2009 Mayıs Anneleri

k-413586-dırım.jpg]
[/url][/IMG] mennnnn

ülen geldim duş saç makyaj çamaşır astım taksi yok bekliyoz taksici arayacak çıkamadık çok kızacak arkadaşlar

anka cnm çok sağol annem uzak kuzen muzen hak getire bana gelen çocuklara bakalım sen hizmet et tarzıdna ben hem hizmet hemde onları teftiş ediyorum işte....annenden allahrazı olsun cnm

ya balkonda koli var sanki içinde bişey varmış gibi geldi eşim geldi baktı yokmuş bişeyy
gayet güzel olmuş sacın canım sen biraz yorgun görünüyorsun ama sen yorulmazsın maşallahın var belli ki poz verememişsin hehe
esencim browninin tarifini alabilirmiyim ne zamandır güzel bi browni tarifi arıyorum

canım bende teyzemden alıyorum tarifi teyzeme ulaşamayınca çikolatalı kek yaptım ama alınca sana da veririm süper yapıyor cidden

çok sinirliyim kızlar yazmasam çatlardım kötükedihüso
bu adam beni deli edecek ya kendinden hiç ödün vermiyor sabah anneme bırak dedim arkadaşına uğrayacakmış bırakmadı
sonra arkadaşılar gelecek demiştim ya bu gelenler benim üniversiteden ev arkadaşım ve eşi söyledim geç kalma dedim bugün benim maçım var kimse gelmesin diyo yaaa ne demek maç çok mu önemli her hafta gitmek zorunda mı sanki kötükedihüso
bende arkadaşları aradım eşimin işi varmış siz istersenizyarın isterseniz bugün gelin ben evdeyim dedim
şimdi gelecekler bizimki evde yok
bu adam neden böyle yapıyor yaaa ben onun ne akrabalarına ne arkadaşlarına böyle davranmıyorum
neymiş efendim eşi konuşmuyormuş konuşmasın herkes kendisi gibi çok konuşacak değil yaa
dur bak onunda arkadaşı geldi amerikadan bize gelecekler onun eşi de rus dilimizi pek bilmiyor bende onunla aynı dili konuşmuyoruz deyip gezmeye gideyimde görsün,
çok sinirliyim yaaa valla poffffffffffff

k-413586-dırım.jpg]
[/url][/IMG] mennnnn

ülen geldim duş saç makyaj çamaşır astım taksi yok bekliyoz taksici arayacak çıkamadık çok kızacak arkadaşlar

anka cnm çok sağol annem uzak kuzen muzen hak getire bana gelen çocuklara bakalım sen hizmet et tarzıdna ben hem hizmet hemde onları teftiş ediyorum işte....annenden allahrazı olsun cnm

ya balkonda koli var sanki içinde bişey varmış gibi geldi eşim geldi baktı yokmuş bişeyy

çok şeker olmuşsun bence

gayet güzel olmuş sacın canım sen biraz yorgun görünüyorsun ama sen yorulmazsın maşallahın var belli ki poz verememişsin hehe

canım bende teyzemden alıyorum tarifi teyzeme ulaşamayınca çikolatalı kek yaptım ama alınca sana da veririm süper yapıyor cidden

bu adam beni deli edecek ya kendinden hiç ödün vermiyor sabah anneme bırak dedim arkadaşına uğrayacakmış bırakmadı
sonra arkadaşılar gelecek demiştim ya bu gelenler benim üniversiteden ev arkadaşım ve eşi söyledim geç kalma dedim bugün benim maçım var kimse gelmesin diyo yaaa ne demek maç çok mu önemli her hafta gitmek zorunda mı sanki kötükedihüso
bende arkadaşları aradım eşimin işi varmış siz istersenizyarın isterseniz bugün gelin ben evdeyim dedim
bu adam neden böyle yapıyor yaaa ben onun ne akrabalarına ne arkadaşlarına böyle davranmıyorum
neymiş efendim eşi konuşmuyormuş konuşmasın herkes kendisi gibi çok konuşacak değil yaa
dur bak onunda arkadaşı geldi amerikadan bize gelecekler onun eşi de rus dilimizi pek bilmiyor bende onunla aynı dili konuşmuyoruz deyip gezmeye gideyimde görsün,
ay hepsi aynı cnm kendi ailelerine gelince akan sular duruyoo

mama veren arkadaşlar bebeklerinşz günde kaç kere kaka yapıyorr
cnm ben hem mama veriyorum hemde emziriyorum,günde 3-4 kere yapıyor
k-413585-bir.jpg]
[/url][/IMG]

işte kısa saçlı dırımmm nasıl kızlar beğenmeyen açık açık fikrini söylesin kociş sevmediii çünkii
bence çok hoş olmuş,kociş neden beğenmedi acaba,ben bu modeli çok severim,güle güle kullan bacımŞeniz

anammmmmmmmmm bu adamlara ne olmuş böyle:mymeka:,bugün hep kavga tartışma olmuş:oklava::oklava:Allahtan benimki bugün evde değil di,nöbetçikaydirigubbakcemile3

kızlar şu buzlu pastadan bende yaptım hemde şeftalili kaydirigubbakcemile2
buzlukta ne kadar kalması geerkiyor acaba bir de servisini nasıl yapıcaz,ters çevirince çıkar mı acep?

kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim çokk eşim geldi azönce istanbuldan iş almışlar eşim yatay sondaj işi yapıyolar hataya gitçekti gitmiyooo:sm_cool:istanbuldan iş çıkınca orası şimdilik kaldıı ohh be hem koca hasreti hem anne baba hasreti çok zor

kızlarrrrrrrrrrrrrrr çok sevinçliyim çokk eşim geldi azönce istanbuldan iş almışlar eşim yatay sondaj işi yapıyolar hataya gitçekti gitmiyooo:sm_cool:istanbuldan iş çıkınca orası şimdilik kaldıı ohh be hem koca hasreti hem anne baba hasreti çok zor

ne güzel cnm,Allah gönlüne göre vermiş:lepi:

COK SEWINDIM CNMM
HADI GOZUN AYDI NNN:lepi:
BENIMKI HUYSYUZ GENEEEE UYUMUOO..
BUGUN KOCİŞLER CILDIRMISSSSkafamçokkarıştı
BIZ KONUSMUOZ HALA İŞE GIDERKEN CEKTI KAPIYICIKTI ONCDEN OPORERDI ŞİMDI YOKK BENDE YUZ WERMEDIM HIC ARAMDM ODA ARAMADIIIkötükedihüso

kızlar biz bugün alışveriş yaptık eve büyük marketler varya oraya gittik benm kız uyudu aralarda uyandı mama falan verdim idare ettik 3-4 saat..

saat 5gibi geldik alınanları yerleştirdim kızı yıkadık 6da yatış o yatış 8:30 gibi kalktı emzirdim bidaha uymaz dedim uyudu ya o gece uykusuna geçiş yaptı direk 10 gibi altını degiştirdim accık mıncıkladım yine kalkmadı uyuyo valla.. napcaz bu gece???
kesin ben yatarım o kalkar!!!
eşimde dio ben senle yatmam bu gece neymiş uyuyamazmış bende dedim gece ben bakarım sabah sen bak yok dio bende çok yorgunum anlatamam geldigimden beri ütü yapıom.... bakalım ne olcak bu gece???

birsencim güzel olmuş bacım saçlar bnmkiler dökülmeye başladı bende kestircem...

pınarcım olur böyle arada tatlım adamlarda bunalıyo!! sen hallatmişin mevzunu bidaha olmaz inş.

kız esen senden korkulur bacım iyi intikam planı muhakkak yap o utancı yaşat ona bizimde çogu kavgalar bu yüzdendir adam misafir sevmiyo ya bizden biri geldimi zorla eve gelio çogunlukla gelmiyo bile!! bende her seferinde bende sizin tarafa yapacam diom ama yapamıyom yaaa ben yapamıyom sen yap...

kızlar şu buzlu pastadan bende yaptım hemde şeftalili kaydirigubbakcemile2
buzlukta ne kadar kalması geerkiyor acaba bir de servisini nasıl yapıcaz,ters çevirince çıkar mı acep?
afiyet olsun tatlım benm yerimede yeeeee
allah gönlüne göre vermiş sende onunla ist. gelirsin artık!!!
COK SEWINDIM CNMM
HADI GOZUN AYDI NNN:lepi:
BENIMKI HUYSYUZ GENEEEE UYUMUOO..
BUGUN KOCİŞLER CILDIRMISSSSkafamçokkarıştı
BIZ KONUSMUOZ HALA İŞE GIDERKEN CEKTI KAPIYICIKTI ONCDEN OPORERDI ŞİMDI YOKK BENDE YUZ WERMEDIM HIC ARAMDM ODA ARAMADIIIkötükedihüso
canım ya geçenlerde burcu bahsetmişti şu mutfak aspratörlerii sonuna kadar aç bi kaç salla altında çok etkiliymiş bi dene ya dalıyomuşlar hemen.. rahat edersin..

kocaya gelince boşşşverrrr bacı takma kafana nasılsa eve gelecekk ozaman yaparsın tiribiniopuyorumnanaktan

Alyansı neden dördüncü parmağımıza takmalıyız ?

Bunun, Çinliler'in anlattığı çok güzel ve inandırıcı bir açıklaması var...

Başparmak, anne-babanızı,
ışaret parmağı, kardeşlerinizi,
Orta parmak, sizi,
Dördüncü parmak (yani yüzük parmağı), hayat arkadaşınızı,
Ve serçe parmak, çocuklarınızı temsil eder.

ılk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta
parmakları bükün ve sırt sırta birleştirin. Daha sonra kalan dört
parmağınızı da şekildeki gibi açıp, uç uca getirin.

Şimdi, anne babanızı temsil eden başparmaklarınızı ayırmaya
çalışın... Açılacaktır, çünkü anne babanız sizinle birlikte ömür
boyu yaşamayacaktır. Er ya da geç onlardan ayrılmak zorundasınız.

Baş parmaklarınızı önceki gibi birleştirip, kardeşlerinizi temsil
eden işaret parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılacaktır, çünkü
kardeşleriniz kendi ailelerini kurup, ayrı bir hayat seçer.

ışaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe
parmaklarınızı ayırın. Onlar da ayrılıcak, çünkü çocuklar da evlenir
ve bir gün kendi hayatlarını kurar.

Son olarak serçe parmaklarınızı birleştirip, eşlerinizi temsil eden
yüzük parmaklarınızı ayırmaya çalışın. Ayıramadığınızı görünce
şaşıracaksınız. Çünkü karı-kocalar hayat boyu bir arada yaşarlar...

ALINTI
benim hoşuma gitti birde siz okyunyerimseniben

[k] {n} [k];7814466 .!.:
afiyet olsun tatlım benm yerimede yeeeee

allah gönlüne göre vermiş sende onunla ist. gelirsin artık!!!

canım ya geçenlerde burcu bahsetmişti şu mutfak aspratörlerii sonuna kadar aç bi kaç salla altında çok etkiliymiş bi dene ya dalıyomuşlar hemen.. rahat edersin..

kocaya gelince boşşşverrrr bacı takma kafana nasılsa eve gelecekk ozaman yaparsın tiribiniopuyorumnanaktan

AAA bak duymdıydım onuu..saol bacımmmŞeniz
hemen deneyım barı benımkıde gunduz uyudu geceye allah kerım artıkk..
ay su kocışlerede bak sankı bız yorgun deılız yaakötükedihüsobenımkı gece kalkıp cok aglayıonca bazen benımkı yataktan seslenıo GELIIMMMI dıe..:oklava:sınır seslenceıne kalkıp gelsene:oklava:tamam iş yorucu youn ama bende ewde tutuom nobetı..utu camasır ew işi cocukkkkafamçokkarıştı
saatlerdır oturma odasında sallııom dur mutfaga gecımm bıde deneyelımm:lepi:
kafamçokkarıştı

İşaret parmağı, kardeşlerinizi,
Orta parmak, sizi,

İlk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta

İşaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe

ALINTI

saol cnm haklısın...guselmniş we de dogruuu
ne kadar sınır olsmda genedeopuyorumnanaktan:asigim:

iyi akşamlar uyku gözümden akıyor zeynep uyurken bende yatayım

İşaret parmağı, kardeşlerinizi,
Orta parmak, sizi,

İlk önce avuçlarınızı birbirine bakacak şekilde açın. Orta

İşaret parmaklarınızı birleştirip, çocuklarınızı temsil eden serçe

ALINTI
ben okumutum bunu hoş ama dimi??

iyi geceler cnm bende duş alıp yatıcam inş. bnmki kalkmaz..

AAA bak duymdıydım onuu..saol bacımmmŞeniz
hemen deneyım barı benımkıde gunduz uyudu geceye allah kerım artıkk..
ay su kocışlerede bak sankı bız yorgun deılız yaakötükedihüsobenımkı gece kalkıp cok aglayıonca bazen benımkı yataktan seslenıo GELIIMMMI dıe..:oklava:sınır seslenceıne kalkıp gelsene:oklava:tamam iş yorucu youn ama bende ewde tutuom nobetı..utu camasır ew işi cocukkkkafamçokkarıştı
saatlerdır oturma odasında sallııom dur mutfaga gecımm bıde deneyelımm:lepi:
kafamçokkarıştı

dene bakalım tatlım inş. işe yarar..
na kadar yorgun olsamda bunu bilseede yinede ben demeden hiç bişi yapmaz.. muhakkak söylemem lazım bende sürekli söylüyorum kendi bilir hiçte üzülmüyorum bu durumaşakkıdı

[k] {n} [k];7814748 .!.:
kızlarrr iyi geceler herkeslere ben duşa girip yatacagımzemuszemus

ii geceler cnm..

işe yaradı bacımmm:lepi:uyudukaydirigubbakcemile2ay bı gobek atmadıım kalıo oglan uyuyuncakaydirigubbakcemile3mutfakta aspırator ıcerde kolık cd sı bbeğim uyusun muzığii..uyudu sıpa hemde cok kısa zamandakaydirigubbakcemile3superr yaa:lepi:
saolasın canımmmmŞenizopuyorumnanaktan

uzun zamandır giremiyordum azda olsa bakınmaya çalıştım herkes eşinden dertli galiba :) vallahi ben annemlerdeyim doğumumdan 24 gün sonra annem beni aldı getirdi kendi evine böylesi daha iyi oluyor :) birde arkadaşlar ben şu sıralar çok kötü hastalandım şiddetli ateş baş ağrısı ve kemiklerimin ağrısından çok kötü olmuştum doktora gittim idrar yollarımda iltihap çıktı bu genellikle çoğu lohusada olurmuş iğne falan verdi vurdurunca iyi oluyorum aranızda doğumdan sonra böyle şikayeti olanlarınız varmıydı acaba?

ii geceler cnm..

işe yaradı bacımmm:lepi:uyudukaydirigubbakcemile2ay bı gobek atmadıım kalıo oglan uyuyuncakaydirigubbakcemile3mutfakta aspırator ıcerde kolık cd sı bbeğim uyusun muzığii..uyudu sıpa hemde cok kısa zamandakaydirigubbakcemile3superr yaa:lepi:
saolasın canımmmmŞenizopuyorumnanaktan

çoook sevindim işe yaradıgına burcuda kaanı öyle uyutuyodu ordan biliyomyerimseniben

turkbayragihadi gazan mubarek olsunturkbayragi

ay tüm eşlere bişiler olmus anlaşilan..muayyen günlerimi nedir :))))))

ankacim cigyumurtanin bi zarari olcagini sanmiyorum acikcasi..kaldiki zaten direk yemiyorsun..epey bi karişim oluyor..üstüne no-frostta donuyor..donmak bileşimi etkiler malum ;)

aysegulcum hayirli olsun eşinin işi ;)

aysun oglusun cicileride hayirli olsun ;)

pinarcim iyi konusmussun helall ;) bu taraftar seninle gurur duyuyor :D

birsencim sacin yakişmiş ;) güle güle uzat ;)

fulyacim maşaAllah sana hamarat hatunn :)

nurtencim uyur inşaAllah gecede ;) bakma sen dişarida uyuduguna..yoruluyor onlarda ;)

beyazcim yaz cok güzelmiş ;)

siribrosum cok sevindim veledin uyuduguna :D inşaallah güzel bi uyku ceker boncuk ;)

Back
X