2009 Nisan Anneleri buraya

Selam;
Benim de %70 oğlum olacak..Bu sene tam bir erkek senesi galiba,kimi duysam erkek..
Hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin allahım hepimize,sağlık,sıhhat versin tüm bebişlerimize ve bize..:ecrin_bebek:

meraba kızlarrrr

sonunda kavustuk
senırım site yetkilileri sesimizi duydu ve bakım yaptıı ama 2 gün cok feciydii
eşim bile arkadasların ne oldu diye soruyorduuu

herkesin ii olduguna sevindimmm

biz dün yaptrdıgımız testlerin sonuclarını aldıkk
süperr dedi
vitamin bile vermeye gerek duymadı

TABİ OLMAYAN TIBBI DEĞİLDİR dedim:)

sanırım doktor da bana alısacak

cinsiyetler erkek gibi bakalım 2009 erkek senesi olsun::)))
zaten etrafta adam gibi adam kalmamıstı bizimkiler geliyoooooo

herkesi cokkkkkkk kucaklıyorum özlemle
saglıcakla kalın

Arkadaşlar benim kasıklarımda genelde sağ tarafımda ara ara ağrı oluyo sizdede oluyomu? Önceki gün birazda sinirlenmiştim birden ağrım oldu çok korktum hemen sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için.Bu arada bel ağrılarımda başladı.Sizlerde durum ne, acaba doktoramı gitsem .Daha geçen hafta doktordaydım herşey yolundaydı ama hemen panik oluyorum işte.Lütfen yardımcı olun.

Şirvancım sanırım bizim bi cinsiyet listesi hazırlamamız lazım ben nasıl yapılacak bilmiyorum.Sizler daha bilgilisiniz bu konuda hemen hemen herkesin cinsiyeti belli oldu.İsterseniz bi liste hazırlayalım.

doğal hekimizde geldi, merhaba didem nasılsın

bu arada ıhlamurun zararı varmıdır, çok istediğim halde çay içemediğim için , günde 2-3 bardak ıhlamur içiyorum.
kaç gündür soracam giremiyorum ki sorum . . hadi cevaplamanı bekliyorum. şekerim.

Şirvancım sanırım bizim bi cinsiyet listesi hazırlamamız lazım ben nasıl yapılacak bilmiyorum.Sizler daha bilgilisiniz bu konuda hemen hemen herkesin cinsiyeti belli oldu.İsterseniz bi liste hazırlayalım.

canım o liste yapıldı. fakat bu konunun içine koyulmadı, görülmesi kolay olsun diye nisan annelerin altında yer alıyor, gir incele istersen ...:1hug:

ebrartuba 2009 bebeklerinin cinsiyetiyle ilgili bi konu mevcut zaten ayrı bir yere açıldı bu konu nisan anneleri topiğinde

benimde ağrılarım oluyo ama bacak bacak üstüne atarsam veya aykalarımı kaarnıma doğru çekince sanki bebek istemiyo hemen bi ağrı oluyo bende hemen düzeltiyorum kötü şeyler düşünmeyin kızlar

nisan anneleri bişey soracağım.
tetenoz aşısı ne zaman vurunuluyor? ben 16+3teyim.
ben doktorumu değiştirdim. son olarak yeni doktoruma 14+5ken gitmiştim.bir de 19+5ken özel bir hastanede uygun fiyata randevum var ama normalde o hastaneye gitmeyeceğim.
yani yeni tercih ettiğim doktoruma ne zaman gitmeliyim? 21.haftada falan gitsem olur mu?ne yapsam?
2li testim şükür iyi çıktı.3lü teste gerek var mı?
çok teşekkürler kafam çok karışıyor

günaydın arkadaşlar,
gerçekten ne kadar alışmışız buraya, devamlı girdim siteye bugün açılınca çok sevindim. Ben bugün kötü başladım güne midem çok bulandı hatta iş yeri girişinde çıkardım biraz herşey normale dönmüş gibiydi halbuki. neyse olacak artık bunlar. hepinizi öpüyorum iyiki burada buluşmuşuz. bu arda inşallah bir daha sorun yaşanmaz ama en azından bir mail grubu oluştursak da birbirimizi kaybetmesek dimi ??? ben 2009nisananneleri diye groups.yahoo da bir grup oluşturdum isteyenler oraya üye olsunlar. en azından hiç bağlantımızı kaybetmeyelim derim bennnn

canım nasıl üye oluyosun , tarif ette bende olum.
benim yahoo adresim var.. ama nasıl olacağımı bilmiyorum.

benimde ağrılarım oluyo ama bacak bacak üstüne atarsam veya aykalarımı kaarnıma doğru çekince sanki bebek istemiyo hemen bi ağrı oluyo bende hemen düzeltiyorum kötü şeyler düşünmeyin kızlar

Bende neden bu kadar sık oluyo acaba bu ağrı.En iyisi ben doktoruma sorayım böyle kendikendime kurup durucam kafamda.Teşekkürler bersasu.:CüvCüv:

oh ohhh herkesin oglu oluyo benim kızım çookk kıymetli olucak:)Çok şanslıyız kız anneleri ..Erkekler hep kızlarımızın peşinden koşucaklar:):)
Benimde kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyor.Bunu doktora sordum normal bişey hamilesin sen dedi...Bende rahatladım..

ıhlamur un zararı olmaz canım

ama abartma tabi mideni bozabilir

maydanoz gibi iltihap önleyiciler zarar verebilir oda ilk 3 ay

kocaman öpüyorummm

ıhlamur un zararı olmaz canım

ama abartma tabi mideni bozabilir

maydanoz gibi iltihap önleyiciler zarar verebilir oda ilk 3 ay

kocaman öpüyorummm

çok teşekkür ederim hayatım. bende doktora maiil yollamıştım.
maili sizle paylaşım .

Mine Hanım Günaydın;

Ben bugün itibarıyla 13+5 günlük oldum .

Bazı bitki çaylarının zararlı olduğunu duydum, erken doğum yada düşüğe kadar yol açma ihtimalleri olabiliyormuş,

* ıhlamurun herhangi bir zararı varmıdır, Günde kaç bardak içilmesi uygundur.

ŞİRVAN HANIM MERHABA ,
IHLAMURUN BİLİNEN ZARARI YOK AMA İDEAL OLARAK GÜNDE 2 BARDAKTAN FAZLA ALMAYINIZ

canım bende de karın ve bel ağrısı var ve sağ tarafta daha yoğun.doktorum bana normal olduğunu rahmin büyümesi ve yukarıya doğru çıkmasıyla oluyormuş.karın kasları zayıf olanlarda daha çok hissediliyormuş.inşalah bişeyimiz yoktur.:CüvCüv:

arkadaşlar bende de 2 haftadır sarı akıntı geliyor.salı günü kontrolüm var ama kafama takılıyor.aynı sorunu yaşayan var mı?

Çok teşekkür ederim megulcüm.Bende ilk önce öyle tahmin ettim ama sonrada panik yaptım işte.İşyerime benim için kanepe aldık geçen gün ara ara gidip uzanıyorum artık.İdare edicem bu şekilde.Dediğin gibi inşallah bişeyimiz yoktur.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…