2009 Nisan Anneleri buraya

ama geda bizim bebeklerimiz daha ufak hadi şöyle 25-30 haftalık olsak hani erken doğum riski sinirden stresten gerilme ve kasılma olabilir
bence bağırma değilde annenin üzülp ağlaması bebeği etkiler diye düşünüyorum
kötü şeyşer düşünmeyin kötü olmasın çünkü insan ne isterse düşünerek yapabilir
her zaman pozitif düşünmeye bakın kızlar

bursasu teşekkürler canım... ben de kendimin çok rahat davrandığımı düşünüp kaygılanıştım.. daha yolun başı sayılır hemen son aylarda gibi korkuttular beni okulda.. hiç bir bilgim olmayınca bu konuda:):)
beyzacım ben 13hafta 6 günlük hamileyim canım...

ben gerçekten buna inanıyorum.llk bebeğimde şöyle olursa böyle olursa düşrse giderse kanarsa o kadar çok kuruntu yaptımki başıma geldi.şimdide biraz var tabi ama daha iyiyiim geçenkine göre..oda bir öncekinin etkildiği psikoloji.bebeğmi görünce oda geçecek inşallah c.tesi

ben mayıs annesi olacağım kısmetse. mayıs annelerini bulamadım.hem nisan anneleri benden biraz daha önde onlardan takip etmek daha ii olur diye düşündüm.7+6 dayım bugün.6+4 iken karından ultrasonla göükmedi.bu c.tesi 8+2 olacak o zaman gideceğim inşallah bebeğimi görürüm..sadece kese gözükmüştü.1cm bilmem kaç mm ama mm ii unuttum şimdi :)

kızlar bir türlü anlamıyorum ve çok üzülüyorum bebeğin anne karnında ölmesini ve bunun farkedilmemesini yani kanama ağrı vs gibi şeyler olmadan öyle sessiz sedasız bırakıp gidiyorlar mı nasıl olur ya nasıl?? bu konuda nette çok araştırma yaptım ama aydınlanamadım. ben neredeyse birbuçuk aydır doktora gitmiyorum doktorum 20 ekimde gelirsin demişti çünkü. biz bebişlerimizin bizimle birlikte olup olmadığını nasıl anlayacağız?? sürekli doktorada gitmek istemiyorum zaten ilk üç ay doktorlar gerek görmüyor. ben öğrendikten sonra iki kere gittim aslında bir çünkü ilkinde hcg testim bile kesin değildi mecburen bekleyelim dedi doktorum.
arkadaşlar nolur dua edin hiç kimse bebeğinden ayrılmasın

kızlar bir türlü anlamıyorum ve çok üzülüyorum bebeğin anne karnında ölmesini ve bunun farkedilmemesini yani kanama ağrı vs gibi şeyler olmadan öyle sessiz sedasız bırakıp gidiyorlar mı nasıl olur ya nasıl?? bu konuda nette çok araştırma yaptım ama aydınlanamadım. ben neredeyse birbuçuk aydır doktora gitmiyorum doktorum 20 ekimde gelirsin demişti çünkü. biz bebişlerimizin bizimle birlikte olup olmadığını nasıl anlayacağız?? sürekli doktorada gitmek istemiyorum zaten ilk üç ay doktorlar gerek görmüyor. ben öğrendikten sonra iki kere gittim aslında bir çünkü ilkinde hcg testim bile kesin değildi mecburen bekleyelim dedi doktorum.
arkadaşlar nolur dua edin hiç kimse bebeğinden ayrılmasın

merhaba kızlar 2 li etst sonuçlarımı aldım maşalla maşallah iii dedi doktorumuz herşey normal miş
benim bhcg 44,9 çıktı ne oluyo yani şimd bu anlamadım doktorumda bişey demedi 1 ay daha sabret dedi 16 haftada çağırdı ofofffffffffffff 1 ay gecermi şimdi bana yahu

yuksel cim
sana dün yazmıstım uzun uzun okudun mu
neden bu kadar kavga ettiniz ki bizimki b...ktan bi sebebti
eminim sizinki de öyledir yada önemli bişi bile olsa bebişten önemli değil unutma
sen anlat, anlattıkca rahatlarsın canım

bursasu zeytinyagını bir fısfıslı siseye doldur, ve az dök ve emene kadar vucudun ovala
ben aksam yemektem sonra yapıyorum sabaha kadar bişi kalmıyorr, eski bir tsörtünü de bunun için harcayabilirsin, pijama içine onu giyersin

geda cım sakin olmak en iyisi
ben ok sinirli biriyim aslında, şirkette biraz korkarlardı benden ama simdi saldım iyice cünkü biliyorum ki benim stresim ve sinirim bebişe gecer, bak dikkat et huzursuz hamilelik gecirenlerin bebişleride huzursuz olur, hatta ileride karakterlerini bile etkiler

pırılcım
merak yok canım, bak ben 15 haftalıkken ilk defa doktora gittim,
doktora gittiğine aslında olacakları engellemiş olmuyoruz, biraz içimiz rahatlıyor o kadar, olacak zaten olacaktır, tevekkül yaniii

TÂBİ OLMAYAN SEY TIBBİ DEĞİLDİR...

sengün sevindim canım

sonucu bende anlam veremıyorum beklıcezzz

ama benım 15 günüm var bebişimi görmek için

sengün sevindim canım

sonucu bende anlam veremıyorum beklıcezzz

ama benım 15 günüm var bebişimi görmek için

sengunn gözün aydın bende daha 2 li testi olmadı bu cumartesi olcam inşallah valla en son herşeyi ben öğrencem heralde en sonda ben doğurcam heheh benim bebiş sizinkilerden küçük

Sengün gözün aydın canım:)
Darısı sonuç bekleyen hamişlere inşallah

Didem iyiki burdasın sen
Senden çok iyi şeyler öğreniyoruz
Paylaşımın için teşekkürler canım

kızlar slm,bursasu bende bebeyağı kullanıyorum dalinin spreyli olanından,içine birazda zeytinyağı koymayı düşünüyorum didemin dediği gibi,ilkinde kozmetik kremlerde kullandım çokta para verdim ama yinede az bi çatlağım var bundada hayırlısı bakalım..........

didemcim baş ağrısı için tavsiyelerine teşekkürler canım,akşam bilseydim rezene vardı evde aslında canım bide rezenenin müthiş süt yaptığını duymyştum...

amiinnn canım tabiki tüm dualarımız böyle.bende başıma gelmeden bilmiyordm böyle birşey olduğunu.hatta azıcık ağrım olsaa.kanamam varmı diye bakıyordum yoksa içim rahattı ama doktora gittiğimde şok oldum.3 hafta gibi bir süre karnımda ölü kalmış ve kana karışmaya başlamış.yüzümde temre gibi yaralar çıkmaya başladı.bi onlara soğuktan cidlim kurudu dedik ama değilmiş meğerse.kana karışmaya başlamış.sırtımda sadece 1 gece şiddetli bir ağrı olmuştu o kadar.inan başka hiç bir belirti vermedi.yani olabiliyor.ama takmaya gerek yok.ALLAH ın takdiri ilahisi.bak şimdi yeniden hamileyim ve bebeğimi görmek için heyecanlanıyorum inşallah görürüm.

yalnız kızlar sie bir şey söyleyeyimmi bir gece yataktan fırladım kendimi o kadar tuhaf hissettimki sanki gösümde bir kuş çırpındı.o gece zaten içime bişey düşmüştü ama konduramadım. ama siz nisan anneleri zaten ilk 3 aylık tehlikeli dönemi atlatmışsınız ALLAH BEBEKLERİMİİ KUCAĞIMIA ALMAYI NASİP ETSİN AMİN..

kızlar göbeği belli olan varmı mesela ben sizin gçbişler çıktımı ay utanmasam resim koycam hihihi

kızlar ben yıne cıkardım

başımdada agrı var off yaaa
bi gecmediiii gitti hamilelıgın tadını hiç çıkaramadım

hep ay istifra etcem ay midem bulanıoo ay tiksindim v.s

bursasu koy canım niye utanıyosun.............
urlacım dünde ben öyleydim canım çok zor yaaaaaaaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…