2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

Yok Çiçek öyle deme.ılk doğuranlardan ne güzel haberler gelmişti.Hemen gitmişti kiloları.Ben de sevinmiştim okuyunca.Biz de iş yok(

40. gün 52,5 kiloyum. İnanılmaz mutluyum lakin göbüş var biraz. Kalan kilom, 4,5 ama ben 2,5 kilo daha versem yeticek bana. Aslında kilo değil sorun olan göbeğim gıcık olduğum tek şey.
Bu arada biz aslında gereksiz sabırsızlık yapıyoruz. 9 ayda aldığımız kiloyu 2 ayda göndermeye çalışıyoruz. Mantıklı düşününce sağlıklı değil aslında, normale dönmek için en az 6 ay olmalı.

off off nerdeyse 1 aydır 63,2 kg deyim ve hiç değişmiyo almıyorum ama vermiyorum da..tamam formumu korumak isterim ama şu anda form filan yok kiii..

kızlar burayada yazıyım şu saatten sonra 45 gün sonra korse işe yararmı..çıkarınca yine sarkık sarkık mı durur..

canım sen tak korseyi korse toparlıyo ve yavaş yavaş eritiyo geceleri çıkar gündüzleri tak ben ilk günler çarşafla sardıydım dıkı dıkı değil dikişler alındıktan sonra doktorum korse giy dedi giydim şiimdi doğum öncesi halime 3 kilom kaldı göbeğimde baya küçüldü

Ben 60 ile hamile kadım doğuma 80 ile girdim su anda 69 oldum günlerdir aynı kilodayım 1 gram azlama yook ...vermem gereken 9 kilo var ne güzel değilmi nedirki 9 kilooooo ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…