kiz ben şaka yapmiştim

ne formu be

semra bildigin şişko işte

DD (belki gaza gelirde rejime baslar artik kaydirigubbakcemile3 ) bana gelince bugune bugun 76 kiloym cicim

2 kg verdim

gidicekler bir bir

sende hizlansan diyorum artik

sabah basla aksam boz nereye kadar
canim benim yaaa..yetti valla cektigin..bize bile daral geldi..eşin artik toplasin kendini..ne bu böyle canim..cocuk gibi..herşey istedigi gibi olsun idtiyor..ama maalesef dünya böyle degil..evlilik hiç degil..imkanin varsa hemen kafani dinlemek için uzaklaş..lütfen artik ciddiyetini göster..
ay canim ya kiyamam ne yaptin sen..bebek bu yahu..tabiki bigünü bigününe uymayacak..hiç sinirlerini bozma..cok bunladiginda eşini cagir..gündüz ise dişari cik..evde kalma..gez toz kafani dagit enerji depola
hey Allahim ya..ne yardan ne serden geciyor..canim bak muhtac bile olsa tek akrabasi siz bile olsaniz miadini doldururdu..nihayetinde eli kolu tutan sapsaglam biri..kiiii sizinkinin evi var barki var ailesi var..ne diye duruyor..ya ben yani ailen yada kardesin de artik..anlamiyor belliki..
oy oy oyyy büyük gün geldi he

hadi bakalim..inşaAllah cok cok güzel bi gece gecirirsiniz canim zemuszemus inşaAllah eşin seni cooook mutlu edebilcek süprizler yapar zemuszemus
anam hepinizmi miyop oldunuz

ne iyi görünmesi

semrayi görmedinizmi devlet gibi hatun olmus valla

p (artik gaza gel semraaaaaa

) hülyayla ugrasamiyorum bu konuda

gulhanin maşaAllahi var gercekten iyi ve formda

esracima bişi demiyorum..cünkü daha bebişi 2 aylik bilem olmadi :) en küçük bebişimizin annesiii :) sana gelince tutkuncum sen kac kiloydun? diyet yapmak istiyorsan gel yamacima hep beraber takilalim
yok kiz Allah var..semra senden daha şişko kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3