2009 Nisan Anneleri buraya

didem başım çok ağrıyo yaaa evde kolayca yapabileciğimiz bişe varmı o yağlardan fln bulamam şimdi...

iyi akşamalr arkadaşlar.bugün çok yavaş ilerliyoruz.acaba sadece bizim forum mu hep hata veriyor yoksa sayfanın genelinde mi hata var.

kızlar günaydın arkadaşıma kahvaltıya gidicem bu gün geziyim gezebildiğim kadar demi bebiş doğunca zor gezerim...................

günaydın selinayyy günaydın nisan anneleri

bende kahvaltıdaydım annemde kıyamam ne güzel kahvaltı hazırlamış......

ordan işe geldim...

gez gez tadını cıkar sonra eve kapancaz bi süre

ya bende beyaz renkli akıntı başladı sizde olan varmı? kötü bişey degıl sanırım oluyormuş

bide ade merkeye özel mesaj atıcam özel mesaj atmak için ne yapmalıyım

günaydın selinay oh oh bizim yerimizede gez bari biz işteyiz
selinay benim göbek belli oluyo artık yani şişmeye başladım göbeğin çatlamaması için ne sürüyosun ben başlıcam sürmeye badem yağını biliyorum sadece onu sürsem faydalı olurmu

günaydın urla bak şimdi kullanıcı paneli yazıyo ya yukarda oraya tıkla orda solda özel mesajlar yazıyo onun altındada yeni özel mesaj gönder diyo
ondan sonrasını yaparsın zaten ade merkenin nickini doğru olarak girmen gerek tmm cnm

ya dün akşamda kafama takıldı ben 14 temmuzda sigillerim yakılmıştı sonucta anestesi alım

ilk doktora gıttıgımız tarıh 18 agustos ve bebeiş tam 6 haftalıktı yani hamilemıydim ama

12 temmuzda adetim bitmişti

hiç anlam veremıyorum

2li testimde güzel cıktı cok korkuyorum

anestezi aldıgım için bebişim ya sakat olur ya kalbi delik

Günaydın selinay, bursasu, urla

Selinay bugünlerde gez tadını çıkar
Bebek olunca bi süreliğine eve kapanacağız

Bursasu bende bebek yağı aldım karnım için
Ama bir kere kullandım

Urla Allah göstermesin öyle düşünme
Olumlu düşünmeye çalış
Allah bütün anne olacakların kuzucuklarını korusun

Özel Mesaj kullanımını kapatmışsınız. Bu nedenle Profilinizden tekrar Özel Mesaj kullanımına izin verene kadar, Özel Mesaj gönderemez ve alamazsınız.

bu yazıyor

Allah korusun cnm belki ilk gittiğinizde 6 haftalık değildi doktorlarda bazen şaşırabiliyo mesela benimki ben 9.haftadaydım muayene gittik senin yumurtlaman geç olmuş falan dedi daha 7-8 haftalık dedi yani böyle karışıklıklar olabiliyo hem testinde güzel çıkmış bu tür çekindiğin şeyler varsa doktorunla konuş bi istersen yada konuştunmu

bende bebekyağı kullanıyorum göbeğim için....akşamları ve sabahları sürüyorum bolca.....göğüslerede sürüyorum eller temizlensin diye:)).....badem yağını daha önce kullananlardan duyduğum kadarıyla kıllanma yapma ihtimali varmış.....kakao yağı aldım ama onu hiç kullanmadım....sonuçta çalışan insanlarız ve yağı yedirip bekleme süremiz pek olmuyor...bebe yağı giysilere zarar vermediğinden dolayı sürüp çıkabiliyorum....umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…