ee görücez bakalım selin ctesi günü akşam yazarım
ay sıkıntı bastı benide akşam patronlara söyleyecem hiç sevmiyorum bu tarz işleri :-((
günaydın
ameliyatımız kesinleşti geniz eti bütün burun boşluğunu soluk borusunu felan kapatmış o kadar büyükki burnundan hiç nefes alamıyormuş doktoru ben aslında biraz daha beklemek isterim ama çok zorlar bu onu dedi ki hergün bir kere kusuyor ama nasıl kusmak mosmor oluyor biriken o akıntıyı atmak için bana tutunuyor kusarken bugün kan vermeye anestezi uzmanıyla felan konuşmaya gdidcez en geç 10 gün içinde ameliyata alıcaklar.dualarınızdan bizide eksik etmeyin ne kadar doktorlar basit desede ben çok korkuyorum(((((
günaydın ...çok fena hastayım boğazlarım ,göğsüm ve sırtım ağrıyo başım ağrıyo kolumu kıpırtadacak halim yok(
Geçmiş olsun cnm fizik tedavi iyidir bide fırsat buldukça güneşe çık cnm çok iyi gelrslm kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inş
bugün sabah sözde fuara gidecektım ama boyun ağrılarıma daha fazla dayanamadım ve direk hastaneye gıttım sonuç boyun fıtığı çıktı((fizik tedavi verdi
çiçekkk hayırlısıyla kurtul inşallahhh
emel sizin içinde hayırlısı olsun inş bakıcınızla pın pın hemen birbirlerine alışırlar
oh oh hadi bakalım gör fasülyenioruclu olanlarin allah oruclarini kbul etsin cok fazla gecmisi okuyamadim uykum geldi
elos yine geceleri ariza cikariyor cigliklarla uyaniyor kalan son iki dis sanirim
bugun sabah guzel bir orkideyle kutladi kocam sevgililer gunumu :) ben bise alamadim.. 22sinde evlilik yildonumumuz ozamana artik..
persembe ilk dr kontrolu var fasulyenin..bekliyorum sabirsizlikla!
herkesi öptüüm
niye kızayım cnm sağlıklı olsunda bnm için farketmez hatta demr için daha iyi olur ark. olur onaiyi geceler güzel anneler
cinsiyet muhabbeti olmuş
kızmayın bana ama bana sevgininki kız mügeninki erkek gibi geliyo
çiçekcim kurtuluyosun Allah sağ salıim kucağına almayı nasip etsin
çok geçmş olsun cnm ya inş. hemen iyileşirgünaydın
ameliyatımız kesinleşti geniz eti bütün burun boşluğunu soluk borusunu felan kapatmış o kadar büyükki burnundan hiç nefes alamıyormuş doktoru ben aslında biraz daha beklemek isterim ama çok zorlar bu onu dedi ki hergün bir kere kusuyor ama nasıl kusmak mosmor oluyor biriken o akıntıyı atmak için bana tutunuyor kusarken bugün kan vermeye anestezi uzmanıyla felan konuşmaya gdidcez en geç 10 gün içinde ameliyata alıcaklar.dualarınızdan bizide eksik etmeyin ne kadar doktorlar basit desede ben çok korkuyorum(((((
geçmş olsun cnmgünaydın ...çok fena hastayım boğazlarım ,göğsüm ve sırtım ağrıyo başım ağrıyo kolumu kıpırtadacak halim yok(
yeliz canım hayırlısıyla kurtulucak elif bu sorundan inşallah .haklısın anne yüreği ne kadar basit densede ufacık bi hastalığına dayanamıyoruz allah beterlerinden korusun canım.bütün dualarımız sizinle canım.
tuğba sanada geçmiş olsun fizik tedavi iyi gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?