bnmki miiniş daha yaa 11+5 oluyo belki kemik yapısına göre söyler diye umut ediyorumperşembe tam ne kadarlık oluyor cnm senin
inş.belli olur genede
öyle cnm napıcaksın dedemle ananemde çok hata var ama diyecek bişey yok artıkay müge o ne öyle ya
hem evi sahiplen hem otur hem bide üstüne al
iiyiymişşş
yazık ama cok yazık simdi kardeslerin arası bile para yüzünden acılabılıyor
Rabbim bizi korusun öyle seylerden
ben yazmazsam çatlarım zatenmerhabalar kandiliniz mübarek olsun kızlar..
yazıklarınızı okudum sağolun hepiniz insan üzülüyor güzel güzel yaşamak varken..
kerem bu sabah 7:30ta kalktı hortlak gibiyim dün akşam 9a kaadar zor tuttum çok uykusu gelmişti
havalar soğudu ya bi kar yağsın artık bi ayağımız kara değsin(kendi adıma:))
sevgi bana erkek gibi geliyor ama bilmiyorum mügeyi tahmin edemiyorum
öğrenince hemen yazın çatlatmayın bizi
banada erkek diyen yok herkes kıza şunu yaparız kıza bunu yaparız diyovalla SultanCım çevremde de kız diyen yok bi çiçek diyor bende erkek diye tahmin ediyorum
bakalım ctesi görücez anyayı konyayı)
ay bu çocuklar da hepsi aynı dönemde uyumuyorlar Alp de öyle akşam zırlıyor gözler kapalı
uyutmaya çalışıyorum şarkılar filan dedesi atlılar atlılar rüzgarrrr kanatlılar demişti çok hoşuna gitmişti
dedim bende söyleyeyim sakinler ne dese beğenirsiniz annesi söleme sen bilmezsin dede bilir)
Allaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhkızlar cuma sabah 9 da ameliyata giriyorum mucukkkk
Allah kabul etsin. ben de niyetlidim..merhabalar...öncelikle hayırlı kandiller dilerim herkese.dualarınız kabul olur inşallah bu mübarek gecede.
bu sevgililer gününde minik sevgililerimiz ve kocişlerimizle birlikte olmak kadar şanslı bişey yoktur hepimiz için heralde.
bende bugun allah kabul ederse niyetliyim ama belim ağrıyo sanırım adet olucam 1 saat daha dayanır umarım.
k
allah sağ salim kurtarsın ikinizide..kızlar cuma sabah 9 da ameliyata giriyorum mucukkkk
geçmiş olsun tuğbacımm..slm kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inş
bugün sabah sözde fuara gidecektım ama boyun ağrılarıma daha fazla dayanamadım ve direk hastaneye gıttım sonuç boyun fıtığı çıktı((fizik tedavi verdi
çiçekkk hayırlısıyla kurtul inşallahhh
emel sizin içinde hayırlısı olsun inş bakıcınızla pın pın hemen birbirlerine alışırlar
bende kızıma fasülyem diyordum hamileyken..oruclu olanlarin allah oruclarini kbul etsin cok fazla gecmisi okuyamadim uykum geldi
elos yine geceleri ariza cikariyor cigliklarla uyaniyor kalan son iki dis sanirim
bugun sabah guzel bir orkideyle kutladi kocam sevgililer gunumu :) ben bise alamadim.. 22sinde evlilik yildonumumuz ozamana artik..
persembe ilk dr kontrolu var fasulyenin..bekliyorum sabirsizlikla!
herkesi öptüüm
iyi geceler güzel anneler
cinsiyet muhabbeti olmuş
kızmayın bana ama bana sevgininki kız mügeninki erkek gibi geliyo
çiçekcim kurtuluyosun Allah sağ salıim kucağına almayı nasip etsin
günaydın
ameliyatımız kesinleşti geniz eti bütün burun boşluğunu soluk borusunu felan kapatmış o kadar büyükki burnundan hiç nefes alamıyormuş doktoru ben aslında biraz daha beklemek isterim ama çok zorlar bu onu dedi ki hergün bir kere kusuyor ama nasıl kusmak mosmor oluyor biriken o akıntıyı atmak için bana tutunuyor kusarken bugün kan vermeye anestezi uzmanıyla felan konuşmaya gdidcez en geç 10 gün içinde ameliyata alıcaklar.dualarınızdan bizide eksik etmeyin ne kadar doktorlar basit desede ben çok korkuyorum(((((
hadi sayılı gün çabuk geçer..sağsağlim doğsun dönün evinize inşallah..kızlar cuma sabah 9 da ameliyata giriyorum mucukkkk
çook geçmiş olsun..bende fizik tedavi çok ii sonuç veriyo diye biliyorum cnm..ama düzenli yapmak lazım..slm kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inş
bugün sabah sözde fuara gidecektım ama boyun ağrılarıma daha fazla dayanamadım ve direk hastaneye gıttım sonuç boyun fıtığı çıktı((fizik tedavi verdi
çiçekkk hayırlısıyla kurtul inşallahhh
emel sizin içinde hayırlısı olsun inş bakıcınızla pın pın hemen birbirlerine alışırlar
aay inanmıyorum..o kadar alışmış ki adam sen almayınca şaşırmış demekki :)))Geçmiş olsun Tuğba,fizik tedavi güzel sonuç verir inş.
Ben de eşim bana almaz diye birşey almamıştım,vaktim de olmadı zaten.ama eşim bana almış,yazık, adam ,ama ben sana almadım deyince inanmadı:-(
günaydın
ameliyatımız kesinleşti geniz eti bütün burun boşluğunu soluk borusunu felan kapatmış o kadar büyükki burnundan hiç nefes alamıyormuş doktoru ben aslında biraz daha beklemek isterim ama çok zorlar bu onu dedi ki hergün bir kere kusuyor ama nasıl kusmak mosmor oluyor biriken o akıntıyı atmak için bana tutunuyor kusarken bugün kan vermeye anestezi uzmanıyla felan konuşmaya gdidcez en geç 10 gün içinde ameliyata alıcaklar.dualarınızdan bizide eksik etmeyin ne kadar doktorlar basit desede ben çok korkuyorum(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?