Selam Kızlar,
Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DİŞİMİZ GELİYOR.Ve galıba 2 tane bırden.İğne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.
Bırsencım hem azıcık gezmışsın hem de kayganaya gıtmışsın.Kocaman aferın sana.Hadı Bursa ya beklıyoruz cıcım.EEEE sen 2 tane daha istıyodun al sana işte.Stresten gecıkmıştır merak etme ılık bir duş al cabuklastırsın.
Pınarcım valla bende kalın penye sporcu sutyenı kullanıyorum.Şık birseyler gıymeyelı çok uzun zaman oldu.Gidip alıcam bı ara.Ben de bayramlık istıyorum oğluşa ama yenıyıla kadar kendıme almycam.
slm kızlarrrrr ben bı gırıp ıkı yazıp cıkıyom anca buna vakıt buluomm gecmişe hiç bakamıyomm ama merakta edıyomm ıyısınız demı kızlarr yok bı yaramzalık demi..
ben aynı..bugun izinliydım gene havada cok guseldı dısarı cıktık aılecekkk yemegımızıde dısarda yıyp geldık ....yağız bugunlkerdse ıyı maşaallahh gece lerı arar ara ıyı ararara kotu sabah nobetıne gıttımmı fena oluyo yarın sabahcıyım gene inşallahhh uyur bu gece...
YAGIZA YURUTEC ALALIM DIORUZ AMA EŞİM NETTEN ARASTIRMIS TAVSIYE EDILMIYO USTELIK 8AYDAN ONCE KULLANMAYIN DIO....sızden alan varmı kızlarr yaaa...benım sıpa hep ayakta durmak yada otuırmak ıstıyoo ee halıyle sureklı basında olmak gerekıyo yurutec belkı rahatlatır dıorum ama kararsız kaldım yafssss...sızın fıkrınız ne bacılarr alan varmı memnunmusunuz?
pınarcım hosgeldın tatlımBen geldimmmm a.s.
Gezdik, alışveriş yaptık geldim. Anam şu emzirme sütyenlerinden gına geldi diye güzel sütyen alayım dedim. Hamilelikten öncekiler olmuyo çünkü. Neyse kaç çamaşırcı gezdim, boynere baktım, Kadıköyü gezdim ama istediğim gibi sütyen bulamadım. Süngerli ve destekli olsa iyice büyük gösteriyor. Süngersiz olsa yayılıp duruyor. İnce süngerli olsa tutmuyor aşağıya kayıyor memeler. Hay lanet olsun dedim yine 2 tane emzirme sütyeni aldım geldim eve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Defnoş'a bayramlık baktım ama beğenemedim. Zara'ya bu hafta yeni elbise modelleri gelecekmiş. Haftasonu yine bakarım dedim. Kendime zaten bişey bulamıyorum doğum yaptığımdan beri. Halit paşaya yaradı bu iş. Adam ne giyse cuk oturuyor çok sinir oldum kötükedihüso
Selam Kızlar,
Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DİŞİMİZ GELİYOR.Ve galıba 2 tane bırden.İğne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.
aslıcım hosgeldın guzelım
bız ıyıyız tatlım bızım recepınde huyu bıraz yagıza benzedı
canım yagız ıns tamamen duzelır sen calısıyosun uykusuz kalmaman lazım
bız yaklasım 1 aydır yurutec kullanıyoruz oglum cok sevıyor ılk basta oyuncaklarıyla oynardı sımdı salonda nereye ısterse oraya gıdıyor tutabılene askolsun
cnm ılk basta uzun surelı koymazsın ben gunde 15 dk koyuyordum sımdı bıraz uzadı zaman bıde bız oyle cok pahalıya almadık 40tlye almıs esım sunnybabydı sanırım ama cok guzel
pınarcım hosgeldın tatlım
canım ben emzırme sutyenelrını hıc sevememıstım desteksızlerden kullanıyorum en azından sarkık durmuyor aynı desteklı gıbı oluyor dolgun olduklarından olsa gerek ben cok memnunm
Aysun,Pınar sağ olun kızlar.Ay cok heyecananıyormuş insan ya 2 pırınç tanesıne.
Aysun yere basabılıyormu recep boranın ayakları deymedı sankı ayarı varmı kı bunların bı karıştırayım bakalım.
Aysun,Pınar sağ olun kızlar.Ay cok heyecananıyormuş insan ya 2 pırınç tanesıne.
Aysun yere basabılıyormu recep boranın ayakları deymedı sankı ayarı varmı kı bunların bı karıştırayım bakalım.
PINARRRR CNM KIZ ben senle rastlasmayalı baya oluo defne nasıl ıyı demı yok bı yaramazlık demi canım...ay bende eskı pantalonlara gırıom ama ustten en bişicik olmuyo yafss sınırrr 4kılom kaldı ama bellı oluyo yahuuu.kıs pınar bulursun yafs okadarda deılk hanı kılon kuzummm
Pınar ağzını kontrol et canım.Kesin dişi geliyordur.Aynen Bora da saat 6 da 40 cc içmişti.Şimdide zorla 100 cc muhallebi verdim.Ve sürekli cığlık atıyor canı acıyor gibi.Güle güle giysin cicilerini Defnoş.Kayınvalıdenlere de pes diyorum.Size gelmek için baheler üretip duruyorlarlar sanki.
selamlar...
ayy kaç gün oldu yazamadım bee aaa özledim ama ..fazlada bakamadım geçmişe..Boramızın da dişler geliyormuş galiba ohh gözünüz aydın Gülhancım,demekki huysuzluğunun artmasının nedeni oymuş,,yoksa bizimkiler hep huysuzda!:))demek yürüteçde aldınız hadi bakalım sever inşallah..sende rahat edersin biraz..
Aysun kolay gelsin desene seninkide yaramazlaştı aman dur benzemesin bizimkilere..
Pınarcım stress yapma kilolar gidince evlenirken alınanları giyersin bol bol zemuszemus ben de heves ediyorum ama daha giyemiyoruz(
Birsen geçmiş olsun cnm,
bizde iki saat oldu eve geleli,kayınvaliddemlere gittik eltimlere yani onlar yoktu tabi annesindelerdi,bizde çay may içtik sonra hep beraber Dağhan beye alışverişe çıktık,babaannesi dayanamadı oğluma astronot mont aldı atkı bere takımı aldı bayramlıklarını aldı,sağolsun..gezdik geldik..oğluşda uyudu o arada babasıyla dedesiyle oturdular..
eve gelincede oynaştık biraz şimdide uyuttum çok şükür sizleri özledim bi bakıyım dedim.
Bu arada cuma günü doktora gittim Dağhanı kayınvalideme bıraktım ağlamış da ağlamış,üzülmüş kadında.Tam bir saat kalmışım ama işte benimki beni göremeyince durmuyor.Neyse faranjit olmuşum ve ağzımda yara çıkmış,doktor çok yorgun görünüyorsun,çok beyaz rengin dedi,evet dedim yorgunum bebeğim varda 6 aylık ondan dedim,hadi yaa gece 10 kere kalkıyomu dedi,o kadar olmasada baya kalkıyoo dediim gülüyor..Kanını ölçtür dedi,ağrı kesici ve tantum sprey verdi,antibiyotik yara varken olmazmış..geldim sonra ama hala geçmedi(
Ve yardımcı işinide ayarladık bayramdan sonra başlıcak,fikir değiştirip bu hafta çağırmazsam tabii..:))inşallah rahat ederiz dağhanda sever..
neyse şimdilik bu kadar kızlar...ben bi çiftliğe bakıyım,sonunda bende alıştım hatta eşim bile alıştı kapışıyoruz bilgisayarı zemuszemus
Pınar,Gülhan bi tek siz varsınız galiba nasılsınız?
Sağol Ferdacım darısı basınıza.Cok sakındıde birde diş eklendi.Tam katmerli oldu şimdi.
Sanada cok gecmiş olsun umarım cabuk atlatırsın.Yardımcı baslayınca en azından ev işlerine bakmazsın.Benımkıde olmasa yatak bile kalır ortada valla.Kayınvalıden de sağolsun bayramlıkları tamamlamış.Gule gule gıysın Dağhan Bey.
Canım hoşgeldin. Dağhan cicilerini güle güle kullansın. Sana da çok geçmiş olsun canım a.s.
Ohhh yardımcı işi ayarlanmış inşallah anlaşırsınız. Çok rahat edersin eminim a.s.
Bende kaçıyorum canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?