2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

sorma ya hadi göbek popo neyse de benim de kollar dana gibi neredeyse selülitli yani .
yarın işyerime gitmem gerekiyo üfff herkes bişey diycek zaten moralim bozuk kilolar nedeniyle bi de milleti dinle şimdi

kızlar kilo demeyin valla 73 kiloyum 67 ile hamile kalmıştım ztn kiloluydum bide üstüne bu kilolar eklendi...............

oof yaa yaz başladı bitiyo eskiden denize falan giricem diye sevinirdim şimdi kilolarla ne giyicem diye üzülüyorum sevmedim ben bu yazı inşallah seneye yaz da kilolardan yakınmayız da delikafadulden
bir de eyşan sanırım regl olunca gitmeye başlamıştı kilolar demişti ben oldum yeni bitecek bakalım bir işe yarayacak mı :çok üzgünüm:

ben arık sabahları nesfit öğlen ton balıı kepek ekmeği falan akşamda salata azcık yemek gece bol meyve ve süt içiom belki gider kilolar

bu gidişle biz kışa veririz kiloları

birde bebişler emerse kilo verirsin diyorlardı nerde yok öyle birşey veremiyorum bebğim emdikçe daha çok acıkıp yemeklere saldırıyorum vallahi :))))

kendime bile gülüyorum

ben arık sabahları nesfit öğlen ton balıı kepek ekmeği falan akşamda salata azcık yemek gece bol meyve ve süt içiom belki gider kilolar

ben de nesfit aldım ,ama o benim bağırsaklara hiç fayda etmedi,sabahları ben de ondan yiyorum,ama gündüz gezmelerimiz tam gaz,e insanlar o kadar hazırlık yapmışlar,yemesek olmaz dimi?Biz gitmesek bize geliyorlar,o zaman da ben hazırladıklarımdan yiyorum,accık ondan accık bundan derken sabah kahvaltımız az da olsa bir işe yaramıyor malesef.klava:

2009 nisan annesi sultan doğumdan sonra 10 kilo vererek 65 oldu
ve orda çakıldı kaldı:roflol:
bi ara 63e bile indi ama 65 sultanı sevdi:dilcikar::dilcikar:

emzirdikçe acıkıyorum aynen kilolarımdan çok şikayetçi değilim boyum kaldırıyor çünkü
ben derdim şu göbek of anam of
bugün gezmedeydik korseyle dolaştım bı sıcakta
ben böle olacak insanmıydım pehhh:roflol::roflol::roflol:

benimde 67,5 da takildi kaldi 5,5 kilom var...
gögüsler zaten iyice şişko gösteriyor insani.... anca kısa gider bizim kilolarrr...wallaa.....

ben haftada 1 kilo vermeye başladım kızlar sıpalar sağolsun gebelikten öncesine dönmeme 8 kilo kaldı böyle gidersek eskisindende aşağı inicem galiba

bende hamilelik öncesi kiloama döndüm yavaş yavaş aşağıya gidicem bu gaz sorunu geçmesse herhalde eski butun kıyafetler oluyo babayı masraf derdinden kurtardı benım kızım

hamileyken 22 kilo almıştım şimdi 6 kilo fazlam kaldı..

Ben boşuna az almışım ozaman 13 kilo aldım benim de 5 kilo fazlam var.Sen 9 ay hiç alma,ama şimdi de aldığın oncacık kiloyu vereme,burada bir yanlış var ama nerde??

Son düzenleme:
kızlar ben 61 şimdi ama bu altaki şeyi nasl düzeltecegimi bilmedgm için 62 gözüküyo çiçek sanada sormştum eski kiloma dönmeme 2 kilo kaldı 59 kalmştım am a55 falan olmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…