2009 Nisan Anneleri

mevzu uzamasın yeter artık evet tubanın yaşı ile ilgili biraz fazla konuşuldu oda alınmış bidaha mevzusu olmaz kimse kimseye kompleksli demedi tuğba ben kompleksli değilim dedi yelizcim sende gereksiz alınma hepimiz yorum yaptık

neyse yeliz cim yanlış anlaşılmalar yüzünden kalpler kırılmasın kapatalım boşverin

ee sizce ben kaç yaşımda gösteryiroum hihihi

zaten 10.30 tan beri 5 kişiydik ve konu yaştan açılınca herkes kendi örneklerini verdi çekildi kenara yoksa kimse tuğbaya yaşlısın sen demedi...ama tuğbanın konu üstünde yorum yapmayı kesmeyi öneren cümleleri daha sert geldi bana.....yoksa yelize kalan ihalenin yelizle uzaktan yakından alakası yok...mevzuuyu bu derece dillendirince herkes çoğu yoruma açık olmak durumunda...şahsım adına vücudumdaki değişiklikleri alenen buraya yazmayınca bana kimse yorum yapmıyor...bence kendinizi bir yoklayın eleştiri kaldırabiliyor muyum diye cevap hayırsa burdada paylaşmayın....

önemli değil yeliz yanlış anlaşılmalar olabilir ama inan lafım sana değildi
bende bugün biraz alınganlık yaptım sanıyorum biz kerdeşiz olur böyle şeyler arada:)))

imza:tuğba

mügeee hani resim yaaa...
ben egeyi doyurmaya çalışıcam...
gülşen dediklerine de katılıyorum...
hepimiz yorum yaptık,bende 24 dedim ama alıncağını bilemedim...

aynen gülşencm bak baannaaaaa eleştiriye nasılda açığıımmm hihihihihii

ben zaten açık bir insanım eleştiriledire kaldırabiliyorum ama onunda bir sınırı var !!!!!!

gülşen doğum gününde senin giydiğin elbise çok hoşuma gitti. yakışmış sana söylemeden geçmeyeyim

anlaşıldı ben bu kadar rahatsızlık verıyorsam girmem olur biter arkadaşlar merak etmeyin.....

ay en iyisi ben popmuda çekeyim
bu yaş konusu anca öyle kapanır herkes korkar kaçar hahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…