2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

ben 200 gr daha vermişim 62 .8 oldum geri kalan 2.8 kilo gerçi kolikli bebekleri olan için kilo kalmaz hiç takmayın geceleri hpidik zıpıdık yapmaktan susuması çin çaba sarf etmekten gidiyo kilolar daha 1 ay oldu eski kiloma az kaldı

bende 8 kilo verdim kaldım öylecene çiçekkk banada kilo çizelgesinden yapsana

60 kg ile hamile kaldım 17 kilo aldım 8 verdim 69 kiloyum ve 60 kiloya düşmek istiyorum boy lazımmı boyum 1.68

çiçek senin ticker kilo verdiğini nerden biliyor yahu,onu da mı programladın,yoksa seni görüyor mu?hahahahakaydirigubbakcemile3

çiçek senin ticker kilo verdiğini nerden biliyor yahu,onu da mı programladın,yoksa seni görüyor mu?hahahahakaydirigubbakcemile3

hhaahah her seferinde yeni tickr yapıorm:)

canım teşekkürler çok güzel olmuş ama yapıştırıyorum çıkmıyor yinede çok sağol Şeniz

canımm madem olmuyo sayfasına gir ordan yapmayı dene

hhaahah her seferinde yeni tickr yapıorm:)

canımm madem olmuyo sayfasına gir ordan yapmayı dene

tamam canım oldu nokta nokta çıkıyorya ondan olmuyormuş takvimi açıp kopyalıyınca oldu çoooooooooooooooooooooook makbule geçti teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

güzel olmuş:) bişey diil canım inşallah kilo veririz de yeni ticker yaparız:)

inşallah canım bebişin dahada iyi oldumu,biraz düzeldi fazla ağlamıyorlar dedik benimki 3 gündür ortalığı yıkıyor ciyyak ciyyak bağrıyor

dün iyiydi bakalım bugün nasıl olacak hergün bişey çıkarıo bunlar yaa bu arada ben demin kulağının içini temizledim ilk defa

dün iyiydi bakalım bugün nasıl olacak hergün bişey çıkarıo bunlar yaa bu arada ben demin kulağının içini temizledim ilk defa

inşallah hep iyi olurlar bende kulağını iki gün önce temizleyeyim dedim baktım sürekli kulağını tutuyor korktum yarım bıraktım tırnağını kesmek daha kolay geliyor

ahhaa çiçek bugün kahvaltından sonra tartıldım 64.9 gramdım
şidmi düşünüyorum su içtim büsküvi yedim yuvarlama ben yinede 65 yazıyım diyodum ama akşama kadar 66 olurum heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…