kızlar görüşürüz bende çıkıyorum ama topiktwen evden çıkmak ne mümkün
az şu zilliyle oynayamn
eşref saati gedi yine pek keyifli
salı da sınavım var ona çalışmalıyım
Selam Kızlar,
Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DİŞİMİZ GELİYOR.Ve galıba 2 tane bırden.İğne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.
Kayınvalidemler eşimin kuzenine gitmişlerdi. Ordan dönerken bize uğradılar. Sanki yarın görüşmicez. Çatlarlar 2 dk uğramasalar akannehir
Neyse eşimin kuzeni Defnoş'a Lcw'den yeşil bi solopetle içine beyaz tişört almış. Allah'tan 12 aylık almış. Ancak olur bizimkine. Çok beğendim ya sağolsun düşünmüş almış Şeniz
Onlar gitti Defnoş'u uyuttuk ama ne uyutma. Çığlık çığlığa. Diş jelini bile zor sürdüm. Üstelik saat 6'dan beri mamada yemedi. En son 6'da 60 cc yemişti. Çok az yiyor ya. Beni emerken homurdana homurdana uyudu. Biz yatarken uykusunda muhallebisini veririm biberonla. Karnı doysun bari :çok üzgünüm:
Bende öğlen dışarıda yediğimle duruyorum. Şöyle meyveli-çikolatalı bi cornflakes yapayım kendime akşam yemeği niyetine cokacimcoook alkisalkisalkis
selamlar...
ayy kaç gün oldu yazamadım bee aaa özledim ama ..fazlada bakamadım geçmişe..Boramızın da dişler geliyormuş galiba ohh gözünüz aydın Gülhancım,demekki huysuzluğunun artmasının nedeni oymuş,,yoksa bizimkiler hep huysuzda!:))demek yürüteçde aldınız hadi bakalım sever inşallah..sende rahat edersin biraz..
Aysun kolay gelsin desene seninkide yaramazlaştı aman dur benzemesin bizimkilere..
Pınarcım stress yapma kilolar gidince evlenirken alınanları giyersin bol bol zemuszemus ben de heves ediyorum ama daha giyemiyoruz(
Birsen geçmiş olsun cnm,
bizde iki saat oldu eve geleli,kayınvaliddemlere gittik eltimlere yani onlar yoktu tabi annesindelerdi,bizde çay may içtik sonra hep beraber Dağhan beye alışverişe çıktık,babaannesi dayanamadı oğluma astronot mont aldı atkı bere takımı aldı bayramlıklarını aldı,sağolsun..gezdik geldik..oğluşda uyudu o arada babasıyla dedesiyle oturdular..
eve gelincede oynaştık biraz şimdide uyuttum çok şükür sizleri özledim bi bakıyım dedim.
Bu arada cuma günü doktora gittim Dağhanı kayınvalideme bıraktım ağlamış da ağlamış,üzülmüş kadında.Tam bir saat kalmışım ama işte benimki beni göremeyince durmuyor.Neyse faranjit olmuşum ve ağzımda yara çıkmış,doktor çok yorgun görünüyorsun,çok beyaz rengin dedi,evet dedim yorgunum bebeğim varda 6 aylık ondan dedim,hadi yaa gece 10 kere kalkıyomu dedi,o kadar olmasada baya kalkıyoo dediim gülüyor..Kanını ölçtür dedi,ağrı kesici ve tantum sprey verdi,antibiyotik yara varken olmazmış..geldim sonra ama hala geçmedi(
Ve yardımcı işinide ayarladık bayramdan sonra başlıcak,fikir değiştirip bu hafta çağırmazsam tabii..:))inşallah rahat ederiz dağhanda sever..
neyse şimdilik bu kadar kızlar...ben bi çiftliğe bakıyım,sonunda bende alıştım hatta eşim bile alıştı kapışıyoruz bilgisayarı zemuszemus
slm kızlarrrrr ben bı gırıp ıkı yazıp cıkıyom anca buna vakıt buluomm gecmişe hiç bakamıyomm ama merakta edıyomm ıyısınız demı kızlarr yok bı yaramzalık demi..
ben aynı..bugun izinliydım gene havada cok guseldı dısarı cıktık aılecekkk yemegımızıde dısarda yıyp geldık ....yağız bugunlkerdse ıyı maşaallahh gece lerı arar ara ıyı ararara kotu sabah nobetıne gıttımmı fena oluyo yarın sabahcıyım gene inşallahhh uyur bu gece...
YAGIZA YURUTEC ALALIM DIORUZ AMA EŞİM NETTEN ARASTIRMIS TAVSIYE EDILMIYO USTELIK 8AYDAN ONCE KULLANMAYIN DIO....sızden alan varmı kızlarr yaaa...benım sıpa hep ayakta durmak yada otuırmak ıstıyoo ee halıyle sureklı basında olmak gerekıyo yurutec belkı rahatlatır dıorum ama kararsız kaldım yafssss...sızın fıkrınız ne bacılarr alan varmı memnunmusunuz?
gunaydın cnm hosgeldıngünaydın kızlar!
yorucu bir hftasonu geçirdim. temizllik ve misafirler derken pilim bitmiş. ama evim mis gibi oldu valla. camlar perdeler derken hiç bi yer kalmadı temizlenmedik. bu hafta ben yatıştayım kesin.
tuba geçmiş olsun canım. gerçi ben yazana kadar Ayşe Serra iyileşmiş çok şükür. İnşallah bi daha yaşamazsın.
İncihan dişleriniz hayırlı olsun. umarım Boranın huysuzluğu bu sefer geçer.
Pınarcım sanada kocaman bi alkış azminden dolayı.
Aysuncum oh senin paşa herhalde eski düzenine dönüyor . umarım rahatlarsın artık.
Banucum düğünün iyi geçmesine sevindim. bugün dinlenirsin yorgunluğun da geçer. tabi iki çocukla ne kadar başarabilirsen.
Birsen çok şükür çocuklarda önemli bişey yokmuş. sende kendini fazla yıpratma. ilk defada sende duydum küçük dildeki olayı. umarım kendiliğinden kaybolur.
daha ne olmuştu unuttum. bazen amnezi geçiriyorum.
sabaha kadar öksürdüm desem abartmış olmam. şimdi burunakıntısıda başlıyaccak gibi. hemen ıhlamur yaptım onu içeyim hzır benim cadı uyrken.
herkeslere İYİ BİR HAFTA DİLİYORUM.
ay amma çok yazdım. rahat olunca yazmasıda kolay oluyomuş.
günaydın aysun mutahhara ve ilgin? bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.bizde şükür iyiyiz.oğlum şuan uyuyo teyzeleri sizlere bikaç şey sormak istiyorum.öncelikle bana biraz bebişlerinize hazırladığınız kahvaltıdan bahsedermisniz yai neler hazırlıyorsunuz oğlum 7 mayıs doğumlu birde tarhana aldık bu hafta sonu ama nasıl yapacağımı bilemedim yani kendimize yaptığım gibi olmayacak ama nasıl yapıcam salça yağ katmadanmı yapıcam? son olarakta kızlar domuz gribi aşısına sağlıkocaklarında vurulmaya başlacak bebişlerinize aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
offf kızlar kaç günden bu yana sabahları cornflakes yemekten gına gelmişti 1 çaydanlık çay demledim domkestim salata maydonoz peynir zeytin bide beyaz ekmek kırdım ucundan süpper bi kahvaltı ettim tek başıma 1 çaydanlık çay içtim valla..
günlerdir akşam yemeklerini kaçırıyorum die ne çok üzülüyorum anlatamam hemende göbek, mide fırlıyıveriyo uyus oluyommm
canım acayip poça isiyo ama çapadaki fırından,işe giderken 3 günde bir gider kuyruga girerdim harika kakan pamuk poğaçalardan almak için.. iş bitti evlendikten sonra bayram sabahları kep kahvaltı annemde olur ve ben poğaça olayını klasikleştirmiştim hamileyken falan hooop gidiyodu geçen bayram vınnnn geçtik önünden( geçen aglayasım geldi inanın kilo probleminden..
eşimde geçen giyinirken sen verdim verdim diyosun ben anlamıyorum neren verdi demezmi?? ayyyy nasıl üzüldüm anlatamam.. o eskisi gibi sıfır beden nurten olacagımı düşünüyo heralde!!
ama imkansız:1no2: :1no2:
ayyy neyse bayrama kadar 55 olusam yada bi kilocuk daha verebilirsem o pamuk poğaçalardan 2 adet, ve nette görüp tam benlik deyip ara ara açıp iç çektigim börekten tıka basa yiyecegim..
YANİ ASIL BAYRAM MİDEME, MİDEMEEEEhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :roflol: :roflol:
cnm inş. ateşlenmez yagız bizim drda 7.ayda aşısı var 1yaşına kadar son aşı falan dedi yalnış hatırlamıyorsam?? ama ne aşısı bilmiyorum yine bacaktanmı vuruluyo merak ettim??
İyi akşamlar bacılar a.s.
Dün akşam spordan sonra eşim çok yorgundu ve eve gelmeyi gözümüz yemedi. Kayınvalidemde kaldık. Bugün eve 2 gibi geldik. Defnoş'un çantasını boşalt, öğle yemeği ye, duş al falan derken bu saat oldu valla. Kaç saattir bilgisayar açıkda ancak okudum geçmişi.
Bana iç çamaşırı ve makyaj malzemesi almak için dışarı çıkıcaktık ama bu saatten sonra çıkmayalım dedik. Yarın kahvaltıdan sonra çıkar hem alışverişimizi yapar hemde gezeriz dedik yerimseniben
Buzluktan et çıkarmıştım o çözülsün yemek yapacağım. cokacimcoook
:lepi: :lepi: :lepi: Bu arada dün spora başlayalı tam 1 ay olmuştu. Ölçümlerim yapıldı. 4,5 kilo vermişim ve en önemlisi 5 cm incelmişim hem bel hemde kalçadan. Göğüsten 3 cm incelmişim. Çok mutlu oldum çok. Aslında şu gırtlağımı biraz daha tutmayı becersem daha fazla kilo vereceğim ama buna da şükür be. Evde oturmakla bişey olmuyo :lepi: :lepi: :lepi:
Bugün hava bayağı serindi. Artık doğalgazı açalım dedik. Ay 15 dk'da ev ısındı. Aslında soğuk değildi ama ısınınca bi güzel geldiki valla zemuszemus
merhabalar
öncelikle tubiş geçmiş olsun cnm aynı durum alişdede var
ömerim daha iyi gibi
dün hastaneden eve geldik evi topladık yemek yap hazırla çocuklarla uğraş vs.
yemek yedik...sonra çocukları besledik ....uyuttuk çok uykum olduğu için
hemen 10 da yattım...uykuya dalmışım...eşim kaldırdı
ömer nefes Alamıyor ...bi panik kalktım...bi baktım çocuk ıkınıyor resmen
burnu tıkalı ....gece gitti nöbetci eczane buldu ...bi rortri bebe ile bir sprey aldı temizledik burnunu
o gece aliş kalktı.....hemen babaya ve ananeye devrettim.uyudum
hastanelerde çok yoruldum sanırımm...sabah kalktım
boğazım acıyor ama bi acayiplik var dilime bişey değiyor....
hemen ayna ile baktım küçük dilimde bişey çıkmış
hemen annemlerin oradki en yakın hastaneye k.b.b gittim adam baktı küçük dilimde siğil çıkmış şaşırdım
çok öksürmekten bağırmaktan olur dedi
öle bişey oldumu dedii
evet dedim bağrarak ağladım dedim
kaynana ie olan olayda ......eğer o siğil büyürse alırız dedi...bi bu eksiktı
eve geldim uyudum sonra halama gittik ...şimdi eve geldik
Herkese iyi pazarlar efenim a.s.
Bu sabah baba kız 8:30'da kalkmışlar. Bende 9:30'a kadar hiç uyanmadan uyumuşum valla. Sonra Defnoş'un karnı acıktı diye kalktım. Önce kızımın kahvaltısını yedirdik. Sonrada biz yaptık.
Ama Defnoş dün akşamdan beri uyanıkken sürekli sanki canı acıyormuş gibi çığlık atıyor. KOntrol ettim her yerini. Bişeycik yok ama sürekli çığlık atıyor. Ağlamak değil sadece çığlık var. Neyse şimdi emdi beni de uyudu. Bağırmaktan yoruldu valla kuzum. Azcık dinlensin.
Bende evi toparladım. Defne uyansında dışarı çıkarız erken erken alkisalkisalkis
merhaba kızlar ben geldim.....bu sabah erkenden kalktık
evi topla çamaşır yıka as..kuruyanları topla
anneme gidecez çocukların eşyasını hazırla
duş al ,sabah 8.45 de kk dan arkadaşım aradı bugün bir ikizannesine gidecekti benide çağırdı
bende çocuklardan birini alıp giderim dedim ama eşim
kalsın ben bakarım dedi...ve ben çıktım arkadaşın evine (bana çok yakın)
oradan atlayıp gittikk...arkadaşımın kendisi araba kullanıyor süper valla yarım saatte götürdü bizi hastaneye göztepeye geçtik
sonra arkdaşımızın yanına gittik....
çok kalamadık kısa ziyaret sonra yarım saatte eve geldik..daha doğrusu ben kayınvalideme gittim
kaynımın kız arkadaşı gerlecekmiş kahvaltıya...
kaynana ile çok resmiyidk bakamadı suratıma yami yüzü yoktu
ben hiç bakmadım ...kız geç geldi bende oraya gittim yattım uyudum kız geldi..
yedik içtik bıraktım herşeyi oturduk eve geldik....şimdi eşim filim izliyor
bitsin anneme gideceğiz ..malum yarın seyhate çıkıyor....
kaynımda bende bursa tarafınfanmı gitsem dedi..ben dedim bursaya giderken benide götürsene
tmm dedi heheheh kocişde daha yumuşak bakmaya başladı bu olaya hehehe
işte benden bu kaderrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar teşekkür ederim evet ben kendime yaptım ne yapak ama istemiyorum evime gelsin
bu arada geçen ay ben ayın 19 da adet oldum hesaba gçre 30 günde bir olmuş oldu
ama iki üç gün önceden lekem gelmişti ...şimdiki hesaba göre ayın 17 de olmam gerek ama ne leke var ne bişey yaaa göğüsüm sızlıyor ve uyku halsizlik var yüzde bir de olsa hamişlik şansım var
korktum ...adet olayım ben hapa başıyorum yaa
Ben geldimmmm a.s.
Gezdik, alışveriş yaptık geldim. Anam şu emzirme sütyenlerinden gına geldi diye güzel sütyen alayım dedim. Hamilelikten öncekiler olmuyo çünkü. Neyse kaç çamaşırcı gezdim, boynere baktım, Kadıköyü gezdim ama istediğim gibi sütyen bulamadım. Süngerli ve destekli olsa iyice büyük gösteriyor. Süngersiz olsa yayılıp duruyor. İnce süngerli olsa tutmuyor aşağıya kayıyor memeler. Hay lanet olsun dedim yine 2 tane emzirme sütyeni aldım geldim eve kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Defnoş'a bayramlık baktım ama beğenemedim. Zara'ya bu hafta yeni elbise modelleri gelecekmiş. Haftasonu yine bakarım dedim. Kendime zaten bişey bulamıyorum doğum yaptığımdan beri. Halit paşaya yaradı bu iş. Adam ne giyse cuk oturuyor çok sinir oldum kötükedihüso
Selam Kızlar,
Bugun Bora bır felaket.Sabahtan cok huysuz olunca,esımle kucakta gezdırmekten anamız ağladı.Hadı hem bıraz hava alırız hemde Bora ya yurutec alırız dıye cıktık.Ay magazada cıldırdı ağlamaktan,kasadada sıra var.Esıme bırak çabuk gıdelım dedım.Neyse hemen aldık ve cıktık.Mama,sebze hıç birsey yemıyor bırde.Ay gelırken arabada o ağladı ben ağladım.Ve mutlu son.Elımı ağzına bır göturdum.DİŞİMİZ GELİYOR.Ve galıba 2 tane bırden.İğne gıbı batıyor elime.Sımdı hem sancısı var dıye üzülüyorum hem de cok sevınıyorum.
slm kızlarrrrr ben bı gırıp ıkı yazıp cıkıyom anca buna vakıt buluomm gecmişe hiç bakamıyomm ama merakta edıyomm ıyısınız demı kızlarr yok bı yaramzalık demi..
ben aynı..bugun izinliydım gene havada cok guseldı dısarı cıktık aılecekkk yemegımızıde dısarda yıyp geldık ....yağız bugunlkerdse ıyı maşaallahh gece lerı arar ara ıyı ararara kotu sabah nobetıne gıttımmı fena oluyo yarın sabahcıyım gene inşallahhh uyur bu gece...
YAGIZA YURUTEC ALALIM DIORUZ AMA EŞİM NETTEN ARASTIRMIS TAVSIYE EDILMIYO USTELIK 8AYDAN ONCE KULLANMAYIN DIO....sızden alan varmı kızlarr yaaa...benım sıpa hep ayakta durmak yada otuırmak ıstıyoo ee halıyle sureklı basında olmak gerekıyo yurutec belkı rahatlatır dıorum ama kararsız kaldım yafssss...sızın fıkrınız ne bacılarr alan varmı memnunmusunuz?
Kayınvalidemler eşimin kuzenine gitmişlerdi. Ordan dönerken bize uğradılar. Sanki yarın görüşmicez. Çatlarlar 2 dk uğramasalar akannehir
Neyse eşimin kuzeni Defnoş'a Lcw'den yeşil bi solopetle içine beyaz tişört almış. Allah'tan 12 aylık almış. Ancak olur bizimkine. Çok beğendim ya sağolsun düşünmüş almış Şeniz
Onlar gitti Defnoş'u uyuttuk ama ne uyutma. Çığlık çığlığa. Diş jelini bile zor sürdüm. Üstelik saat 6'dan beri mamada yemedi. En son 6'da 60 cc yemişti. Çok az yiyor ya. Beni emerken homurdana homurdana uyudu. Biz yatarken uykusunda muhallebisini veririm biberonla. Karnı doysun bari :çok üzgünüm:
Bende öğlen dışarıda yediğimle duruyorum. Şöyle meyveli-çikolatalı bi cornflakes yapayım kendime akşam yemeği niyetine cokacimcoook alkisalkisalkis
günaydin kizlar a.s.
kizlar gecmis olsun dilekleriniz için cok cok teşekkürler a.s. a.s. a.s. kizcem cok sukur normale döndü dün..şimdi eski yemek düzenini oturtmaya calişiyorum..dün yogurt haric hepsini yedi..tabi eskisinden biraz daha az bi dozda yedi..aman Rabbim korusun tüm bebişleride annelerinide..
biz gene 6da kalktik ailecek :) hadi eşim işe gidiyorda bu kıza noluyor anlamiyorumay bide bi keyifle kalkiyorki sabahin köründe birakayim yataginda diyorum ama dayanamiyorum öpmeden koklamadan duramiyorum dün biraktim daha dogrusu kalkacak halim yoktu..baktim uyumus geri neyse zaten işim var..erken erken baslarim sonra yatarim DD
bugun temizlik günüm..ev her haftasonu oldugu gibi götürüyor şuandabitek serranin odasi ve benim odam düzenli he bide camsirim yok bugun annem sagolsun o olmasa benim gene camasirim olurdu kesin
serrosa kahvaltisini yaptirayim..bende yapayim :) püf su hafta sonlari diyet niye bozuluyor yaaa :S sil bastan sürekli..
günaydın aysuncum tubacım nasılsınız kızlar iyi haftalar dün saat 21:50 de olan uçak gecikmeli kalktı hemde 23:30 da ay çok yorulduk yağmur yavrum rezil oldu uykusuz gece uyuduğumuzda 14.30 tu işteyim ama hem çok yorgun hemde uykusuzum kızlar
ama herşeye değer bir düğün geçirdik çok ilgili davrandılar hatta sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedik eşimin çevresiyle herkes beni çok beğendi bende o kadar cana yakın davrandım ki eşimde mutlu oldu kendimi üzmememe
duruyu çok özlemişim hemde çokkkkkk kızlar ve sizleri de öyle
günaydın aysun mutahhara ve ilgin? bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.bizde şükür iyiyiz.oğlum şuan uyuyo teyzeleri sizlere bikaç şey sormak istiyorum.öncelikle bana biraz bebişlerinize hazırladığınız kahvaltıdan bahsedermisniz yai neler hazırlıyorsunuz oğlum 7 mayıs doğumlu birde tarhana aldık bu hafta sonu ama nasıl yapacağımı bilemedim yani kendimize yaptığım gibi olmayacak ama nasıl yapıcam salça yağ katmadanmı yapıcam? son olarakta kızlar domuz gribi aşısına sağlıkocaklarında vurulmaya başlacak bebişlerinize aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?