gayet güzel olmuş sacın canım sen biraz yorgun görünüyorsun ama sen yorulmazsın maşallahın var belli ki poz verememişsin hehe[/url][/IMG] mennnnn![]()
ülen geldim duş saç makyaj çamaşır astım taksi yok bekliyoz taksici arayacak çıkamadık çok kızacak arkadaşlar
anka cnm çok sağol annem uzak kuzen muzen hak getire bana gelen çocuklara bakalım sen hizmet et tarzıdna ben hem hizmet hemde onları teftiş ediyorum işte....annenden allahrazı olsun cnm
ya balkonda koli var sanki içinde bişey varmış gibi geldi eşim geldi baktı yokmuş bişeyy
esencim browninin tarifini alabilirmiyim ne zamandır güzel bi browni tarifi arıyorum
canım bende teyzemden alıyorum tarifi teyzeme ulaşamayınca çikolatalı kek yaptım ama alınca sana da veririm süper yapıyor cidden
çok sinirliyim kızlar yazmasam çatlardım kötükedihüso
bu adam beni deli edecek ya kendinden hiç ödün vermiyor sabah anneme bırak dedim arkadaşına uğrayacakmış bırakmadı
sonra arkadaşılar gelecek demiştim ya bu gelenler benim üniversiteden ev arkadaşım ve eşi söyledim geç kalma dedim bugün benim maçım var kimse gelmesin diyo yaaa ne demek maç çok mu önemli her hafta gitmek zorunda mı sanki kötükedihüso
bende arkadaşları aradım eşimin işi varmış siz istersenizyarın isterseniz bugün gelin ben evdeyim dedim
şimdi gelecekler bizimki evde yok
bu adam neden böyle yapıyor yaaa ben onun ne akrabalarına ne arkadaşlarına böyle davranmıyorum
neymiş efendim eşi konuşmuyormuş konuşmasın herkes kendisi gibi çok konuşacak değil yaa
dur bak onunda arkadaşı geldi amerikadan bize gelecekler onun eşi de rus dilimizi pek bilmiyor bende onunla aynı dili konuşmuyoruz deyip gezmeye gideyimde görsün,
çok sinirliyim yaaa valla poffffffffffff