hangi sprey cnm o ya bende ondan kullanayımkızçelerine uzun uzun mutlu yıllar şenay....
evet mügecim ben yanlış anlatmışım önce spreyi sıkıyorum sonrasında otri bebeyle çekiyorum ama maşallah ecemin geçti hemen ben çok faydasını gördüm
cnm yaşlı değilde olgun gösteriyo :))bu arada hepinize günaydınlar güzel anneler
ya sarı saç 29 falan o kadarda göstermıyodu bence yani kimse şu yaştasın dememişti:1shok:
bak yaaaaaa bencede olmaz :))))tuğba sen kaç yaşındasın canım merak ettim şimdi
şirvan hoşgeldin
müge limonlu suyumu içtim ama kahvaltıya yumuldum.ben adam olmam
demekki eşin yaşlı gösteriyokaydirigubbakcemile3valla beni yakından görenler yani eşimin arkadaşları falan hep yasımı soyledıelr hatta eşimin kardeşi sananlar var ecemi benim kardeşim falan dışarıda o yüzden çok şaşırdım ne yalan soylıyım
sen şimdi bize taş mı attın heeeeeeeeeeeeeevalla bende denize katılıorum insan hissettiği yaştadır aynaya baktıgında mutluysan sorun yok eşin sana baktığında içi titriyorsa sorun yok bunlarda bende mevcut ben halimden çok memnunum ve genç anne olmanın avantajlarını yaşıyorum
çocuk doğurupta 49 kg olmak her babayiğidin harcı değil :))))
bende emziriyorum yani süt veriyorumbu arada ben dun gece eceme süt verdım sabahları verıyordum ama gece korkuyordum maşallah hem guzel uyudu hem bi rahatsızlık vermedı siz ne yapıosunuz geceleri kızlar
bu yaş konusu herzmn böyle oluyo cnmay benimn yaşım ne kadarda gündem konusu oldu ya baksana başkalarının üstünde hiçte bu kadar durulmadı keşke daha önce söyleseymişim bu kadar büyüyeceğini bilseydim 30 derdim olur biterdi ben halimdende kendimdende çok memnunum kompleksli bir hatun değilim yani
son defa söyluyorum ben 88 doğumluyum arkadaşlar oldumu ???????
aaaaa sendemi ikizlersin bnm doğum günümde 14/06/1985gerçektende öyle ama nedense bu sefer dahada bi vurdu herkeze şirvan kız o listeye benide eklede kapansın bu konu:)))16/06/1988
hep öyle oluyo aysuncum banada aynısı oluyoya ben birşey yememeye çalıştıkça daha çok yiyesim geliyo
egenin çubuk krakerlerini bitirdim:)
yelizz kimse senin için böyle düşünmüyor ki..arkadaşlar niye yanlış anlaşıldım şimdi anlamadımmm fesatmı oldum çekemedimmi oldum sen onlara bakma felan hiç hoş değilllll(((((((((((((((
ben kılolu değilim canım zaten 57 olsam ıdeal kıloma gelıcem su an o kadar fazlalığım yok dıyette yapmıyorum demıstım canım zaten sıcak su ıcıyorum bol bol bırde yuruyus oda sıkılaşmak ıcın hemde gezıntı oluyo bana işte
çubuk kreker tuzlu değilmi .. ben anlamadım şimdi. başka çubuk krekerdemi var...ya ben birşey yememeye çalıştıkça daha çok yiyesim geliyo
egenin çubuk krakerlerini bitirdim:)
ben kendşmle barışığımda - aynayla barışık değilim ne olcak şimdik..saol aysun'cum en önemlisi o zaten insan önce kendisiyle barışık olursa gerisi boşşş:))
ben varım burdan yakar yıkarım ortalığı ne demek ..neyse kızlar arkamdan kaynatmayın heeee ben çıkıyorum şimdilik öpüyorum hepinizi :))))
geçenlerde bu konu olmuştu. kemiklerim iri demişti. dışardnan öyle gözüküyor demişti yanlış hatırlamıyorsam..tuğbanın yaşını bırakıp senin kilona gelelim seherkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senin kilon yok ki niye vermeye çalıişıyorsunbilmiyorumkismile
ohhh valla kebabmış...şirvancım bu gün aşımız var ya ondan izin aldım cumada evde olucam bu hafta kebab valla pazarteside sinemaya götürmüştük okulu
59 kilo olsam bende bişey dert etmem şeker..maşallah kaynatmısınız ben bursadayım anneme geldım
tuğbacım tas gıbıısın anacım sen bakma kımseye
valla bende yasımdan memnunum 28 yasındayım :) 59 kıloyum hıcte sorun etmıyorum
şirvan sen gel hele ayarlanır bısıler bursalılar hemen bı organızasyon yapar bacım
aysun ballı ımonlu su ıyı gelır basla ve acele etme zamanla gıdıyo su göbek
guler gecmıs olsun canım
senay kızcelerın doğum gunu kutlu olsun canım
arkadaşlar niye yanlış anlaşıldım şimdi anlamadımmm fesatmı oldum çekemedimmi oldum sen onlara bakma felan hiç hoş değilllll(((((((((((((((
bencede şirvan çok haklı
bende dün aysuna 5 aylık hamile gibi göbeğin dedm
ama samimiyetine güvenerek dedim yoksa ne haddime
kırıldınmı kısssss aysuunnnn
problem burda zaten bende tuğbanın samimiyetine güvenerek aaa benden küçükmüşsün dedim ama işi komplekse kadar getirmişşş yaşının konuşulmasından rahatsız olmuşşş
çokkkkkkaydirigubbakcemile3
ya ben her yoruma açık olmasam o göbeği koymazdım ki:kedi:
peki sen 1 ton açık olsa saçın dedim diye alındın mı?
günah çıkartalımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?