2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

73 den 62 ye duştum kaldı 4 kilo bende bu kaynana varken 58inde altına düşerim gerçi kilo gitsede belim bile incecik olsada göbek var üstündede hafif çatlaklar ivrenç
lierac ampül aldım çatlaklar ve sarkılmayı toplasın diye umarım işe yarar

kızlar yaa 52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdimdoğumdan 2 gün sonra 66 kg dim..şimdi 34 gün oldu 62 yim ve 2 haftadır 62 kg dayım..hiç kilo veremiyorum..zaten hamile kaldığımda bile 5 kg fazlam vardı yani 15 kg fazlam var ne yapıcam ben yaaa..süt olsun diye öyle fazla da yemiyom..hem sütüm az hem kilo veremiyom offf offf...

bende 60 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim doğumdan geldiğimde 67.5 tum şimdi 14 gün oldu 65.6 kiloyum az kaldı 6 kilo verirsem bişi kalmıcak benim doktor dikişler alındıktan sonra hemen korseyi taktırdı ve dikişler varkende yünlü bişeyle sıkı sıkı sardırıyodu o sayede göbiş günden güne eridi az kaldı

bende sezeryanla doğum yaptım 54 le hamile kaldım 67 yle doğuma girdim şimdi 15 günlük olduk ve 60 kiloyum kalan 6 kiloyuda sevdim aslında bu yaşıma kadar hep kilo almak için uğraşmıştım nihayet oldu ama pek kalıcı gibi dumuyo günden güne kilo veriyorum sanki bakalım bazılarıda emzirme döneminde alınır diyorlar

kızlar harbiden yazık hepimize ne hale geldik yaa..benim inanın hiçbişeyim olmuyo nerdeyse hamileliklerimi giyip gezicem hala..yeni büyük bişeyler almakda istemiyorum alırsam hiç kilo vermeye çalışmam..ne giyecem ben yaaaaaaaaaaaa..........

sultan üzülme ben 64,5 a inmiştim şuan 65,7 yim:) delircem

croxilex ben ısrarla eski kotlarıma girmeye çalışıcam ya yaz gelio olmazki böyle hühühhü

kız soruya bak çiçke:))

valla tam üstüne bastın 2 gündür kabızıdm şeyim yırtıldı yapçam derken :))
ondan bi 2 gün daha çıkamamıştım hehehehahaha

kızlar ya o kadar problemle uğraşırken bide hemoroid oldum biliyomusunuz..zavallı ben daha önce hiç ne kabızlık ne bunu yaşamıştım ama maalesef doğumdan 15 gün sonra başladı..eşim geçer diyo ama nafile geçmiyo çok canım yanıyo yaaaa..öfff anne olmak ne zor işmiş..

canım hemoralgine diye bi ilaç var annem kullanıo bi dene iyi geliyomuş

aynen cnm bendede var çok zor
ya öyle deme çok farkedio 1 kilo edio 2*3 gün yapmadıysan:)
hehehe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…