2009 Nisan Anneleri buraya

kan testi sonuçlarımda çıkmış doktor aradı akşam banada ikili test çok güzel başka teste gerek yok dedi ama ben yinede yaptırım sanırım
benimde % 70 kız dedi doktorum :)

beyzak geçmiş olsun kalp atışları sekizinci haftada duyuluyo bizde önce keseyi gördük sonra kalp atışlarını duyduk yani takma kafana canım:::[/QUOTE]

Tşk ederim selinay.bunları duymak birazda olsa içimi rahatlatıyor.c.tesi günü doktora gittiğimde 8 hafta 2 günlük olucak.inşallah size güzel haberlerle dönerim.ben 6 hafta 4 günlükken gittiğmde karından muayene oldum.doktor vajınal muayene yapsaydık görürdük ama gerek yok 2 hafta sonra bakarız dedi. ilk başlarda az da olsa kahverengi lekeler geliyordu şimdi kesildi gerçi ama onlarda biraz korkutmuştu beni.

beyzaak çok geçmiş olsun.inaşllah bu bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına.benim anlamadığım gebelik bitince kanama olmuyor mu veya çok şiddetli kasık ve bel ağrısı.yani bu kadar sessiz sedasız mı bizi bırakabiliyor bebeklerimiz.rabbim o acıyı hiçkimseye yaşatmasın.:

megulcum doktorunda ilk sorduğu soru o oldu zaten kanaman oldumu ama koyu renkte leke bile gelmedi.buna bozulmuş gebelik missed abortus denliyormuş. hç bir belirti vermeden sonlanan gebelik.büyük ihtimalle kromozom eksikliğinden dolayı olurmuş.araştırmaya bile gerek duymadı doktorlar.3 den sonra araştırıyorlarmış.ben 8 haftalıkken doktora gittiğimde aşağı yukarı hareket ettiğini gördüm üstelik doktor sevdi annesi şuna bak diye.8 haftalık ama 9 haftalık kadar nerdeyse gelişmiş maşallah çok ii dedi.ama 13 haftalıkken kontrole çağırdıklarında 10.cu haftaya girdiğinde öldüğünü tespit ettiler.çok ilginç.ALLAH ı takdiri ilahisi artık.bu 2 sene önce oldu.

Selam herkese ;
ben bugün fazla iyideğilim ,
havada kapali - sakin birgün
dün akşam yemekten sonra hepsini çikardim.
Tam geçti diyorum. Bebeşim kendini hatirlatiyor.

Hoşgeldin Şirvan
Havanın kapalı olması benide etkiliyooo
Az kaldı geçecek bulantılarımız canım
Bendede oluyo arada bir

kızlarrr günaydın , tünaydınnn
gezmeye gidenler için (selinay) cok özeniyorum sana

hemde kahvaltıyaa, ben pazar günlerini sadece güzelce saatlerce kahvaltı yapabilmek için bekliyorum, hafta içi tostla idare ediyoruzz.
canım ba sagrısı için rezene cayı cok ii, susam yagı masajı
en yakın zamanda bi aktara ugra bence hem bunlar evinde dursun hep lazım olacak

bursa su göbek için daha önce zeytinyagı konusmustuk, hem sadece göbege değil göbek deliğinden makata kadar özellikle normal dogum yapacaklar için perlinanın esnemesini saglar,
hem bebeklerde de bi arkadasın ablası zeytinyagı denemiştiii oda süper sonuc vermiştii
hem hiç zararı yokkk....

kızlar ben forumu acarken sonuncu sayfayı tıklıyorum sonra oradaki numaralardan en son okudugumu bulana kadar ters tıklayıp yeni pencerede ac yapıyorum, böylece 5-6 sayfa acılıyor ve ben sırayla hepinizin yazdıgını okumaya calısıyorum

bazen arada kopukluklar oluyooo
site yetkilileri sesimizi duymadı sanırım daha :::))))))

saglıcakla kalın.....

dün derdimi sizinle paylaştıktan sonra mecburen çıktım ve malesef bizim tartışma gece 2 ye kadar devam etti...:çok üzgünüm: eşim haklı olduğunu düşündüğü meselede geri adam atmaz hakkını savunur durur..ben en sonunda sancım var artık bebeğe zararı olcak Allah korusun falan diyerek olayı kapattım ama bütün gece sancım oldu :a015: ve sabaha kadar çok korktum ...halen hiçbir şey çözülmedi ama umrumda değil Allah korusun bebeğime bir şey olursa daha mı iyi o yuzden bıraktım ve malesef yok sayıyorum onu... bebeğim daha önemli ..Dünden beri olan desteğiniz için çok teşekkürler...İyiki varsınız..Allah sizi üzüntü ve kederden uzak tutsun...

zeytinyağ sürcemde nasıl süreyim işe nasıl gelcem akşam sürsem nasıl yatçam yağlı yağlı leke olur her yere.akşam işten gelince süreyim yatana kadar dursun üstümde yatarken yıkanırım ama öylede bi faydası olmazki ya iz bırakmayacak bi yağ olması gerek

selam arkadaşalr...
okuldan yeni geldim genelde bu saatler girebiliyorum zaten. herkese sağlılkı ve güzel bir gün diliyorum.
iyüksel, çok üzüldüm inşallah bir an önce düzeirsiniz.. Allah yardımcın olsun canım... kendini üzmemeye çalış dualarımız seninle ve bebişinle...

arkadaşlar size bi sorum var. ben okulda bazen ki sık çok sinirleniyor veister istemez bağırıyorum... bazen bunun bebeğe zararı olacağından korkuyorum. sizce olabilir mi... yoksa benim kuruntum mu..

cnm bak stres olunca bebeğin suyu artarmış öyle duydum.sen aynen dediğin gibi yap gerçekten takma onu yok say şimdilik :) bebeğin olunca birlikte savunursunu hakınızı :) öptüm seni canım

sinirlilik ve stres ister istemez hepimizin yaşadığı şeyler bu kadar incelemeyin arkadaşlar annelerimizde sinirlenmiştir bizlere hiç bişey olmamış yani bu kadar ince düşünrsek asıl o zaman zarar veririz diye düşünüyorum ben nede olsa sakınan göze çöp batarmış.

arkadaşlar size bi sorum var. ben okulda bazen ki sık çok sinirleniyor veister istemez bağırıyorum... bazen bunun bebeğe zararı olacağından korkuyorum. sizce olabilir mi... yoksa benim kuruntum mu..

geda sende sakin olmaya bak.hamileyim ben bebeğim var benim diye derin bir nefes al sinirlenince.bak ben ilk hamileliğimde bir gün çok sinirlenip ağlamıştım.annem bebeğini düşün ona bişey olur dedi.1 kaç hafta sonra gittiğimde bebeğim ölmüştü.tabiki ondan ölmüştür demiyorum büyük ihtimalle kromozom eksikiğinden öldü.ama insan ona bağlayıp dahada kendine kızıyor.bu sefer kendinle barışamıyorsun bir süre.psikolojik olarak sorun oluyor işte.

teşekkürler bursasu ama işte yeni bebeği olmuş bi arkadaş bugün öyle söyledi bağırınca karnında bi zorlama olabilir falan filan deyince ben biraz kaygılandım. yoksa bende senin gibi düşünüyorum. ama işte bazen insan böyle oluyo:):)

evet buna katılıyorum.ince eleyip sık dokumak sinirlenmekten daha kötü olur.kendimii dinleyip her noktayı kafaya takmış oluyoruz.bu da bizi geriyor.

beyzacım geçmiş olsun canım. inşallah bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. .. teşekkürler tavsiyen için... inşallah uygulayabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…