2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

saol canım daha dr a gitmedim bi dr a gideyim sonra bakıcaz çaresine çünkü çok zor çok..acaba kadın hastalıkları uzmanına mı gitmeliyim kızlar..

geçmiş olsun canım.

canım hemoralgine diye bi ilaç var annem kullanıo bi dene iyi geliyomuş
Çiçek sende de her derde çare vardelikafadulden

bence göbeklerimizin resmini koyalalım ne kadar iğrenç oluğumuza bakalım heheh nasıl fikir

Olur.Başına utanç tablosu yazalımkaydirigubbakcemile3

bugünde 66ya düşmüşüm :SS

hamileliğimde 6.aya kadar giydiğim 3 tane keten pantalonum oldu nasıl mutlu oldum anlatamam
buna bile sevniceğim aklıma gelmezdi

valla bende 3 haftada 4 kilo verdim geri 3 kilo kaldı eski forma girmeye kırk çıkana kadar onada ineriz kırkımız çıkana kadar çünkü kızım çok yaramaz

bugünde 66ya düşmüşüm :SS

hamileliğimde 6.aya kadar giydiğim 3 tane keten pantalonum oldu nasıl mutlu oldum anlatamam
buna bile sevniceğim aklıma gelmezdi

dedim işte kaka yaptın kilo verdin hahahahahahahahahohohohohohoihihihihi

valla bende 3 haftada 4 kilo verdim geri 3 kilo kaldı eski forma girmeye kırk çıkana kadar onada ineriz kırkımız çıkana kadar çünkü kızım çok yaramaz

hey maşallah nasıl başarıosun güzelim yaaaaaaaaaa bizede anlatıver bari nr yiyosun tüm gün

oof sorma ya.. bnde fenayim 10 gundur kicimin ustune zor oturuyorum alla.wc ye gitmeye korkuyorum. allah yardimcimiz olsun..
28 gun oldu 13 kilo gitti daha cooook varr-tatlicadiarzu-

ne kilo vermesi yaaaaaaaaaaaaa aglayacagm hamileyken almadigim kilolari emzirirken alcam sanirim 59la dogum yaptim 61 oldum
ama kizlar bi istahliyim sormayin 2saat ecmiyo acikiyorum yemeyincede aninda sutum azaliyo bebegim bos bos cekiyo kiyamiyorum
gobege gelince benim catlagim yok azicik asik duruyo oda bi 3aya toparlanir olmadi biraz spor yapcaz neydek ben zaten gobeksiz olamam gobegim vardi onceden de sadece eski halini alsin yeter oy ALLAHIM sen bize yardim et

hemoroidi olan annişler nacizane bir tafsiyede bulunayım. klozette otururken ayakalarınızı tabure gibi bişeyle yükseltirseniz faydasını görürsünüz.

hala 66 yım
kesin beimn midem genişledi ben böle değildim aynen 2 saate kalmıyor acıkıyorum yaaa
hamileyim sanki hala

Ya ben de hastaneden geldiğim kilodayım.Ne olacak böyle?

al benden de okadar hiç oturmk yok bebeği emzir uyut ev işlerine koş nasıl geçiyo zaman anlamıyorum ama neden kilo veremiyorummmm
doğumdan sonra ödem olmuştu epiduralin tesiriymiş 7 kilo şişmiştim onu verdim bide hamilelikten 3 kilo zaten bebek 3 kilo doğdu nasıl iş bilmem şu süt işi bitsin hiçacımıcam kendime

süt işinin de biteceği yok benim az süt veren ezik memelerimi bile oğlum bayıla bayıla emio sanki antidepresan çıkıo içinden çok ağladımı memeye bi koyuyosun çocuk susuyo. 6. aya kadar böyle gider heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…