Canım nerden alıcakmış primayı indirimli yakınız senle buralardaysa bende alayım
canım ralden aldı ama bizimkilerin kilosunda değilmiş indriim daha büyük kilodakiler içinmiş maalesef
Semra'cigim sagol, bu haftasonu tatile cikiyoruz ve hastaneye gitmeyi göze alamiyorum yatirirlar diye:) Kendimi iyi hissediyorum su anda, birsey olursa artik gittigim yerde giderim doktora...
Marylin, takma kafana canim, senin bebisinin kilosu gayet iyi hatta fazla bile. "Laf olsun, torba dolsun" diye konusuyormus kaynanan. Ben bugün evdeyim ama kisa araliklarla bakabildim sadece. Malum sürekli emzirme modundayim. Uyudugundada temizlige daldim ancak gelebildim ama sen cikmissin. Neyse iyi bir is yapiyorsun, sonra anlatirsin okudugun kitabi:)
sağol bitanem aman takmıyorum canım zaten benimkinin her zamanki hali
tatile çıkılıyormuş iyice dinlenin canım umarım çok keyifli geçirirsiniz
aslında benimde iyi bir tatile çıkmaya ihtiyacım var 4 senedir çıkamadığım tatile
bir çıkcam pir çıkcam herhalde
emzir canım bide gögsünü 2 saatte bir değiştir ki yağlı sütü alabilsin kuzum inş bu ay fark daha fazla olucak
biraz daha takıldım kitaba o arada eşim geldi kızımızı yıkadık çocuk bunalmıştı terden sonra emzirdim baktım uyumaya niyetli hooppp yine kurutma makinası iyi oldu yine uyuyor şimdi umarım gecede uyur yoksa yandım bende bu arada yemekleri tamamladım