2009 Nisan Anneleri

Günaydınnnnn

Hasta olanlara geçmiş olsun.....
herkese iyi bir gün olsun.........

perde yıkıyorum dünden beri bitmedi........evi toplamaya devam..hoşçakaılın...

ee görücez bakalım selin ctesi günü akşam yazarım
ay sıkıntı bastı benide akşam patronlara söyleyecem hiç sevmiyorum bu tarz işleri :-((

ee görücez bakalım selin ctesi günü akşam yazarım
ay sıkıntı bastı benide akşam patronlara söyleyecem hiç sevmiyorum bu tarz işleri :-((

al benden de o kadar.
nasıl söyleyeceğim diye ne stres yapmıştım yaa
onlara neyse artık. sanki insan suçlu gibi hissediyor kendini.

seni çok iyi anlıyorum canım daha önce söyledim mi bilmem ama benim kızım da 3 yaşındayken genizeti ameliyatı oldu.ameliyat gerçekten çok şeyi değiştirecek sen hep bunu düşün meğer küçüçük et parçasıyla savaşıyormuşuz diyeceksin. yemesi içmesi uykusu inanılmaz fark edecek.Üstelik gelişiminin nasıl hızlandığına şahit olacaksın.
Ameliyatın çocuğu en kötü zorlayacağı durumu bugün yaşıyorsunuz aslında kan verme işi en zor bölümü.İnan bana ameliyat çocuğu o kadra yıpratmıyor.Zaten ameliyattan sonra 1-2 saat anestezi etkisi tam geçsin diye tutuyorlar o kadar.Bir haftada da tamamen normal beslenmeye geçmiş oluyorsunuz.Sadece 1-2 gün biraz daha sıvı beslenecek.İlk günden itibaren çok rahat uyuyacak.Şimdiden çok geçmiş olsun.

Tuğba çok geçmiş olsun canım.İhmal ediyoruz kendimizi sonra ordan bişey burdan birşey çıkıyor.Umarım fizik tedaviyle hemen düzelirsin.

Devrim kolay gelsin canım sende benim gibi karda kışta düşmüşsün ev temizlemeye.

günaydın ...çok fena hastayım boğazlarım ,göğsüm ve sırtım ağrıyo başım ağrıyo kolumu kıpırtadacak halim yok(

Bende az önce annemle konuştum dediğin gibi onunda öksürük gögüs ağrısı falan vardı.Dün doktora gitmiş ama gelirgelmez komşusunun söylediği birşeyi yapmış ağrılarım da öksürükte çok hafifledi diyor.İstersen bir dene iki tane soğanı dörde bölüp küçük bir tencerede kaynatmış sonrada suyunu içmiş çok iyi geldi diyor denemekten zarar gelmez.

Geçmiş olsun cnm fizik tedavi iyidir bide fırsat buldukça güneşe çık cnm çok iyi gelr
oh oh hadi bakalım gör fasülyeni
bende perşembe gidim dr.a
iyi geceler güzel anneler
cinsiyet muhabbeti olmuş
kızmayın bana ama bana sevgininki kız mügeninki erkek gibi geliyo
çiçekcim kurtuluyosun Allah sağ salıim kucağına almayı nasip etsin
niye kızayım cnm sağlıklı olsunda bnm için farketmez hatta demr için daha iyi olur ark. olur ona

çok geçmş olsun cnm ya inş. hemen iyileşir
bizim ortağın kızı oldu geçen sene çok kolay geçti
geçmş olsun cnm

demr birden ağlamaya başladı ona bi bakayım
bugün mide bulantım var çok uyuz oluyorum

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.evet canım bende soğan suyunu duymuştum ama içemem gibi geliyo denemekte fayda var aslında.kayrada durmuyoki dinleniyim.müge ve sevginin bebek cinsiyetleri konusunda hiç bi tahminde bulunamıyorum genelde benimkiler hep tutar.

slm kızlar

bebişlerin cinsiyeti belli oluyomuşş ne güzell heycanlar
bana ikiside erkek gibi geliyorrr
ama benim tahminlerim pek tutmazz :))

hasta bebişlere gçmiş olsunn
elif ameliyat olacakmış.yelizcim içini ferah tut iyi şeyler düşünmeye çalış cnm

giremiyorum ne zamandır
herkes iyidir inşallah
aklım hep burda

herkese iyi akşamlar

dün bugun yoktum eşimin amcası vefat etti 2 gündür ordayız

egeyi gündüzleri benım annemlere bıraktım

yarın gıtmıcem artık

tugbacım gecmiş olsun fizik tedavi işe yarar umarım...........

yelizcim elifte umarım sorumsuz atlatır ameliyatı nekadarda basit bi ameliyat olsa ameliyat işte evlat

burcu kayrayı götür doktora damla verır gecer canım

sultan dayınlara söylenecek söz yokkkkkk pesssssss

müge için kararsızım ama sevgının sanki kızı olucakmış gibiiiiiiiiii

çiçek melek yüzlünü salıkla kucagına almayı nasip etsin yüce allahımmmmmm

gecmiş kandiliniz ve sevgılıler gününüz kutlu olsun...............

osman var bu akşam herkese iyi geceler...............

selam kızlar bugün tuğbalardaydım giremedim
kerem bunalltı çok fena ağla ağla bi hal oldu toplandım eve geldim akşam üstü..

yeliz geçmiş olsun şimdiden daha iyi olacaksa elif olsun kurtulsun çocuk ...

burcu sanada geçmiş olsu cnm
melek başınız sağolsun
elif senin gibisinede ne denir bilmem kocanı bilmiyormusun sen ben öğrendim artık insan bari bi çift çorap alır marketten hehehe.)

Son düzenleme:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

1. KK Pro Üye bursasu
2. KK Pro Üyetugbiş123+
3. ceyo16+

melennkk yoklama almıyosun ne zamandır:)

slm diycem ama kimseler yok((topık bu aralar çok sessiz yaaaa

sultiş bende çok üzüldüm kereme oda 2 yaş sendromuna girmiş sanıyorum bu ara nisan kuzularının hepsi aynı sağlıklı olsunlarda..

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar şükür daha ıyıyım ..

burcu sanada çok geçmiş olsun canım

Bugün aldım artık Sultan,napiiimBize hergün Sevgililer Günü

Deniz senin eşin naptı,sürpriz hazırlamış mı ,merak ettim?

Bugün Zara ya girdim,aman Allahım süper şeyler vardı.Kıştayız ama yaz sezonu gelmiş iyice.Hatta bazı şeylerin bedenleri kalmamış bile.

Merhaba 2009 nısan annelerı bebeklerımız 22 aylık oldu çacaba bır gun ıcınde neler yedırıyorsunuz assagıda ornek bı menu var bebıslerınız bunları yıyormu bı gunde merak ettım dogrusu.benım kı ac mı kalıyor bunların ceyregını yıyor da .ınt.de genelde bu sekılde menuler cıkıyor.ve gece devam sutu mu yoksa tam yaglı sut mu verıyorsunuz. yaglı sute ne zaman gecmelı.
tessekkurler sımdıden.....

Kahvaltı
1/2 İnce Dilim Ekmek
1/2 Kibrit Kutusu Peynir
1/2 Su Bardağı Süt
1 Adet Yumurta
Domates Dilimleri

Ara
1 Adet Meyve

Öğle
1/3 Kase Ton Balıklı Veya Kıymalı Makarna
1/3 Kase Sebze Yemeği (etli)
1/3 Kase Havuç+Patates+Domates Salata (Sıvı Yağlı)

Ara
1 İnce Dilim Kek (Ceviz/Badem/Fındıklı)
1/3 Su Bardağı Meyve Suyu (Taze Sıkılmış)

Akşam
1 İnce Dilim Ekmek
1/3 Kase Sebze Yemeği (etli)
1/2 Kase Yoğurt
Domates Dilimleri

Gece
Anne Sütü

herkese çok tşk ederim inş çok kolay atlıtıcaz
ameliyat günümüzü aldık salı sabahı giriyoruz allah izin verirse

Günaydın....
başın sağolsun melek...
yeliz çarşamba günü yaz lütfen nasıl geçtiğini şimdiden dua ediyorum cnm hemen ayaklanacak elif
cnm valla benim oğlişim artık kendi istediğini yiyor bu kadarını nerede yiyecek ki:-((
sabahları hala karışım yiyor bebel... içine ceviz peynir veya yumurta tereyağı bir kase yer
arada meyve yerse yer yada salatalık öğlen uyur uyanınca bir kase sebzeli et yemeği yer
ara da yoğurt akşama pilav makarna tarzı birşeyler yatarkende süt içer ....

Son düzenleme:
Kızlar en sonunda dün patrona söyledim bugün de diğeriyle konuşalım dedi
ne karar verdiniz diyor bana bende doğurucam dedim sanki aldırsam sana soracaktım di mi ??
işte bu devir de 2 çocuk çok zor okutması büyütmesi filan diyor
en sonunda bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek diye bitirdik ayrılacağımı bile söyletmedi
gerçi anlamıştır cin gibidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…