2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

ben bu topiin adını doğumdan sonra kaç kilo aldık olarak değiştiricem:)

ay evet ya,2 aydır insan 1 gr bile vermez mi klava: Hamile kaldığımda 56 ydım,Doğuma 69 la girdim,eve geldiğimizde 63 tüm.Şimdi de 61 küsurlarda gidip geliyorum.Valla ne yalan söyleyeyim bugün aç geziyorum biraz,su içtim bol bol,vermek lazım ya bu kiloları,yaz geldi geçiyor!!:enbuyukkk:

selam arkadaşlar.bende bugüb tartıldım.moralimi bozmamak için 1 ay arayla tartılıyorum.58.5 kg la hamile kaldım79 la doğuma girdim.kırkım çıktığında 67 kiloydum.şimdi 2 ayımız bitti 3.aya girdi kızım ve 65 kiloyum.yavaşta olsa veriyorum diye sevindim napim.bende hiçbir kıyafetime giremiyorum.aynalara küstüm yaaa.

benim hamilelikten önceki kiloma 10 kilom var daha ((((((((((( duyanda hamilelikten önce sülün gibiydim sanacak heee:)))))))
Benimde 10 kilo var ama 1 gram bile azalma yookkk

ben bu topiin adını doğumdan sonra kaç kilo aldık olarak değiştiricem:)

Yada doğumdan sonra yerimizde saydık :)))):icecream:cokacimcoook

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH AAAAAAAAAAAHHH BU KİLOLARRRRR
BEN 54 KİLOYLA HAMİLE KALDIM 67 KİLOYLA DOĞUMA GİTTİM EVE GELDİĞİMDE 64 KİLOYDUM HERGÜN TARTILDIM HERGÜN 1 KİLO VERİYODUM AMA TARTININ İBRESİ 59 DA TAKILI KALDI 2 AY OLDU kaydirigubbakcemile3 ÇOKTA KAFAMA TAKMIYORUM ÇÜNKÜ BEBEĞİM EMİYO ŞİMDİLİK KİLO VERMEK BANA HARAM HEM ZATEN RAHMİN TOPLANMASINA 4 AY VAR AHAHAHAHA ZÜĞÜRT TESELLİSİ

57 kilo hamile kaldim 83 kilo doguma girdim.. dogum yapali 57 gun oldu 15 kilo gitti 68 kiloyum.. kilo veriyorum ama cok yavass.... dolabimda ne badi ne kot hicbise ustume olmuyor diye bugun gittim 4 tane elbise aldim kendime..

hamile kaldığım kilonun 1 kilo aşağısındayım 63 oldum ama yinede göbeğim kaldığı için kıyafetlerim olmuyor...ufaktan alışveriş yaptım işbaşı yaptığım için ama herşeyide baştan alamam ki...çaresiz birkaç parça eşyaya talim edicem biraz.....inşallah vücutlar toparlanır diye ümit ediyorum...yoksa dolaplar L bedenlerle dolacak....

bütün annelere selam
sizi önceden takip ediyordum ama aranıza yeni katılma fırsatı buldum.
napalım zamanla vericeğimize inanıyorum kiloları:))))
bende 64 ile hamile kaldım 81 doğuma gittim.70 le geldim şimdi 73 kilodayım aman ne güzel dimi((
veremiyorrruuummm dahada şişmeye devam ediyorummmm
var mı zayıflamak için bir formülünüz

65 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma girdim eve geldiğimde 70 tim şimdi ise 73 kiloyum kafayı üşütücem bu gidişle vereceğime alıyorum sanırım nutella yapıyo gecenin bir yarısı kalkıp kaşıklıyorum ama napiim elim ayağım titriyo aç kalamıyorum kocişşş benden iğreniyodur gibi geliyo çaresi olan varmı hem titremiyip her işe yetişip kilo verdirecek bir diyet acilindennnnn

geçen sene bu zamanlar diyetisyene gitmiştim ve 60 lilo olmuştum kendime güvenim gelmişti resmen ama şimdi offfff offfffff aynalara küstüm ya bugün alışverişe gittim bişeycik alamadım kollar olmuş dana gibi ne giysem yakıştıramıyorum amannnnnnnnn napalım çiçeğin dediği gibi emzirme bitene kadar sabredeceğiz başka çare yok gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…