hihoyyyt
Günaydınlar herkeseeeeeeeeehihoyyyt
Maşallah kuzuya
Bendede rejim hakketire canım 1 kiloda almışım bile başlasam iyi olacak.:kedi:
Çok geçmiş olsun tatlım düşmüş çok şükür.:Saruboceq:
Al bendende o kadar resmen yürüyecek adam adım atıyor kollarından tutunca doktorum bastırma dedi yanlız bilgin olsun canım benimkininde senden aşağı kalır yanı yok 15 dk uyuyor uyanıyor sürekli ayağımda sallarsam ne ala bu veletlerle allah bize sabır versin opuyorumnanaktan
OOOO cumartesi romantik bir gün olacak desene benim kocişede ders versin bir ara Halit ne güzel eğlenin.Kolay gelsin bu arada tatlım benim bugünde iş çok.Şu rejim işinide salıya erteleyelim istersen birlikte başlarız yerimseniben
Canım bende hala 75-80 arası 4 kez veriyorum aralardada emziriyorum bu ay toplam 870 gr almış doktor bide hala mamayı kes diyor yaaa artık kendi bildiğimi yapıcam arttırıcam biraz daha 4 tane 90 yapayım bari.kaydirigubbakcemile5
Kocalara gelince farklı tipler değil bizimkilerde sıkma canını ben alıştım artık sürekli onu utandırıyorum özel günlerin hepsini kutlayarak biraz gelişme var bu taktik biraz daha devam edersem işe yarar.süprizzzzz
Saçlara bak kocaman adam olmuş maşallah.Bizim yerimizede muhabbet edin resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Canım ben daha almadım Pınar sipariş verecek .Bende olmadım bir türlü tatildeyken pembe akıntı geldi hah oluyorum dedim amaa tık yok.:bbo: