geçen seneyi hatırlıyorumda hepimiz burda senin haberlerini bekliyordukcanlarımmm 21 aydır sevincimi derdimi herşeyimi paylaştınız bugün artık biz bir yaşındayız ben anne olalı 21 ay kızcelerim doğalı 1 yıl oldu bu sevincimide ilk sizinle paylaşmak istedim kalkar kalkmaz kk ya koştum iyiki doğdunuz kınalı kuzularım sizin sayenizde bazen ailemden bile yakın 30 küsür candan arkadaşım oldu siz de bi okadar kardeş sahibi oldunuz iyiki doğdunuz kınalı kuzularım evimize gönlümüze neşe bereket getirdiniz .....
senin yeni foton yokki yorum yapalımya kızlar fotoları gördünüz bi soru size realist olun ama
yaş demişken ben kaç gösteriyorum sizce?
seher boyun kaç cnm seninmaşallah kaynatmısınız ben bursadayım anneme geldım
tuğbacım tas gıbıısın anacım sen bakma kımseye
valla bende yasımdan memnunum 28 yasındayım :) 59 kıloyum hıcte sorun etmıyorum
şirvan sen gel hele ayarlanır bısıler bursalılar hemen bı organızasyon yapar bacım
aysun ballı ımonlu su ıyı gelır basla ve acele etme zamanla gıdıyo su göbek
guler gecmıs olsun canım
senay kızcelerın doğum gunu kutlu olsun canım
geçmişi okumadın sanırım yeliz sadece sen yorum yapmadınki neden üstüne alındın?arkadaşlar niye yanlış anlaşıldım şimdi anlamadımmm fesatmı oldum çekemedimmi oldum sen onlara bakma felan hiç hoş değilllll(((((((((((((((
sen hiç dert etme deniz le yanyana oh yazın ana oğul deni,zden çıkmazsınz hiçbişey kalmazbnmde 2 kilocuğum var:)))))
ama yazın illaki vericm
o sıcaklarda hangi yağ sıcakla başaçıkabilirkiii
şimdi tuğba sana bi cevap mı yazdı da sen işi kompleksli olduğuna kadar getiriyosunproblem burda zaten bende tuğbanın samimiyetine güvenerek aaa benden küçükmüşsün dedim ama işi komplekse kadar getirmişşş yaşının konuşulmasından rahatsız olmuşşş
bende de keşke popo olsaydı arkam nerdeyse dümdüz çok mu oturuyorum acaba hihi
valla sultan boy fazla yok bende 1.63 canım bıraz kısayım :)) kıloda sımdı 59 normalde 55 falan ama o zamanda cok çırkın oluyo kemıkler meydanda ama popo j.lopez gıbı bende maşallah :))
valla sultan boy fazla yok bende 1.63 canım bıraz kısayım :)) kıloda sımdı 59 normalde 55 falan ama o zamanda cok çırkın oluyo kemıkler meydanda ama popo j.lopez gıbı bende maşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?