2009 Mayıs Anneleri

sormama gerek yok bacım o beni 2 gün esir alır zaten imdatttttt.Napalım iki nişanlı mamayla büyür anlarlar birbirerinin derdinden ilerde

merhaba cicilerrr tünaydınnn aksam 2 geliyordum yattım öteki sayfada bir arkadaşımla yazıştım

sonra 4.30 kalktık mama faslı yaptık.. sonra saat 7 de yemek yedik sonra ali bey 9 da kalktı mama yaptım 75 cc yedi...uyumadı uyutmadı tabiiii.....
ömerimm püfür püfür uyudu valla ....11 de kalktık hemen 150 cc mamayı yedi şimdi ikiside cin gibi bakıyor bende kahvaltı ettim çay içtim .....çamaşır attım makinaya aksam astıklarımdan kuruyanları aldım ...şimdi makinam durmuştur onları asacam ....kahvaltıdan sonra bulaşıkları makinaya attım bir iki bardak ve biberonlarıda atamda çalıştırayım ....

sonra çocukları yıkacayacam gezmeye gidecez aksama gittiğiim yerde yıkayamayız....çantamızıda hazırladık....eşim gelince kuaföre gideceğim temizlik yaptıracam..... menden böle gidem çamaşırları asayımm

Ya şu anda acaip sinirliyim bacılar kötükedihüso

Bugün 12:40'da Halit'in arkadaşının nikahı vardı. Bende tanıyorum çocuğu ve eşini. Bizim paşa akşam yarım ağızla sordu yarın nikaha gelicek misin diye :umursamaz: Tabi gelicem dedim :kızgın: Neyse sabah 9 oldu Defne uyandı. Emzireyim uyusunda bende duş falan alır hazırlanırım. Aceleye gelmez işimiz diye düşünüyorum. Defne'nin de uyumayacağı tuttu mu :bbo: Bide inat etti salıncağına koyunca çığlığı basıyor, kucağıma alınca susuyor. Tabi ne duş alabildim ne bişey yapabildim. Defne'yle uğraşırken baktım saat 11 olmuş. O saattn sonra kahvaltı hazırla, kendin duş al hazırlan. Zaten 12'de çıkıcaz. Hayatta yetişemem. Nasıl sinirlendim kötükedihüso Halit kalk kahvaltı et nikaha geç kalıcaksın dedim. Paşam kalktı, kahvaltısını etti, duşunu adı, üstünü giyindi, çıktı gitti :1shok: Sen gelmiyo musun diye sormadı bile :1shok: Bide giderken hayırdır sen niye durgunsun diyor :umursamaz: Suratına kapıyı kapattım. O gitti Defne'nin gaz sancısı tuttu mu kafamçokkarıştı O ağladı bende sinirimden ağladım. Yarım saattir karşılıklı ağladık. En sonunda o pes etti uyudu ben hala hem yazıp hem ağlıyorum :çok üzgünüm: Çok üzüldüm ya. Hiç bu kadar düşüncesiz davranmamıştı. Şeytan diyo al Defne'yi çık dışarı. Mutfak ortada, banyo ortada, yatak odası deseniz darmadağın. Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso

Merhaba kızlar dr bie 1aylıkkken gittiğimizde ACD3 verdi onu kullanıyoruz sabahları 10 damla 6 ay olana kadar kullanıcaz,vitamin takviyesiymiş hemiçinde devit3de varmış, sağlk ocağının verdiği devit3 vermiyorum eğer bunu vermezsen ver dedi sizveriyormusunuz?

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılan üyelerdenin daha doğrusu bu gruba yeni katıldım...bi ara msj yazmıştım ama sonra girme fırsatım olmadı...hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş cvp yazamadığım için öncelikle özür dileyip geç kalmış olsada hoşbulduk diyorumzemuszemus ben de 4 mayıs ta anne oldum... bugün oğlum minik enes im tam 2 aylık oldu.... bazı arkadaşlar gibi maalesef bende mama takviyesi yapıorum:sinifsinif: ayrıca ilk bebeğim... o yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istiorum.... ilk msj ımda da belirtmiştim yaklaşık bi sene önce diyet yapanlar grubundaydım...siteye yabancı diilim ama aranızda yeniyim... bebişlerimizi güzel güzel büyütürüz inş...:ecrin_bebek:

Bugün 12:40'da Halit'in arkadaşının nikahı vardı. Bende tanıyorum çocuğu ve eşini. Bizim paşa akşam yarım ağızla sordu yarın nikaha gelicek misin diye :umursamaz: Tabi gelicem dedim :kızgın: Neyse sabah 9 oldu Defne uyandı. Emzireyim uyusunda bende duş falan alır hazırlanırım. Aceleye gelmez işimiz diye düşünüyorum. Defne'nin de uyumayacağı tuttu mu :bbo: Bide inat etti salıncağına koyunca çığlığı basıyor, kucağıma alınca susuyor. Tabi ne duş alabildim ne bişey yapabildim. Defne'yle uğraşırken baktım saat 11 olmuş. O saattn sonra kahvaltı hazırla, kendin duş al hazırlan. Zaten 12'de çıkıcaz. Hayatta yetişemem. Nasıl sinirlendim kötükedihüso Halit kalk kahvaltı et nikaha geç kalıcaksın dedim. Paşam kalktı, kahvaltısını etti, duşunu adı, üstünü giyindi, çıktı gitti :1shok: Sen gelmiyo musun diye sormadı bile :1shok: Bide giderken hayırdır sen niye durgunsun diyor :umursamaz: Suratına kapıyı kapattım. O gitti Defne'nin gaz sancısı tuttu mu kafamçokkarıştı O ağladı bende sinirimden ağladım. Yarım saattir karşılıklı ağladık. En sonunda o pes etti uyudu ben hala hem yazıp hem ağlıyorum :çok üzgünüm: Çok üzüldüm ya. Hiç bu kadar düşüncesiz davranmamıştı. Şeytan diyo al Defne'yi çık dışarı. Mutfak ortada, banyo ortada, yatak odası deseniz darmadağın. Valla çıldırıcam sinirimden kötükedihüso

canım albirini vur ötekini çok anlayışsızlar çoook:oklava: sen moralini bozma,bende bütün gün sıkıntıdan patlıyorum akşam eşim gelince hadi gidelim biryerlere diyorum ne çok geziyormuşuz herakşam dışardaymışız söylenip duruyor arabayı bırak ozman ben kendim gezereim sana muhtaç olmam diyorum onada izin vermiyor bütün evdeymişim yatıyormuşum keyfim yerindeymiş niye şikayet ediyormuşumkötükedihüsokötükedihüso bende ablama gidicem 1 ay orda kalıcam dedim,gerçektende niyetim var evde çok sıkılıyorum ya:gitme: bu erkekler anlayışsız

bu tarz sorunları sadece ben yaşıorum gibi geliyo bazen...bende eşime bazen ikinci bebekte ben baba olucam diorum...sengözlerimebaksanab çünkü onların hayatı değişmek zorunda diiil...ama en büyük fedakarlıkları biz yapıyoruz..bunu yaparkende bazen karşı tarafın duyarsız kalmazı çok üzücü oluyo ama takma akşam konuşur düzeltirsiniz inş. dün gece bizde tartıştık hatta ben arabanın anahtarlarını aldım vermedim işe minibüsle gitti neyse ki şimdi konuştuk anlaştık...yerimseniben olağan şeyler yani....

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katılan üyelerdenin daha doğrusu bu gruba yeni katıldım...bi ara msj yazmıştım ama sonra girme fırsatım olmadı...hoşgeldin diyen arkadaşlar olmuş cvp yazamadığım için öncelikle özür dileyip geç kalmış olsada hoşbulduk diyorumzemuszemus ben de 4 mayıs ta anne oldum... bugün oğlum minik enes im tam 2 aylık oldu.... bazı arkadaşlar gibi maalesef bende mama takviyesi yapıorum:sinifsinif: ayrıca ilk bebeğim... o yüzden bazı konularda tecrübelerinizden yararlanmak istiorum.... ilk msj ımda da belirtmiştim yaklaşık bi sene önce diyet yapanlar grubundaydım...siteye yabancı diilim ama aranızda yeniyim... bebişlerimizi güzel güzel büyütürüz inş...:ecrin_bebek:

hoşgeldin canıma.s.

hoşbulduuuuukkk.....sırnaşık şey ya ben bu siteye gelince bi öyle bi rahatlıorum ki...yalnız diilim diyorum...yazdıklarınızı okudukça moralim düzeliyo...şimdiden herkese teşekkür ederim:lepi: özellikle site yöneticilerine....a.s.

Ya valla nasıl iş bu anlamadım ya kötükedihüso Zaten bütün hafta annesinden eve-evden annesine gidip geliyorum. Akşamları görüştüğümüz bikaç saat zaten onda da Defne'yle oyna, yıka, uyut derken bizde uyuyoruz. Ulan bi haftasonumuz var. Her fırsatı değerlendirmemiz lazımken bizimki bide böyle yaptı çıldırdım resmen delikafadulden Onlar çalışıyo yoruluyo da biz evde tüm gün kıçımızı yayıp oturuyomuyuz yani :kızgın: Bebekle uğraşmak çok kolay geliyo onlara. Sanki emzirince herşey bitiyo. Bebekler hep öyle uslu uslu yatıp uyuyolar gibi geliyo. Bırakıcaksın 1-2 gün bebekle başbaşa. Yandım anam dicekler. Akılları başlarına gelicek anlıcaklar bizi :kızgın: Ya ben o çalışıyo diye mümkün olduğunca akşamları bile Defne'yle kendim ilgileniyorum. Gece zaten Defne'nin uyku sorunu yok. Kirlisini bırakmamaya çalışırım. Herşeyi temiz ütülüdür. Elimden geldiğince yemeksiz bırakmam. Anneme gidelim der giderim, dayıma gidelim der sesim çıkmaz tüm akrabalarını gezerim. Benim anneme gelince kırkyılda bir gidilir. Bi hafta sonumuz var birlikte vakit geçirdiğimiz. Onda da böyle yaparsa bende bayrağı elime alır bu işin içine ederim kimse kusura bakmasın :oklava:

hoşbulduuuuukkk.....sırnaşık şey ya ben bu siteye gelince bi öyle bi rahatlıorum ki...yalnız diilim diyorum...yazdıklarınızı okudukça moralim düzeliyo...şimdiden herkese teşekkür ederim:lepi: özellikle site yöneticilerine....a.s.

Kusura bakma canım sinirden bi hoşgeldin diyemedim sana a.s.

tekrar hoşgeldin canım

aynen canım sabah sabah sinir oldum bende beni annemlere bırak dedim arabayı sattık bu arkadaşının arabası bugün teslim edecek arabayı bırakmadan beni anneme bırak dedim işim var bırakamam dedi ve gitti kötükedihüso
hep kendilerini düşünüyorlar yaaaa

merhaba cicilerrr tünaydınnn aksam 2 geliyordum yattım öteki sayfada bir arkadaşımla yazıştım

sonra 4.30 kalktık mama faslı yaptık.. sonra saat 7 de yemek yedik sonra ali bey 9 da kalktı mama yaptım 75 cc yedi...uyumadı uyutmadı tabiiii.....
ömerimm püfür püfür uyudu valla ....11 de kalktık hemen 150 cc mamayı yedi şimdi ikiside cin gibi bakıyor bende kahvaltı ettim çay içtim .....çamaşır attım makinaya aksam astıklarımdan kuruyanları aldım ...şimdi makinam durmuştur onları asacam ....kahvaltıdan sonra bulaşıkları makinaya attım bir iki bardak ve biberonlarıda atamda çalıştırayım ....

sonra çocukları yıkacayacam gezmeye gidecez aksama gittiğiim yerde yıkayamayız....çantamızıda hazırladık....eşim gelince kuaföre gideceğim temizlik yaptıracam..... menden böle gidem çamaşırları asayımm

oh temizlik işini bende dün halletti bugünde kaş bıyık halledecem inşallah

tünaydın millet
dün eşim balığa gidiyorum diye çıktı saat 10 30 da geldi sinir oldum kızda uyumadı hep kucak istedi
sonra yoldan aradı hazırlanın sahile gidip gezelim dedi
çıktık kumpir yedik kızımda gayet mutlu gezdi dışarda uyur diye düşündüm uyumadı,
gece saat 1 eve geldik Ahsenin gözü cin gibi bakıyor koynuma aldım meme verdim emerek uydu arada gözlerini açıyor yanındamıyım diye bakıp geri uyuyor tam daldığında saat 4 tü
ya ben bunun uyku düzenini nasıl oluşturucam yaAAA çok dengesiz saat 4 e kadar oturulur mu yaa

Kusura bakma canım sinirden bi hoşgeldin diyemedim sana a.s.

olsun cnm ya önemli değil...inan anlayabiliyorum bende gece bu tarz bi sorun yaşadım...benim eşimde çok çalışıo ve bende çocuk konusunda ondan çok yardım istemiyorum ama dün gece ona ihtiyacım oldu ve bana yardım etmeyince çok sinirlendim...sabah doktora gidicektim gitmedim sinirden...bide kalkıp bana neden gitmioruz diye soruyo doktor saati gelmiş o saate kadar uyumuş...neyse sonra bende sinirden arabayı vermiyorum dedim aldım anahtarları hemde bugün önemli bi görüşmesi vardı...cebinde taksi parasıda yok...üstüne üstlük bankadan para çekemesin diye şifreleride değiştim...anla yani ne kadar sinirlenmiştim....içime şeytan girdi sankikötükedihüso ama neyse ki konuştuk artık patladım dedim...orta yolu bulduk umarım tekrarlamaz umarım senin eşinde hatasını anlar....a.s kendini daha fazla üzme:1hug:

Günaydın teyzeleriiiim :))) biz bu sabah kahvaltıya gittik, reimde çekildiiiik ::)))) Ben uyudum annemle babamda güzel bi kashvaltı etti :)))
:nazar::nazar:

QUOTE]
canım ya maşallah kız sen ne kadar güzelmişsin
kaanda aynı sana benziyor hık demiş burnundan düşmüş
Allah mutluluğunuzu bozmasın
buzlu pasta--sosyete pastasi (şu ikinci isim cok soguk geliyor bana oyuzden buzlu pasta demeyi tercih ediyorum :D )

malzemeler: 1 paket krem santi,1 sb süt,2 paket bebe biskuvisi,2 yumurta,1 sb toz seker,1 paket vanilya,damla cikolata yada findik ceviz,meyve (seftali,çilek,üzüm,portakal,muz,kavun---benim favorim seftali :D )

1 sb süt ile krem santiyi hazirliyoruz..2 yumurta kirip 1 sb tozsekeri,vanilyayi ilave edip gene cirpiyoruz..sonra içine bebe biskuvilerini kirip atiyoruz..hangi meyveyi kullanicaksak onu kücük kücük dograyip içine atiyoruz..damla cikolatalarida içine atiyoruz..ve hepsini kariştiriyoruz..hooopp borcama koyup dogru buzlugaa :)) ben ilk seftalili yaptim..dünkünü kavunlu yaptim..ama seftali daha güzel oluyor ;)
offfffffff olsa da yesek süper bişey yaaaaaaaaaaaaaa
canım istediiiiiiiiiiiiii
bende yapıcam birazdan ama evde meyve yok yaw sadece karpuz kaldı
onlan da olmaz ki
şeftali alalım da yapakcokacimcoookcokacimcoook
kız valla uyudu amann aman maşallah
kız pınar Allah razı olsun mucize gibi
inşallah tevafuken uyumamıştır işe yarıyordur
canım ya inş işe yaramıştır akşam denedik bizde
yokkkkkkk durmadı bizim zilli
bakalım denemelere devamhihoyyyt
off çok yoruldum efe bey uyudu ece hanmda uyuyo ama uyanmak üzere bi ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum.
bi yemek işim kaldı oda markete gitmem gerekiyo iki çocukla markette çok zor oluyo
kızlar özlem hanginizdiniz yaa facede eklemişsiniz beyaz senmiydin cnm
evet cnm benim,ekliyorum seni demiştim yazıyı görmemişsin sanırıma.s.
Kizlar Iyi Aksamlar,

Iki gündür keyifsizim, ara ara geldim ama yazamadim. Oglumla ilgili sorun yok cok sükür, sadece kakasi biraz sulu sanki, yaparkende epey ses cikartiyor. Ishal mi acaba yine? Gerci atesi normal, keyifsizde degil. Birde kakasinin rengi sarimsi. Anlamadim vallahi.

Kizlar kendimi aptal gibi hissediyorum ya. Bu ayin sonu Türkiye'ye, esimin ailesinin yanina izine gelecektik. Anne ve babasi yasli oldugu icin, özel bir durum vardi birazda. Malum muhtemelen son torunlari ve görmeyi cok istiyorlar. Gecen yil cok bunalmistim, bu yil gitmeyi düsünmüyordum aslinda. Ama birsey demedim, sonucta yasli insanlar, torunlarini görmeye haklari var...

Ama esim gitmekten, birkac hakli gerekceyle vazgecti. Ilki Doruk'la ucaga binmeye cesaret edemiyor, hava basincindan kötü etkilenme ihtimali yüksek diye. Sonra burada sicaklar, en fazla 30 dereceyi gecmiyor. Ki, hala henüz 25 derece sicakliktan fazlasini görmedik, ucaktan indigimizde 40 dereceyle cocuk kötü olur diye korkuyor. Birde yolculuk cok uzun sürecek. Sabah evden ciksak, en iyi ihtimalle aksamüzeri oraya variriz. Bu süreclerde Doruk kucakta ve muhtemelen cildirasiya aglar:( Birde yüksek sezonda ucak biletlerir en iyi ihtimal kisi basi 500 Euro civari. Cok cok fazla, orada harcayacaklarimizida hesaba katarsak...Velhasil sordu bana. Bende kararini kendin ver, etki etmek istemem. Ama oglumu riske atmakta istemem, arabayla gidelim istersen dedim. Oda riskli geldi, karayoluna güvenemiyoruz...
Ailesiyle konustu. Babasi hakli buldu makul karsiladi. Anneside keza, uyumlu kadin. Üzüldüler tabi...Ama ablasi 1,5 saat boyunca olayi anlamadi gitti. Yok istemedigi icin bahane buluyormus, yok bunlarin hepsi fasa-fisoymus...Birde kesin benim etki ettigimi düsündü. Cünkü esim ikide bir, "art niyetli olma abla, kuruyorsun yine" gibi laflar etti...

Sonra icim acidi Anne ve babasina. Dünya hali, 1 sene sonra ne olacagi belli olmaz. Yasli insanlar, sevinsinler diye yaz sonu ben gidebilirim dedim esime. Cok sevindi, hemen haber verdi ve onlarda sevindiler. Icim bir yandan vicdanen rahat. Ama diger yandan ablasi bana karsi hic makul olmadi, hep aramizi acmaya calisti. Hep kötü anilar dirildi bellegimde, isteksizim gitmekte aslinda. Hemen firsati degerlendirdi ve yine emri-vaki bir tavirla, seneye emekli oldugunda buraya gelme karari aldigini söyledi esime telde. Ben insan degilim sanki, sorma geregi bile duymuyor. Aslinda insanlara karsi toleransliyim genelde, hata affederim. Ama cok ciddi hatalarinin yanisira, gecen yil beni soke etti. Hic evlenmemis kendisi, yalniz yasadi yillarca. Istanbul'da sifiri tüketti, babasinin evine dönüs parasini esim yolladi 1.000 Euro. 2 yildirda emeklilik harcini yasli babasina ödetiyor, calismiyor. Sorumsuz ve benmerkezci bir kadin esasen. Esimden 2. cocugumuz oldugunda, kendisine istiyor. Cildirdim bunu duyunca. Günlerce kavga ettik onun yüzünden. Zaten cok seyrek kavga ederiz ama edersekte kesin ablasi yüzünden oluyor ya. Bizle yasamak istiyor ileride ve esime bana ihanet edersen seni affetmem diyor. Valla bildigim birsey var, onunla yasamaktansa, bosanmayi tercih ederim. Esime de söyledim bunu...

Icim epey dolmus, yazdikca yazasim geliyor. Annem'e ve kardesime de anlatamam bunlari. Paylasma geregi duydum, umarim basinizi agritmam...
yaw senin görümce spoa istiyor he:delü karıııı dediklerine bak hele
Allahtan eşinin aklı başında da cevabını vermiş:kızgın:

merhaba kızlar ilk msj ve son msj 12.22 de yazmısım ondan 5 dk.sonra mutfa gitmiştim çay suyu koymaya kapın çaldı karşı komsun altkattaki komşum ile geleceklermiş çocukları görmeye ben şoktaımmm:1shok: biliyorsunuzki annemden geldiğimden beridir evi temizledim halim yoktu çocuklar vs.kadında tutamadım neyse ben kahvaltıyı es geçtim saat bireyirmi var acilinden hemen banyoya girdim çamaşır suyu ile klozeti lavobayı yıkadım yerlerini sildim klozet takımını değiştirdim bu arada veletler durmuyor yatak odasına koydum elekterik süpürgesini açtım ömerim sustu ama ali vızıldadı lavoba yıkadım bıraktım geldim aliyi sakinleştirdim klozet yıkadım aliyi sakinleştirdim...sonra salon süprdüm bu arada fırına kek attım herzaman kekim hairka olur ama bu sefer kekim kabarmadı üstelik içi çiğ kalmıştı şok oldum:1shok: neden dedim yaaa herzaman aynı yapıyordum süte baktım son kullanama tarihi eylüllün 11 de kabartma tozları 2010 2011 son kullanmalı yumurtalar taze ....kafayı yiyecem ama düşünemezdim hemen birtane daha çırptım ama öteki keki kalıptan çıkaramadım sıcaktı .....bu kekide turta hamuru vs.yaptığımız kelepceli kalıbım vardı ona koydum pişti ama altı pişmemiş şokkk şokk şokk ...........salonu süpürdüm toz aldım yatak odasını süpürdüm tozunu aldım neversimleri değiştridim çocukalrın odasını topladım milföyüm vardı onu yaptrım fırına attım ama bu arada ali durmuyor kucağıma alıyorum vs.ana kucağını mutfa koydum hem kek yaptım hem ayağımla saaldım biraz uyudu bende etrafı topladım çekytaları üzerine eski çarşaf atıyorum sıcakta çekyatın kumaşı bacağımıza yapışıyor diye onları kaldırdım....ama hala pijamalarlayım ter o biçimmm elektriik süpürge ortada ben pijamalarlayken geldilerrr sat ikiye yirmi var haber verdikden bir saat sonra hemen makarna salatası yaptım onlar otururken ikici kekde gidince böğrek ve salata verdim çay verdim çocuklar misafr varken uslu oluyolar allahtan ...hala şoktayım yaa iki kekimede ne oldu ...:gitme::sinifsinif:anneme anlattım allah allah diyor burada millet sana yaptırıyor kekini bayat bişey vardır dedi...ama herşey tazeydi .....................neyse geçtii ama ben öldüm bütün kap kacağı bulaşık makiinasına tepmiştim plastikelri aldım yıkadım tepsileri yıkadım tencerimi yıkadı tabakalr kaldı ömüşle aliş ağlıyor yemek yapamadım böğrek var azda makarna salatasıı ama ben misafir alamıyormusum yaa yda birgün önceden söylenecek yoksa olmuyorr offfffffffffffffffff..............................kadınlarla otururamadım bile ayy ne gerek vardı dediler bana ama saat 5 de gittiler o kadar saat açmı oturacaktık keşke iki lahmacun söyleseymişim ayranla yaaa........aptal kafam kafamçokkarıştı

ohh maşallah 2 çocukla imreniyorum valla sana ya
çatlıycam bir gn:asigim:maşallah diyeyim birsen sana:nazar::nazar::nazar:
selam kızlarr sanırım bebeğimin gazı var gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuzz:(( lütfen acil biri cevap verirse hemen eczaneden aldırcam şimdi kapanmadan:(
cnm babulineyi kullanıyorum,çok iyi geldi kızıma
aynen birsencim bende hamişliğimi özledim yaw aklıma geldikçe o halim tekrar hamile kalasım geliyo çok zevkliydi yaaa. :asigim: :asigim:
bende bendeeeeee
ah ne rahat günlerdi
ama şimdi 2.hamileliğimiz daha zor lur sanırım
bizden ilgi bekleyeb sadece eşlerimiz olmayacak bir de kzuzularımız var
bakalım ileride görücez:1closedeyes:
yaw eşime dedim bak dikkat edelim bişe olur molur ne yaparız sonra diye
adam diyo olsun ne güzel işte ikisi beraber büyğr diyo:mymeka:
şaka maka yapmıyor valla istiyor adam
spiral taktırıcaz galiba bu gidişle yoksadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
3.aydan sonra gel demişti sanırım ebe spiral için
hatunlar daha kucaklarındakileri büyütmeden yeni bebeği düşünüyorlar yahuuu:mymeka::mymeka:

uley 1 saattir geçmişi okuyorum bee ne düşük çenelisiniz :oklava::oklava::oklava:

biz yine gezmelere gittik ama ondan önce kızımı dr a götürdüm kaç gündür hafif öksürüğü vardı kuzumun boğazının sol tarafı hafif kızarmış largopen şurup verdi günde 3 defa vericem kusması içinde yine fazlası çıkıyor dedi mrk edilcek bişi yokmuş ishalide sordum günde 8 defadan fazla yaparsa ishal sayılıyormuş...neyseki şükür öenmli bişiy çıkmadı kaydirigubbakcemile2
işitme ve duyma testlerini sordum pramatüre bebeklere yapılıyormuş bi sorun olsa fark edersiniz gerek yok o yüzden dedi ...
sonra hastaneden geldik bizim bi tanıdıklar ümreden gelmişlerdi onları ziyarete gittik zemzem suyu içtik kızımada içirdim azcık şifa olsun diye :Saruboceq:
çıkarkende hurma ve başörtü hediye ettiler tabi benim cadı yine eve gelince sızdı şimdi uyandı umarım gece uyur kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cnm özel dr.a gittik biz geçenlerde işitme testi yaptırmışssınızdır dedi yok dedik yaptırmadık
mutlaka yaptırın dedi bize
onlarda bebeişler için yokmuş devlette yaptırın dedi
yaptırıcaz bizde
beyaz cnm eklemişsin beni faceden

ankakuşunuda ekledim mennn
ekledim cnmŞeniz

üzülme pınar ya sen zorlanacaksın defneyle diye öyle düşünmüştür eşin
sabah defnede huysuz olunca gelemezsin diye tahmin etm,iştir takma kafana:1hug:
Merhaba kızlar dr bie 1aylıkkken gittiğimizde ACD3 verdi onu kullanıyoruz sabahları 10 damla 6 ay olana kadar kullanıcaz,vitamin takviyesiymiş hemiçinde devit3de varmış, sağlk ocağının verdiği devit3 vermiyorum eğer bunu vermezsen ver dedi sizveriyormusunuz?
cnm biri yeterli sanırım

hoşgeldin cnm tekrara.s.

ahhh bacım ahhhhh dimek kocaların ters tarafı bugünlerrrr çok haklsın cnm çokkkk
dün bizde kapuştukkkk aksam eve geldi yemek yapamadım tabi böğrek salata vs.yedi her aksam çocukları tek başıma yıkıyorum suyunu leğenini kovasını ben taşıyorum bir tas su bile dökmüyor bizimki sonra birini altını bezle giydir ana kucağına atıyorum....
leğeni kendim döküyorum ikinci suyuda ben hazırlıyorum.... aynı işlem ikinci çocuğada tabi.....paşam bişey yapmıyor leğeni dökebilir getirebilir suyunu koyabilir vs.vs.
yapmıyorrr neyse aksam bana ali kusmuk kokmuş yıkasana diyor bende çok yorgunum dedim canım çıktı dedim...o zaman üzerini değiştir dedi
bende basladım söylenmeye sen değişitr diye ben nereden bileyiö dedi bana yaaaaa
bende dedim benim kişisel bişeyim olsa bilme ....ama bu çocuklar ortak yapım sende üzerini soyup giydirebilirsin dedim....

amann bana açtı ağzını efendim ben iş yapınca hep sinir mıcımın ağzında oluyormuş
onu çok kırıyormuşum hiç düşünmüyormuşum onu
çok yoruluyormuş ben dinlenebilirmişim:1shok:ben tabi şoktayım...nasıl dinleceğim ben dedim senin için bişey yapmıyorum zaten ne varki çocuk bakmaktan dedim ....ams ali iki dk.susmadı ter dökmüşşş......sinirlendim ben çalıştım paramı getirdim bişey aldım sana sordum ....
8 senelik evliyiz birkere evimin işini aksatmadım ailene saygısızlık yapmadım ama ailen tarafından haksızlığa uğradım.....
sıkıntımız oldu ses çıkarmadım ...tmm sende aynı şeyleri yaptın ama ben bir kadınım dedim bende başka türlü yaşardım....paranı düşünmezdim canım istediği gib harcardım dedim.....şimdi evimde iki çocuğa bakıyorum evimin işini yemeğimi yapmaya çalışıyorum dedim....sen bana bişety yapmıyorsun diyorsun he dedim..........offfffffff böle gitti saatlerce işte....deli etti beni ama hala benim onu kırdığımı söylüyor.....
ne yapacaz çok iyi olmalarına karşı böle taraflarıda varr.....ben bi saatten sonra tınlamadım valla git içerde kanepede yat didim oğlanlarla yatak odasında ben yatacam dedim....

hoşgeldin tekrardan

tekrar hoşgeldin canım

aynen canım sabah sabah sinir oldum bende beni annemlere bırak dedim arabayı sattık bu arkadaşının arabası bugün teslim edecek arabayı bırakmadan beni anneme bırak dedim işim var bırakamam dedi ve gitti kötükedihüso
hep kendilerini düşünüyorlar yaaaa

oh temizlik işini bende dün halletti bugünde kaş bıyık halledecem inşallah

tünaydın millet
dün eşim balığa gidiyorum diye çıktı saat 10 30 da geldi sinir oldum kızda uyumadı hep kucak istedi
sonra yoldan aradı hazırlanın sahile gidip gezelim dedi
çıktık kumpir yedik kızımda gayet mutlu gezdi dışarda uyur diye düşündüm uyumadı,
gece saat 1 eve geldik Ahsenin gözü cin gibi bakıyor koynuma aldım meme verdim emerek uydu arada gözlerini açıyor yanındamıyım diye bakıp geri uyuyor tam daldığında saat 4 tü
ya ben bunun uyku düzenini nasıl oluşturucam yaAAA çok dengesiz saat 4 e kadar oturulur mu yaa

cnm uyku düzeni iki ayı doldurun düzelecek bak benimkiler gece uyur gündz uyumaz oldularr

amanyaaa balkona gittim ben kitaplarımı koliye koyup kaldırmıştım

şimdi çocukların beşiklerinin üzerinde dola var oranın üzerine çicekelrini koydum tabi açıp kapatamıyorum kitaplarımı çıkardım oraya yerleştirdim .....aman ben bir kitap çıkarana kadar ali mıçını yırtmış yaaaa..... mama hazırladım ağlamaktan yiyemiyor ....iyice sarıldım üzerime döke döke yedi birazda bıraktı uykuya daldı ömüşde uyuyor gidemde çamaşrımı asam yoksa bi iş yaptırmayacaklar bugünn..............

bu arada birsürü kitabım varmış beeeee elif şafağın son kitabı çıkmış alacam tatilde okurum barim net olmayacak çünkiiii

Back
X