• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese hayırlı cumalar birsencim nasılsın tatlım ali yine yapmış yapacağını:))))) öp benim için kokulu kokulu ikisinide

günaydın tatlım senin prensesler nasıll annemde hep benim veletlere prenses diyo eşim anne prens diyo :roflol: neysemmmmmmmmm şimdi ömeri videoya çektim facee yükleyecem inş. başarılı olurum cnm

onların mamalarına bancuğumm pirinç muhallebisi atıyorum hipp in pirincini muhallebi olarka yemiyolar mamalarında götürüyolar hehehehe

hippin değişik versiyonunu aldım bakalım ne yapacaklarrr

Günaydın Millet

Sabah 5 den beri ayaktayım yine.Şimdi uyudu velet.

Birsen emekliyormu yoksa senin kiler beeee

Tubacım hıç üzülme bana yaklaşmanız kolay olsun diye kılo aldım bacım.Delirmeye az kaldı.Elma dietine başlıycam bugun bakalım.

günaydınlarrrr kızlarrr bizler kalktık çok uykum vardı ama ali veledi uyandı bağırmaya başladı annem horul horul uyuyor şuann yawwww offff bugün sağlık ocağıan götüreceğim veletleriii devitimiz yok annemde bakaaalıımmm ne kaaaa olmuşş ek gıda sonrası 20 günde ne fark etmişş

günaydın herkese hayırlı cumalar birsencim nasılsın tatlım ali yine yapmış yapacağını:))))) öp benim için kokulu kokulu ikisinide

Günaydın Millet

Tubacım hıç üzülme bana yaklaşmanız kolay olsun diye kılo aldım bacım.Delirmeye az kaldı.Elma dietine başlıycam bugun bakalım.

günaydın kızlar herkes iyi mi hadi bakalım ne kadar kilo almışlar ben de merak ettim birsencim
bu gece bi uyumuşum sahur da hazırlayamadım eşime çocukta yatmadan 70ml. süt içmişti taaa 6da uyanmışım emzirdim hemen kıyamam bıraksam uyuyacak 8 çeyrekte kalkıp havasını verdim süt sağdım 140 ml içti şimdi uyudu şükür kusmadı

bizim muhallebide 2. denemede başarısız kızlarrr :)) 3 kaşıkta pes etti başladı ağlamaya bugun milupanınkini verdim hiç sevmedi ..dün ene azından bebelec ı 30 cc yemişti..
2 gün geçsinde yine bebelac la dvm ediyim..
sonra biberonla ilk defa su veriyim dedi biberonu benim tutmamı istemedi resmen bırak kendim içerim hesabıyla azcuk kendi içti :))

aysun bacım gazelde aynıydı yani çok sakin sessiz hatat semoşlara gittiğimde bu kız ağlamayı bilmiyor diye dalga geçiyolardı :)))
şimdi o melek gazel gitti yerine papuç kadar dilli cadı gazel geldi:))
ağzına herşeyi götürüyor salya bazen var uykusu düzensin huzursuz oldu ..
sanırım artık değişiyolar....::((

Bacım mama olayını daha cıvık yapıp biberonla dene benimkide aynı gazel gbi ne yaparsan yap 4-5 kaşıktan sonra ağlamaya başlıyor.Bende boza kıvamında yapıp biberonla veriyorum güzelce yiyor.Su içinde suluk aldım tutma yerleri var kendi tutp içmeyi çok seviyor.Bu huysuzluklarıda dişten sanırım yada başka bir sıkıntıları var ama ne hepimizde ayne şeyler var yanlız farkındamısınız bunların hepsi birden aynı andamı diş çıkarıyor ne kaydirigubbakcemile3

merhaba hatun kizlar a.s.

anam oku oku bitmedi..ne geveze kadinlarsiniz be :))) Allah kocalariniza sabir versin :Pp

aklimda bişi kalmadi nerdeyse :)

semroşum nazlinin yemesine cok sevindim..demek o da serra gibi ayirt ediyor..serrada bebelacin muhallebisini sevmedi,mamasini yedigi halde..

hülyacim sıkma canini..gazel nihayetinde hiç bişi yemedi şimdiye kadar..doktor zaten bana "hemen kaseyi bitirmesini bekleme,5-6 kaşikla basla" demişti..tabi doktor bunu söylediginde benim muhallebiye coktan basladigimi bilmiyordu :))) ama meyve,sebze,yogurt hepsi için gecerli..ilk basladigi herşey için..gazelde yavas yavas alişcak ;) ay annemdeyim cok merak ediyorum gazelin videosunu :) bi bakicam hala duruyorsa :) durmuyorsa bi güzellik yapip bana yollarsin artik :P

birsencim benide al diyetine gözünü seveyim :))) ay bende c.tesi baslicam oruca..bakalim nasil gecicek heycanliyim :) inşaAllah diyette yapabilirim birazda olsa be..bayrama kadar bi 5 kg versek kardir..

tutkunum canim kolay gelsinnn :( ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..Allah yardimcin olsun tatlim..güzel taraflarini görmeye caliş..

2 dünürcegiz buluscakmiş misafirden dolayi iptal olmus..olsun haftaya bulusursunuz inşaAllah ;)

nurtencim kilolum :Pp kiz 62 kilo olsam daha ne isterim bu bunyeden be :)))) yat kalk şükret :D

incihancim diyettaşim senin diyet nasil gidiyor? arayi cok acmadin umarim :P bide seni geçmekle ugrasmayalim :P

gelelim bize..biz hala annemlerdeyiz..yarin inşaAllah eve gecicez..ama iyi geldi valla burasi..yat kalk yat kalk şaşkoloz oldum iyice..burda biraz uyudum..

neysem kactim şimdilik..herese hayirli cumalar şimdidennnn muckssssssssss

Oh ne güzel gezmelerdesin keyfini çıkar bizimkide yalan oldu sorma :1no2:

merhaba kızlar ramazanda insan hiç birşeye vakit bulamıyor vallahi ancak ev işi yap bebişle uğraş yemek yap oldu akşam çok yoruluyorum ya bir dk oturma fırsatım olmuyor maalesef oruçta tutamıyorum zaten bir gün denedim sütüm olmadı hiç doktorda tutmayacaksın dedi ben sonradan artık bu kadar borcu nasıl tutacaksam :(

Canım bende tutamıyorum azda olsa süt verdiğim için sonrasında dediğin gibi nasıl tutucaz bilmiyorum hamileykende var 60 gün kışın falan 2 gün arayla tutmak lazım

günaydınlarrrr kızlarrr bizler kalktık çok uykum vardı ama ali veledi uyandı bağırmaya başladı annem horul horul uyuyor şuann yawwww offff bugün sağlık ocağıan götüreceğim veletleriii devitimiz yok annemde bakaaalıımmm ne kaaaa olmuşş ek gıda sonrası 20 günde ne fark etmişş

Günaydın bacım bende çok merak ediyorum ek gıdadan sonra ne kadar kilo aldı diye.

günaydın tatlım senin prensesler nasıll annemde hep benim veletlere prenses diyo eşim anne prens diyo :roflol: neysemmmmmmmmm şimdi ömeri videoya çektim facee yükleyecem inş. başarılı olurum cnm

onların mamalarına bancuğumm pirinç muhallebisi atıyorum hipp in pirincini muhallebi olarka yemiyolar mamalarında götürüyolar hehehehe

hippin değişik versiyonunu aldım bakalım ne yapacaklarrr

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydınlar canlarımma.s.
ya oğlum cok huzursuz durup dururken aglama nobetlerı gecıryor emmıyor benı aglarken nıye boyle olduk bu sabahta baktım dısı yok ama hala cok beyazz

Günaydın Millet

tatlım günaydın serbest bırak kendini diyet kilo kilo diye hiç veremzsin benim diyetisyenim stresli olduğun sürece kilo kendini tutar cnm o yüzden relaxxxxxxxxx olacağızzz

sakin olacağız öleeee kilolardan kurtulacazz

Günaydınlar kızlar,hihoyyyt

Size bir bakayım dedim.Kaçayım ben malum misafir fırsat buldukça gelicem.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydııın her gün yeni bişeyler çıkarıyor bu mehmet yaw gözleri açıkken sadece 2 dk emiyor beni bi bezle gözünü kapatcakmışım emerken allahım yarabbim ne bu yaaa çok nazlı beyimiz emerken konuşursam deliriyo almıyo artık gövüsümü:1no2: birde dün muhllebi verdim gece sadece 1 kere emdi beni demiştim ya her saat başı kalkıyodu bundan sonra her gece vereyim bari alayım çeşit çeşit dinlendim bende ohhhhh beeeehihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus

günaydın kızlar,yine uyandık 6.30 da kahvaltımı yaptım başka hiçbişey yok Dağhanın başında oturuyorum uyuttum 9.30 da sallıyorum anca başka türlü uyumuyo.
Valla birsencim dikkat ettim benimkide gidiyo valla yüzüstü,burnuyla göbeğiyle gidiyo :))Alem bunlar!!

günaydııın her gün yeni bişeyler çıkarıyor bu mehmet yaw gözleri açıkken sadece 2 dk emiyor beni bi bezle gözünü kapatcakmışım emerken allahım yarabbim ne bu yaaa çok nazlı beyimiz emerken konuşursam deliriyo almıyo artık gövüsümü:1no2: birde dün muhllebi verdim gece sadece 1 kere emdi beni demiştim ya her saat başı kalkıyodu bundan sonra her gece vereyim bari alayım çeşit çeşit dinlendim bende ohhhhh beeeehihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus

ohhh rahat etmişsin ne güselllll cnm

Günaydın kzılarrr nasılsınız?
bi çok alnıtı yapmıştım hepsi uçtu gitii
neyse aklımda kalnalara cevap yazayım barim
benim kızda huzursuz elleri hep ağzında bişeyleri yakalayıp sürekli ağzına götütrüyor annemlere göre diş çıkaracak ama geçen hafta gidince dr.a sordum yok öyle bişi daha çok erken dedi anlattım böyle böyle diye çocukların ağız devresi başlamış bundan sonra 1,5 yaşına kadar böyle olacakmış
emme konususnda biz de aynıyız hemde mama vermeme rağmen
sanırım dış dünyaya ilgileri artıyo sürekli stiyo bazen hiç istemiyo

Birsen git bakalım cnm ne kadar olmuş Alişle ömüş

bende bugün gideyim bakyım diyorum
çünkü dr.umuz takip edelim her hafta az kilo almış dedi

başka bişi aklımda kalmamış

kızlarr bursalı hatunlarrrrrrr
ben bugün çarşıya alışverişe çıkıcam hani şu uzun çarşıya
ama zeynebi nerde emzirsem altını değişsem aklıma hiç bi yer gelmiyo
çarşıya gidincede erken gelinmiyo malum
bana bi yer bulunnn lütfennn

aman yaa ömer koltukdan düşüyordu az kaldıı offfffffffffffffff yaaa ben bu çocuklara mukayet olmama lazım

zeynepciğim cnm pusetle gidiyorsan arabasında değiştir altını dışardada meme verme mama ver olmadı sağ evde öle çık dışarda 5-6 saat kalabiliyor anne sütü

hadi ben kaçtımm

aman yaa ömer koltukdan düşüyordu az kaldıı offfffffffffffffff yaaa ben bu çocuklara mukayet olmama lazım

zeynepciğim cnm pusetle gidiyorsan arabasında değiştir altını dışardada meme verme mama ver olmadı sağ evde öle çık dışarda 5-6 saat kalabiliyor anne sütü

hadi ben kaçtımm

cnm yaaa biz daha bebek arabası alamadık ki offfffff
alsak çok ii olurdu da

kızlarr bursalı hatunlarrrrrrr
ben bugün çarşıya alışverişe çıkıcam hani şu uzun çarşıya
ama zeynebi nerde emzirsem altını değişsem aklıma hiç bi yer gelmiyo
çarşıya gidincede erken gelinmiyo malum
bana bi yer bulunnn lütfennn

amaaan bir kerede ben çıktımda rezillik yemin ederim bi yer bulamamıştım görümcem bursa mantoda çalışıyo ondan rica et alt katında emzir en uygun orası çiddiyim bak adı nagihan canım çok zor çarşıda müsait bi yer yok hiç:1no2:

Back
X