2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

saol canm yaaaaa aslında bunu kaldrıp sizin gibi bebegm gelişimyle ilgiliticker koymak istiyom ama onuda bilmiyom bende çokk oluyom galibaaaa

yok canım,estağfurullah,ben de yeni yeni öğreniyorum birşeyleri.baby gaga dan yapmıştım ben.Ama işin özü yine aynı şekilde tickeri hazırlayıp,kopyala yapıştır yapacaksın.Aynı profilindeki doğumtakip çizelgesindeki yere.değişik sitelerden yapılabiliyor,ben hangisini kopyalayacağımı bilemediğim zamanlarda deneme yanılmayla,hepsini deniyorum kopyalayıp yapıştırıyorum.

ay canm ben aslında kendi kendime ögrendim de benm önce kilo çizelgesi vadı bu tickeri nereye kopyalıcam onu bilemdm bu seferdeeee

bende diyom millet nerde burdamı kaynatıyonuz anamcanım sıkıldı orada yaaa

çiçek nerde ben orad aseni takip etcem kaç çabuk yakalıyom baaaak

valla öyle napak kız beraber büyürüz yoruldum ben tamam kaçma anacım

Çiçek tebrik ediyorum seni,ve kendimi de kınıyorum,ara ara 59,9 u görüyorum ama şöööle bir 55 olsam daha ne isterim

yaaaa. benim halaaa 6kilo var offf diyet mi yapıyorsunuz siz nasıl veriyonuz yaaa çiçegin bişi kalmamış masallah offff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…