Şirvancım sanırım bizim bi cinsiyet listesi hazırlamamız lazım ben nasıl yapılacak bilmiyorum.Sizler daha bilgilisiniz bu konuda hemen hemen herkesin cinsiyeti belli oldu.İsterseniz bi liste hazırlayalım.
Arkadaşlar benim kasıklarımda genelde sağ tarafımda ara ara ağrı oluyo sizdede oluyomu? Önceki gün birazda sinirlenmiştim birden ağrım oldu çok korktum hemen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için.Bu arada bel ağrılarımda başladı.Sizlerde durum ne, acaba doktoramı gitsem .Daha geçen hafta doktordaydım herşey yolundaydı ama hemen panik oluyorum işte.Lütfen yardımcı olun.
günaydın arkadaşlar,
gerçekten ne kadar alışmışız buraya, devamlı girdim siteye bugün açılınca çok sevindim. Ben bugün kötü başladım güne midem çok bulandı hatta iş yeri girişinde çıkardım birazherşey normale dönmüş gibiydi halbuki. neyse olacak artık bunlar. hepinizi öpüyorum iyiki burada buluşmuşuz. bu arda inşallah bir daha sorun yaşanmaz ama en azından bir mail grubu oluştursak da birbirimizi kaybetmesek dimi ??? ben 2009nisananneleri diye groups.yahoo da bir grup oluşturdum isteyenler oraya üye olsunlar. en azından hiç bağlantımızı kaybetmeyelim derim bennnn
benimde ağrılarım oluyo ama bacak bacak üstüne atarsam veya aykalarımı kaarnıma doğru çekince sanki bebek istemiyo hemen bi ağrı oluyo bende hemen düzeltiyorum kötü şeyler düşünmeyin kızlar
ıhlamur un zararı olmaz canım
ama abartma tabi mideni bozabilir
maydanoz gibi iltihap önleyiciler zarar verebilir oda ilk 3 ay
kocaman öpüyorummm
Arkadaşlar benim kasıklarımda genelde sağ tarafımda ara ara ağrı oluyo sizdede oluyomu? Önceki gün birazda sinirlenmiştim birden ağrım oldu çok korktum hemen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için.Bu arada bel ağrılarımda başladı.Sizlerde durum ne, acaba doktoramı gitsem .Daha geçen hafta doktordaydım herşey yolundaydı ama hemen panik oluyorum işte.Lütfen yardımcı olun.
canım bende de karın ve bel ağrısı var ve sağ tarafta daha yoğun.doktorum bana normal olduğunu rahmin büyümesi ve yukarıya doğru çıkmasıyla oluyormuş.karın kasları zayıf olanlarda daha çok hissediliyormuş.inşalah bişeyimiz yoktur.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?