2009 Nisan Anneleri

geçen seneyi hatırlıyorumda hepimiz burda senin haberlerini bekliyorduk
nice mutlu yaşlara güzeller

ya kızlar fotoları gördünüz bi soru size realist olun ama
yaş demişken ben kaç gösteriyorum sizce?
senin yeni foton yokki yorum yapalım

seher boyun kaç cnm senin

arkadaşlar niye yanlış anlaşıldım şimdi anlamadımmm fesatmı oldum çekemedimmi oldum sen onlara bakma felan hiç hoş değilllll (((((((((((((((
geçmişi okumadın sanırım yeliz sadece sen yorum yapmadınki neden üstüne alındın?

bnmde 2 kilocuğum var:)))))
ama yazın illaki vericm
o sıcaklarda hangi yağ sıcakla başaçıkabilirkiii
sen hiç dert etme deniz le yanyana oh yazın ana oğul deni,zden çıkmazsınz hiçbişey kalmaz

problem burda zaten bende tuğbanın samimiyetine güvenerek aaa benden küçükmüşsün dedim ama işi komplekse kadar getirmişşş yaşının konuşulmasından rahatsız olmuşşş
şimdi tuğba sana bi cevap mı yazdı da sen işi kompleksli olduğuna kadar getiriyosun
söylediğin şey hiç hoş değil yeliz
tekrar söylüyorum sadece sen yorup yapmadın geçmişi okudum saat 10:30dan beri bu konu konuşulmuş sen neden alındn sadece ben de onu anlamadm

valla bnmki öyle sehercim
başkalarını bilemem
dimi şirvooooooş nerdesn bacmmmm

sultan buyur gel senide bekleriz
beraber eritelim :))))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy niye böyle yapıyosunuzzzzz

yeliz hayatım geçen sordum ama görmedin sanırım.
ilk zamanlar kahvaltı yediremiyordun kızçene durum nedir?
ege de yemiyor ara verdik yine,onun yerine kaşık maması veriyorum..

bildiğim kaşık maması kilo yapar aysun
demekki yapmıyo egeye hep veriyosun dimi?

valla sultan boy fazla yok bende 1.63 canım bıraz kısayım :)) kıloda sımdı 59 normalde 55 falan ama o zamanda cok çırkın oluyo kemıkler meydanda ama popo j.lopez gıbı bende maşallah :))

valla sultan boy fazla yok bende 1.63 canım bıraz kısayım :)) kıloda sımdı 59 normalde 55 falan ama o zamanda cok çırkın oluyo kemıkler meydanda ama popo j.lopez gıbı bende maşallah :))

hihihhii bende vücut yapımız aynı derken
şimdi seher bnm popom yok der dedim ama o da varmş
desene herşey aynı :))))

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro Üye bursasu, şen_ay+, KK Pro Üyessengun+, demirim+, namem+, huzur84, yaSelin, sev_rey, KK Pro Üyetugbiş123+, gulshenidil, AysunEge, TugbaEcrin+, kokteyl, Esennn, aliye83

müge evt artık kaşık maması veriyorum kahvaltı da.
bence kilo yapıyor ama benim yaramaz yemeyince çok alamıyor kiloyu
vallahi geçen ay 8.500 olmuştu ama bu ay ne olur bilmiyorum

konuya açıklık getireyim sultan alındım evet sadece ben yorum yapmamış olabilirim ama bende yaptım yanlış anlaşıldığım için üzüldüm ben tuğbaya kompleksli demedim kompkleksli değilim demiş onu söyledim
tuğba konuyu uzatıp canını sıktıysam kusura bakma

aysuncum ben her dabah kahvaltı hazırlamıyorum ama yemiyor karışım kahvaltı veriyorum yemeyince

kızlar aksam dedım kımse okumadı herhalde (( saçlarımı karamel yada bal köpüğüne boyasam nasıl olur fıkır verın bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…