2009 Mayıs Anneleri

Semra cunda da ortunç otel var.İnternetten bak güzel bir yer canım.

cok sagol canım bakayım hemen

Kızlar bişey sorucam.Boranın sac diplerinde sarı sarı bişeyler olmaya basladı.kepeğe benziyor.Konak dedikleri şey mı acaba ya.Ne yapmalıyım var mı bileniniz

canım yıkarken başını cok ıyı durula benımkılerdede oldu ıyıce duralamadıgımız ıcın olmuş bırkac yıkamda guzel durula sampuan kalmasın gecıyor

pınarcım cok guzel cıkmış kuzular masalalh
ayrıca salıncak gercekten cok kullanışlıymış ıncıhana gıttıgımızde benımde oglum ıcınde uyudu

Aslıcım gecmiş olsun.Cabucak iyileşir inşallah.Bizim pasanında ağlamaları azaldı ama hep kucakta.Aynen ilgi manyağı kendi kendine yatmıyor hiç hep basında ben olucam.Napalım cok ağlamasında razıyım ben herseye.
Salıncağı ben dastınıden aldım canım.Tel sipariş verdim.İstersen vereyım.Banu int nerden aldı bilmiyorum.

INCIHAN CANIM BANADA DASTINININ NOSUNU YOLLASANA..
BENDE WEREYIM sparıs olmazsa..su pınarınkındenmı?
bıde o salıncak elektrıklımı cnm ya?nasıl pınarınkı gıbı ıstıom bende...senınkıde olemı..ghemen tel yollarsan sewınırım cnm...

ayyyy pınarr sıbelll kıs bunler muhtesem olmuslar ya...
pınar defne kız buyudukce sanamı benzıo ne bacım?
kızlarr su salıncak otomatıkmı sallanıo elle mı sallıoz nasıl bısı?
efet efet bu salıncakkk bende ıstıom mananeeeee

Aslıcım elle manuel kaydirigubbakcemile3

ne guluon kıssssszemuszemus
yahu otomatıktır dedım belkım bellımı olur bna tam otomatık lazım anacım benım oglan sallamayı bırakınca zınk acıo goslerıııkaydirigubbakcemile3
otomatık neyım olsa hıc fna olmazdoı haniiikaydirigubbakcemile3:roflol:

Yok bacım elle sallıyosun ama zaten sallayınca bi süre kendi kendine sallanıyor. Valla ben çok memnunum zemuszemus

Sibel şimdi gitti. Yağız oğlum bi usluydu bugün. Salıncağı pek sevdi. Geldiğinden beri 1 saat falan uyanık kaldı. Hep uyudu valla. Defnoşta beşiğinde uyudu bugünlük. Yağız gidince salıncağına attım. Şimdi sızdı kaydirigubbakcemile3 Güzel bi gün geçirdik dünürümle valla. Bol bol muhabbet ettik. Bi dahaki sefere hepinizi beklerim a.s

Evet kızlar ya süper oldu bol bol muhabbet ettik bizim kuzularda iç üzmedi bizi.Benim oğlanın durması mucize oldu acil o salıncağı istiyorummmmmmmmm :jeyyar:

Bolbolda yedik diyet falan hakketire birkaç resim koyayım canlarım.
Bu arada ayvalıktan yer soranlara alder otel ve grand temizel otel süper kızlar öneririm bizim hemen onun yanında yazlığımız var süper yerler hiç gelmek istemedim.

İşte birkaç resim... Defnoşa benim resmimide pınar koyar artık

38718224.jpg

13205164.jpg

45399790.jpg

72184093.jpg

70293852.jpg

resimler süper yaa pastayıda çok kötü yiyiyonuz yaa canım çekti hee bende yapayım da yiyeyim bariii
ama önce eşimin malzeme alması lazımm

bitti temzilik çok şükür salon silinecek sadece bi de büyük banyo silinecek onları eşim yapacak öyle dedi
yemekte yapmıycam eşimin canı karpuz peynir istiyomuşş rahatım yaniii

resimler süper çıkmış
yakışıklı oğlan güzel kız
Alah saadetlerini bozmasın
yalnız oğlan çapkın galiba biraz yandan yandan bakıyokaydirigubbakcemile3

Birsencim küçültemedim canım böyle idare et artık.:uhm:
Benim oğlan çok fena kolunu açtık defnoşu koluna yatırdık oh hiç sesi çıkmadı sırıttı sürekli playboy olacak benim bu oğlan :roflol:

Ooooo bacım bari pasta yerken olanları koymasaydın ayol reklam olduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla çok keyifli bi gündü. Hele Defnoşla Yağızın kolkola resimlerini çekerken çok eğlendik ya. Damadım fena çapkın a.s

ne guzel canım ya sarımsaklıyamı ayvalık merkezemı gıtcen bızde cıvcıvle gıtmeyı ıstıyoruz ayvalıkda yakın bıldıgın guzel otel varmı bacım

canım sarımsaklıya gidiyoruz ablamlarla beraber 2 aile gidicez onların daha önce gittiği bir ev vardı gene orayı tuttuk yani otele gitmiycez canım siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsuz orya gittiğimde fiyatlarına bakarım sizin için

Back
X