2009 Mayıs Anneleri

kızlar görüşürüz bende çıkıyorum ama topiktwen evden çıkmak ne mümkün
az şu zilliyle oynayamn
eşref saati gedi yine pek keyifli
salı da sınavım var ona çalışmalıyım

Başarılar dilerim canım sınavında allah kolaylık versina.s.

Ayy heyırlı olsun dişleriniz sorunsuzca gelirler inş.Süper bi heycan ya bizimde ikisi birden geldikaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun Defnoşa cicileri güle güle kullansın.İnş dişler hayırlısıyla gelirde rahatlar kuzucuka.s.

Geçmiş olsun canımbiran önce iileşirsin inş.Bebişinde güle güle kullansın cicilerinia.s.

Bizde sabah 9-10 gibi aşıya gitcez off çok geriyo bu aşılar ya.Kuzum yine ağlıcak neyse umarım sorunsuz geçer.Herkese ii geceler..

birsen kız üçüncü mü geliyor anaaaaaaaaaaaaaa bi de şaka maka derken olurmuş ::)))

gülhancım incileriniz hayıırlıolsun darısı bize inşallah

böcek ay gene adını unuttum kusura bakma canım yardımcınızla anlaşırsınız inşallah bayramlıklarınızı da güle güle giyin:))

gelelim bana bugün teyzemi yolcu ettikcanım ya nasılda yakıştı hac kıyafeti darısı bana inşallah
sonra ablamla alışverişe çıktık kuaföre gittim kaş bıyık haftaya da saçımı boyatıp kestiricem
akşamda urfadan eşimin arkadaşları gelmiş çiğköfte partisi yaptık süperdi şimdi eve geldik Ahseni emzirdim uyuttum bende yatacağım

cnm bildigim kadariyla senin oglanda haylazlar gurubundaa:) iste tam ona göre yürütec..
ki devamli ayakta durmak istiyoo.. nete ve dr lara bakarsan hersey yanliss..8 aylik niye kullanalim canim aa zaten cocuk kendi yürür ozamana kadar..
ben tavsiye ederim sizedee,kizimda kullandim ayrica tummm tanidiklarim kullandi cocuklarinda.ki hic bi sorunda yasamadik .tersine rahatliyo cocuk.yarim saatligine koy ilk bastaa sonra artirirsin.. burada adamlar 4 aylik tan itibaren yazmiss üstünee..oglum icin kullaniyorum yaklasik bir aydir koyuyorum gunde 40 dk felan toplam..yerimseniben
almaya karar verirsen muzikli oyuncakli bisi olsun mutlaka ilgilerini cekiyooa.s.

esen81gelelim bana bugün teyzemi yolcu ettikcanım ya nasılda yakıştı hac kıyafeti darısı bana inşallah

cnm Allah kabul etsin...
Rabbim bana da nasib etsin Hacci insAllah:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydin kizlar a.s.

kizlar gecmis olsun dilekleriniz için cok cok teşekkürler a.s. a.s. a.s. kizcem cok sukur normale döndü dün..şimdi eski yemek düzenini oturtmaya calişiyorum..dün yogurt haric hepsini yedi..tabi eskisinden biraz daha az bi dozda yedi..aman Rabbim korusun tüm bebişleride annelerinide..

biz gene 6da kalktik ailecek :) hadi eşim işe gidiyorda bu kıza noluyor anlamiyorum ay bide bi keyifle kalkiyorki sabahin köründe birakayim yataginda diyorum ama dayanamiyorum öpmeden koklamadan duramiyorum dün biraktim daha dogrusu kalkacak halim yoktu..baktim uyumus geri neyse zaten işim var..erken erken baslarim sonra yatarim DD

bugun temizlik günüm..ev her haftasonu oldugu gibi götürüyor şuanda bitek serranin odasi ve benim odam düzenli he bide camsirim yok bugun annem sagolsun o olmasa benim gene camasirim olurdu kesin

serrosa kahvaltisini yaptirayim..bende yapayim :) püf su hafta sonlari diyet niye bozuluyor yaaa :S sil bastan sürekli..

gulhancim inciniz hayirli olsun canim a.s. insan cok mutlu oluyor dimi :) sanki bişi ekmişsinde o cikmiş gibi :))))

pinarcim cok güzel kilo vermişsin a.s. tebrikler canim a.s. böyle giderse yaza kalmaz kilocuklar gider inşaAllah

ferdacim canim ogun aramişsin..serrosun atesi cok yüksekti..inan hic duymadim bile teli..gece aklima geldi senin olabilcegin :)

esencim saglikla gidip gelsin teyzen inşaAllah a.s. şimdiden Allah kabul etsin,bizlerede haci olmayi nasip etsin inşaAllah a.s.

brsencim gene dolu gecmiş günün :) annene gitmene sevindim..daha rahat gecer orda bebişlerle

ay cok aciktim..acliktanda ne yazcagimi unuttum öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

gunaydın hanımlar
oglum bu gece rahat uyuduhihoyyythihoyyyt uykuyu ozlemısım beee
halada uyuyor bızımkı
bende cayımı ısıtıp keyıf yapam
tubacım gunaydın bugun erkencısın tatlıma.s.

günaydin aysuncum :) recebime maşaAllahh :) sanada afiyet olsun canim :) bende corn flakesimi yedim :) şimdi yürüyüşmü yapsam yoksa temizligemi baslasam diye düşünüyorum

günaydın aysuncum tubacım nasılsınız kızlar iyi haftalar dün saat 21:50 de olan uçak gecikmeli kalktı hemde 23:30 da ay çok yorulduk yağmur yavrum rezil oldu uykusuz gece uyuduğumuzda 14.30 tu işteyim ama hem çok yorgun hemde uykusuzum kızlar
ama herşeye değer bir düğün geçirdik çok ilgili davrandılar hatta sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi hiç yabancılık çekmedik eşimin çevresiyle herkes beni çok beğendi bende o kadar cana yakın davrandım ki eşimde mutlu oldu kendimi üzmememe
duruyu çok özlemişim hemde çokkkkkk kızlar ve sizleri de öyle

ay cok sevindim iyi gecmesine canim yaaa :) kötü olmus gecikmeli kalkmasida :S inşaAllah bugun kolay gecerde biran önce evine gidip dinlenirsin canim :)

hosgeldın banucuma.s. dugun guzel gecmıs cok sevındım senın adına
esının cevresının ıyı davranmasında senın sammımıyetınde etkılı olmustur cnm
kayınvalıdenler de aynı sekıldemıydı cnm
yorgun yorgun ıste cekılmez ama ın bugun cabuk gecer senın ıcın tatlım

günaydın kızlar!

yorucu bir hftasonu geçirdim. temizllik ve misafirler derken pilim bitmiş. ama evim mis gibi oldu valla. camlar perdeler derken hiç bi yer kalmadı temizlenmedik. bu hafta ben yatıştayım kesin.

tuba geçmiş olsun canım. gerçi ben yazana kadar Ayşe Serra iyileşmiş çok şükür. ınşallah bi daha yaşamazsın.
ıncihan dişleriniz hayırlı olsun. umarım Boranın huysuzluğu bu sefer geçer.
Pınarcım sanada kocaman bi alkış azminden dolayı.
Aysuncum oh senin paşa herhalde eski düzenine dönüyor . umarım rahatlarsın artık.
Banucum düğünün iyi geçmesine sevindim. bugün dinlenirsin yorgunluğun da geçer. tabi iki çocukla ne kadar başarabilirsen.
Birsen çok şükür çocuklarda önemli bişey yokmuş. sende kendini fazla yıpratma. ilk defada sende duydum küçük dildeki olayı. umarım kendiliğinden kaybolur.
daha ne olmuştu unuttum. bazen amnezi geçiriyorum.

sabaha kadar öksürdüm desem abartmış olmam. şimdi burunakıntısıda başlıyaccak gibi. hemen ıhlamur yaptım onu içeyim hzır benim cadı uyrken.
herkeslere ıYı BıR HAFTA DıLıYORUM.

ay amma çok yazdım. rahat olunca yazmasıda kolay oluyomuş.

günaydın aysun mutahhara ve ilgin? bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.bizde şükür iyiyiz.oğlum şuan uyuyo teyzeleri sizlere bikaç şey sormak istiyorum.öncelikle bana biraz bebişlerinize hazırladığınız kahvaltıdan bahsedermisniz yai neler hazırlıyorsunuz oğlum 7 mayıs doğumlu birde tarhana aldık bu hafta sonu ama nasıl yapacağımı bilemedim yani kendimize yaptığım gibi olmayacak ama nasıl yapıcam salça yağ katmadanmı yapıcam? son olarakta kızlar domuz gribi aşısına sağlıkocaklarında vurulmaya başlacak bebişlerinize aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz?

kızlar sağolun kayınvalidem gelinim gelinim dedi başka birşey demedi eşime çok şanslısın dedi akrabaları:))))) kayınbabamda torununu hii yanlız bırakmadı amcalarıda öyle kızlar ben çok sinirlenirim diye düşünüyordum ama çok relakstım hatta en çok eğlenende ben oldum iddialı bir elbise birde saçlarımı yaptırdım eşim bile hayran kaldı amacım işte ben dedirtmekti ve oldu ailecek mutlu olduk kızlar iyiki gitmişim
duruda diş çıkaracak ateşi var biraz çıksada rahatlasa kuzular
pınarcım kilolar gidiyor maşallah ne güzel azimli olman sayesinde :)))))
incihancım dişleriniz hayırlı olsun tatlım
şimalcim bozoncım sizede günaydın kızlar nasılsınız
birsencim bebişlerde birşey olmamasına çok sevindim

gunaydın cnm hosgeldın
ohh heryerı temızlemıssın ne guzel ya benımde bı bayram temızlıgı yapmam lazım ne zamandır detaylı bısey yapamadım
cnm hasta mı oldun kız:1hug: gecmıs olsun sıcak seyler ıc devamlı bıde ballı lımon sevıyosan zencefılde katabılırsın ıyı gelır

gunaydın sımalcım bız ıyıyız cok sukur
cnm ben kahvaltıyı bırazdan hazırlıycam hemen yazam ben 1 bardak sute yarım kıbrıtkutusu kadar beyaz peynır 1 cay kasıgı pekmez 1 yumurta sarısı ve bıraz koyu olsun dıye ulkerın kahvaltılıklarından az katıyorım bızımkı sevıyor
cnm ben tarhana yapmadım ama salcasız ve tuzsuz olması gerekır
ya asıya gelınce ben normalde yaptıracagım dıyorum ama 1yın 22 sınde 7 ayımız btıyor gıttımde saglık ocagındakı aile hekımımızle goruscem canım bana gore hastalık daha tehlıkelı goruyorız yetıskınlerde bıle olu sayısı fazla ay allh korusun hepımızın bebıslerını

Günaydın Kızlar,

Bizde 6 da kalkanlar kervanındayız.Şimdi geri uyutmaya calışıyorum.Allahtan gece atesi filan cıkmadı.

Bozon gecmış olsun canım.Bol bol ıhlamur,bal,limon tuket insallah atlatırsın cabucak.

Simal canım.Ben ıhlamur demliyorum içine tam buğday ekmeği,2 adet Hıpp organık biskuvı,yumurta sarısı,labne peyniri ve pekmez katıp veriyorum canım.

Banu hoşgeldin canım.Ay cok sevındım senın adına.Herkes mutlu olduğunu gördu demek.Eşinde sevınmıştır sen mutlu olunca.

Tuba gözün aydın canım iyileşmiş kuzu.Diş içinde sağol galiba 2 tane cıkıyor.Bende cumartesı annemde diete atta dedım.Ama dun bir hırslandım.Sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmek yedim.Benım ince koca kendine gitti sıcacık börek aldı karsımda yedi.Akşam salata yedım.Yıne benim ince koca pizza hut yedi.

Aysun oğluş eski düzene dönuyor galiba.Aman gece uykusuzluk cekmesinlerde.ınsan gunduz katlanıyor yıne.

Baska ne vardı.Kahvaltı yapıp geleyim.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bu kilonla halen dert ediyosun ya ne diyim biz napalım acaba kafamçokkarıştı

cnm inş. ateşlenmez yagız bizim drda 7.ayda aşısı var 1yaşına kadar son aşı falan dedi yalnış hatırlamıyorsam?? ama ne aşısı bilmiyorum yine bacaktanmı vuruluyo merak ettim??

Çok şükür ateşlenmedi canım.Vallahi aşı kartında yazıyodu ama hatırlamıyorum.2 tane yaptı bir sonraki ayın aşısınıda ikiside bacaktan oldu.

Bacım helal sana 4,5 kilo süperrrrr.Bende yetişecem sana inşallah 3,5 da benim oldu.:lepi: Doğalgazıda ben 1 aydır falan yakıyorum.Sizin yalıtım baya iyiymiş demekki.

Canım çok geçmiş olsun ya olan yine sana oluyor nolur kendini düşün artık kimseleri değil.

Yagızda öle canım sanırım dişten canları acıyor ödümü kopartıyor benimde gecenin bi yarısı mafoldumben

Ohhh iyi etmişsin gezmekle değişiklik olmuş.Kaynanayada iyi yapmışsın takmamakla.Sen bu arada bursalara gitmeyi planla daha yakında biz varız bize gelme küstüm valla :sinifsinif: Şaka şaka önce biz gelicez inşallah.Pınarcık ayarlayabilirse.
Bu arada hamile olabilirmisin hakikaten şirin bir kızmı geliyor yoksa akannehir

Anacım bende aynı durumdan muzdaribim valla.Eski sütyenlerim oluyo allahtan bi ara bende bakıcam ama bekliyorum yılbaşı gibi alıcam bişeyler ozamana kadar bana bişey yok.Zaten bu arada gidilen alışverişler hep kocişlere yarıyor.

Ay kuzum kıyamam ondan huzursuzmuş demek gözünüz aydın darısı başımıza.

Canım bizim doktorda kullanmıyosunuz kesinlikle dedi.Ama kızlar kullanıyor çok uzun süreler kullanılmayınca bi sorun olmaz sanırım kardeşimde çok kullanmışlar hiçbi sorunu yok çok şükür.

Güle güle giysin kuzum cicilerini.Sanırım güzel gelinimde diş çıkaracak aman birnaönce çıkarsalarda rahatlasak.

Çok şükür iyileşmiş kuzun.Kolay gelsin işler içinde bende dün baya uğraştım.Kadın bıraktı ya sürekli bir iş bulmuş acil yeni bir kadın bulmam lazım yetişemiyorum :umursamaz:

Güzel geçmesine çok sevindim tatlım.Bugünde günsonu çabuk gelsede dinlensen.Gerçi tatlı bir yorgunluk olmuş.

Simal, ben 1 kibrit kutusu kadar yağlı beyaz peynir, yarım yumurta sarısı,tam buğday ekmeği ufalıyorum.Ve devam maması.İçine ayrıca bir çay kaşığı tereyağı ve bir tatlı kaşığı ceviz içi çekilmiş.Ben pekmezini ayrıca meyvesiyle veriyorum.Tarhanayıda annem yarı su yarı sütle pişiriyor yine içine çok az tereyağı salça yok.

herkese günaydın.

tuba ayşe serra iyileşmiş. çok sevindim canım.

aysun senin kuzun da eski düzenine kavuşmuş. gözün aydın.

bozon evin tertemiz olmuş. güle güle kirletin canım.

sibiko naber canım? yağız bebek nasıl?

banu hoşgeldin. düğününüz güzel geçmiş. sevindim canım. ben cuma akşam yazmıştım sana ama çıkmıştın. senin gibi gelinleri olduğu için çok şanslılar ama haberleri yok diye. ama farkına varmışlar sonunda. hadi bakalım geçen günleri telafi etsinler artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…