış inşallah anlaşırsınız. Çok rahat edersin eminim a.s.

Pınar,Gülhan bi tek siz varsınız galiba nasılsınız?

Bende kaçıyorum canım a.s.

Bende yatıyorum artık kızlar. Erken yatayım da dinleneyim. Defnoş'a da muhallebisini yedireyim acıkıp uyanmasım bari kuzum. Öptüm bacılar iyi geceler a.s.

Sağol Ferdacım darısı basınıza.Cok sakındıde birde diş eklendi.Tam katmerli oldu şimdi.
Sanada cok gecmiş olsun umarım cabuk atlatırsın.Yardımcı baslayınca en azından ev işlerine bakmazsın.Benımkıde olmasa yatak bile kalır ortada valla.Kayınvalıden de sağolsun bayramlıkları tamamlamış.Gule gule gıysın Dağhan Bey.

teşekkür ederim Gülhancım,bu arada Bora bugünmü bitirdi 6.ayını,Dağhanda dün bitirdi.Hadi hayırlı olsun..şimdi ne yapıyoo seninki??

çok sağol cnm ,inşallah rahat ederiz.Defnede güle güle giysin..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…