2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

sonunda hamile kaldığım kiloya indim 1 ayda 7 kilo gitti kolikli bi kızımın olmasının tek faydası u oldu

sonunda hamile kaldığım kiloya indim 1 ayda 7 kilo gitti kolikli bi kızımın olmasının tek faydası u oldu

ah ah böyle bir cümleyi bende kurabilecek miyim acaba iyice umudu kesmeye başladım.
benim göbekle çok derdim yok ama sanki göbek doğumda olduğu gibi kalçaya geçti kocaman oldu ya noolacak benim bu halim.

oof benimde hiç birşeyim olmuyo üzerime alışveriş yapmam lazım ama kiloları verirsemde aldıklarıım kalacak sonra bende yazı elbiselerle geçirmeye karar verdim bol bol zayıflasamda giyebilirim böylece kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar ben de nisanda doğum yaptım , 60 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğum yaptım neredeyse 2 ay oldu hala 78 kilodayım kafayı yiycem .2 gün yediklerime dikkat edeyim dedim sütüm hemen azaldı. dışarı bile çıkmek istemiyorum artıkmafoldumben

ah ah böyle bir cümleyi bende kurabilecek miyim acaba iyice umudu kesmeye başladım.
benim göbekle çok derdim yok ama sanki göbek doğumda olduğu gibi kalçaya geçti kocaman oldu ya noolacak benim bu halim.

güzelim sen şimdiden başla - alışveriş merkezlerinde yürüyüşlere....,,

o kalçadaki şişkinlik anca yürüyüşle geçer.....

Al benden de o kadar 60 la hamile kadım 80 ile doğuma girdim doğum sonrası 69 oldum ama gel görki bi gram azalma yokkk , emzirdiğim için iştahımda çok açıldı napıcaz yaaa
yokmu sihirli bir formülll delikafadulden

Aynen ya,ben de pantolonların düğmesini iliklediğimde bir top beliriyor göbek çevremde,basket topudelikafadulden

Çiçekçim pantolonuna girebiliyosan şükret.. Benim eski pantolunumdan hiç umudum yok o nedenle çıkarmadım bilee.Acaba diyomki dolabımda en üste koysam en daracık pantolonumu onu her gördüğümde gaza gelirde koşmaya başlarmıyım yada yürüyüşe iyide bebeğimi napıcamm yook buda tutmadı şekerim en iyisi beklemekk benim durumum vahim yanii :sm_confused:

ancak spor çözebilir bunu , sezaryan olduğum için 3. ayın dolmasını bekliyorum şimdilik yürüyüş yapabiliriz. üfff yaaaaaaa çok kızıyorum kendime ne zorum vardı da aldım o kadar kiloyo diye .ilk 3 ay yaktı beni , benim bulantı kusmam hiç olmadı herkes kilo verir ben ilk 3 ay 5 kilo aldımcokacimcoook

güzelim sen şimdiden başla - alışveriş merkezlerinde yürüyüşlere....,,

o kalçadaki şişkinlik anca yürüyüşle geçer.....

ah şirvan ah nerde eski uzun yürüyüşler bu bücürle 3 adım geziyoz sonra hop emzirme odası . bütün alışveriş merkezlerinin emzirme odalarını öğrendim ancak gezmeyi beceremedik henüz.

bende 55 le hamile kaldım 75 lr doğuma girdim
şimdi 63 kiloyum
idealım 57 falan ama kesinlikle kemiklerimiz genişledi kızlaryani yine 55 kilo olsamda eski kotlarıma giremem çünkü kemikler genişledi ve göbeğim var ühühühü(

59 la hamile kaldım .. doğuma giderken .75.5 tum..

şimdi 68 kilodayım ...

dün korseylede olsa - bol bir kot pantolonum vardı. ona girdim..
ne kadar sevinidm. hamile pantalanlarından kurtuldum diye...

kısa bady giyemiyorum ama.. giyince kendimi çok iğrenç görüyorum..
karın popa almış başını gitmiş....koca memeleri söylemiyorum bile...

yine popoyu kapatacak uzun birşeyler giyiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…