teşekkürler bursasu ama işte yeni bebeği olmuş bi arkadaş bugün öyle söyledi bağırınca karnında bi zorlama olabilir falan filan deyince ben biraz kaygılandım. yoksa bende senin gibi düşünüyorum. ama işte bazen insan böyle oluyo:):)
ama geda bizim bebeklerimiz daha ufak hadi şöyle 25-30 haftalık olsak hani erken doğum riski sinirden stresten gerilme ve kasılma olabilir
bence bağırma değilde annenin üzülp ağlaması bebeği etkiler diye düşünüyorum
kötü şeyşer düşünmeyin kötü olmasın çünkü insan ne isterse düşünerek yapabilir
her zaman pozitif düşünmeye bakın kızlar
kızlar bir türlü anlamıyorum ve çok üzülüyorum bebeğin anne karnında ölmesini ve bunun farkedilmemesini yani kanama ağrı vs gibi şeyler olmadan öyle sessiz sedasız bırakıp gidiyorlar mı nasıl olur ya nasıl?? bu konuda nette çok araştırma yaptım ama aydınlanamadım. ben neredeyse birbuçuk aydır doktora gitmiyorum doktorum 20 ekimde gelirsin demişti çünkü. biz bebişlerimizin bizimle birlikte olup olmadığını nasıl anlayacağız?? sürekli doktorada gitmek istemiyorum zaten ilk üç ay doktorlar gerek görmüyor. ben öğrendikten sonra iki kere gittim aslında bir çünkü ilkinde hcg testim bile kesin değildi mecburen bekleyelim dedi doktorum.
arkadaşlar nolur dua edin hiç kimse bebeğinden ayrılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?